среда, 10. август 2022.

Da li će prošlost imati bolju budućnost....zavisi od nas....Danas Sunce kvadrat Mesečevi čvorovi....sutra Sunce kvadrat Uran...


Moto dana:
"Prošlost je iza, učite iz nje. 
Budućnost je ispred, pripremite se za nju. 
Sadašnjost je ovde, živite je"

Zvezdani(n) zapis 3567
Sreda. Dan Merkura.
Merkur je u Devici na 9°33’

Jedini aspekt Merkura je inkonjukcija sa RJupiterom u Ovnu (egzaktna juče 15:05).
Sa ovom energijom idu neka preterivanja i neki izazovi!  
Merkur u Devici je precizan, detaljan....RJupiter u Ovnu nema strpljenja da se petlja sa detaljima i sitnicama. Inače sa ovom energijom situacije mogu izgledati bolje nego što jesu ili gore nego što  jesu. Uglavnom se ide iz krajnosti u krajnost....

Očekujte nastavak priče...jer...
Ova inkonjukcija ide ka opoziciji Merkura u Vagi i RJupitera u Ovnu 03.septembra.
Dakle neka situacija od juče i danas biće aktuelna u septembru kada će se dogoditi kulminacija!
Sadašnja inkonjukcija (150°) je period prilagođavanja, zapamtite ovaj period...
Ja sam samo pogledom preletela preko naslova, daj Bože da samo izgledaju gore nego što jesu!

P.S. Meni je najviše privukla pažnju vest da Bajden nije znao za raciju na Tranpovu kuću:
"Predsednik nije bio obavešten, nije bio svestan toga, niti je iko iz Bele kuće znao za to", rekla je novinarima portparolka Bele kuće Karin Žan-Pjer, preneo je Rojters. 



Danas na zvezdanom nebu
10.avgust 12:43 Sunce kvadrat SMČ
(sutra)
11.avgust 14:53: Sunce kvadrat Uran


Na dva dana od Punog Meseca u Vodoliji....
Sunce u Lavu u kvadratu sa Mesečevim čvorovim SMČ u Biku i JMČ u Škorpiji!

Sunce na raskrsnici....Između prošlosti i budućnosti 
Kada je Sunce u kvadratima sa MČ to je zapravo energija koja donosi neku prekretnicu. Ovi kvadrati nas vode između prošlosti, onog na čega smo se već navikli (JMČ) i budućnosti koja je ispred nas (SMČ). Imeđu prošlosti i budućnosti je sadašnjost Prošlost i budućnost ne postoje...sem u našim sećanjima i budućim planovima.
U ovom trenutku u sadašnjosti kao da smo na putu koji ima veliku raskrsnicu.
Na svakoj raskrsnici mi usporimo...Tako je i sada...danas.. (egzaktni kvadrat 12:43).
Kada je Sunce "na raskrsnici" Mesečevih čvorova (osa MČ)...u prvi plan dolazi sve ono što je u simbolu Sunca: naš ego, volja, karakter, temperament, vitalnost, zdravlje...ljudi od autoriteta, muškarci bitni u našim životima...očevi, muževi, šefovi...itd. Osećanje svrhe i indetitet, nivo samopouzdanja. Sunce je i naše srce...i naše "unutrašnje dete"

Srce se danas pita da li je ispunjena naša svrha...da li smo tamo gde treba da budemo?!

Kvadrati su uvek neki vid krize, stresa, napetosti.
U ovom trenutku zbog svega ovog i treba da se u mislima zaustavite pred zamišljenom životnom raskrsnicom. Pre nego što krenete napred...potrebno je da sagledate situacije iz prošlosti koji u ovom trenutku imaju neki vrhunac (kvadrat JMČ u Škorpiji). Tek kada "obradite" sve te informacije možete i krenuti ka budućnosti SMČ u Biku i napravite izbor...ono što je najbolje za vas!
Pogledajte gde se nalaze Mesečevi čvorovi: SMČ u Biku i JMČ u Škorpiji (na 17°49’) u kojim kućama jer to je vaša "raskrsnica", zatim pogledajte u kojoj kući se nalazi Tran Sunce u Lavu i to je vaša priča!

Sa Suncem u Lavu sve ovo bi moglo da ima dozu dramatičnosti...
Na jednoj strani je kvadrat sa JMČ u Škorpiji i komplikovane priče o intimi, strastima, ljubomori, borba za moć i kontrolu, zajednički resursi, porezi, nasledstva, tkz tuđ novac, tajne, priče o smrti i završecima....Put kojim ne treba ići - nešto što treba pustiti, što nas ograničava, sputava, stavlja u zamku već poznatog (zona komfora)...ukratko - problem!
Na drugoj strani je praktičnost, stabilnost, emotivna i materijalna sigurnost, samopoštovanje, potreba da se napreduje....Put kojim treba ići...ukratko - rešenje!


Sa JMČ i SMČ uvek smo u nekoj priči između prošlosti (JMČ) i budućnosti (SMČ), način kako prelazimo između jedne u drugu priču, ja sam ove energije povezala sa raskrsnicom.
JMČ je uglavnom naša zona udobnosti...iz koje je ponekad teško izaći, SMČ je svrha naše duše, on je ono "svetlo" koje nam pokazuje put!

Na globalnom planu to je priča o raskrsnici koja u prvi plan stavlja novac, ekonomiju, egzistenciju, zajedničke resurse....veliki trenutak istine za naše novčanike ali i svetsku ekonomiju.....

Poslednji put smo ovaj tranzit imali 15.februara ove godine Sunce je tada bilo u Vodoliji u vreme Punog Meseca u Lavu! Pogledala sam vesti za taj datum i ono što mi je privuklo pažnju je gotovo isti broj zaraženih od Korona virusa (7.134 15.februara...7.265 na današnji dan), SZO je upozoravala na rastući broj zaraženih u Istočnoj Evropi, tada je vest bila i da Ruska invazija na Ukrajinu može da počne bilo kada, u Kanadi su bili protesti vozača....itd.



Na sve ovo sutra i kvadrat Sunca i Urana!
Mogao bi Uran da zakomplikuje stvari...on je već od ranije u konjukciji sa SMČ/opoziciji sa JMČ - (Ne)očekivane promene...

Sunce će ovde biti okidač!
Sa jedne strane Sunce u Lavu gde je potreba za uživanjem, zabavom, odmorom, ljubavlju u prvom planu...potreba da se zasija u punom svetlu....sa druge strane je Uran koji ima potrebu da nešto promeni, oslobodi...i eto sukoba, nervoze, nemira, izazova....

Ponoviću sve se dešava dva dana pre Punog Meseca u Vodoliji i nekako će izgledati da će ovaj Pun Mesec trajti zapravo tri dana kroz sve ove energije!



Dnevni aspekti
Mesec je u Jarcu do 20:44

Mesec je na poslednjim stepenima Jarca...ide ka Vodoliji...ide ka opoziciji sa Suncem (Pun Mesec).
Danas je vidljiv 95%....i već je lep prizor na nebu...
U 11:12 Mesec će biti u trigonu sa Marsom....neće nam faliti energije, akcije...Od 12:45 Mesec će biti u sekstilu sa RNeptunom....da se malo predahne...ali ne za dugo jer u 15:44 Mesec će se sresti sa RPlutonom (konjukcija)....vrlo intezivna energija, takava i osećanja...nagoveštaj burnih dešavanja.
Poslednji aspekt pre promene znaka biće opozicija sa Venerom u Raku u 18:39...vrlo promenljiva energija takava i osećanja...
Od 18:39 do 20:44 Mesec će biti u praznom hodu...odmorite malo...
U 20:44 Mesec prelazi u Vodoliju...

Pesma dana:




Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com


Нема коментара:

Постави коментар