уторак, 12. јун 2012.

Odgovor na pitanje....Vaša natalna karta na astro.com

Na Facebook stranici danas upućeno mi je jedno pitanje koje ću ovde copy-paste;
"Da li znate neki sajt gde mozemo da pogledamo trenutne tranzite? Ja samo znam da mi je Jupiter u 8.oj kuci u Vodoliji u natalnoj karti..."

To je ona situacija kada ja često napišem da je potrebno da znate vaš horoskop kako bi pratili određene tranzite, aspekte i sl. 
Odgovor za ovu devojku ali i za sve druge koji imaju slični "problem".....
Na Blogu imate adresu najpoznatijeg sajta za ovako nešto...www.astro.com
Tu možete uraditi svoj natalni horoskop, naravno potrebno je da znate tačno vreme rođenja, ostalo predpostavljam da znate :-))). Odete na free horoscopes.....tamo pronađete  Horoscope Chart Drawings i ostalo je relativno lako....Potrebno je i da poznajete simbole, planeta, znakova .....I to je to :-))) Nastavite da pratite tekstove i učite oni koji su zainteresovani za to......

Evo kako izgleda jedna karta sa astro.com, sa dodatim Jupiterom:


Sunce u Vodoliji u 6.kući, podznak Devica.....Mesec u Strelcu u 4. kući....i tako redom....

Blizanci su ovde na vrhu 10. kuće....dakle Blizanci su u ovom slučaju i u 9. i u 10. kući.....
Sada je Jupiter u 9. kući (obeležila sam...) onako što bi se reklo odokativno :-)). On će u ovoj kući boraviti prilično dugo jer će u međuvremenu Jupiter biti retrogradan, dotle važi sve napisano za Jupitera koji prolazi 9. kućom, onda će tamo negde oko 18. Aprila Jupiter preći u 10. kuću i od tada važi sve ono što je vezano za tu kuću.... Nadam se da je ovo jasno :-))

Ako hoćete precizno (sve tranzite) i to je prilično lako....idete na ...Extended Chart Selection i tamo podesite vašu kartu i tranzite i tada dobijete ovu kartu....i sa Jupiterom i sa ostalim planetama....ovako:



I to je uglavnom to....
Nadam se da se devojka koja me je ovo pitala snašla.....:-))

3 коментара: