понедељак, 22. август 2022.

Šta rade zvezde od 22.avgusta do 29.avgusta....


Moto nedelje:
Self care je važan!

Ove nedelje na zvezdanom nebu:

22.avgust 23:58: Merkur trigon Pluton
23.avgust 05:16 Sunce prelazi u Devicu
24.avgust 15:53 Uran kreće u Retrogradni hod 
26.avgust 03:03 Merkur ulazi u Vagu
27.avgust 06:33: Venera kvadrat Uran
27.avgust 07:27: Sunce kvadrat Mars
27.avgust 10:16 Mlad Mesec u Devici na 4°03’
28.avgust 20:27: Venera opozicija  Saturn

Pred nama je jedna vrlo dinamična nedelja kada su zvezde u pitanju!
Najznačajniji događaji su prelazak Sunca u Devicu, Uranov retrogradni ciklus, Mlad Mesec u Devici i Merkurov prelazak u Vagu!
Na ulasku u ovu nedelju Sunce je na 29°, sutra će napustiti ovu energiju ovu prirodnu kuću (oblast života) ljubavi, uživanja, zabave...i preći u prirodnu kuću svakodnevice, rutine, reda, rada, i discipline, ali i kuću zdravlja i zdravih navika. Device će slaviti svoje rođendane (solarne horoskope). U subotu Sunce čeka sukob sa  Marsom u Blizancima, odmeriće snage ova dva muška principa pa "kom opanci a kom obojci" , istog dana srešće se sa Mesecom i ponuditi Novi početak! Venera će ostati sama u Lavu...imaće samo za sebe još neko vreme i reflektore i crveni tepih! U subotu je čeka sukob sa Uranom, u nedelju težak ispit kod učitelja Saturna! Uran je u Biku na 18° usporio je sasvim, ušao je u retrogradnu stanicu i na retrogradni put kreće u sredu. Merkur je na 25°, svoj je na svome do petka, onda prelazi u Vagu, gde će mu glavni lajt motiv biti: Možda!
Od 24.avgusta imaćemo pet retrogradnih planeta (Pluton, Saturn, Jupiter, Neptun i Uran) šesti je asteroid Kiron - Dakle, od 24.avgusta sve spore planete i Kiron biće retrogradni!


Ova nedelja detaljnije:

Merkur je još od 15.avgusta prilično aktivan!
Svoj je na svome u Devici (od skoro deluje Iz senke) u harmoniji je sa planetama u Biku (Uran, SMČ)....kada je Neptun preko puta i Merkur u Devici ne bude sasvim svoj....malo je neboluzan, malo sluđen, malo lažljiv...itd.
Ali danas, danas je ponovo svoj...jer je u harmoniji sa Plutonom! 
Sve ovo vam je već poznato ako nije pročitajte jučerašnji tekst!
I kada otkrije sve što treba da otkrije...sve tajne i sve što je skriveno...mirne duše može da pređe u Vagu, i da do 23.septembra bude malo ili više neodlučan na Venerinom terenu! Biće ovaj Merkur kao tas na vagi...malo gore, malo dole...ponekad i u ravnoteži! Ali vratiće se (zbog retrogradnosti) Merkur na svoju teritoriju u Devicu 23.septembra a ponovo u Vagu 11.oktobra!

Sunce je danas na 29° Lava...na korak od ulaska u Devicu!
(Fizički, mentalni - self care je važan)
Završava se sezona Lava i počinje sezona Device, Sunce naš izvor života prelazi iz vatre u zemlju! 
Posle sjaja, uživanja, zabave, strastvenih emocija....odmora...Sunce prelazi u energiju kojoj je glavni moto: Red, rad i disciplina! Sunce u Devici poručuje: "Ko radi taj i ima"
Vreme je za sitnice koje život znače. Vreme je za letnju žetvu! 


Obavezno pročitajte ove linkove i saznajte zašto je Devica jedna od znakova koja je najčešće pogrešno shvaćena, zašto u vreme tranzita Sunca kroz Devicu često od drveta ne vidimo šumu, zašto je u prvom planu izreka U zdravom telu zdrav duh...šta sve možete očekivati od ovog tranzita....i još mnogo toga!
Ako znate gde vam se nalazi u horoskopu Devica ta kuća ta oblast života će biti u fokusu narednih mesec dana. Povratak Sunca će slaviti Device....Ja svim mojim dragim Devicama unapred čestitam rođendan: Neka su sretne zvezde sa vama i vi sa njima!!!

Uran je već neko duže vreme na 18° Bika!
Egzaktno je na ovom stepenu 18°00' od 07.jula...U sredu će Uran biti 18°55’ Bika, tada će biti retrogradno stacioniran samim tim i najjači!
Na ovom 18° Uran je bio više nego aktivan: konjukcija sa SMČi Marsom (kraj jula i početak avgusta), kvadrat sa Suncem (11.avgusta)....uskoro i njega i nas čeka kvadrat sa Venerom!

O ovom 18° Bika pisala sam na početku avgusta i umesto linka evo copy-paste:
18° je po N.Stojanoviću ozloglašen "đavolji" stepen, analogan je sa stepenom Device.
Ako želite istražite dublje. Jedino čega se ja sećam kada sam ranije istraživala: 
Alfred Nobel (pronalazač dinamita) imao je Urana u Vodoliji na 18°, Charles Manson (vođa sekte) imao je Veneru u Škorpiji a Charlie Sheen (glumac) ima Veneru u Vagi na 18°, Mikhail Kalashnikov (izumeo poluautomatsku pušku) imao je Marsa u Devici na 18°, ima još neko Urana u Raku na 18°...ali za sada ovoliko...(ko zna ko je to neka napiše :)....dodaću samo ovo vrlo je aktuelan poslednjih meseci!

Što se retrogradnog Urana tiče već sam unapred pisala o ovoj redovnoj zvezdanoj pojavi, pisala sam i o aktiviranju kvadrata Saturna i Urana.....Pročitajte Uran se sprema za retrogradni ciklus

Uran će u sredu 24.avgusta krenuti na retrogradni put (130 dana u ovoj godini i 21 dan u sledećoj) na kojem će biti sve do 22.januara 2023.! Pogledajte u retrovizor s vremena na vreme i putujte i vi sa njim!

U petak će Merkur promeniti energiju - znak....preći će u Vagu!
Ovo je energija Nije teško biti fin ....ovo je i energija Mir u svetu. Ovoj energiji će se obradovati "drveni advokati". Fer je drugo ime za Merkura u Vagi. Vreme je za reči: volim te, izvini, molim, hvala.
Možda je i vreme da se pomire posvađani (Mir, mir, mir...niko nije kriv).
Možda je i vreme za neke mirovne sporazume!

Merkur će u Vagi ove godine boraviti dva puta zbog retrogradnog ciklusa:
Od 26.avgusta do 23.septembra i od 11.oktobra do 29.oktobra!
Merkur će biti i u Vagi u retrogradnoj senci do 10.septembra kada će  sa 8°55’ Vage krenuti u retrogradni ciklus koji će trajati 22 dana do 02oktobra kada će krenuti u direktan hod sa 24°11’ Device!
Dakle, Merkur će biti retrogradan delom u Vagi, delom u Devici!

U subotu burna dešavanja...učesnici Venera, Uran, Sunce, Mesec i Mars!
Posvađaće se (kvadrat) Venera i Uran, Sunce i Mars....srešće se Sunce i Mesec!
Prvo će Venera i Uran ući u svađu (06:33) - Ko trese drvo (ili kavez)... Ovde sam detaljno opisala ovaj aspekt, ukratko Biće burno...
Onda će uslediti svađa Sunca i Marsa  Ko će da se (na)ljuti...
Dve svađe u oči (10:16) Mladog Meseca u Devici -  Vreme je za novi početak.
Nešto burniji novi početak!

U nedelju Venera na teškom ispitu Saturna (opozicija) 

Samo dan posle burne svađe Sunca i Marsa, Venere i Urana, Mladog Meseca, za kraj nedelje za kraj meseca jedna prilično teška energija! Zbog toga sam vas ranije pripremila za ove aspekte. Pročitajte i vi koji niste i vi koji već jeste ovaj tekst:



Pesma nedelje:



Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар