субота, 26. септембар 2020.

Ovaj svet se menja....ali ništa bez Saturna....



 Moto dana:
Neka promene krenu od tebe!!!


Zvezdani(n) zapis 3025
Subota. Saturnov dan.
Saturn je u Jarcu na 25°20’


Pre izvesnog vremena započela sam tekst o Saturnu i njegovom kvadratu sa Uranom. Morla sam da ga prekinem i danas sam ga samo poovo pročitala i potpisala!
O Saturnu se mnogo piše i ovih dana i ovog meseca i ove godine...on je na kraju i deo Društva u Jarcu!
Još uvek smo u kvadratu Saturna i Merkura od 23.septembra (nedeljni horoskop), do kraja ovog meseca očekuje nas još jedan bitan događaj Saturn kreće direktno 29.septembra i istog dana nas očekuje njegov kvadrat sa RMarsom u Ovnu (mesečni horoskop).
Trebalo je da danas pišem o tome...odlučila sam da ipak postavim tekst:





Dnevni aspekti:
Mesec je u Vodoliji 

Mesec je posle praznog hoda prešao u Vodoliju u 08:07 CET
Jednom sam napisala: Kada je Mesec u Vodoliji sve je moguće...I upravo je tako...Jutros sam mogla svog sina da gledam direktno na TV Prva ali i sa terase gde je u parkiću imao razgovor na temu srušenog aviona...Taj Uran uvek je prisutan u mom životu...Odavno nisam žena pilota ali kad god se nešto dogodi sa nekim avionom meni se koža naježi....
Lakše se diše kada je Mesec u Vodoliji...ako ste pomislili: Prijatelji stari gde ste...neka ne ostane na toj misli...pozovite prijatelje, družite se...jer u narednih par dana vreme je za druženje, vreme je za grupe istomišljenika....vreme je za iznenađenja, za neobične i originalne stvari....drugačiji pristup problemima nego kada je Mesec boravio u Jarcu!
Subota počinje trigonom Meseca i Sunca u Vagi...Mesec raste...trenutno je ispunjen 73.5%...01.oktobra nas očekuje Pun Mesec u Ovnu! Danas Duša - Mesec i Volja - Sunce sarađuju, duša i volja su u ravnoteži - iskoristite ovu energiju! 
Do kraja dana očekuje nas i sekstil Meseca i Kirona u Ovnu...i ovo je aspekt saradnje, aspekt harmonije osećanja i naših rana! Duša ovde može da pronađe lek:
Ovaj tranzit može "probuditi" vaše prirodne isceliteljske moći i sposobnosti. Može, ako to "govore" i ostali aspekti u vašem horoskopu! Ovo je potreba da se razmišlja, priča o bolu, ranama, razmenjuju iskustva... (Mesec u Vodoliji), ovo je potreba da se dođe do ključa (Kiron) otvoreno, direktno, hrabro i neustrašivo (Ovan).... "Otvorite" svoje srce ključ je tu negde!!!

Нема коментара:

Постави коментар