субота, 2. децембар 2017.

"A što ne razgovarate?"...U susret Punom Mesecu u Blizancima!!!





03.decembar 03:19: Jupiter trigon Neptun
03.Decembar 08:34: Merkur u Strelcu kreća u retrogradni hod sa 29*
03.decembar 13:43: Sunce kvadrat Neptun
03.Decembar 16:46: Pun Mesec u Blizancima na 11*


Subota, Saturnov dan, Saturn u Strelcu na 27*55' , polako ide ka Jarcu...
Sutra i ako nedelja dan za odmor, planete ne odmaraju kao što možete da vidite: čak tri značajna događaja u jednom danu, i na sve to zanimljiv aspekt Sunca (vladar nedelje) i Neptuna!!!

✨Samo tri sata posle ponoći Jupiter u Škorpiji u trigonu sa Neptunom u Ribama na 11*
Nemam trenutno šta da dodam što se tiče ovog dugotrajnog Tran aspekta:

"Možda postoji molitva koja sve rešava i sve prašta"... Jupiter trigon Neptun...



⭐Merkur u Strelcu kreće u retrogradni hod sa 29* Strelca....
Merkur je došao na sam kraj Strelca, skoro "jednom nogom" u Jarcu, ali ipak se vraća kroz Strelca unazad (retrogradni hod) i dolazi jedan od "onih" perioda kada sve može krenuti naopako :-))


Merkur vladar Blizanca i Device, sada u Strelcu (Strelac preko puta Blizanaca), kreće u retrogradni hod...Biće zanimljivo najblaže rečeno!!! Okrenuće naglavačke Merkur u Strelcu neka naša uverenja, pitanje vere, vidika, životne filozofije, putovanja (ona daleka uglavnom), obrazovanja, istine...
On kreće u retrogradni hod samo nekoliko dana posle njegove konjukcije sa Saturnom u Strelcu: 

Svaki kraj je novi početak... Merkur konjukcija Saturn u Strelcu....


Već 06.decembra sada retrogradni Merkur još jednom će biti u konjukciji sa Saturnom u Strelcu!!!
Vratićemo se u neka dešavanja od 28.novembra!!!


⭐Aspekti RxMerkura u Strelcu:
06.decembar 16:57: Merkur sekstil Mars (ranije 17.novembra)
10.decembar 10:28: Merkur trigon Uran (ranije 25.novembra)
13.decembar 02:48: Sunce konjukcija Merkur
15.decembar 15:08: Merkur konjukcija Venera
23.Decembar Merkur u Strelcu kreće direktno sa 13*
10.Januara 2018. Merkur u Strelcu izlazi iz retrogradne senke sa 29*
11.januar 06:09: Merkur ulazi u Jarca


🌕Nekoliko sati pre Punog Meseca u Blizancima dogodiće se ⭐kvadrat Sunca u Strelcu sa Neptunom u Ribama na 11*...Taman da nas zbuni, možda odvede u pogrešnom smeru (Strelac)...Aspekt sa kojim najradije bežimo od stvarnosti, skrivamo se (Neptun) iza nekog vela, maske....ili odlutamo na nekom "čarobnom ćilimu", odlutamo na neki oblak...Javljaju se sumnje, tu je manjak energije, neko ili nešto nam crpi energiju....


⭐Šta rade zvezde u periodu od 27.novembra do 04.decembra...


Sutra u 16:46 Pun Mesec u Blizancima na 11*
Mesec u Biku u praznom hodu 02.decembra od 02:53 do 22:20 CET
Mesec prelazi u Blizance 02.decembra u 22:20 CET
🌕Pun Mesec (Sunce opozicija Mesec) u 16:46 CET


🌕Pun Mesec (Sunce opozicija Mesec) u 16:46 CET

Pun Mesec u Blizancima ili astrološki Mesec u Blizancima na 11* pravi opoziciju sa Suncem u Strelcu na 11*. Na ovoj mentalnoj osi gde su sa jedne strane Blizanci i "niži um" a sa druge strane Strelac i "viši um" svako će "vući" na svoju stranu. 
Sa jedne strane Mesec u Blizancima (duša) će nas ohrabriti da logički razmišljamo, a sa druge strane Sunce u Strelcu (volja) će nas ubeđivati da mislimo na daleko širi i rasprostranjeniji način. Energiji Blizanca je sasvim udobno u svom neposrednom okruženju, u komšiluku a energiji Strelca je potrebna potraga za širim smislom, potreba da se razmišlja daleko šire. I obe strane ove ose (opozicije) su bitne, nije dobro zanemariti ni jednu njenu stranu, idealno bi bilo pronaći ravnotežu između ove dve energije i to je uglavnom ono što nam Pun Mesec poručuje i traži od nas a to i nije tako lako kako možda zvuci. U naredne dve nedelje otkrićemo šta to znači za nas....
Pun Mesec je vreme kulminacije. Sa energijom Punog Meseca i njegovim sjajem dogodiće se i simbolično "osvetljenje" u našim životima. Nije ovo baš lagani proces, velika se energija ovde oslobađa i razne su njene manifestacije, mogući su tako i nervoza, nesanica, prejaka osećanja i moguće je da se nećete ponašati sasvim racionalno. 
Pun Mesec je i kulminacija onog što je započeto Mladim Mesecom u Škorpiji od pre dve nedelje....
Ovaj Pun Mesec će najviše osetiti: Blizanci, Strelčevi, Device i Ribe, kao i svi oni koji imaju neke planete na oko 11* ovih znakova!!!

Šta sve možemo da očekujemo od ovog Punog Meseca?
Simbolično...neko otkrivanje....Blizanci neka komunikacija, neke reči....Strelac neka istina, neko uverenje, ideal, verovanje.... i globalno i lično. Globalno se već zakuvalo!!! Izgleda da je vreme za ozbiljne razgovore, opet i lično i globalno!!! Kako je Pun Mesec u pitanju, možda mnogi neće želeti da čuju to što treba da čuju...a možda i pitanje da li (raz)govor rešava određenu situaciju (lično i globalno). Možemo da očekujemo i pitanje: da li je razgovor potreban, da li se nekim informacijama može verovati - Pun Mesec!!! Ovde energija koja donosi izazove...Izazov da se istina otkrije kroz komunikaciju i da se govori o stvarima koje su bitne....Na jednoj strani činjenice...na drugoj uverenja....
Pogledajte gde se u vašim horoskopima nalaze Mesec u Blizancima i Sunce u Strelcu na 11* tu negde su vaše dileme, vaši izazovi....vaše otkrivanje!!!


U vreme Punog Meseca u Blizancima:

Pun Mesec u kvadratu sa Neptunom u Ribama na 11* (I Sunce i Mesec u kvadratu sa Neptunom)...
Magla, magla svuda oko nas....
Merkur u Strelcu samo što je krenuo u retrogradni hod sa 29* Strelca
RxMerkur blizu Saturna u Strelcu na 28*, zapravo nije se ni odvajao od njega, 06.decembra ponovo egzaktna konjukcija ovih planeta!!!
Pogrešne informacije (RxMerkur), zbunjujuća energija (kvadrat sa Neptunom)....
Jupiter u Škorpiji u inkonjukciji sa Mesecom u Blizancima, će dodatno uneti zabune...


Ovaj Pun Mesec vas može rastužiti, moda ćete se osećati usamljeno, umorno...sve jer je nasuprot Meseca Saturn u Strelcu...u kvadratu sa Neptunom u Ribama!!! Čak i ako ne progovorite ni reč...vaše misli mogu biti teške!!! Tu je na sve to i retrogradni Merkur u Strelcu....Marfi vas čeka negde u nekoj zasedi :-))). Tu je i Saturn u Strelcu ili da oteža ili da objasni!!!
Ovaj Pun Mesec svakako može da nas uvede u razne konflikte....
Pitanja (Blizanci) svuda oko vas...RxMerkur (vladar Blizanaca) mogao bi da vas odvede tamo gde ne želite da budete...Pre nego što krenete da postavljate pitanja i sebi i drugima dobro razmislite...Pre nego što krenete u komunikaciju (bilo pisanu ili neposrednu) razmislite...Slušajte i gledajte bolje šta vam se piše ili govori....proverite više puta, pre nego što odreagujete!!! Setite se Neptuna i RxMerkura :-)), oni su tu da vas zbune, zavedu, razočaraju!!!



Istina - to je ono u šta je teško poverovati


Ovaj Pun Mesec bi između ostalog mogao da "osvetli" neku potragu za istinom...
Istina je fišeslojni pojam u filozofiji, nauci, svakodnevnom životu! Nema apsolutne istine a svi težimo baš tome...Sasvim je u redu želeti da dođemo do neke istine... Međutim okolnosti (sve ono što prati trenutno Pun Mesec) nisu takve da bi do istine mogli doći lako i brzo...Budite što realniji (smetaće Neptun), budite i pažljivi (RxMerkur) i u razmišljanjima i u komunikaciji....Nemojte da se kajete ako nešto napišete, kažete...a da pre toga niste dobro promislili!!!
Pre svega dobro slušajte!!!
Znam da je ovo vreme tehnike i da skoro svi više gledamo (u neki tehnički aparat) nego što slušamo! Možda je baš ova energija tu da nas potseti da smo nekada mnogo više i bolje komunicirali...gledali se u oči, slušali šta nam sagovornici pričaju

"A što ne razgovarate?"...
Preuzeto sa interneta: "Nedavno sam bila u Pirotu i sedela sam sa prijateljicom sa kojom se dugo nisam videla. Zamolile smo konobara za šifru za bežični internet i on nam je rekao: "A što ne razgovarate?". Mi smo ga zbunjeno pogledale, na šta se on nasmejao i rekao: ‘Ne, ne, A što ne razgovarate je šifra".

I na kraju...onako usput, a ništa nije slučajno....budite iskreni prema sebi i odgovorite sebi pre svega da li ste postali zavisni od korišćenja mobilnih telefona?!




Нема коментара:

Постави коментар