недеља, 22. новембар 2020.

Traganje za smislom...."So open your eyes and see the way our horizons meet..."


Moto dana:
"Ko smisao života nije tražio, taj nije ni živeo"

Zvezdani(n) zapis 3082
Nedelja. Dan Sunca.
Sunce je u Strelcu na 0°34’

Sunce je od juče u 21:40 u Strelcu
Počela je sezona Strelca...

Počela je i potrraga za smislom života!
I krenućemo...svi negde...na neki put, neko stvarno, neko na put traženja istine, neko će na put znanja... Razni su putevi energije Strelca... najavažniji put je onaj kojim se kreće u unutrašnju potragu: filozofija, etika, moral.....duhovnost. Tu negde i je i pitanje smisla života....u kom pravcu ide naš život. Jeste filozofski je nastrojena ova energija. Dakle ako ne putujemo nigde ostajemo tu gde jesmo, onda je vreme da se vidi šira slika sveta i života...Oslobodite svoj um!
Vreme je i da se preispitaju uverenja, ideali...

Ovo je doba godine kada kreće energija avantura i putovanja!
Ali na žalost ove godine putovanja su nam ograničena i trenutno su najsigurnija ona lokalna putovanja!
Na neki način nam to poručuju i Mesečevi čvorovi...
Pored Sunca u Strelcu se nalazi i RJMČ na 20°57’...
I ma koliko bio težak trenutak u kojem živimo Ko ima cilj, pronaći će put...


Sunce u Strelcu u osnovi je energija optimizma i entuzijazam!
26.novembra Sunce će biti u trigonu sa RKironom u Ovnu, prvi aspekt Sunca u Strelcu (naravno posle današnjeg kvadrata sa Mesecom u Ribama - Prva Četvrt)!

Energija vatre (Strelac, Ovan), energija koja pokreće...
Sunce izvor energije, života, vitalnosti....Kiron i rana i ključ za izlečenje....
Sunce trigon Kiron: Ovde u ovom aspektu to je ono kada Sunce "osvetli" neku bol (Kiron)....Otkrivanje neke boli....Ali ovde je u pitanju trigon, i to bi trebalo da bude prihvatanje, suočavanje....pronalaženje leka....ključa koji otvara neka vrata, neki izlaz, neko rešenje....Pronalaženje puta...put iscelenja....ili ćete naići na osobu koja vam može pomoći, iscelitelj neki....Ili to ili ćete sami do rešenja...Sunce je vaš ego, volja, način....(gde ima volje ima i načina), Sunce je i neka osoba....otac, muž ili neka druga bitna osoba u vašem životu!!! Dakle ili ćete sami ili uz nečiju pomoć! Sa ovom energijom lakše ćete prihvatiti neku bol, prihvatiti sebe...
Trigon je ovde poklon...energija koja zaceljuje i isceljuje rane...Ovaj trigon je prilika da istražimo ono što nas boli....da pomognemo sami sebi ili da nam neko pomogne....prijatelj ili neko stručan. Ovaj trigon je moćan odgovor i moćna pomoć za ono što vas muči i boli!
Do prelaska Sunca u Jarca do početka nove sezone i do početka zime, Sunce će praviti ove aspekte:
Sunce u Strelcu nas uvodi u sezonu pomračenja. 30.novembra Sunce opozicija Mesec u Blizancima - Pomračenje Meseca! Zaokružiće se sezona letnjih pomračenja!
09.decembra kvadrat sa Neptunom u Ribama vreme je za sanjare ali i vreme za pad imuniteta, infekcije, i razne bolesti...Srećom 11.decembra dogodiće se trigon sa Marsom u Ovnu, energija koja podiže samopouzdanje ali jača i vitalnost i pozitivno utiče na zdravlje! Istog dana 11.decembra Sunce će biti u konjukciji sa RJMČ ali i u opoziciji sa RSMČ u Blizancima...i to je ono što sam napomenula...bićemo na raskrsnici prošlosti i budućnosti...sigurna sam da ćemo birati budućnost a ona je u ovim uslovima više lokalnog karaktera...Pročitajte o Mesečevim čvorovima OVDE
14.decembra nam dolazi i drugo pomračenje ove sezone Mlad Mesec u Strelcu i konjukcija Sunca i Meseca i Totalno pomračenje Sunca! Naravno sve ovo je povezano sa Mesečevim čvorovima! Čeka nas Novi početak i čeka nas uvod u Novo doba!
20.decembra nas očekuje konjukcija Sunca i Merkura u Strelcu sedma i poslednja konjukcija i ciklus ovih planeta za ovu godinu...tamna pred praznike i praznične odluke!




Dnevni aspekti
Mesec je u Ribama

Jutros pre zore završio se prazan Mesečev hod, tačnije u 05:05 Mesec je tada prešao u Ribe...
Kako je i Sunce juče prešlo u Strelca sreli su se u energiji kvadrata - Prva Mesečeva Četvrt!
Mnogi su to prespavali ali bilo je i onih koji baš zbog ove energije napetosti i nervoze i neke krize nisu mogli da spavaju...zapravo budni su dočekali zoru...Sudarile su se energije Riba i Strelca i izazvale nemir i krizu! Ribe bi da spavaju i sanjaju...Strelac je više za akciju i avanturu! Teško je to uklopiti!
A Mesec raste...lagano se puni...lagano ide ka Punom Mesecu u Blizancima koje će se dogoditi 30.novembra!
Tačno u cik zore 06:42 CET Mesec je formirao trigon sa Venerom u Škorpiji i dan je svakako mogao lepo da počene bez obzira da li ste se naspavali ili niste...Lepa je ovo energija...energija ljubavi, nežnosti, harmonije....energija lepih misli, energija opuštanja, zabave, druženja i emotivnih i prijateljskih i porodičnih....Potreba za dodirom, zagrljajem, osmehom...ono da se mazite i pazite...Vole se energije Riba i Škorpije...Ovo je dobar uvod u ono što nas čeka..
U 20:10 Mesec će biti u sekstilu sa RUranom u Biku i još energija koje se slažu... intuicija i kreativnost sarađuju i eto novih ideja, novih svežih informacija, vesti...lepih iznenadnih dešavanja....taman da zaokruže ovaj dan koji je počeo sa nekom dozom nervoze...Evo i lepe prilike da budete originalni!!! Ja mnogo volim ovaj aspekt, rođena sam sa njim i on mi je doneo baš lepe stvari u životu!!!



So open your eyes and see The way our horizons meet



Нема коментара:

Постави коментар