субота, 4. јун 2022.

Saturn ulazi u Retrogradnu (R) stanicu....Prihvatite odgovornost za svoj život...


Moto dana:
Prihvatite odgovornost za svoj život

Zvezdani(n) zapis 3508
Subota. Dan Saturna.
Saturn je u Vodoliji na 25°15’

U danu kada ulazi u Direktnu stanicu....u 23:47 CET
Od tog trenutka nosiće oznaku R (retrogradan)...

Vreme je za preispitivanje...
Karijere, profesije, statusa, položaja, ugleda, uspeha....temelja, rokova, planova, ciljeva, odgovornosti, discipline, obaveza, autoriteta (i roditelji su autoriteti)...ega (način na koji nas drugi vide i doživljavaju), strukture....života!

Vreme je za Saturnovske lekcije!
Kod nekih ovo je i neka druga šansa...da nešto završe, dovrše....dovedu nešto do kraja (iz drgog puta)! Sve ono što ste odlagali više puta, neke obaveze koje ste izbegavali...sada ćete se pozabaviti takvim stvarima i situacijama! Ne savladane lekcije iz prošlosti (popravni ispit).

Saturn je retrogradan u Vodoliji
Ova retrogradnost je povezana i sa našim društvenim i socijalnim odnosima, pobunom, reformama, nekim grupama, udruženjima (ljudi istih interesa), mrežama, prijateljstvima, trajnim odnosima, nadanjima, željama, namerama....povezana je i sa ljubavlju koju primamo (vernost), iznenadnim dešavanjima (okolnosti gde nemamo kontrolu), penzijom....aviacijom, humanošću...

Retrogradnog Saturna će osetiti najviše oni koji imaju neke planete na oko 25° a najviše fiksni znaci Vodolije, Lavovi, Bikovi i Škorpije! Kako se Saturn bude kretao unazad prema 18° Vodolije i ovi stepeni će biti aktuelni!
23.oktobra će se stacionirati direktno i onda Jovo nanovo istim putem!

"Karakter čoveka je njegova sudbina."
Savet: Iskoristite drugu šansu, priliku, mogućnost...Preispitajte gde je potrebno više odgovornosti, kakve obaveze imate...i kakav je vaš odnos sa autoritetima (tu spadaju i očevi, dede, šefovi, direktori...profesori itd.). 
Imajte na umu i ovo: S jedne strane odgovornosti je hrabrost, s druge strane sloboda!

Kada u oktobru krene napred sabraćemo utiske....

☆☆☆




Dnevni aspekti
Mesec je u Lavu
(vreme CET)

I ako se tek nazire na nebu....19,8%...Mesec u Lavu ne može ostati ne primećen....
Osvanulo je jutro suncem okupano...
Mesec u Lavu je danas pozitivni "okidač" sa konjukciju Marsa i Jupitera...ALI...imaće problem (kvadrat) sa Venerom u Biku - emotivni problemi, problemi sa uživanjem, hedonizom...

☆05:09 Mesec u trigonu sa Jupiterom u Ovnu - Energija, da "popravi stvari" 
Anđeoska energija, energija saosećanja, empatije, humanosti....Energija emotivne podrške, energija velikodušnosti...I jeste ovde Duša (Mesec) - Velika (Jupiter). Velika, široka...ima mesta za sve ljude, narode, vere...Ovo je energija emotivne podrške, energija velikodušnosti...energija Dobro se dobrim vraća. Mada ne razmišljajte o vraćanju, razmišljajte o delu. Generalno ovaj aspekt donosi jaku zaštitu, donosi optimizam ali i veru i nadu u bolje sutra...Sa njim možemo biti velikodušniji, mudriji....Svakako ova energija uzdiže (Jupiter) dušu (Mesec)....

12:15 Mesec u trigonu sa Marsom u Ovnu - Iskoristite ovaj dan - Capre diem!
Pravo vreme za druženje, akciju, uživanje, vežbanje...Mesec i Mars u trigonu...sve pršti od energije, ljubavi, strasti...Ovaj aspekt vam može doneti više samopozdanja, hrabrost i smelost da pokažete i dokažete emocije....da ih konretizujete :-). Možete dobiti energiju preuzimanja inicijative u nekom vašem odnosu....Energije vam sigurno neće faliti, sve akcije sa ovim aspektom Meseca imaju šansu za uspeh, sa njim se pojačava snalažljivost, samouverenost, hrabrost...Lako je uhvatiti se u koštac sa svim mogućim problemima u toku dana...Zbog Meseca u Lavu sa ovim aspektom emotivna reagovanja su više nego izvesna...emocije jače i vatrenije i zbog energije Lava i zbog energije Ovna. 
ALI....

12:46 Mesec u kvadratu sa Venerom u Biku - Preterane emotivne reakcije
Ova energija bi mogla da "pokvari stvari" ...ona nam donosi neraspoloženje, neprijatne momente, neke preteranosti ili probleme zbog preteranosti (u jelu, piću, trošenju...), tu je i neko turobno raspoloženje, manji zdravsveni problemi :-( , problemi sa nekim ženama...Problemi u emotivnim odnosima...

23:47 Saturn ulazi u Retrogradnu stanicuVreme je za ponovnu procenu naše odgovornosti, discipline...(Za nekog učitelj, za nekog mučitelj...)
Na retrogradnom putovanju će biti od 04.juna do 23.oktobra!
Sve o redovnom godišnjem retrogradnom ciklusu Saturna - OVDE!





Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар