петак, 31. март 2023.

Dajte ljubav prirodi, Zemlji....da bi ona volela vas....



Moto dana:
“Čist svet je srećan svet!”


Zvezdani(n) zapis 3760
Petak. Dan Venere.
Venera je u Biku na 17°12’

O ovoj Veneri sve već znate....pa da se ne ponavljam....
Danas je već ispred Urana....i ide dalje....lagano u ritmu energije Bika!

Venera i Uran se od 2019. godine sastaju jednom godišnje...
Sasteće se još tri puta u Biku!
Onda će Uran preći u Blizance i on i Venera će se sastajati godinama u Blizancima!

Nisam puno pisala o finasijama...red je da napišem nešto i na tu temu jer konjukcja i dalje traje, danas je petak, od sutra je vikend pa čisto da budete spremni!
Konjukcija Venere i Urana je u Biku u energiji koja se bavi i emotivnom i materijalnom sigurnošću i bezbednošću....ili kako ja volim da kažem i "jare i pare"....

Kaže se "od ljubavi se ne živi"... ali kaže se i "za ljubav se živi"

Kako god, ova konjukcija utiče i na finasije....
Moguće su finasijske - Venera promene - Uran....
Mogući su novi načini zarade, nepredvidljive finasije, rizik sa novcem, ishitrene odluke kada je novac u pitanju, brže se "vadi" novac iz novčanika, brže se poteže za karticama...Pripazite još dan dva da ne preterate u trošenju...jer ovo je uglavnom impulsivna kupovina. 
Dakle mogući su gubici ako prekoračite svoj budžet....ali negde su mogući i dobici najčešće u vidu nekog poklona...Interent prodaja cveta...razne akcije, bonusi itd. 



P.S. Juče se prvi put obeležio Međunarodni dan nultog otpada.
Simbolično ili ne .....Pluton je na 0° Vodolije!!!

I to je moralo da se dogodi....da imamo  dan za otpad! Zemlja se očigledno guši u otpadu...uskoro bi i ljudi mogli da se guše u sopstvenom otpadu...Uskoro ću na instagramu pokazati fotografije iz kraja u kom živim dve godine....Kada sam se doselila bila je tu šuma, kanal vode po kojem su plivale patke....bile su i čaplje, žaba ima i sada :)....Šumu su posekli zbog nekog novog tržnog centra. Đubreta nije bilo ili baš minimalno....SADA.....đubreta na sve strane, kanal zakrčen otpadom i slika se drastično promenila u nepune dve godine.....Đubre ne ruži samo okolinu....đubre nas i guši....utiče na životnu sredinu pa samim tim i na zdravlje....Tu se šetaju ljudi, deca se igraju....Ne može se napraviti fotografija a da se "ne zakači" i neko đubre....Strašno i odvratno!!!



Dnevni pregled uz kafu
(i neke astrološke zanimljivosti)

Mesec je u Lavu od 00:31 CET....
Jutro smo dočekali sa opozicijom Meseca u Lavu i Plutona u Vodoliji!
Godinama unazad Mesec je bio u opoziciji sa Plutonom U Jarcu kada je boravio u Raku.
Sada se to menja....
Danas imamo prvu opoziciju Meseca i Plutona na osi Lav/Vodolija
Ovo su vrlo intezivna i napeta osećanja!
Moja su od jutros baš intezivna....ugledala sam sa prozora čaplju kraj kanala....slikala sam je a onda na fotografiji ugledala đubre....probala sam ponovo da slikam ali prosto nije bilo moguće izbeći đubre!!!

Večeras od 22:29 taman za "petak veče"....Mesec će biti u trigonu sa Suncem u Ovnu....Duša i volja u harmoniji...Ovde u ovom Mesečevom aspektu, duša (Mesec), žena, majka, sestra, tetka, i da ne nabrajam...(Mesec) u skladu sa voljom (Sunce), muškarac, otac, brat, muž, autoritet....(Sunce)!!! Lepa enrgija za muško - ženske odnose, ali i za odnose u porodici. Uživajte!!!




Zanimljivosti:
Prva opozicija Meseca u Lavu sa Plutonom od kako je u Vodoliji!

Mesec opozicija Pluton: Generalno ova opozicija donosi napetost i dramu....Ona nosi nervozu, nemir, velike promene raspoloženja...Negde je ovo ljubomora, posesivnost, opsesivnost....potreba da se nametne kontrola i pokaže (nad)moć....Ova pozicija donosi tenziju između naših dubokih emotivnih potreba i potrebe da se nešto promeni, trasformiše...
Kada Mesec naša duša, naše emocije, instikti, potreba za sigurnošću bude suprotno (opozicija) sa Plutonom koji je naša trasformacija, moć, duboki psihološki uvid, to obično donese vrlo intezivne emocije i reakcije...negde se dogode i neke suštinske, duboke promene! Ovo je energija koja donosi intezivnu unutrašnju borbu između želje da se povežemo sa drugima ali i naših strahova od ranjivosti i gubitka kontrole! Ovu energiju možemo koristiti i za psihološko iscelenje ako pronađemo način da uskladimo emocije i promene i trasformaciju!

Sada ovu opoziciju imamo na osi Lav/Vodolija, pa se sve prenosi i na teren ovih energija!

Osa Lav - Vodolija kod svakog od nas, postoji da bi smo shvatili da svako od nas ima svoju sudbinu, ulogu u drami života (Lav), i kada postanemo svesni sebe, svoje ljubavi prema sebi onda će nam biti lako da se udružimo (Vodolija) sa ljudima ali na zdravoj osnovi....Bez osećanja stega, bez osećanja da nemamo dovoljno slobode i sl. Da dajemo ali i da primamo ljubav!

Lav je dete zodijaka....probudite to dete u vama....zavolite ga svim srcem....a onda se "igrajte" sa ostalom decom zodijaka - Vodolija! - Svi za jednog...jedan za sve.
Energija Lava nam pomaže da shvatimo da smo jedinstveni ali i da smo deo grupe (Vodolija)!

Lav u prvi plan stavlja EGO....Vodolija grupu, prijateljstva, zajedništvo...Lepo je biti deo neke grupe...ali nekad je još bolje misliti na sebe....Vodolija vlada velikim grupama, organizacijama, tehnikom, tehničkim dostignućima... Da li je vreme da sagledamo kojim grupama pripadamo i da li su one dobre za nas...Kakvi su nam prijatelji? Da li su tehnička dostignuća uvek u našu korist ili više nisu? Razmislite o tome...Imaćete i vremena za razmišljanje.....jer....

Ovo je prva opozicija Meseca u Lavu sa Plutonom od kako je u Vodoliji!!!
Sledeća njihova opozicija na osi Lav/Vodolija je 27.aprila pa 24.maja....

Onada neko vreme Jovo nanovo:
20.juna ponovo ćemo imati opoziciju Meseca u Raku i Plutona u Jarcu, pa 18.jula na 29°
14.avgusta na 28° i 10.septembra, 07.oktobra na 27°, 04.novembra ponovo na 28° i 01.decembra.....
I .....25.januara 2024. ponovo opozicija Meseca u Lavu i Plutona u Vodoliji!!!


Neka vam zvezde budu naklonjene...




Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com




 






 

Нема коментара:

Постави коментар