среда, 19. август 2020.

Mesec je Mlad zaljuljao grad....A tvoja bajka i dalje sja....



Moto dana:
"Sve ima svoje, početak i kraj
Tame postoje da bi prizvale sjaj"

Zvezdani(n) zapis 2987
Sreda. Merkurov dan.
Merkur je u Lavu na 28°32’

Tu u Lavu su i Mesec i Sunce...vesela je ovo družina!!!
Svi tako zajedno su u konjukcijama...ali i u trigonima sa Marsom u Ovnu
Razgovaraju....druže se....Mars im dodaje energiju, hrabrost...
ALI...RSaturn ih posmatra iz prikrajka i želi da prekine žurku!!!


Posle dva Mlada Meseca u Raku danas jedan vatreni Mlad Mesec i novi početak:


Danas na zvezdanom nebu:
19.avgust 04:41 Mlad Mesec u Lavu na 26°

Osnovna poruka ovog Mladog Meseca koji se dešava jednom godišnje je:
Slušajte svoje srce ono najbolje zna!!!
Vreme je za Novi početak!!!
Ne bilo kakav početak...ovo je jedan od najkreativnijih novih početaka...  

Sunce, Mesec i Merkur u Lavu su se udružili sa Marsom u Ovnu
Jaka energija, još jača volja....
Lav kaže: JA ĆU ...Ovan kaže: JA SAM
I sve je moguće....
Upitajte sebe šta želite i krenite u akciju!

Sunce, Mesec i Merkur u Lavu i Mars u Ovnu su u sekstilu sa ☊ u Blizancima / trigon ☋ u Strelcu...možda i osećate da ste na nekoj životnoj raskrsnici...
Pogledajte levo...pa desno i odlučite!!! Prošlost ostavite tamo gde pripada i krenite u budućnost!

ALI....tu je već spomenut RSaturn u Jarcu...vreba!!!
U inkonjukciji sa planetama u Lavu!!!
Traži od svih nas prilagođavanje.
Nije teško biti strpljiv kada se mora!
Saturn je taj koji određuje pravila igre!
Krenite vi u svoj novi početak...budite oprezni i slušajte Saturnova upozorenja o bezbednosti, sigurnosti...ograničenjima! Inkonjukcija je ovde između opozicije i trigona! Sunce je bilo u opoziciji sa Saturnom 21.jula, Merkur je bio u opoziciji sa Saturnom 03.avgusta....to je iza nas ali i dalje nas Saturn upozorava da prikočimo...ALI...dobro je što iz ove sadašnje inkonjukcije idemo ka trigonu: 03.septembra Merkur trigon Saturn i 17.septembra Sunce trigon Saturn - vredi biti strpljiv!!!
I Mars vreba iz prikrajka....vreba Družinu u Jarcu...to su oni kvadrati o kojima sam već pisala! Kvadrat Marsa sa  Jupiterom i Plutonom je iza nas, očekuje nas kvadrat Marsa i RSaturna - 24.avgusta...Pripremite se unapred, pročitajte: "Strah je roditelj okrutnosti"

Obratite pažnju na natalnu kuću u Lavu - srce, sve ono što volimo i pružamo ljubav, ljubav, romansa, zadovoljstvo, zabava, kreativnost, odmori, deca...tu je vaš Novi početak (Sunce i Mesec)...tu je i Merkur koji je zadužen za protok informacija, ideje, razgovore, pregovore, komunikaciju u najširem obliku te reči...u konjukciji sa Suncem i Mesecom poklapa se ono što mislimo, izgovaramo sa našom voljom, srcem, dušom...Iz natalne kuće u Ovnu dobijate podršku - Mars u Ovnu, snažnu energiju da sprovedete u akciju ono što želite, volite, naumite...Kuće u kojima su ☊ u Blizancima i ☋ u Strelcu pokazaće put kojim treba ići...I na kraju kuća u Jarcu gde se nalazi Tran Saturn pokazaće gde su ograničenja, gde se pravila moraju poštovati 


Dnevni aspekti:
Mesec je u Lavu do 10:20

Jutros pre svitanja dogodio se Mlad Mesec u Lavu (Sunce konjukcija Mesec)...tu pored njih je i Merkur i bilo je veselo...Mars u Ovnu im je dodao energiju nešto kao motorno gorivo...Mesečevi Čvorovi sarađuju sa planetama u Lavu ali i sa Marsom u Ovnu.....I sve pršti od energije...baš onako kako dolikuje jednom Lavu....Ovo je novi početak koji zaslužuje "vatromet"...ali Saturn kaže...nema većih okupljanja, odložite slavlje za bolje dane!!!
U vreme Mladog Meseca na nebu je tama...ali tada se najbolje vide zvezde....nadam se da ste bar taj vatromet videli :)

P.S. Pitaću vas nešto. Da li se sećate 21.avgusta 2017?
Znam, na ovakvo pitanje ide pitanje... Zašto :))
Tog datuma imali smo Mlad Mesec u Lavu na 28° (samo dva stepena dalje od današnjeg) imali smo i totalno pomračenje Sunca...i neki događaji iz tog perioda biće povezani sa sadašnjim i globalno i lično... 

★Mesec je u praznom hodu od 07:38 do 10:20
U 10:20 Mesec prelazi u praktičnu i analizi sklonu Devicu...i ako ste zainteresovani za analizu pročitajte tekst iz avgusta 2017. i sebi odgovorite na neka pitanja!

P.S. Moram da dodam da vam malo olakšam :)...te 2017. inauguriran je Donald Trump, 45. predsednik SAD, Emmanuel Macron predsednik Francuske,  Zoran Zaev predsednik Makedonije, A.Vučić je inauguriran za petog predsednika Republike Srbije; Ana Brnabić je postala premijer. Krenula je inicijativa "novi Put svile"....itd!





Нема коментара:

Постави коментар