уторак, 5. јун 2012.

Astronomski fenomen, astrološki aspekt.....Prelazak Venere preko Sunca...

ili svetlo....u tunelu :-)))

Posle nekih aspekata koji nas nisu mnogo obradovali, posle nekih težih prognoza, pomračenja, noći Punog Meseca, raznih kvadrata i opozicija......dobro je došlo svako svetlo. 

Prelazak Venere preko Sunca.....astrološki aspekt - konjukcija koji još može i da se vidi!!!! Super zar ne? A kada znamo da mi tako nešto možemo da vidimo poslednji put.......sve je još uzbudljivije. Ako vremenske prilike budu takve bez oblaka, ako budemo ranoranioci.....videćemo ovaj fenomen. Budite budni oko 5 sati ujutro 6.Juna, budite na pravom mestu i ako budete imali sreće videćete nešto što smo mogli da vidimo 2004., a pre toga daleke 1882.
Ne znam da li će neko u Beogradu organizovati ovo posmatranje, Novi Sad će izgleda imati tu priliku.....u svakom slučaju ova pojava se može videti u Srbiji u Beogradu od izlaska sunca u 4:53 pa sve do 6:55.



Venera preko Sunca......Venera konjukcija Sunce u Blizancima.....svi ćemo uglavnom biti motivisani željom da napravimo ravnotežu u našim odnosima u neposrenom okruženju.....Ljubaznost, diplomatija, šarm, uravnoteženost.....će biti favorizovani, ali i površnost, jer Blizanci su to :-)) U svakom slučaju odličan period za društvene aktivnosti, sve vrste socijalizacije, za zadovoljstva, zabavu, kreativnost, romantiku i romansu....:-))
Uživajte....:-))))

You are my Sunshine 

You are my sunshine
My only sunshine.
You make me happy
When skies are gray.
You'll never know, dear,
How much I love you.
Please don't take my sunshine away


3 коментара:

  1. Анониман5. јун 2012. 09:50

    A ima i nas koje je sve ovo zaobislo, bio jedan potpuno obican dan :) Jednostavno nista od ovoga nije diralo nista bitno u natalu i tako :) Odnosno najgora stvar koja se dogodila je da sam pokisla do gole koze :)

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман5. јун 2012. 09:52

    Ovo se odnosilo na prethodni tekst :(

    ОдговориИзбриши
  3. Predpostavila sam ......

    Priča iz predhodnog teksta je bila na relaciji Sunce opozicija Mesec (Pun Mesec), gde je Sunce pokrenulo osetljivu tačku u natalnom horoskopu....Sunce kvadrat Venera, gde je Sunce prelazilo preko natalnog Marsa!!! A tranzitni Mars (kvadrat Venera) preko natalne Venere......I dogodilo se šta se dogodilo!!!
    Inače ja uvek naglasim da je svaka priča za sebe, i da je u svakoj priči bitan vaš natalni horoskop i gde se određeni tranziti, aspekti nalaze....
    Ja bih više volela da sam juče pokisla...jer obožavam proletnju-letnju kišu....
    Uticaj Punog Meseca, pomračenja i nekih tranzita mogu se tek osetiti posebno u narednih nekoliko nedelja.....

    ОдговориИзбриши