недеља, 30. јун 2019.

Mars u Lavu (tranzitni)




Posle energije Raka... gde je energija bila usmerena na dom, domovinu, porodicu itd., sada će Mars svoju energiju "trošiti" na emocije, ljubav, zabavu, uživanje, odmor (to mu se najviše dopada), kreativnost, decu.....(Lav).
Mars u Lavu ima tendenciju da se ponaša kao diktator, pomalo kao snob, egoističan, ali i vrlo velikodušan, samouveren, dostojanstven, dobar je glumac, voli "daske koje život znače"...pozornicu i reflektore...Mars u Lavu žudi i za vlašću...voli vlast i voli da vlada!!!
Kako najbolje opisati Marsa u Lavu...on bi da šefuje:-)), a ključna reč je samouverenost! 
Mars u Lavu ima veliku energiju, volju, istrajnost, inicijativu. Eksplozivan je, borben i teatralan...i voli da preteruje. Burno iskazuje ljutnju, a kada mu nešto padne na pamet, teško se suzdržava i u stanju je sve da sruši što mu se nađe na putu. Ne trpi konkurenciju i može da bude agresivan. Ali i plemenit i velikodušan je ovaj Mars. Najbolje funkcioniše kada je u centru pažnje:-)). Nametljiv je i želi da dominira. Voli publiku i da je u centru pažnje!!! 
U vreme prolaska Marsa kroz znak Lava, moguća su flertovanja, udvaranja, pojačana sexualna aktivnost :-)), emotivna nametljivost, ljubavna osvajanja i takmičenja :))...
Mars u Lavu intezivira ljubavni život, ali i odnose sa decom (ko ih ima naravno), oni koji ih još nemaju ovo je vreme kada je svašta moguće. Lav je prirodni vladar kuće ljubavi, dece, kreativnosti...Generalno nekako smo svi odlučniji u svojim željama i namerama, uporniji, nametljiviji i vrlo inpulsivni ponekad i agresivni...Mada će mnogi tu energiju usmeriti u sport, rekraciju, neko takmičenje, nadmetanje u nečemu...većina će se usmeriti ka odmoru...mada je ovo aktivan odmor!!!

Mars prelazi iz Raka u Lava

Mars voli ovu energiju, posle energije vode - Raka prijaće mu se da se ugreje u energiji vatre - Lav.
Marsu više nego odgovara topla energija Lava...Lavom vlada Sunce...a to je vatra...i Marsu odgovara ta vrelina, odgovara mu da zablista!!! Mars u Lavu donosi: uzbuđenje, strastvenost, harizmatičnost.... ali i posvećenost....nekome ili nečemu. Ali da ne čuje...Hi hi....zna on ovde da bude i smoljubljiv, arogantan.... Neće ovde razum imati veću ulogu... pod uticajem ove energije eto nama romantike...uzbuđenja, čiste strasti, plamena ljubavi....:-).


Muškarci i žene pod uticajem ovog tranzita:

Dok Mars prolazi kroz energiju Lava.... izdvojiće se jaki i uspešni muškarci, muškarci će ponosno šetati sa svojim izabranicama...a one pored njega će se osećati kao kraljice... Ovako zajedno u društvu biće primećeni... Muškarci nešto energičniji, ambiciozni, hrabri, pomalo eksplozivni... ali i teatralni. Udvaraće se, možda će biti i nametljivi...ali ko će im odoleti...Samo ego ovde nema granica :-), mnogi će želeti da budu u centru pažnje....ovo je vreme za glumce, pevače, umetnike, sportiste....Biće spremni za igru (Lav - unutrašnje dete), muškarci sa dečijom energijom...Ne čudite se ako se mnogi počnu ponašati kao da su u najmanju ruku filmske zvezde...Voleće muškarci svoje izabranice sa ovom energijom ali tražiće i puno ljubavi sve do obožavanja....pa oni su zvezde pobogu!!! Biće oni i vrlo kreativni...budite spremne jer život je film za ovu energiju....Mars u Lavu voli ordenje....možda će neka od vas postati nečiji orden :)).
Mars u Lavu je nalickani general....zapravo nije bitan čin....jer on se ponaša kao da je general :)). On ponosno jaše svog konja....danas u savremenom svetu ti "konji" su zapravo konjska snaga nekog dobrog automobila...makar i "nabudženog" Golfa :))). Za razliku od Marsa u Ovnu koji osvaja brzo, Mars u Lavu to radi polako....romantika je bitna, ženu osvaja polako i strpljivo....jer princ ili kralj zapravo traži svoju princezu ili kraljicu!!!

Žene dok Mars prolazi kroz Lava, mogu očekivati da se njihovi partneri ponašaju ovako kako sam navela, ili mogu da "nalete" na muškarce koji se ovako ponašaju....Neće biti imune na moć, uspešnost, popularnost...Privlačiće ih muškarci koji imaju moć, koji zrače sigurnošću, koji su popularni makar u svom okruženju....Žene pod uticajem ove energije zrače, postaju vrlo odlučne, hrabre, nametljive....zračiće i fizičkom i sexualnom energijom...I one neće imati ništa protiv da budu tretirane kao kraljice (bez obzira gde se inače nalazi njihov Mars, Mars - muškarac)!!!



Poznati sa Marsom u Lavu: 
George Clooney, Jodie Foster, Monica Bellucci, Brigitte Bardot, Hillary Clinton, Demi Moore, Amy Winehouse, Robert Redford, Paul McCartney, James Dean, Colin Farrell, Harrison Ford, Edith Piaf, Michael Jordan, Frank Sinatra, Salma Hayek, Sophia Loren, Quentin Tarantino, Hugh Laurie, Mila Kunis, Donald Trump, Claudia Schiffer, Sting,  Cher, Bruce Springsteen, Romina Power, Ringo Starr, Leonard Cohen, Serena Williams, Eckhart Tolle, Iman (model), Goldie Hawn, Fyodor Dostoyevsky, Seal,  Gillian Anderson, Anne Frank, Neil Young, Garry Kasparov, Pippa Middleton, Gregory Peck, David Cameron, Dennis Rodman, Mata Hari, Pedro Almodóvar, Benjamin NetanyahuBoy George, Gina Lollobrigida, Henry Ford, Al Gore, Demis Roussos, Yehudi Menuhin, Fred Astaire, Tim Roth.....

Pogledajte, samo dok čitate ovaj spisak sve pršti od energije :-)
Koliko je samo sex simbola ovde i muških i ženskih.....naravno ima i izuzetka od pravila :)


Sve o Marsu imate ovde - Mars



Energija Lava....
Lav je: fiksni znak, vatreni znak, aktivan znak....
Vladar Lava je Sunce, prirodna kuća Lava je 5.kuća, suprotni znak je Vodolija... 

U grupi je (vatra) sa Ovnom i Strelcem...
Osnovna fraza: Ju ću.... Ključna reč: Magnetizam
Vlada: srcem, leđima (kičma), kosom....
Lav vlada: Crnom Gorom, Češkom, Francuskom, Irakom, Italijom, Kapadokijom, Kubom...
Lav vlada: Berlinom, Bombajem, Čikagom, Damaskom, Filadelfijom, Los Anđelesom, Madridom, Majamijem, Požarevcem, Pragom, Rimom....
Lav vlada: jarko narandžastom bojom, Lav je i zlatna boja...

Vruće - vruće - vruće - LAV :-)

Romantika i Lav idu ruku pod ruku.... 
Ko više od energije Lava voli decu, i ko je veće dete od Lava. 



Lavovski entuzijazam je zarazan...:-). Energiju Lava videćete u Las Vegasu ili Rinu, ili bilo kojoj kockarnici na svetu, videćemo ovu energiju na disko podijumu, na nekom podijumu ili pozornici, disko kugla je obavezna ili reflektori neki :-))), videćete je na nekom koncertu, ali i nasporstkom terenu: golf, tenis, jahanje i sl. :-))), može i teretana ako baš mora, ni jahta ovde nije strana....:-))), ko više voli dijamante od ove energije, i sjaj, i šljokice.... kič....nemojte da nas Lavovi čuju :-))).



Ovu energiju možemo videti na nekoj egzotičnoj plaži na nekoj ležaljci ispod velikog suncobrana sa dugmetom koje ispunjava sve želje, može i peščana pustinja sa velikim šatorom (ima klimu :-), naravno ako je tu nekišejik ili princeza koja priča bajke iz hiljadu u jedne noći.....energija je potpuna. Fanatazija? Ko ima srca da rastuži ovu energiju, ja ne :-)))), i sama je posedujem..... 

Lav vlada srcem.....a ono je ovde veliko, toplo, gotovo uvek zaljubljeno....Lav voli da voli!!!



Lav voli dramu, pozornicu, reflektore. 
Osim što voli decu, zaljubljen je u ljubav, ali voli i vlast, voli i da zapoveda :-)) 
Lav je velikodušan, odan, lojalan i veran, i kada voli, voli duboko i kompletno. Lavovsko srce je veliko poput neke palate i nikako nije škrto.
Zna Lav (sa nekim aspektima) i da bude snob, egocentričan, egoista,diktator....
Voleti i biti voljen ♥♥ je ipak glavna težnja energije Lava. 



Deviza Lava je  "Posle kiše Sunce sija". Sunce (vladar Lava) je centar našeg soalarnog sistema, a Sunce svima šalje energiju, svetlost i toplinu.  Lav je i simbol srca ♥ kao organ pre svega. Ali kada kažemo srce... uvek mislimo Ljubav :-)
Osim drame Lav voli i luksuz i bogastvo.... 
U vreme vladavine energije Lava.... svako može biti kralj ili kraljica :-)




Lav: Dete - deca, burma, diktator, ekstravagancija, glumac, kreativnost, odkucajisrca, letovanje, maslina, menadžer, nakit, narcis, otac, očinstvo, otvorenost, palata, plesna sala, političar, pozornica, pozorište, predsednik, kraljevstvo,presto, samoizražajnost, sport, srdačnost, toplina, udvaranje, vrućina,zabava, zamak, cirkus, godišnji odmor, hobi, kazino, kockarnica, koncert, letovanje,ljubav, praznik, rekreacija, romansa, stadion, šou-biznis, estrada, veridba, veselje, viša društvena klasa....




5.kuća: zovu je "bona fortuna" - dobra sreća
To je kuća emocija, ljubavi (ljubav koju dajemo i pružamo, kako doživljavamo ljubav i sva ljubavna iskustva), kuća naše mladosti, naše dece, zabave, zabavljanja, uživanja, kako se provodimo, kuća naše kreativnosti, sporta, stvaralaštva, hobija, odmora, praznika, igre, razbibrige, odnosa sa decom (način vaspitanja...), u njoj će se videti da li je neko bezbrižan, koliko važi ono mladost-ludost, kakav stav ima prema rizicima (kocka, lagana zarada, lutrija...)...Ovo je i kuća koja će razjasniti sve u vezi trudnoće... Prirodna kuća Lava, vladar Sunce!

Нема коментара:

Постави коментар