среда, 28. септембар 2016.

Znakovi pored puta....Danas na zvezdanom nebu....

Zvezdice,


Sreda je, Merkurov dan...Merkur je u Devici na 17* od jutros onako baš preko moje Venere....Razum i osećanja :)). Merkur kaže Veneri "pričaj"...ili piši svejedno je...Jupiter i Sunce u Vagi u egzaktnom sekstilu sa mojim Suncem i Merkurom u Lavu....i oni bi da ja pišem :-). I ja pišem...:-). Na Lap Top mi je dolutalo pero....Znak pored puta? Šta mi poručuje....Ne znam, saznaću!

Šta nam nebo danas poručuje?



DANAS NA NEBU:
Mesec je u Devici
Mesec trigon Mars 00:27 CET
Mesec sekstil Venera 10:46 CET
Mesec opozicija Neptun 18:45 CET
Mesec konjukcija RxSMČ 21:13 CET
Mesec kvadrat Saturn 21:41 CET 

Probudili smo se sa noćašnjim trigonom Meseca i Marsa....ali i sa egzaktnim sekstilom Meseca i Venere u Škorpiji na 5*...Ljubav u vazduhu, ljubav oko nas....ljubav ili emotivnost....Energija za ulepšavanja: jutra, dana, odnosa....doručak u krevetu?! Nema vremena za tako nešto, onda bar lepe reči za nekog do kome vam je stalo.... Možda je ovo dan za ulepšavanje, poseta frizeru, kozmetičaru... Možda za kupovinu garderobe...stigla jesen a vi nemate šta da obučete :-). Mesec je u praktičnoj energiji Device....on je vredan, radan, uslužan....Venera u strastvenoj energiji Škorpije...ima ovde mesta i za razgovor (Devica vladar Merkur) i za ljubav, ulepšavanje (Venera)...sve su kombinaije u igri - neka od njih je i vaša!!!




Popodne negde u vreme kada će mnogi od vas završiti sa poslom Mesec u opoziciji sa RxNeptunom u Ribama...Sanjari, kreativci, umetnici...ovo je vaše vreme... ali i za sve one koji budni sanjaju....Za sve one koji "traže neki oblak da se udobno smeste"....Međutim RxNeptun donosi iluzije, obmane, prevare...razočarenja. I prošlost (retrogradni Neptun)....Opterećenje prošlošću....preosetljivost! Pokušajte da izbegnete zamke Neptuna....opustite se i meditirajte!!!



Kasnije večeras Mesec u konjukciji sa RxSevernim Mesečevim Čvorom u Devici na 11*... Duša traži IZLAZ...možda ga i pronađe (RxSMČ)....Kuća u kojoj se nalazi ova konjukcija je taj izlaz i neko rešenje....neko svetlo na kraju tunela...U isto vreme Mesec u kvadratu sa Saturnom u Strelcu...duša i telo možda umorni...Moguće je neko neraspoloženje, D-mol i sl....
Dakle, tokom dana na nebu i jedan T-Kvadrat: Mesec u opoziciji sa RxNeptunom, Mesec u kvadratu sa Saturnom, RxNeptun u kvadratu sa Saturnom....Da li je ovo "okidač" za dugotrajni aspekt kvadrat Saturna i Neptuna?  Da li nam sledi neko buđenje iz sna?! Moglo bi da bude...pratite vesti danas! A pojedinačno....pa vidite gde se ovaj T-Kvadrat nalazi u vašim horoskopima....posebno kvadrat Saturna i Neptuna!!!



Juče je Mars ušao u Jarca....preključe je Pluton u Jarcu krenuo napred....Mars ide ka Plutonu.... Bez panike, ali ipak budite oprezni!!! Pisaću još o ovome naravno :)))
Venera u Škorpiji približava se trigonu sa RxNeptunom u Ribama....
Znakovi pored puta....
Na instagramu sličica "Ko veruje u anđele"....





Нема коментара:

Постави коментар