субота, 9. април 2011.

Konjukcija Merkura i Sunca (Tranzitna)

Danas Merkur i Sunce prave konjukciju....

Mozda osetite potrebu jace nego obicno da se izrazite.....da kazete ono sto mislite i sto vam je na dusi (a Mesec je danas u Blizancima i on ce se u celoj prici naci kao pomoc)...ili mozda ce neko od vas imati potrebu malo da se (po)hvali.....ili cete nailaziti na hvalisavce....:-)) Danas bi mogli da sretnemo dobre govornike...ili ljude koji bas vole da pricaju!!!

Kako jos ova konjukcija "radi".....mnogi su pozeleli da negde otputuju i mozda su i otisli na neki kraci put, donosi intelektualnu radoznalost, dobra je za pisanje, donosi zelju za pisanjem (ja ovaj asp. imam u natalnom horoskopu i oduvek sam imala zelju da pisem i pisala sam, moja konjukcija je u Lavu i zelja za javnim prikazivanjem je ocigledna)....., ova konjukcija je dobra za pregovore, reklamiranje....

Konjukcija Merkura i Sunca se dogadja u Ovnu.....pa sve dobija na intezitetu :-).....Ne zaboravite da je nas Merkur retrogradan.....pa mozda u celu pricu unese i malo zabune i sve malo zacini zbunjenoscu, konfuzijom i maglom....:-))


Нема коментара:

Постави коментар