среда, 7. октобар 2020.

Danas na zvezdanom nebu: Merkur opozicija Uran - Pokušajte da se ne izgubite u prevodu! Mesec kvadrat Neptun - mašta, beg, nostalgija...



Moto dana:
"Zvezdano nebo i moralni zakon u meni"


Zvezdani(n) zapis 3037
Sreda. Merkurov dan.
Merkur je u Škorpiji na 9°18’

I baš danas na Merkurov dan prva od tri opozicije sa RUranom u Biku!




Da li ste spremni za iznenađenja?
Ili vas ništa ne može iznenaditi?
Recimo da predsednik Amerike iznenada oboli od Korone a onda se iznenada i izleči!
Možda imate neki vaš primer.

Kako god...
Merkur je u Škorpiji, on ovde obožava tajne, zavere, skrivene stvari...pravi detektiv na delu!
Uran je u Biku...ali Uran k'o Uran bez obzira gde je spreman je da iznenadi, donese haos, skandal, frku, šok... Merkur je "kopao" i naleteo na nešto zanimljivo...Uran od toga pravi senzaciju!
Svi pričaju...niko nikog ne sluša...
Merkur je u retrogradnoj senci, sve više usporava sprema se za retrogradno putovanje, a nama se već i pričinjavaju i dešavaju neke stvari i situacije koje su se nekada dešavale i lično i globalno.
Na sve ovo RUran koji unosi zbrku u komunikaciju...ali ne samo tu...sa tehnikom, u saobraćaju, svađa nas sa prijateljima, nagoni na tračeve, nagoni nas na buntovništvo (sa razlogom ili bez razloga). 
Uvek postoji Izlaz...Izlaz u slučaju opasnosti...
Ja često pišem o izlazu.... nagalašavam da izlaz uvek postoji... i on postoji i uvek je negde u nama samima... u našim karakterima u našim horoskopima...Tu negde je on zapisan...

Ima jedan stari tekst na ovu temu (jedan od mnogobrojnih). 
P.S. Jednom ću vam objasniti zbog čega koristim stare tekstove za nešto o čemu godinama pišem! Sada sa ovakvim aspektima nije vreme, nisam ni ja u fazonu da nekome nešto objašnjavam.

Ako niste sigurni gde je izlaz postoji jednostavno rešenje - meditacija! I o meditiranju često pišem, koristim taj izraz jer je opšte prihvaćen ali mislim da svako ima svoj vidi i način meditiranja!

Ponoviću samo ovo Pokušajte da se ne izgubite u prevodu!
I zapamtite ili zapišite datume opozicije Merkura i Urana!




Dnevni aspekti:
Mesec je u Blizancima

Mesec danas u harmoniji (trigon) sa Suncem u Vagi...Vole se energije Blizanaca i Vage (vazdušni trigon)...u vazduhu neka razigranost, jer duša i volja sarađuju. Blizanci vole komunikaciju, druženje...Vaga voli druženje, pregovore...Energija Blizanaca ovde voli Vaginu diplomatiju, balans...energija Vage voli brbljivost i humor Blizanaca...Obe energije imaju jaku mentalnu moć. Blizancima vlada Merkur (komunikacija), Vagom vlada Venera (ljubav), ovako zajedno nude lepu energiju koja nam je baš potrebna!

Međutim kasnije popodne ovaj sklad će narušiti kvadrat Meseca sa RNeptunom u Ribama...Sklad, lepotu i jasnoću trigona Meseca i Sunca može narušiti Neptun svojom maglom, nejasnoćama, iluzijama, lažima, razočarenjima...Ništa nije kako izgleda sa ovom energijom...Dakle, ova energija vas može prilično zbuniti, dezorjentisati...pa nemojte ako nije hitno da donosite neke bitne odluke. Uvek postoji izlaz i rešenje, ovde je to kreativnost i mašta...ovde Neptun može da bude "čarobni štapić ili ćilim" koji pomaže da se "sklonimo" od realnosti!
Ako ste u mogućnosti iskoristite ovu energiju za predah...pobegnite na kratko do kraja dana negde gde je sve po vašem...Čitajte, slikajte, gledajte filmove, meditirajte....pustite mašti da raširi krila, biće vremena za realnost jer sutra je novi dan! Ako vas "drmne" nostalgija...znaćete razlog!

Mesec je u Blizancima...Merkur je vladar Blizanaca...on je danas u nezgodnoj poziciji (opoziciji) sa RUranom u Biku i ovu sliku današnjih aspekata Meseca pomalo ili više menja! I ovde ću samo ponoviti: razmislite pre nego što nešto kažete: "Ispeci pa reci"...nemojte da se "Izgubite u prevodu"...izbegavajte tračeve...ne morate da budete buntovnik sa razlogom ili bez, budite oprezni u saobraćaju i čuvajte prijateljstva!!!


Нема коментара:

Постави коментар