среда, 26. април 2017.

"Sunce sija, trava miriše"...Danas na zvezdanom nebu...






★Danas na zvezdanom nebu:
Mesec je u Biku, od jutros na 3*
03:56 Mesec je prešao u Bika
04:08 Mesec trigon RxSMČ
14:16 Mesec konjukcija Sunce (Mlad Mesec)
★Planete danas:
Danas nema egzaktnih aspekata
24.Aprila u 10:15 RxMerkur trigon RxSaturn
28.Aprila u 16:49 RxMerkur konjukcija Uran




Google od jutros postavio vest o Saturnu i sondi Kasini:
Mesec je od jutros u Biku, na 3* u trigonu sa RxSMČ u Devici na 0*...Energija koja nas usmerava na pravi put....Jer Mesec je ovde okidač....Mesečevi čvorovi su u opoziciji (uvek) sada je Mesec u trigonu sa RxSMČ i sekstilu sa RxJMČ....Ko prepozna tu energiju prepoznaće i "put kojim treba ići"! 
Pogledajte u kojim kućama vam se nalaze Mesečevi Čvorovi: RxSMČ u Devici, RxJMČ u Ribama na 0*, i gde se nalazi Mesec u Biku (sada na 3*)....tu su neka dešavanja!!!
Sve se dešava nekoliko sati pre Mladog Meseca - konjukcije Meseca i Sunca na 6*

U mom kraju sad je proljeće,
moja mama kuha najbolje.
Okus trešnje na tvojim usnama,
slatki nemir svud u grudima.



Mlad Mesec iz drugog ugla...
Mlad Mesec se dešava u energiji Bika...
Bikom vlada Venera....Venera je u vreme Mladog Meseca u Ribama na 29* - spremna za "skok" u energiju Ovna!!!
Na pamet mi pada pesma Indexa...."predaj se srce, izgubili smo boj"...Srce je ovde bitno....šta vam ono poručuje, zato ga dobro slušajte....Dugo je Venera bila okrenuta prošlosti, dugo vas je "mučila" pitanjima o ljubavi, osećanjima....o vrednostima!!! Bili smo svi na putu preispitivanja...Podsetiću vas (nije mi teško :-))). 
Venera je ušla u retrogradnu senku 30.Januara ove godine sa 26* Riba...
Bila je retrogradna od 4.Marta do 15.Aprila, direktno je krenula sa 26* Riba
28.Aprila prelazi u Ovna
Iz retrogradne senke izlazi 18.Maja sa 13* Ovna!!!
Danas je Mlad Mesec.....energija koja nas (u)vodi ka NOVOM POČETKU!!!


Kad te vidim tuga nestaje,
sija sunce, trava miriše.
Srce moje kuca za tebe,
najbolje je kad si kod kuće,
kad si kod kuće...


Da li je vaše srce spremno za novi početak?
Vreme je da se "poseje" (Bik) nešto novo, nešto što će kada dođe vreme i da nikne!!!
Energija Bika je energija zemlje....posle nekih teških energija unazad (mart, april...) ovo je vreme u kome se možemo polako ali sigurno (Bik) opustiti....i možda prepustiti nekim novim energijama...
Vreme je da se prepustimo svim čulima (Bik)....vreme je za senzualnost, kreativnost, vreme je za emotivnu i materjalnu bezbednost i sigurnost....Za nekoga puno srce, za nekoga pun novčanik, za nekoga i jedno i drugo :))). 
Vreme je da uživate i u prirodi, zemlji i njenim bogastvima...da čvrsto stojite na zemlji!!! Vreme je i za ozdravljenje....Baš u vreme konjukcije Venere i Kirona sada već na samom kraju jer uskoro Venera prelazi u Ovna i ide dalje....odlazi od Kirona!!!





Znam, ostaje kvadrat RxSaturna u Strelcu sa Kironom u Ribama (egzaktno 30.Aprila)....
Naravo tu je i činjenica da su u vreme Mladog Meseca retrogradni Merkur, Jupiter, Saturn i Pluton...Jake energije vraćanja u prošlost....kočenja, zaustavljanja....ograničenja!!!
Niko nije rekao da će novi početak biti lagan....ali na vama je da se izborite....
Mlad Mesec je u Biku a on voli sporiji tempo...Energija promena je tu...sporija je...ali je promena!!!
Pre nego krenete dalje, u promene u novi početak imate mogućnost da sve dobro procenite, razmotrite (retrogradne planete) i onda polako (Bik) krenete napred!!! Da krenete ka stabilnosti, bezbednosti, plodnosti...(Bik)!!! Ne žurite nigde....strpljen spašen je moto ove energije!!!
Kiron je ovde u ulozi da vam pomogne da sagledate rane iz prošlosti i da ih izlečite....U Novembru kada budemo još jednom imali kvadrat Kirona i Saturna zaokružiće se ova priča...
Novi početak je moguć i izvestan...Konjukcija Venere i Kirona vas je pripremila na to...to radi i kvadrat Kirona i RxSaturna....sve ide u prilog tome da je potrebno da oprostite....najpre sebi a onda i drugima i da krenete dalje....Lečenje ide tako....pustiti da ode ono što hoće da ode....ili da vi odete ako je to potrebno....



Uticaj ovog Mladog Meseca u Biku traje do sledećeg Mladog Meseca u Blizancima 25.Maja!!!
Najjača energija Novog početka je u prve dve nedelje od danas.....pa do 10.Maja do Punog Meseca u Škorpiji kada će doći do neke kulminacije!!!
I ako sam juče već napisala samo da ponovim. Ovaj Mlad Mesec se dešava u vreme trigona RxMerkura i RxSaturna i u vreme konjukcije RxMerkura i Urana!!! Sa jedne strane energija mudrosti koja je povezana sa ranijim iskustvima (retrogradnost), sa duge strane je energija originalnosti, iznenadnosti, oslobađanja!!! Obe energije vam dodatno mogu pokazati put....Naravno poslušajte i šta vam srce govori....I krenite....u novi početak!!!

★Ovog meseca na nebu:



Нема коментара:

Постави коментар