четвртак, 10. мај 2018.

"The Book Of My Life".....(Sting Sunce opozicija Jupiter)



It's the book of my days, it's the book of my life
And it's cut like a fruit on the blade of a knife
And it's all there to see as the section reveals
There's some sorrow in every life
(Sting: Sunce opozicija Jupiter)

Četvrtak je....Jupiterov dan....
Jupiter je u Škorpiji na 18*.....retrogradan je od 09.marta (sa 23*)
Danas je RxJupiter u opoziciji sa Suncem u Biku 02:39 CET
Kasnije danas će biti u trigonu sa Mesecom u Ribama (16:25 CET); 
Od 14.aprila u sekstilu je sa RxPlutonom u Jarcu;
Uskoro će biti 25.maja u trigonu sa Neptunom u Ribama!!!
Jupiter nam generalno pruža ruku sreće....danas je u skaldu sa Mesecom....zaista lepa energija, ja sam je osetila i pre egzaktnog uticaja....jutros rano se mnogo toga pozitivnog izdešavalo....a ja sam čak uspela i da napišem ovaj tekst (sa malim copy-paste :))). Oseća se i blagonaklon uticaj sekstila sa Plutonom: Anđeli čuvari popravljaju stvari!!!
Uskoro nas očekuje (već je aktivan) i Jupiterov trigon sa Neptunom: "Možda postoji molitva koja sve rešava i sve prašta"
Današnja opozicija Sunca i Jupitera, što se mene tiče je samo blago upozorenje da ništa nije ni crno ni belo, već je sve u nijansama. Ni veliki pesimizam....ni veliki optimizam....negde je između!!! Tako i vi...gledajte da nađete sredinu...onu tkz. zaltnu sredinu!!! I zapamtite Život je lep!!!

Što se Meseca tiče...uskoro nas očekuje konjukcija sa Neptunom 12:27 CET....pokušajte da se ne izgubite u Neptunovim vodama....U 18:44 CET kvadrat sa Venerom...nadam se da vam neće previše pokvariti raspoloženje....Milsim i da neće, jer već u 19:58 CET imaćemo sekstil Meseca i Sunca, lepa energija...saradnje volje (Sunce) i duše (Mesec)...Na spavanje idemo sa sekstilom Meseca i Plutona u 22:13 CET možda preintezivna energija za veče, noć....ali tako je kako je...Možda pomogne sekstil Meseca i Saturna 22:22 CET...stabilnom i čvrstom energijom Saturna u Jarcu (zemlja)!!!
Želim vam uspešan dan!!!

10.maj 02:38: Sunce opozicija Jupiter

Šta imaju zajedničko?
Emmanuel Macron, François Mitterrand, Fidel Castro,
Duke Ellington, Kenny Rogers, Sting, Romina Power, Bob Geldof
Kevin Costner, Bill Cosby, John Malkovich, Calista Flockhart, Doris Day
Jerry Springer, Khloe Kardashian
Svi imaju opoziciju Sunca i Jupitera!!!


Now the daylight's returning
(sada se dnevno svetlo vraća)
And if one sentence is true
And all that's left is you
All these pages are burning

U tranzitu ovaj aspekt suprostavlja dve energije: Sunce u Biku, RxJupiter u Škorpiji!!! Ovde treba nagalsiti to što je Jupiter retrogradan....jer on donosi nešto što je već bilo!!! Događa se nešto što nije novo, nešto što nije poptpuno nova stvar ili priča!!! Zbog toga pogledajte kroz koju kuću vam prolazi RxJupiter u Škorpiji ta pozicija će vam reći više o uticaju ovog tranzita na vaš život!!! Ono što je RxJupiter "otkrio" Sunce u Biku će preko puta simbolično osvetleti....zapravo tu je neka vrsta kulminacije....
Ako ne znate gde vam se tačno nalaze ove planete u tranzitu kroz vaš horoskop, ništa strašno....pogledajte OVDE:



Generalno o ovom aspektu ste obavešteni :)))
IZ ZVEZDA U MAJU:
Vašar taštine...
10.maj 02:38: Sunce opozicija Jupiter
Sunce u Biku, RxJupiter u Škorpiji na 18*
Ovu opoziciju poslednji put smo imali 07.aprila 2017. Sunce je bilo u Ovnu, Jupiter u Vagi!!!
Ovaj aspekt provocira aroganciju, sebičnost i neku vrstu preterivanja. Sa ovim aspektom u krizi bi mogli da budu ili moral ili finansije ili i jedno i drugo. Sa preterivanjima, negde bi mogla da se javi pohlepa, negde preterana velikodušnost... Pripazite ako dajete neka obećanja, sa ovim aspektom se može obećati nešto što nije izvodljivo da se uradi i ispuni... Kako sa ovim aspektom uglavnom ide preterivanje mogao bi da se javi i preteran optimizam negde do euforije... Mogla bi da se probudi sujeta, ponos, licimerje. Javljaju se razne predrasude, sumnjivi moral... Moglo bi da se dogodi i da se propuste neke dobre prilike, a sve zbog želje za nekim brzim uspehom, posebno u finansijskim aspektima života. Generalno: čuvajte se lažnih obećanja....Što se energije tiče biće je i viška, samo ovde sa ovim aspektom se obično ne zna kada je dosta i kada se treba zaustaviti. Sa ovim tranzitom uglavnom se želi više od života. Osim optimizma ovde raste i samopouzdanje i vrlo lako može doći do precenjivanja i situacije i ličnih sposobnosti... Budite oprezni sa novcem, zakonom, očekivanjima... Lepo je imati visoko mišljenje o sebi, ali i ne preterivati u tome... Arogancija, sujeta.....ne stoje nikome lepo :))).
U ovoj opoziciji na suprotnim stranama su dve planete značajne za naš život generalno. Sunce predstavlja našu volju, ego, vitalnost. Jupiter je planeta sreće, ekspanzije, širenja. Dakle ego se "širi", odatle i naziv "vašar taštine". Neće kod svih isto delovati. Ali negde će baš proširiti ego :)). Preterivanje je jedan od uticaja ovog aspekta, preterivanje u svemu ali najviše u onome što predstavljaju ove energije Sunce u Biku i RxJupiter u Škorpiji, preterivanja se odnose i na kuće u kojima se nalaze ove planete u tranzitu!!! Može se preterivati u emocijama, strastima, načinu života, ali i u materijalnom smislu!!!
U sve ovo može biti upletena i neka prošlost (retrogradni Jupiter)!!! Ako povežete sa kućama sve će vam biti još jasnije... Sa ovim aspektom moguć je preterani optimizam, velika, prevelika ambicija, energičnost, veliki entuzijazam... i to je dobro, ono što nije dobro je da ako se ne ispune očekivanja može doći do razočarenja... Zato je dobro biti umeren!!! Bar danas i još nekoliko dana!!! Budite što iskreniji prema sebi i drugima i razočarenja neće ni biti ili će biti mnogo manja...Budite što više svesni svojih mogućnosti i sve će biti kako treba :))
Sledeća opozicija ovih planeta je 10.juna 2019.


Though the pages are numbered 

I can't see where they lead
For the end is a mystery no-one can read
In the book of my life


1 коментар:

  1. Za početak,što se tiče Vašeg rada,neka se ostali ugledaju na Vas.Vi ste CAR.
    Nisam sigurna za određivanje kuća gde se nalaze tranzitni aspekti.Rođena sam 04.05.'74. 19.20.Kragujevac.Znači,opozicija Jupitera se nalazi u XII kući?
    Ako nije tačno, kad budete u mogućnosti,malo pojasnite.Lično,volela bih da naučim nešto osnovno.Hvala.
    Jučerašnji post,delovao je malo zabrinjavajuće.
    Sve najbolje Vam želim!

    ОдговориИзбриши