четвртак, 31. март 2022.

Na dan Jupitera još (po)nešto o susretu sa Neptunom....u Ribama.....Venera u Vodoliji danas na Ljubavnoj raskrsnici....



Moto dana:
Idi kuda te srce vodi...

Zvezdani(n) zapis 3449
Četvrtak. Dan Jupitera.
Jupiter je u Ribama na 21°07’

Jupiter broji sitno do susreta sa Neptunom....
Odavno su se približili jedan drugom....susret će se dogoditi 12.aprila u 16:42 CET na 23°58’
Biće oni u konjukciji do kraja maja....mada će Jupiter 11.maja preći u Ovna!
I ako sam više puta pisala o ovoj čudesnoj konjukciji naglasiću da je ovo njihov prvi susret u Ribama posle 166 godina, i da se njihov susret kroz zodijak događa na svakih 13 godina....

Mnogo se očekuje od ove konjukcije od ovog novog ciklusa ovih planeta!
Energija njihovog susreta ima velike mogućnosti...od Velikih snova do Velikih laži...
Poslednja konjukcija 2009. bila je trostruka konjukcija (maj, jul, decembar)....sledeća trostuka konjukcija dogodiće se 2047/2048. u Biku! Sledeća konjukcija posle ove sada dogodiće se 24.marta 2024. u Ovnu!

Za mnoge od nas ova konjukcija će biti nezaboravna!
Juče sam imala konsultaciju sa nekim ko će ovu konjukciju imati u godišnjem horoskopu u 12.kući. Biće to nezaboravno iskustvo!

Svi imamo negde u horoskopu Ribe....i svi ćemo na neki način doživeti ovu jedinstvenu, retku konjukciju, rekla bih i istorijsku konjukciju!
Najintezivnije će je osetiti oni koji imaju 12.kuću u Ribama ali i svi vi koji imate neke planete na oko 23° bilo kog horoskopskog znaka ali najviše vi koji imate planete na oko 23° Riba, Bika, Jarca, Raka i Škorpije!!!

P.S. Pamtite i zapisujte i svoje snove!!!

Ja nemam planete na oko 23°, ali imam dva asteroida Juno i Ceres u Raku...u 9.kući...i gle čuda sve se vrti oko putovanja...Juče sam dobila još jednu ponudu za putovanje....

Poznati sa 12.kućom u Ribama: Nikola Tesla, Che Guevara, Alexander the Great, Charles Bukowski, John D. Rockefeller, Immanuel Kant, Richard Wagner, Louis Armstrong, Isadora Duncan, Henry Miller, Amelia Earhart, Linda Goodman, Robert F. Kennedy, Gabriel García Márquez, Rabindranath Tagore, Tony Blair, David Beckham, Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Snoop Dogg, Sigourney Weaver, Serena Williams, Claudia Cardinale, Boy George, Donatella Versace.......Charles Manson

Generalno svi možemo očekivati neka dešavanja u kulturi, duhovnosti, medijima, TV i filmu, muzici...ali i u filozofiji, veri, verovanju, obrazovanju, putovanjima....sa naftom, gasom....vodom...I svakako će ova konjukcija delovati i na naše emocije kao i na naše ljubavne priče....(Neptun kao viša oktava Venere)...Generalno već sam napisala ranije ovom svetu treba više Ljubavi!

Ova konjukcija se dešava pet dana pre Vaskrsa!
Da li će ova konjukcija imati uticaj na rat u Ukrajini ostaje nam da saznamo!


Danas na zvezdanom nebu:
31.mart 19:15 Venera kvadrat SMČ/JMČ



Ovo je poslednji Venerin aspekt u Vodoliji pre njenog prelaska u Ribe istog dana 05.aprila kada će se sresti Mars i Saturn!!!
Venera je sada ispred Marsa i Saturna (i Juno) i pre ulaska u Ribe gde se oseća uzvišeno i ushićeno danas se nalazi na "raskrsnici"....na raskrsnici gde je na jednoj strani SMČ u Biku na drugoj strani JMČ u Škorpiji.....ni tamo ni ovamo.....budućnost (SMČ) i prošlost (JMČ).....i sadašnji trenutak Venera u Vodoliji na 24°46’


Kad se jedna vrata zatvore druga se otvore

Vodolija (društvenost, socijalnost, sloboda, oslobađanje, grupe - MI) ne slaže se sa Bikom i Škorpijom kvadrat....Kvadrat je energija nervoze, frustracije, nemira....Takva je trenutno i ova raskrsnica!
Put kojim treba ići ili put koji treba izabrati je SMČ u Biku! Emotivna i materijalna sigurnost i bezbednost....Put kojim više ne treba ići je JMČ u Škorpiji, zapravo tu treba nešto dovršiti, završiti, pustiti da ode i sl.



Mesec je u Ribama dok ovo pišem na 29°
Mesec je od 08:36 do 11:30 u praznom hodu....
U 11:30 Mesec prelazi u Ovna
Sutra ujutro čeka nas Mlad Mesec u Ovnu u 08:24 CET - Mesec je Mlad....
Da li ste spremni za Novi početak?!
Imajte na umu osnovnu frazu Ovna: JA SAM i ključnu reč: AKTIVNOST!
Novi životni ciklus je pred nama....
Ako niste pravili listu novogodišnjih želja....evo nove sveže prilike!




Zvezde u aprilu u pripremi




Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com
 

Нема коментара:

Постави коментар