понедељак, 17. јун 2019.

Nedeljni horoskop od 17.juna do 24.juna...




Ove nedelje na zvedanom nebu:
17.jun 10:30: Pun Mesec u Strelcu 25°
18.jun 13:46: RxSaturn u Jarcu sekstil Neptun u Ribama na 18° - II put
18.jun18:04: Merkur konjukcija Mars
19.jun12:55: Merkur opozicija Pluton
20.jun 05:26: Mars opozicija Pluton
20.jun 18:11: Merkur ulazi u retrogradnu senku sa 23° Raka
21.jun 10:56: Neptun kreće u retrogradni hod sa 18° Riba
21.jun 17:55: Sunce ulazi u Raka (leto)
23.jun18:44: Venera opozicija Jupiter



Nedelja počinje Punim Mesecom → opozicijom Sunca u Blizancima i Meseca u Strelcu!!! Pun Mesec kao i svaki drugi?
Pun Mesec je uvek kraj jednog ciklusa i početak novog....Ovaj ima neke aspekte u "pozadini" koji utiču na ovu energiju dodatno.....
Pun Mesec u vreme: konjukcije Merkura i Marsa, sekstila RxSaturna i Neptuna i opozicija Merkura i Marsa sa Plutonom!!! Ovo su vrlo napeti aspekti i energije naravno izuzev sekstila RxSaturna i Neptuna...on je tu već neko vreme i ostaće tu još dugo!!! Još jedan dugotrajan aspekt je tu od juče kvadrat RxJupitera i Neptuna...
Problem su opozicije Merkura i Marsa u Raku sa Plutonom u Jarcu (i sa RxSaturnom od ranije). Ovde je aktuelna ona priča o suprotnim energijama Raka i Jarca!!!

Pun Mesec u Strelcu...
Sa jedne strane energija Blizanaca i sve ono što mislimo da znamo (Blizanci kao znanje....) i sa druge strane sve ono u šta verujemo (Strelac kao vera i verovanje...)!!! Sa jedne strane logika, tkz niži um, sa druge strane širina, tkz viši um....Usko, blisko, poznato....protiv (opozicija) širine, ekspanzije, nepoznatog....Pročitajte detaljnije OVDE: "Uvek gađaj Mesec. Čak i ako promašiš, završićeš međ' zvezdama"...
I već rekoh....Pun Mesec kao i svaki drugi....ALI...
★Blizancima vlada Merkur a on je u konjukciji sa ratnikom Marsom u vrlo osetljivoj energiji Raka....oni zajedno u nezgodnoj opoziciji sa Plutonom u Jarcu ( i sa RxSaturnom ali u široj konjukciji)....pa je pozadina ovog Punog Meseca opterećena i temama: dom, domovina, narod, porodica, ognjište, koreni - Rak i karijerom, položajem, statusom, egom, autoritetima (od države do roditelja...) - Jarac!!!
★Strelcem vlada Jupiter a on je retrogradan i u kvadratu sa Neptunom u Ribama!!! Zamagljena, iskrivljena istina i potraga za istinom - "Istina je krenula i ništa više je ne može zaustaviti!"




Pun Mesec - kulminacija...
Kulminacija suprostavljenih energija Blizanaca i Strelca sa jakom ali i ratobornom energijom konjukcije Merkura i Marsa i sa druge strane (opozicija) sa Plutonom koji unosi nemir, opsesije, mržnju, posesivnost, neprijatne situacije...potrebu da nešto umre, da se nešto završi..jaka potreba da se nešto promeni...I na sve to energija preterivanja, obmana, nerealnih očekivanja, razočarenja (kvadrat Jupitera i Neptuna)!!!



Sutra nas očekuje jedan dugotrajni aspekt koji imamo drugi put od početka godine...
Manje sam o njemu pisala jer lako je sa pozitivnim i harmoničnim energijama...problem su one druge....U Zvezdama u junu postoji tekst: Praktični ideali... vrlo jasna energija gde naši snovi mogu postati realnost....sve zahvaljujući Saturnu, mudrom učitelju koji nam nudi disciplinu, odgovornost ali i preuzimanje sudbine u svoje ruke....
  • 31.januar 15:15: Saturn u Jarcu sekstil Neptun u Ribama na 14° - I put
  • 8.jun 13:46: RxSaturn u Jarcu, Neptun u Ribama na 18° - II put
  • 08.novembar 02:46: Saturn u Jarcu, RxNeptun u Ribama na 16°  - III put

★Merkur ove nedelje ulazi u retrogradnu senku i najavljuje retrogradni ciklus (od 08.jula do 01.avgusta)....


Neptun kreće u retrogradni ciklus, odavno je u retrogradnoj senci (od 28.februara). Sada kreće na retrogradni put od 21.juna do 27.novembra - Slušajte svoj unutrašnji glas...




Sve ovo se dešava u istom danu kada Sunce prelazi u Raka i kada nam zvanično počinje leto - Dan najKRAĆE noći...


I na kraju....ne baš idealan kraj...
Venera u Blizancima u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu...
I opet suprostavljene energije Blizanaca i Strelca kao u vreme Punog Meseca....plus kvadrat RxJupitera i Neptuna!!! Energije preterivanja....u ljubavi, uživanju, zabavi....novcu!!! Čuvajte svoje ljubavi ali i novac....


Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

O svim aspektima više:
Zvezde u junu 2019.



OVAN: 
Pun Mesec u Strelcu u vašoj 9.kući, Mesec u Strelcu u 9.kući, Sunce u Blizancima u 3.kući...pronađite ravnotežu između višeg i nižeg uma...Dajte šansu i onom što je blisko i onom što je daleko....Kulminacija svega što je u vezi pogleda na svet, ideala, morala, duhovnosti, putovanja, obrazovanja, zakona, pravde....
Obratite pažnju i na vašu 4. i 10.kuću (Merkur i Mars opozicija RxSaturn)...Nađite ravnotežu između doma, porodice i vaše karijere, položaja, ega....Ovo su jake opozicije, jake "raskrsnice"....ne birajte stranu, nađite meru, ravnotežu i kakav takav mir!!!
Tu su da pomognu RxSaturn u Jarcu 10.kuća i Neptun u Ribama 12.kuća....i mogućnost da ostvarite neke svoje snove vezane za uspeh, karijeru, položaj....ali nešto daleko od očiju javnosti!!!
Neptun u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 12.kući i u prvi plan stavlja vašu podsvest, snove, skrivene stvari, tajne....radite na sebi!!!
Sunce ulazi u Raka u vašu 4.kuću.....ovde želite da zasijate! Ne slažu se vaš znak i energija raka (kvadrat) pa budite oprezni!!!
Venera u Blizancima 3.kuća u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 9.kuća....pokušajte da ne preterujete, sredite svoje misli, ne budite euforični jer bi mogli da se razočarate. Moguća su i neka razdvajanja...


BIK:
Pun Mesec u Strelcu u vašoj 8.kući, Mesec u Strelcu u 8.kući, Sunce u Blizancima u 2.kući...pronađite ravnotežu između vaše intime, strasti, tkz tuđeg novca, krize, potrebe za promenama i vašeg odnosa prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti...Ne birajte strane. Kulminacija je ovde intezitet, strast....možda i vaše materijalne prilike (neprilike). Budite oprezni u vezi vašeg psihofizičkog zdravlja...
Obratite pažnju i na vašu 3. i 9.kuću (Merkur i Mars opozicija RxSaturn)...Nađite ravnotežu između vašeg tkz nižeg uma i tkz višeg uma....pokušajte da uskladite misli i da ne idete ni previše blisko ni previše široko u mislima, rečima i sa komunikacijom... Ovo su jake opozicije, jake "raskrsnice"....ne birajte stranu, nađite meru, ravnotežu i kakav takav mir!!!
Tu su da pomognu RxSaturn u Jarcu 9.kuća i Neptun u Ribama 11.kuća....i mogućnost da ostvarite neke svoje snove vezane za putovanja, obrazovanje, pogled na svet, moral, zakon, pravdu. Moguća su razna iznenađenja, pomoć prijatelja u ostvarenu vaših snova, ideala, uverenja...
Neptun u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 11.kući i u prvi plan stavlja vašu društvenost, socijalnost, prijateljstvo, grupe kojima pripadate. Preispitajte ovu oblast vašeg života....
Sunce ulazi u Raka u vašu 3.kuću.....ovde želite da zasijate! Vaš znak i energija Raka se slažu (sekstil) iskoristite ovu energiju!!!
Venera u Blizancima 2.kuća u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 8.kuća....pokušajte da ne preterujete, posebno u vezi nekog novca, onog vašeg i nečijeg....Ako se ljubav i novac pomešaju na pogrešan način eto nevolje!!!


BLIZANCI:
Pun Mesec u Strelcu u vašoj 7.kući, Mesec u Strelcu u 7.kući, Sunce u Blizancima u 1.kući...pronađite ravnotežu između vaših partnerskih i drugih veza i odnosa sa vama lično....Kulminacija u nekim odnosima vama bitnim. Ne birajte stranu jer bi moglo da dođe do razilaženja, negde i do rastanka....Ovaj Pun Mesec poprilično utiče na vas Blizance jer se Mesec nalazi suprotno od vašeg znaka!!!
Obratite pažnju i na vašu 2. i 8.kuću (Merkur i Mars opozicija RxSaturn)...Nađite ravnotežu između vašeg odnosa prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti, vašeg novca i vaše intime, strasti, tkz tuđeg novca....Problemi na relaciji moje-tvoje-naše....Ovo su jake opozicije, jake "raskrsnice"....ne birajte stranu, nađite meru, ravnotežu i kakav takav mir!!!
Tu su da pomognu RxSaturn u Jarcu 8.kuća i Neptun u Ribama 10.kuća....i mogućnost da ostvarite neke svoje snove vezane za karijeru, položaj, status, ego. odnos prema autoritetima...Ovo je energija suštinskih promena....gde vaši snovi o uspehu mogu da postanu stvarnost. 
Neptun u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 10.kući i u prvi plan stavlja vašu karijeru, društveni status i položaj, ego, odnos prema autoritetima...Preispitajte ovu oblast vašeg života.
Sunce ulazi u Raka u vašu 2.kuću.....ovde želite da zasijate! Vaš znak je u komšiluku Raka (polusekstil), tako da i posle izlaska Sunca iz vašeg znaka još uvek ćete osetiti lepe uticaje...
Venera u Blizancima 1.kuća u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 7.kuća....pokušajte da ne preterujete u vašim ljubavnim i partnerskim odnosima! Moguća su i neka razdvajanja!!!

RAK:
Pun Mesec u Strelcu u vašoj 6.kući, Mesec u Strelcu u 6.kući, Sunce u Blizancima u 12.kući...pronađite ravnotežu između vaše svakodnevice, rutine, posla, zdravlja i vaše podsvesti, svega onog što skrivate i od sebe i od drugih....Neka vrsta kulminacije, gde je najbitnije da obratite pažnju na svoje psihofizičko zdravlje i na sve loše navike ako ih imate. Ugrožene su i neke tajne, ali i vaši poslovni odnosi. Ne birajte strane, pronađite mir....odmorite, meditirajte, povucite se na kratko.
Obratite pažnju i na vašu 1. i 7.kuću (Merkur i Mars opozicija RxSaturn)...Nađite ravnotežu između vas lično, vaših želja i poduhvata i vaših odnosa, veza, partnerstva...Ne budite ni na jednoj strani...važne su vaše potrebe ali i potrebe onih preko puta vas....Ovo su jake opozicije, jake "raskrsnice"....ne birajte stranu, nađite meru, ravnotežu i kakav takav mir!!!
Tu su da pomognu RxSaturn u Jarcu 7.kuća i Neptun u Ribama 9.kuća....i mogućnost da ostvarite neke svoje snove vezane za vaše veze, odnose, partnerstva...za vaše ideale, vaš pogled na život, moral, zakon, pravdu, obrazovanje, putovanja....Snovi zaista mogu postati realnost!
Neptun u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 9.kući i u prvi plan stavlja vaše vidike, moral, etiku, obrazovanje, putovanja, duhovnost......Preispitajte ovu oblast vašeg života.
Sunce ulazi u Raka u vašu 1.kuću.....ovde želite da zasijate! U narednih mesec dana vi ste zvezde nebeskog programa..
Venera u Blizancima 12.kuća u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 6.kuća....pokušajte da ne preterujete u vašim ljubavnim pričama, posebno ako ste u nekoj tajnoj vezi. Ne preterujte ni u hrani, piću, sa lošim navikama...Čuvajte tajne, novac....izbegavajte ogovaranja.

LAV:
Pun Mesec u Strelcu u vašoj 5.kući, Mesec u Strelcu u 5.kući, Sunce u Blizancima u 11.kući...pronađite ravnotežu između vaših emocija, ljubavi koju dajete, uživanja, zabave, kreativnosti, dece i načina na koji ljubav primate, iznenadnih dešavanja, prijateljskih odnosa....Kulminacija sa emocijama. Pokušajte da ne merite ljubav i ko daje više ili manje, pronađite ravnotežu i mir. Ne mešajte ljubav i prijateljstvo...Mogući su iznenadni rastanci.
Obratite pažnju i na vašu 12. i 6.kuću (Merkur i Mars opozicija RxSaturn)...Nađite ravnotežu između vaših tajni, vaše podsvesti i vaše svakodnevice, posla, zdravlja...Pre svega čuvajte svoje psihofizičko zdravlje i klonite se stresa i nervoznih i besnih ljudi...Ovo su jake opozicije, jake "raskrsnice"....ne birajte stranu, nađite meru, ravnotežu i kakav takav mir!!!
Tu su da pomognu RxSaturn u Jarcu 6.kuća i Neptun u Ribama 8.kuća....i mogućnost da ostvarite neke svoje snove vezane za vaš svakodnevni život, navike, posao, zdravlje....budite spremni za suštinske promene...Zdravlje na prvom mestu a onda navike i posao, možda je zaista vreme da ostvarite neke poslovne snove....Mogućnost regeneracije i transformacije.
Neptun u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 8.kući i u prvi plan stavlja vašu intimu, strast, regeneraciju, trasformaciju, suštinske promene, tkz tuđ novac, zajedničke resurse...Preispitajte ovu oblast vašeg života.
Sunce ulazi u Raka u vašu 12.kuću.....ovde želite da zasijate! U narednih mesec dana vi ćete se spremati, sakupljati energiju za ono što tek dolazi a to je ulazak Sunca u vaš znak!
Venera u Blizancima 11.kuća u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 5.kuća....pokušajte da ne preterujete u merenju ko daje više u ljubavi, budite spremni za razna iznenađenja, možda čak i za neke rastanke...

DEVICA:
Pun Mesec u Strelcu u vašoj 4.kući, Mesec u Strelcu u 4.kući, Sunce u Blizancima u 10.kući...pronađite ravnotežu između vašeg doma, porodice, privatnih stvari i karijere, položaja, ega, odnosa sa autoritetima (i roditelji kao autoritet)....Kulminacija na relaciji kuća-pos'o-kuća...Pokušajete da nađete ravnotežu, ne birajte ni jednu stranu...nađite se na "pola puta"....
Obratite pažnju i na vašu 11. i 5.kuću (Merkur i Mars opozicija RxSaturn)...Nađite ravnotežu između vaših davanja i primanja ljubavi, između želja, nadanja i emocija, između prijateljstva i ljubavi...Moguće su svađe, tenzije u emotivnim i prijateljskim pričama......Ovo su jake opozicije, jake "raskrsnice"....ne birajte stranu, nađite meru, ravnotežu i kakav takav mir!!!
Tu su da pomognu RxSaturn u Jarcu 5.kuća i Neptun u Ribama 7.kuća....i mogućnost da ostvarite neke svoje snove vezane za vaš ljubavni i partnerski život...Vreme je da ostvarite neki svoj emotivni, ljubavni san. Možda je i vreme za kreativnost, više odmora, zabave...Vreme je i za idealnog partnera...bilo da ga već imate ili će se tek pojaviti....
Neptun u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 7.kući i u prvi plan stavlja vaše veze, odnose, partnerstva, ugovore, pregovore, odnos sa javnošću...Preispitajte ovu oblast vašeg života.
Sunce ulazi u Raka u vašu 11.kuću.....ovde želite da zasijate! Vaš znak se slaže (sekstil) sa energijom Blizanaca, iskoristite to...
Venera u Blizancima 10.kuća u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 4.kuća....pokušajte da ne preterujete na relaciji karijera i dom, porodica....Moguća su i preterivanja u smislu da zanemarijete ili karijeru ili ljubav....a zapravo treba da shvatite da jedno ne isključuje drugo!

VAGA:
Pun Mesec u Strelcu u vašoj 3.kući, Mesec u Strelcu u 3.kući, Sunce u Blizancima u 9.kući...pronađite ravnotežu između vašeg tkz nižeg i višeg uma...Kulminacija u mislima, rečima, komunikaciji....Na jednoj strani bliski odnosi i bliske stvari na drugoj strani daljine, i širi pogled na sve oko vas. Ostati ili otići to je možda nešto što će vas mučiti... Ne birajte stranu, već probajte da ih "pomirite". Nađite mir i ravnotežu onda možete i da donesete bitne odluke...
Obratite pažnju i na vašu 10. i 4.kuću (Merkur i Mars opozicija RxSaturn)...Nađite ravnotežu između vašeg doma, porodice, privatnih stvari, prošlosti i vaše karijere, položaja, odnosa sa autoritetima, vašeg ega......Moguće su svađe, tenzije zbog rastrazanosti....Ovo su jake opozicije, jake "raskrsnice"....ne birajte stranu, nađite meru, ravnotežu i kakav takav mir!!!
Tu su da pomognu RxSaturn u Jarcu 4.kuća i Neptun u Ribama 6.kuća....i mogućnost da ostvarite neke svoje snove vezane za vaš svakodnevni život, rutine, posla, zdravlja, svog doma, porodice....Možda je vreme za samostalan život, možda za kupovinu nekretnina....ili nov posao, posao iz vaših snova. A možda je vreme da uradite nešto za svoje navike i zdravlje (zdrav odnos prema navikama)....
Neptun u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 6.kući i u prvi plan stavlja vaš svakodnevni život, rutinu, navike, posao, zdravlje...Preispitajte ovu oblast vašeg života.
Sunce ulazi u Raka u vašu 10.kuću.....ovde želite da zasijate! Vaš znak se ne slaže (kvadrat) sa energijom Blizanaca, pripazite malo!!!
Venera u Blizancima 9.kuća u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 3.kuća....pokušajte da ne preterujete na relaciji  daljine, obrazovanje, putovanje, zakon, pravda i vaše misli, reči, komunikacija...Mogli bi da preterate u emotivnoj komunikaciji. Mogući su i neki rastanci zbog nekog putovanja...

ŠKORPIJA:
Pun Mesec u Strelcu u vašoj 2.kući, Mesec u Strelcu u 2.kući, Sunce u Blizancima u 8.kući...pronađite ravnotežu između vašeg novca, vašeg odnosa prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i vaše intime, strasti, potrebe da se nešto menja, tkz tuđeg novca, zajedničkih resursa....Kulminacija negde po pitanju moje-tvoje-naše. Kulminacija u vidu nekog završetka i novog početka.... Ne birajte stranu... Nađite mir i ravnotežu i pokušajte da se regenerišete i transformišete kroz ovu moćnu energiju...
Obratite pažnju i na vašu 9. i 3.kuću (Merkur i Mars opozicija RxSaturn)...Nađite ravnotežu između vašeg tkz višeg i nižeg uma...Ovo su svađe, sukobi, stresovi...Pokušajte da vam misli budu što bolje....jer kakve su vam misli....znate već. Mogućnost nekog odlaganja....Ne donosite bitne odluke....Ovo su jake opozicije, jake "raskrsnice"....ne birajte stranu, nađite meru, ravnotežu i kakav takav mir!!!
Tu su da pomognu RxSaturn u Jarcu 3.kuća i Neptun u Ribama 5.kuća....i mogućnost da ostvarite neke svoje snove vezane za vaš emotivni, ljubavni život, za uživanje, zabavu, odmor, decu, učenje, putovanje....bliske ljude! Možda je vreme za novu ljubav i za vaš ljubavni san. Možda nešto u vezi dece...ili nekog kreativnog posla.
Neptun u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 5.kući i u prvi plan stavlja vaš emotivni život, ljubav, decu, uživanje, odmor, zabavu......Preispitajte ovu oblast vašeg života.
Sunce ulazi u Raka u vašu 9.kuću.....ovde želite da zasijate! Vaš znak se ne slaže (trigon) sa energijom Blizanaca, iskoristite ovu energiju!!!
Venera u Blizancima 8.kuća u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 2.kuća....pokušajte da ne preterujete na relaciji intima, strast i vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Nešto na relaciji moje-tvoje-naše!!! Budite oprezni i u ljubavi i sa novcem...

STRELAC:
Pun Mesec u Strelcu u vašoj 1.kući, Mesec u Strelcu u 1.kući, Sunce u Blizancima u 7.kući...pronađite ravnotežu između vas lično, vašeg karaktera, vaših poduhvata i vaših veza, odnosa, partnerstva koje imate....Kulminacija u odnosima vama bitnim. Ne birajte stranu... Nađite mir i ravnotežu, pokušajte da što jasnije vidite svoje odnose...Kulminacija sa partnerom posebno ako ste u dužoj vezi ili braku. Kulminacija u vezi javnosti...
Obratite pažnju i na vašu 8. i 2.kuću (Merkur i Mars opozicija RxSaturn)...Nađite ravnotežu između vašeg tkz tuđeg novca i vašeg novca...Neki problem, svađa, sukob na relaciji moje-tvoje-naše. Problem sa intimom, strašću....Potreba da nešto menjate, ali nemojte da žurite....Čuvajte svoje zdravlje pre svega i klonite se kriznih situacija i stresa.......Ovo su jake opozicije, jake "raskrsnice"....ne birajte stranu, nađite meru, ravnotežu i kakav takav mir!!!
Tu su da pomognu RxSaturn u Jarcu 2.kuća i Neptun u Ribama 4.kuća....i mogućnost da ostvarite neke svoje snove vezane za vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti, za vaš dom, porodicu, prošlost, privatne stvari...Možda je vreme da ostvarite neke snove i da se osetite i emotivno i materijalno sigurno i bezbedno....Porodica u prvom planu.
Neptun u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 4.kući i u prvi plan stavlja vaš dom, porodicu, korene, majku, majčinstvo, prošlost, privatne stvari....Preispitajte ovu oblast vašeg života.
Sunce ulazi u Raka u vašu 8.kuću.....ovde želite da zasijate! Vaš znak je u inkonjukciji sa energijom Raka....i vi ćete biti u fazi prilagođavanja za period koji dolazi...a to je boravak Sunca u Lavu za mesec dana...tada ćete se osećati mnogo bolje....
Venera u Blizancima 7.kuća u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 1.kuća....pokušajte da ne preterujete na relaciji  vaše veze, odnosi, partnerstva i vi lično....Moguće je osećanje euforije pa onda i nekog razočarenja....Ovo su prevelika očekivanja, pa budite oprezni. Mogućnost razdvajanja.

JARAC:
Pun Mesec u Strelcu u vašoj 12.kući, Mesec u Strelcu u 12.kući, Sunce u Blizancima u 6.kući...pronađite ravnotežu između vaše podsvesti, onog što skrivate, tajni, potrebe da se povučete i vaše svakodnevice, navika, posla, zdravlja...Neka kulminacija gde nije dobro da birate strane....Nije vreme za osamu i povlačenje, sem ako to nije zbog odmora i punjenja baterija. Obratite pažnju na psihofizičko zdravlje pre svega.....a onda i na posao kojim se bavite. Nađite svoj mir i ravnotežu.
Obratite pažnju i na vašu 7. i 1.kuću (Merkur i Mars opozicija RxSaturn)...Nađite ravnotežu između vaših odnosa, veza, partnerstva i vas lično....Problemi na realciji oni preko puta vas i vas lično. Ovo su svađe, sukobi, nemir...Ovo je teška energija za odnose sa javnošću......Ovo su jake opozicije, jake "raskrsnice"....ne birajte stranu, nađite meru, ravnotežu i kakav takav mir!!!
Tu su da pomognu RxSaturn u Jarcu 1.kuća i Neptun u Ribama 3.kuća....i mogućnost da ostvarite neke svoje snove vezane za vaše misli, reči, komunikaciju, odluke...Ovo je neki vaš lični san u vezi nekih vama bliskih ljudi i situacija. Možda je vreme za neki put, neko učenje, pisanje....Možda je vreme da kažete šta mislite.
Neptun u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 3.kući i u prvi plan stavlja vaše misli, reči i pisane i izgovorene, komunikaciju, akciju, bliske ljude, odnose.....Preispitajte ovu oblast vašeg života.
Sunce ulazi u Raka u vašu 7.kuću.....ovde želite da zasijate! Vaš znak je u opoziciji sa energijom Raka....pripazite u ovom periodu....
Venera u Blizancima 6.kuća u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 12.kuća....pokušajte da ne preterujete na relaciji  vaše navike, posao, zdravlje i vaša podsvest, tajne....Čuvajte tajne. Budite oprezni i ako ste u nekom tajnom odnosu, vezi....Ne preterujte u jelu i piću i lošim navikama...

VODOLIJA:
Pun Mesec u Strelcu u vašoj 11.kući, Mesec u Strelcu u 11.kući, Sunce u Blizancima u 5.kući...pronađite ravnotežu između vašeg društvenog, socijalnog, prijateljskog života, grupa kojima pripadate i vašeg emotivnog, ljubavnog života, zabave, uživanja, dece....Pokušajte da ne merite ko daje više a ko manje....Ovo je kulminacija u prijateljskim i ljubavnim vezama....posebno ako mešate prijateljstvo i ljubav.... Nađite svoj mir i ravnotežu i ne birajte strane...
Obratite pažnju i na vašu 6. i 12.kuću (Merkur i Mars opozicija RxSaturn)...Nađite ravnotežu između vaše svakodnevice, rutine, navika, posla, zdravlja i vaše podsvesti, onog što skrivate i gurate pod tepih....Ovo su problemi sa zdravljem, poslom...Posebno obratite pažnju na psihofizičko zdravlje.....sve ostalo ćete lakše podneti. Ovo su i svađe, sukobi......Ovo su jake opozicije, jake "raskrsnice"....ne birajte stranu, nađite meru, ravnotežu i kakav takav mir!!!
Tu su da pomognu RxSaturn u Jarcu 12.kuća i Neptun u Ribama 2.kuća....i mogućnost da ostvarite neke svoje snove vezane za vašu emotivnu i materijalnu sigurnost i bezbednost. Ovo su "tajni" snovi, snovi koji se sada mogu realno ostvariti....
Neptun u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 2.kući i u prvi plan stavlja vaš lični novac, materijalnu situaciju, odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti....Preispitajte ovu oblast vašeg života.
Sunce ulazi u Raka u vašu 6.kuću.....ovde želite da zasijate! Vaš znak je u inkonjukciji sa energijom Raka....i ovo je period prilagođavanja za period koji dolazi a to je ulazak Sunca u Lava u znak koji je preko puta vas (opozicija)!!!
Venera u Blizancima 5.kuća u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 11.kuća....pokušajte da ne preterujete na relaciji vaš ljubavni život i vaš prijateljski život. Ne preterujte ni u merenju ko daje više a ko manje...Mogućnost nekog razdvajanja....

RIBE:
Pun Mesec u Strelcu u vašoj 10.kući, Mesec u Strelcu u 10.kući, Sunce u Blizancima u 4.kući...pronađite ravnotežu između vaše karijere, položaja, statusa, ega, odnosa prema autoritetima (i roditelji) i vašeg doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnih stvari, prošlosti. Ovo je neka vrsta kulminacije na relaciji kuća-pos'o-kuća.... Nađite svoj mir i ravnotežu i ne birajte strane...
Obratite pažnju i na vašu 5. i 11.kuću (Merkur i Mars opozicija RxSaturn)...Nađite ravnotežu između vašeg emotivnog života, uživanja, zabave, dece i vašeg društvenog, socijalnog, prijateljskog života. Ovo su sukobi, svađe, stresovi posebno ako se mešaju vaš ljubavni i prijateljski život. Nije dobro ni da merite ko daje više a ko manje....tu je sukob izvestan.......Ovo su jake opozicije, jake "raskrsnice"....ne birajte stranu, nađite meru, ravnotežu i kakav takav mir!!!
Tu su da pomognu RxSaturn u Jarcu 11.kuća i Neptun u Ribama 1.kuća....i mogućnost da ostvarite neke svoje vrlo lične snove....Budite spremni na razna iznenađenja...Možda neki snovi zavise i od vaših prijatelja....
Neptun u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 1.kući i u prvi plan stavlja vas lično, vaš izgled, karakter, poduhvate....Preispitajte ovu oblast vašeg života.
Sunce ulazi u Raka u vašu 5.kuću.....ovde želite da zasijate! Vaš znak je u trigonu sa energijom Raka....ove energije se odlično slažu pa iskoristite dobro ovaj period....
Venera u Blizancima 4.kuća u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 10.kuća....pokušajte da ne preterujete na relaciji vaš dom, porodica, privatne stvari i vaša karijera, položaj, uspeh, odnos prema autoritetima, vaš ego....Ne preterujte ni u lenjosti niti u prevelikom posvećivanju karijeri....Ne kvarite odnose u porodici prevelikim očekivanjima....

2 коментара:

  1. Шта ће стари хор.у новом нед.хор.?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Greškom kopiran link do nedeljnog horoskopa....
      Ispravila sam grešku koja je očigledna.....
      Hvala za ukazanu grešku.

      Избриши