уторак, 11. април 2017.

"Ljubav voli a ne boli"....u vreme Punog Meseca u Vagi....





Utorak je, Marsov dan...Mars je u Biku na 23*...i on baš i nije zvezda današnjeg programa na zvezdanom nebu! Ineterasntno je da je Mars u sekstilu sa Kironom u Ribama, egzaktno 16.Aprila kada će Venera i Kiron biti u konjukciji!!! Venera i Mars će biti u sekstilu 17.Aprila!!! 
Danas su neke druge energije u prvom planu...čak i da ne pratite šta se dešava na zvezdanom nebu, danas možete osetiti neke energije intezivnije i jače....Od ranog jutra dočekala nas je energija Punog Meseca u Vagi!!! Ja sam je osetila i te kako!!! Pun Mesec mi je na samom ascedentu!!! Zvonio je telefon na najnemogućijim mestima u autu, banci....na pešačkom prelazu....Stizale su poruke jedna za drugom....I svi žele da im odgovorim odmah...Odgovorila sam kratko na hitne poruke!!! Sve dodatno komplikuje RxMerkur u Biku koji nije baš najbolje aspektovan sa mojim planetama....
Zatvorila sam telefon u tašnu i tek kada sam stigla kući videla sve poruke....Tekst sam započela jutros rano pre nego što sam morala da prekinem pisanje i obavim nešto hitno....Prvo da završim tekst a onda koliko stignem da odgovaram na poruke....Ovo je moja priča kada je Pun Mesec u pitanju...



Danas na zvezdanom nebu:
Mesec je u Vagi, od jutros na 21*
57' posle ponoći Mesec je bio u konjukciji sa RxJupiterom u Vagi na 17*...Još dokle smo spavali (mi ovde) u 03:54 CET Mesec u Vagi je u kvadratu sa Plutonom u Jarcu na 19*!!! Mesec je aktivirao kvadrat RxJupitera sa Plutonom!!! 
U 08:08 CET Mesec u Vagi je u opoziciji sa Suncem u Ovnu na 21* - Pun Mesec u Vagi!!! Već u 13:31 Mesec u Vagi biće u opoziciji sa Uranom u Ovnu 24*!!! Dodatno će se aktivirati T-Kvadrat!!! Kasnije uveče u 20:18 smirujuća energija sekstila Meseca u Vagi sa RxSaturnom u Strelcu na 27*!!!

Rekla bih ovaj Pun Mesec prilično nervozan...Šta god vam se bude dešavalo budite pre svega prisebni i što je moguće smireniji!!!

U pozadini  ovog Punog Meseca je i aktuelni kvadrat Venere u Ribama sa RxSaturnom u Strelcu!!! Aktuelna je i opozicija Sunca u Ovnu sa RxJupiterom u Vagi!!!
Poprilično burne energije u vreme Punog Meseca!!!






O energiji Punog Meseca sam ranije pisala da bi bili spremni....sada malo širim priču, jer ni jedan događaj na nebu, tranzit, aspekt i sl. ne deluje sam...Uvek je to šire i više....
Ovaj Pun Mesec je u VAGI!!! Vagom vlada Venera i mnogo je bitno šta Venera trenutno radi!!! Ona je u Ribama i retrogradna je, na 27*!!!
Venera je retrogradna od 4.Marta, i sve je bliža direktnom kretanju - 15.Aprila u 12:28, sa 26* Riba. Stacionirana je direktno i sada je njen uticaj najjači. Uvek pred promenu kretanja planete imaju najjači uticaj!!! Ono što bi mogli da osetimo je neodlučnost!!! Venera je već duže vreme u energiji prošlosti uskoro treba da krene napred...Ovo je ona energija gde ne možemo niti napred niti da ostanemo u prošlosti....Mnogi će se osetiti "zaglavljeno" i u vremenu i u prostoru!!!
Od pre neki dan RxVenera je u kvadratu sa RxSaturnom u Strelcu. Saturn od skoro retrogradan...
http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2017/04/stizu-me-sjecanja-na-sva-davna-proljeca.html
http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2017/04/nakon-svih-ovih-godinaretrogradna.html
Sve ovo dodatno opterećuje situaciju na nebu...
Venera vlada emocijama, odnosima, vezama....ali i novcem!!! Samim tim otvara se mogućnost dešavanja baš u ovim oblastima vaših života. Plus oblast života kuća u kojima su navedene planete...Ništa nije jednostavno pa ni odgovor šta neko (lično) od vas može da očekuje iz cele ove priče...Oni veštiji će znati kako....



Od danas:
★Venera konjukcija Kiron u Ribama na 26*
Obratiću vam pažnju na jednu konjukciju na koju od danas možemo da računamo a koja će biti egzaktna 16.Aprila u 20:59: konjukcija Venere i Kirona u Ribama na 26*. Samo dan posle Venerinog zauzimanja direktne pozicije i kretanja!!!

Imali smo već ovu konjukciju 25.Januara na 22* Riba. Tada je Venera bila 22* a sa 26* 30.Januara ušla je u retrogradnu senku!!!  Venera i Kiron će u egzaktnom aspektu biti direktni, Venera se nalazi još uvek u retrogradnoj senci - postretrogradna senka!!!



Još jednom ćemo da proživimo susret Venere i Kirona...
Nikako da se oslobodimo energija sa kraja prošle godine i početka ove godine!!!
Savet za ovu energiju: Otvorenog srca prihvatite sve što se tiče ove konjukcije....posebno ako još ima "demona" prošlosti... I glavni savet je u ovoj fotografiji: "Ljubav voli a ne boli"....

★Ove nedelje na nebu:
★Ovog meseca na nebu:


Нема коментара:

Постави коментар