недеља, 5. јун 2022.

Danas o sutrašnjem sekstilu Sunca i Kirona....Zagrli me...



Moto dana:
Zagrli drvo....

Zvezdani(n) zapis 3509
Nedelja. Dan Sunca.
Sunce je u Blizancima na 14°37’

Sunce je na polovini tranzita kroz Blizance....
Noćas je sa Mesecom u Lavu imao aspekt saradnje (sekstil)...uživali su zajedno...
Koliko sutra Sunce će i sa Kironom formirati aspekt saradnje (seksil).
Egzaktni sekstil 06.jun u 10:44 CET

Sunce je naša volja, ego, karakter, vitalnost, zdravlje....Kiron je učitelj i iscelitelj....on je i rana ali i lek (ključ). Kada se ovako nađu u sekstilu Sunce svojom toplinom može obasjati rane - Kiron....toplota leči! Aspekt izlečenja ili (za)lečenja. Svi imamo nešto što nas boli... neke rane - Kiron. Ova energija donosi Volju za životom...što je i najlakši put do izlečenja! Kada imamo volju za životom sve je lakše.
Ključ izlečenja je pre svega u samopouzdanju, u razumevanju i pronalaženju vaše svrhe, svrhe života...Ključ je i prihvatanje sebe...onakvima kakvi jesmo! Ključ je u prihvatanju rane, bola...Ključ je u zdravom egu i ponoviću u pronalaženju svrhe!

Možda nam baš ovaj aspekt ponovo u prvi plan stavi mentalno zdravlje o kojem se ovih dana puno govori i piše...Pisala sam i ja - "Fizički, mentalni - self care je važan"

Nema zdravlja bez mentalnog zdravlja!
Ljubav prema sebi je osnov mentalnog zdravlja...u pronalaženju smisla življenja...
Pričajte o svojim osećanjima! Negujte porodične i prijateljske odnose! Prihvatite sebe onakvim kakvim jeste! Pravite pauze, odmarajte se...Bavite se sobom, radite ono što volite....Imajte neki hobi....Učite više...Bavite se preventivom....I na kraju ako ne ide....potražite pomoć!



Dnevni aspekti
Mesec je u Lavu
(vreme CET)

Nema bolje pozicije Meseca u ovom danu odmora od pozicije Meseca u Lavu....da se probudi ono dete u vama ("unutrašnje dete")...i kada smo kod mentalnog zdravlja ima jedna knjiga koju sam nedavno kupila - "Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj"....nisam je još pročitala ali početak obećava....jer podnaslov ove knjige je - Ključ za rešavanje (skoro) svih problema!

☆05:46 Mesec kvadrat Uran u Biku - Ko je ustao na levu nogu...
Neko nervozno jutro....nervozno buđenje....a nedelja je....Počela sam ovaj tekst sa nekom dozom nervoze....jer me je probudilo tapkanje vode o sims terase...voda iz komšijine klime....
Da se smirim odlučila da prošetam do prodavnice....Izašla sam i prvo što sam osetila bio je miris lipa...Tišinu jutra prekinula je svađa iz nekog stana pored kojeg sam prolazila....Žena je vikala iz sveg glasa nekome...."Šta hoćeš od mene..." Do prodavnice mi je odzvanjala ova rečenica u ušima....

☆15:14 Mesec u kvadratu sa SMČ u Biku/JMČ u Škorpiji - Duša na raskrsnici!
Neka vrsta uznemirenosti, nervoze, frustracije...Mesec u T-kvadratu sa MČ!
Na globalnom planu već svi znamo šta nas najviše uznemirava:..na ličnom već prema pojedinačnom horoskopu! Ovo je svakako neka ranjivost...Treba izabrati put...a to je u ovom trenutku više nego teško...Kuda ići, koji put izabrati već to donosi veliku nervozu...Kada je Mesec u kvadratima sa MČ obično ignorišemo svoje instikte i krenemo težim putem...
Ova energija utiče na nas da se osećamo usamljeno. Ili ne dobijate podrušku od bliskih ljudi ili je i ne tražite pa vas to čini još usamljenijima! Danas bi mogli i da imate težak odnos sa ženama, majkom, suprugom, sestrom, prijateljicom...Mnogi će danas zauzeti neki odbrambeni stav...sve jer se plašite da vas neko ne povredi tako što će iskoristiti vašu ranjivost...

☆23:03 Mesec u opoziciji sa RSaturnom u Vodoliji - Emotivna slabost...
I samo što je krenuo u retrogradni hod...Saturn se našao preko puta Meseca....i eto neke nervoze, nemira ali i tuge, melanholije...na samom kraju dana...Ovo je i nesigurnost, strah, briga....napeti odnosi sa ženama posebno iz porodice...Prisećanja na neka iskustva iz prošlosti (RSaturn)

Kada postavim ovaj tekst....odoh ja da prošetam i zagrlim neko drvo!!!





Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар