уторак, 16. август 2022.

Uskoro će Mars zameniti zelene pašnjake Bika sa leptirastom energijom Blizanaca. Danas Merkur i Uran nude Iznenadne promene....i nove ideje...


Moto dana:
"Najbolje ideje dolaze u najgorim vremenima"

Zvezdani(n) zapis 3573
Utorak. Dan Marsa.
Mars je u Biku na 27°36’


Na dan Marsa pisaću naravno o ulasku Marsa u Blizance.

Nije bio Mars u Blizancima od 04.marta 2021. (gde je boravio do 23.aprila 2021.)
I obično Mars u jednom znaku ostane oko šest/sedam nedelja!

Sada će u Blizancima ostati sedam meseci:
Mars će boraviti u Blizancima od 20.avgusta 2022. do 25.marta 2023.
Naravno već znate ovoliko dugo zbog retrogradnog ciklusa!

Pročitajte - Večiti dečak...
I saznajte sve o Marsu u tranzitu kroz Blizance 

Uvek ima(m) nešto da se doda(m) :)).

Imajte na umu da će Mars sledećih sedam meseci biti na Merkurovom terenu!
Budite spremni za nalet misli, reči....za pojačanu i intezivnu komunikaciju.
Propričaće svi...i oni koji inače nisu baš puno razgovorljivi :), jer ovaj Mars bi i na "lakat progovorio"



Mars u Blizancima bi mogao da objasni ovaj fenomen - obavljanje više zadataka od jednom


Prvih dana po ulasku u Blizance očekujte "zagrevanje".

Pažljivo birajte svoje bitke...
"Leteće" reči....svuda...i u kući i na ulici, poslu...društvenim mrežama, u prevozu, oživeće saobraćaj...
Energija Blizanaca - misao, reč izgovorena, napisana, informacija, vest, komunikacija, razgovori, pregovori, učenje, kraća putovanja, bliski odnosi....sa Marsom sve intezivnije, aktivnije, borbenije, strastvenije...

Kako će se ponašati Mars u Blizancima zavisiće i od tranzitnih aspekata Marsa i ostalih planeta (tranzitni aspekti o kojim na blgu najviše pišem) ali zavisiće i od aspekata koje će Tran Mars u Blizancima praviti sa vašim Nat planetama (vrlo lični uticaj)

Saveti za tranzit Marsa kroz Blizance...
Prvo skočite pa onda recite hop. 
Ovde reči (Merkur-Blizanci) mogu da "lete k'o noževi" (Mars-nož), oštre, brze reči...pa pre nego što nešto kažite razmislite dva puta (Blizanci), proverite šta ste napisali jer bi nekog mogli opasno da naljutite....ne vičite na kasirku, radnika u pošti, komšiju....itd....ignorišite ako je obrnuta situacija!

Vežbajte, vežbanje će pomoći da se vaš um "zaposli" a biće zaposlen i previše. Šetajte, trčite...

Računajte na najmanje dva posla....već sam negde napisala....kako ja to obično radim (rođena sam sa ovim položajem Marsa)....kuvam ručak, pišem tekstove.....i perem prozore....i u pauzama nešto radim!
Ovaj Mars će vam brzo i često isprazniti "baterije"....pa pripazite! Meni je trebalo neko vreme da shvatim kako da rukujem sa ovim mojim "ludim" Marsom u 8.kući....zato i često pišem kako ja punim baterije!

Šta će se događati na globalnom planu
Možda će se razbuktati rat rečima...samo da na tome i ostane! Imaćemo najezdu informativnih ratova! Možda se i Hibridni ratovi pojačaju (sankcije, ekonomske mere, propaganda, plasiranje dezinformacija, hakerski udari...itd). 
Možda ćemo se suočiti sa nedostatkom gasa, struje...posebno u vreme kvadrata Marsa i Neptuna, što će sa sobom povući i neke druge probleme....Ali mislim da će najveći uticaj biti širenje laži i propaganda!

Kako je Mars na Merkurovom terenu, moramo pratiti i šta radi Merkur tokom Marsovog boravka u Blizancima: Merkur će u istom danu kada Mars pređe u Blizance ući u retrogradnu senku - Merkur iz senke...

Merkur će 10.septembra krenuti u retrogradni ciklus, 26.avgusta će ući u Vagu, 23.septembra će ponovo ući u Devicu, 02.oktobra će krenuti direktno.....itd..

Budite obavešteni i spremni
Za one koji vole da znaju datume

☆Oko 02.oktobra imaćemo T-kvadrat između Merkura (Devica) - RNeptuna (Ribe) i Marsa (Blizanci); 02.oktobra će se aktivirati i kvadrat Saturna i Uran -  RSaturn će biti na 18°57’ RUran na 18°20’ orbis 0°. Ovaj datum treba zapamtiti!

30.oktobra Mars će krenuti u retrogradni ciklus sa 25°36’ Blizanaca 
Merkur će tada biti u Škorpiji! Dakle Mars u Merkurovoj kući, Merkur u Marsovoj...Ova pojava je poznata kao recepcija - zamenili su mesta i "gostuju" jedan kod drugog. Recepcija nam pokazuje jedan dublji nivo na kome planete ostvaruju saradnju!
Mars će biti u tranzitu kroz Blizance i u vreme Pomračenja:
25.oktobra Mlad Mesec u Škorpiji (Delimično Pomračenje Sunca), Mars vladar Škorpije u Blizancima na 25° tada direktan! 08.novembra Pun Mesec u Biku (Totalno pomračenje Meseca), Mars u Blizancima  na 25° tada retrogradan!

08.decembra Pun Mesec u Blizancima na 16°01’, tada će Mars biti retrogradan na istom stepenu! Dakle Mesec i Mars u egzaktnoj konjukciji u opoziciji sa Suncem! I ovaj datum zapamtite!

☆29.decembra Merkur će krenuti u svoj četvrti i poslednji retrogradni ciklus sa 24°21’ Jarca, koji će takođe uticati na tada RMarsa u Blizancima!

☆12.januara 2023. Mars će krenuti direktno sa 8°08' Blizanaca
☆15.marta 2023. Mars izlazi iz retrogradne senke sa 25°36’ Blizanaca 


Aspekti Marsa u Blizancima
Neću ovde navesti sve aspekte jer ih ima poprilično, navešću samo one na koje treba da obratite pažnju, neharmonične aspekte kvadrata, opozicije...
16.septembar Venera (Devica) kvadrat Mars,
02.oktobar T-kvadrat
☆12.oktobar Mars kvadrat RNeptun (Ribe),
☆19.novembar RMars kvadrat RNeptun
29.novembar Merkur (Strelac) opozicija RMars
01.decembar Venera (Strelac) opozicija RMars
08.decembar Sunce (Strelac) opozicija RMars
05.februar Venera (Ribe) kvadrat Mars
☆15.mart Mars kvadrat Neptun (Ribe)
16.mart Sunce (Ribe) kvadrat Mars
17.mart Merkur (Ribe) kvadrat Mars


Kao što vidite kvadrat Marsa i Neptuna imaćemo tri puta i ova energija će najduže i trajati!
Poslednji put smo imali ovaj tranzit 11.januara ove godine - Mars u Strelcu, Neptun u Ribama na 20°53’. Tada u januaru sam pisala o kvadratima Marsa u Blizancima sa Neptunom!

Copy-paste teksta iz Zvezda u januaru:

Ovaj kvadrat u januaru je prvi od tri kvadrata ove godine....pažnju treba obratiti i na ovaj ali posebnu pažnju treba obratiti na dva koja će se dogoditi 12.oktobra kada je Mars (u Blizancima) direktan a Neptun retrogradan, 19.novembra kada je Mars retrogradan, Neptun direktan i 15.marta 2023. kada će Mars ponovo biti direktan!!!

Nejasne želje...(provera stvarnosti)
Energija koja varira između jake želje za akcijom i apatije. Nešto kao da crpi samopouzdanje, motivisanost....umanjuje hrabrost. To nešto je Neptun. On crpi energiju, smanjuje je....Ovo nije vreme za obećanja, niti da verujete u tuđa obećanja, neiskrenost je deo ove energije. Obmanjjuća intuicija. Fantazija pojačana ali takva da vas može odvesti tamo gde ne bi želeli. U kriznim momentima napeti živci, jaka nervoza, ponegde do histerije. Neki strahovi izlaze na površinu. Sklonost ka preterivanju u alkoholu, cigaretama, lekovima i nekim drugim sredstvima...Neobične inspiracije...
U vreme ovog tranzita potrebno je da češće proverite stvarnost...


Gde je Neptun tu su: magla, obmana, iluzija, iskrivljena slika ili predstava o nečemu ili nekome..I tako stižemo do laži... jer nije Neptun direktno laž... već tamo gde ima Neptuna u nekom odnosu, nekom nepovoljnom aspektu onda je tu i laž. Dakle nije Neptun sam po sebi laž...ali je on i te kako može izazvati.... I tek ovako postavljeno možemo reći gde je Neptun tu je i laž. Nadam se da ste ovo razumeli... Nije da branim ovu planetu (jer je očigledno da je volim) već pokušavam da razjasnim nešto da ne bi bilo zabune....Sem toga ne može to Neptun sam.... najčešće će mu "pomoći" Merkur, ali ovde imamo Marsa...
Sa ovim aspektom se uglavnom mašta o lepim stvarima, teško se veruje da bi nešto moglo da krene naopako. Juri se za snom...Može doneti energiju pasivne agresivnosti. Sa ovom energijom ljudi obično rade ono što drugi mogu samo da sanjaju :)). Jaka mašta, želje obojene maštom, magijom....Sa ovom energijom privlači se misterija, intrige... Zavisnost od fantazije...i uvek još i uvek više....Jak seksualni apetit... Ovde se energija (Mars) koristi za viši cilj (Neptun). Idealizuje se strast... Seksualne fantazije...Maštoviti ljubavnici. Hrabrost (Mars) koja se rastvara (Neptun), razlaže. Potreba za onim što će udaljiti od stvarnosti (alkohol, droga, seks...). Ova energija donosi hipohondriju... Na bes, ljutnju (Mars) odgovara se sanjanjem....sanjari otvorenih očiju....
Traženje puta kroz duhovnost za oslobađanje od besa, ljutnje, agresije....
Energija koja se oslobađa kroz maštu....Aktivni (Mars) sanjari (Neptun), aktivno meditiranje...
Oslobađanje energije kroz muziku, ples, glumu...
Živci tanki uz pomoć Neptuna mogući razni ispadi...Možda je ili siguro je da je potreban neki vid odmora...cooliranja što bi mladi rekli...Moguće su i infekcije....Pazite šta jedete i uzimajte vitamine...
Zapamtite ovaj datum....sada je Mars u Strelcu ali kada bude u Blizancima (suprotno od Strelca) i kada ponovo budemo imali ovaj kvadrat ukupno tri puta možda ćemo shvatiti da će neki događaji biti povezani...

Priča o retrogradnom Marsu u Blizancima....sledi kasnije!!!
Za radoznale....već postoji tekst - OVDE
(Blago onima bez ideja (PREPISIVAČI)....sve imaju "tacni".....)

Kako ja pišem ovde na blogu za one koji žele da sebi pomognu, evo još tekstova:

Retrogradni Mars - prva pomoć! (Kako preživeti retrogradnog Marsa)




Dnevni aspekti
Mesec je u Ovnu

13:13 Mesec u sekstilu sa RSaturnom u Vodoliji, 16:47 Mesec u trigonu sa Suncem u Lavu...
Harmonične energije i za posao i za razonodu....Ako radite moćićete da se skoncentrišete....ako ste na odmoru blago vama...I jedni i drugi mogu da budu zadovoljni sa ovakim energijama (apektima) Meseca. 

19:46: Merkur trigon Uran -  Iznenadne promene...
Nisam zaboravila na ovaj današnji egzaktni aspekt...samo sam želela da vas upoznam sa tranzitom Marsa u Blizancima! Trigon Merkura i Urana iskoristite za nove ideje....one samo vaše (ne tuđe)! 
Neko je rekao: Najbolje ideje dolaze u najgorim vremenima!
O ovom današnjem aspektu imate sve u nedeljnom i mesečnom horoskopu!

U 22:18 Mesec kvadrat RPluton u Jarcu....ova energija bi mogla da "pokvari" stvari ako joj dozvolite....Bežite od negativnih ljudi....potražite svoje ljude...onaj "Mali krug velikih ljudi"....ne dozvolite da vas obuzmu ni vaša ni tuđa potreba za manipulacijom, ljubomorom, nervozom....
Imajte na umu da će od 22:18 Mesec biti u Praznom hodu pa sve do 04:22 - Odmorite dušu - Spavanje je najbolja meditacija.

Mesec će sutra u 04:22 preći u Bika....
Sunce će izaći u 05:42....

Pesma dana:




Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар