понедељак, 5. септембар 2016.

Šta rade zvezde u periodu od 5.Septembra do 12.Septembra...

Zvezdice,

Još jedna nedelja je pred nama... Počinje sa Mesecom u Vagi, energijom Sunce konjukcija RxSMČ, energijom koja je nešto kao "putokaz", nešto kao "znak pored puta"....svetlost na kraju tunela. Juče sam pisala o tome http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2016/09/blog-post.html. 
Ova energija dobija vrhunac u sredu - Sunce i RxSMČ u trigonu sa RxPlutonom. Snažna energija za suštinske promene. Venera sekstil Saturn je tu da pomogne, popravi, održi...vaše emotivne veze pre svega, ali finansijske prilike. U petak jedan radostan događaj Jupiter planeta sreće prelazi u Vagu. I za kraj u vreme vikenda dva kvadrata, jedan "već viđen" i koji privlači pažnju već dugo (Saturn kvadrat Neptun) i drugi (Venera kvadrat Pluton) koji je kratkog daha ali bitan videćete i zašto ako pročitate tekst do kraja. Ove nedelje bitni zvezdani događaji:

07.Septembar 07:19: Sunce trigon Pluton
07.Septembar 13:33: Venera sekstil Saturn
09.Septembar 13:17: Jupiter ulazi u Vagu

10.Septembar 15:03: Saturn kvadrat Neptun
11.Septembar 09:47: Venera kvadrat Pluton

Ponedeljak....prvi dan u nedelji, dan kojim vlada Mesec a Mesec u Vagi do 14:38 CET kada će preći u Škorpiju. Ovo je značajna promena u danu koji nema egzaktne aspekte, ali ima energiju aspekata koji su juče bili egzaktni: Sunce u Devici konjukcija RxSMČ na 12*!!! 
Poslednji Mesečev aspekt u energiji Vage je opozicija Meseca i RxUrana u Ovnu egzaktna u 02:30 CET. Ako ste se prevrtali po krevetu, nervozni otišli na spavanje to je uglavnom zbog ove energije. Možda ste imali i neko neprijatno iznenađenje a možda se sve završilo nesanicom...Ova energija se uglavnom potrošila do jutra ali će se mnogi posebno ranoranioci probuditi sa ovom energjijom...
U 14:38 CET Mesec prelazi u Škorpiju i donosi intezitet u osećanjima, raspoloženju...donosi onu čuvenu energiju "sve ili ništa"...

Sreda....Sunce u Devici će stići do 15* i formirati egzaktni trigon sa RxPlutonom u Jarcu. U Nedelju smo imali konjukciju Sunca i RxSMČ u Devici na 12*, ta konjukcija i dalje "radi" sada je samo "pojačana" trigonom sa RxPlutonom u Jarcu! Ovo je snažna energija čišćenja, regeneracije, transformacije i suštinskih promena. Međutim ovde se radi o trigonu, pa je potreba i naša pomoć. U smislu da se angažujemo jer će u suprotnom energija "proći pored nas" :). Ok, nije bukvalno tako, već energija trigona zna da uljuljka, ušuška, ulenji sve u stilu "pašće sa neba"....Energije su kao svetionici.....svojim svetlom pokazuju put mornarima (nama). Ne propustite ovo i iskoristite pametno ovu energiju! 

 Vernost je uvek u modi

Istog dana Venera u Devici u saradnji (sekstil) sa Saturnom u Strelcu, donosi još pozitivnih vibracija. Još mogućnosti da sredite i uredite svoj život. Posebno onaj emotivni (Venera). Ali i sve što je vezano za Veneru. Osim ljubavi, tu su vaši odnosi, lepota, vrednosti (novac), uživanje, zabava, kreativnost...Saturn ovde pomaže da se odnosi poprave, urede, traju...Ako ste emotivno sami, ovo je dobra energija da radite na svojoj lepoti (Venera) i onoj spoljašnjoj i onoj unutrašnjoj...drugim rečima da "radite na sebi" ... pomalo meni smešan izraz ali izraz koji se najčešće koristi... Ova energija je dobra i za vaše finansije i materijalne prilike....može nešto i da se uštedi....


U Petak ipak "najjača" vest za ovu nedelju ali možda i godinu....Jupiter prelazi u Vagu...Jupiter je u Devici boravio oko godinu dana od 11.Avgusta 2015. do 9.Septembra 2016. Bio je skoro pa opsednut energijom red, rad, disciplina. Analizom, svakodnevnim obavezama, rutinom, navikama, radom, poslovima, zdravljem, ishranom, higijenom, čistoćom, i svim onim sitnicama i detaljima koje život znače...U Petak 9.Septembra planeta velike sreće prelazi u vazdušni znak Vage i mnogo toga se menja... Vagom vlada Venera i u prvi plan stavlja ljubav, romansu, odnose...Jupiter svojom energijom širenja, ekspanzije proširiće ovu priču....priču o ljubavi, odnosima, vezama, brakovima....naglasak je na ljubavi!!! Hoće li ova energija doneti još koje kraljevsko venčanje kao što je to bilo daleke 1981. kada su se venčali princeza Dajana i princ Čarls :)) ili će svako venčanje biti kraljevsko (Jupiter)....Hoće li nam se vratiti vera u ljubav, zajedništvo u brak... Slede velike (Jupiter) ljubavi (Vaga), velika venčanja, veridbe... ALI...Možemo očekivati procvat umetnosti, kreativnosti, lepote generalno... Procvat mode, dizajna...možda čuvena rečenica "Mir u svetu" koju obično izgovaraju misice dobije pravo značenje. Širenje diplomatije, mira, harmonije...pravde (simbol Vage)... Bolji dani za zakon, pravdu, sudije, pravnike, advokate, diplomate...I dokle se Jupiter u Devici nije baš sasvim mogao izraziti ovde u Vagi će zasijati punim sjajem. Ipak da se razumemo....u životu nije ništa jednostavno, tako je i sa Jupiterom....jer negde kod nekog će možda manje zasijati. Više nego ostalima doneće (generalno) naravno Vagama, Blizancima i Vodolijama (Vazduh - trigon)), zatim Lavovima i Strelčevima (Vatra - sekstil)..."komšijama" Devici, Škorpiji (polusekstil)....Ostali? Svi imamo pravo na sreću i Jupiter će svima doneti nešto dobro ipak Rakovima i Jarčevima zbog kvadrata možda se učini da je put do sreće nešto teži. Tu su i Ovnovi - opozicija sa Vagom! Bikovi i Ribe u inkonjukciji pa će biti potreban period prilagođavanja!
Jupiter će boraviti u Vagi od 9.Septembra 2016. do 10.Oktobra 2107.
Jupiter će krenuti u redovni retrogradni hod 6.Februara 2017. sa 23* Vage
Jupiter će ponovo krenuti u direktan hod 8.Juna 2017. sa 13* Vage  

I za kraj ne baš lepa vest.  
U Subotu nešto "već viđeno" i doživljeno... Saturn u Strelcu kvadrat RxNeptun u Ribama. Ovo je treći i poslednji egzaktni aspekt ovih planeta. Posle kvadrata Urana i Plutona i ovaj nas je pošteno namučio i globalno i pojedinačno...Ali proći će kao što sve prolazi. Dva puta smo prolazili kroz iskušenja i lekcije koje nam ovaj kvadrat donosi... ovo je treći. Ko je lekcije naučio blago njemu, ko nije ima još jednu priliku...shvatite to tako i nikako drugačije. 
U Nedelju Venera kvadrat Pluton....da nas sludi, poremeti harmoniju, sklad u odnosima...I izgleda kao "džabe ste krečili" Venera sekstil Saturn...bez panike ovaj aspekt kratko traje...Potrudite se samo da vam ne pokvari vikend!!!

Do novog teksta:
http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2016/06/i-am-sailing-home-again-cross-seasaturn.html  


 Freddie Mercury (Jupiter u Vagi)

 

Нема коментара:

Постави коментар