уторак, 11. август 2020.

Božji prst - tačka preokreta - konfiguracija JOD



Moto dana:
Budite mirni i sledite svoje snove!!!

Zvezdani(n) zapis 2979
Utorak. Marsov dan.
Mars je u Ovnu na 22°23’


Do kraja nedelje Mars u kvadratu sa RPlutonom u Jarcu i trigonu sa Suncem u Lavu!!!
Jedna prilično neharmonična energija i druga harmonična! Jedna vrlo destruktivna druga pokretačka!
Savet: Izaberite pametno! 
Kvadrat Marsa i Plutona nećemo se lako rešiti jer će biti aktuelan zbog retrogradnog Marsa još dva puta 09.oktobra i 23.decembra! Ovo je igra na duge staze...Ovaj kvadrat nosi neobuzdanu energiju, frustracije, opsesije, ljubomoru, manipulaciju...ova energija može biti izazvana ali moguće je i izazvati kod drugih...Moguće su i hiruške intervencije...

Kada ovo znate, na vama je da pokušate da ne reagujete preterano na ovog zlostavljača, već da ovu energiju iskoristite za trasformaciju i regeneraciju drugim rečima ne reagujete na bes i strah, pretvorite ovu energiju u akciju i preduzimljivost!
I pogledajte vašu kuću u Ovnu i koja je tema/oblast života zastupljena!


Od 11.avgusta do 16.avgusta - konfiguracija JOD
Pokušajte da što bezbolnije prođete period prilagođavanja (inkonjukcije Sunca i Merkura sa Jupiterom i Neptunom) i setite se da snovi stvaraju budućnost (sekstil Jupitera i Neptuna).
Priču o konfiguraciji JOD imate OVDE!


Sve svoje snove u kofer pospremi
Ponesi sa sobom na put
Sve svoje snove u kofer pospremi
I pozdravi sunce usput


Danas i sutra Sunce u Lavu je u egzaktnim inkonjukcijama sa RJupiterom u Jarcu i RNeptunom u Ribama...Prilagodite svoje snove...Sanjajte...ali budite i svesni trenutnih ograničenja!!!
Božji prst danas ima važnu ulogu u energiji Poslednje Mesečeve četvrti!

Prst Božji - tačka preokreta...
Zovu ga i prst sudbine!
Ova konfiguracija spada u izazovne ali ujedno i sa velikim potencijalom!
Energija sekstila Jupitera i Neptuna jako je usmerena ovde na Sunce u Lavu sada 14. i 15.avgusta na Merkura u Lavu!!! Sunce ovu energiju u ovom trenutku shvata kao pritisak (inkonjukcija).

★Jupiter i Neptun sarađuju, pružaju nam kroz sekstil nešto što želimo, nešto što bi trebalo da uradimo, planeta na vrhu ovde Sunce u Lavu je neprilagođena...U ovom slučaju to je neka drama....
Jupiter ga izaziva (inkonjukcija) idejom o sreći, idejom o putovanjima, širenem vidika...i energijom preterivanja...još uvek je pod utiskom opozicije (14.jul Vašar taštine. ) a treba sačekati, još malo sačekati (09.septembar) kada ćemo imati trigon ovih planeta i shvatiti koliko je Život lep!!!
Neptun ga izaziva (inkonjukcija) idejom da nema granica, maštom, čudesima, bežanjem od stvarnosti (12.jul trigon ovih planeta "Miris mora ispod prozora"a treba sačekati jer dolazi opozicija 11.septembra i kulminacija svega vezanog za Neptuna...

Posle opozicije od 14.jula posle energije preterivanja, arogancije, neispunjenih očekivanja Sunce je sada zapelo nije ni tamo (opozicija) ni ovamo (trigon)....a trigon ga čeka 09.septembra. Da bi prilagođavanje uspelo Sunce bi trebalo da sarađuje sa Jupiterom ali to je baš ono najteže! Pokušajte da "smanjte doživljaj" pokušajte da obuzdate svoj ego, sujetu...očekivanja....Budite obazrivi sa svima koji u vašem horoskopu (životu) predstavljaju Sunce - otac, muž, šef, neki autoritet...
Posle trigona od 12.jula posle energije duhovnog i stvarnog putovanja Sunce je sada zapelo nije ni tamo (trigon) ni ovamo (opozicija)....a opozicija ga čeka 11.septembra. Pokušajte da vas Neptun previše ne obuzme, da vas njegovi talasi ne odvedu na pogrešno mesto...Budite obazrvi sa onim što Sunce predstavlja...Ovde najviše obratite pažnju na svoje psihofizičko stanje! Obratite pažnju na viruse, na dijagnoze uvek ih bar dva puta proverite!

I kao što vidite u ovoj konfiguraciji JOD Sunce je planeta u fokusu - istaknnuta planeta, pa proverite gde se Tran Sunce u Lavu nalazi u vašem horoskopu jer to je vaša priča o Božjem prstu-prstu sudbine....Pogledajte Sunce i njegovu simboliku čime sve vlada Sunce...
Da li se bavite ocem, mužem...letovanjem, profesijom, politikom, detom, popularnošću....itd. to samo vi znate....

P.S. Što se tiče globalnih događaja koji su pod uticajem ove konfiguracije i oni su usmereni ka tranzitnom Suncu u Lavu....Mnogi vladari širom sveta su sada u centru pažnje (Belorusija, Liban, Amerika....itd. biće ih ovih dana više). U kombinaciji sa kvadratima Marsa sve ovo je vrlo napeto (demonstracije, pucnjave, eksplozija....).




Dnevni aspekti
Mesec je u Biku

Noćas se Mesec sreo sa Uranom...i sigurno je doživeo neki šok...Mnoge je ovaj susret Meseca i Urana držao budnim i bez sna...Na to se nadovezao kvadrat Meseca i Merkura u Lavu...pa su neki od vas nerazmišljajući puno započeli i neku svađu...

Centralni događaj dana je ipak Poslednja Mesečeva Četvrt:
U 18:44 Mesec u Biku biće u kvadratu sa Suncem u Lavu na 17°
Sunce u Lavu u inkonjukciji sa Jupiterom i Neptunom 
Mesec u Biku u trigonu sa Jupiterom i u sekstilu sa Neptunom

Poslednja Četvrt je uvek neka kriza, zastoj, nervoza...Iza nas su Mlad Mesec u Raku (20.jul) i Pun Mesec u Vodoliji (03.avgust) ispred nas je Mlad Mesec u Lavu (19.avgust)! 
Poslednja Četvrt i kriza u kojoj su duša (Mesec) i volja (Sunce) u sukobu (kvadrat)!!! Sukob između onog što želimo i što nam je potrebno. Javlja se unutrašnji sukob i neravnoteža između onog što želi duša (Mesec) i onog što želi volja (Sunce). U sukobu su i energije Lava i Bika (poprilično tvrdoglave energije)
Nešto više će uticati na: Bikove, Lavove, Škorpije i Vodolije i na sve nas koji imamo neke planete na oko 17° ovih znakova!

Sa jedne strane Sunce u inkonjukciji sa Jupiterom i Neptunom - Božji prst uperen pravo u našu volju, ego...srce (Sunce u Lavu)! I sa druge strane Mesec u trigonu sa Jupiterom i sekstilu sa Neptunom omogućava nam da sanjamo svoje snove i olakšava današnju krizu. I ako je već božiji prst uperen u naša srca, pitajte srce šta mu je...razgovarajte sa njim...ubedite ga da se prilagodi...i sanjajte svoje snove, to vam niko ne može oduzeti...samo sačekajte povoljniji trenutak da snove pretvorite u javu!


Нема коментара:

Постави коментар