субота, 18. септембар 2021.

Saturnova priča na njegov dan...(aktuelni aspekti RSaturna u Vodoliji)...

Pogled kroz prozor

Moto dana:
Život ide dalje, bez obzira na prepreke

Zvezdani(n) zapis 3297

Subota. Dan Saturna.
Saturn je u Vodoliji na 7°18’

Saturn je retrogradan od 23.maja....11.oktobra završava svoj retrogradni put  sa 6°52’ Vodolije!

RSaturn je od juče u kvadratu sa Venerom u Škorpiji.
Mnogi se osećaju usamljeno bilo da su u vezi ili nisu...Mnogi misle da ne dobijaju dovoljno u odnosima sa ljudima i emotivnim i svim drugim...Ima i onih koji se osećaju kao u onoj knjizi - Samac u braku!
Ova asocijacija mi je pala na pamet posle konsultacija ovih dana...Bilo je onih koji su sami i kojima ta samoća baš sada teže pada, bilo je onih koji se u braku osećaju da su sami, ali i u vezama i onim dužim i onim kraćim...Nadam se da će se dopasti i Resavskoj prepisivačkoj školi kojoj se dopada i moja asocijacija na Marsa u Vagi - Oficir sa ružom. Ali ima jedna Đoletova pesma koja kaže:..."duplikati prvi će zanti ko je unikat"  :).
Mnogi su me pitali: Šta se događa sa vezama u vreme ovakvih aspekata Venere (kvadrat sa Saturnom, opozicija sa Uranom)...Ti tranziti, aspekti, energije će "obojiti" početak takve veze...mnogo je bitnije kakve aspekte tranzitne planete (i Venera i Saturn i Uran) prave sa vašim natalnim planetama. Dakle nema opšteg odgovora sve je mnogo lično i ličnije...
Ono što je izvesno je da smo svi u nekoj fazi preispitivanja naših odnosa, veza...ali ima onih koji preispituju i svoje finansijsko stanje!


Saturn je od ranije u trigonu sa SMČ u Blizancima još od 24.aprila (separacioni-odlazeći aspekt) - Preuzimanje odgovornosti...
RSaturn ide ka trigonu sa Marsom 25.septembra (aplikacioni-dolazeći aspekt) - Kao ptica feniks...
RSaturn ide ka kvadratu sa RUranom 24.decembra (aplikacioni-dolazeći aspekt) - Priča o Prometeju ...Sukob starog i novog - Astrološka priča godine...iz tri dela...

Sve su ovo i trenutni i dolazeći i odlazeći aspekti Saturna u Vodoliji...

P.S. Avion sa likom Nikole Tesle i ništa nije slučajno...Nikola Tesla je rođen sa Uranom u Biku i Saturnom u Raku (Uran i Saturn vladari Vodolije)!

Mesec je u Vodoliji
07:36 Mesec trigon Merkur
11:14 Mesec konjukcija Jupiter
Od 11:14 do 22:22 Mesec će biti u praznom hodu
22:22 Mesec prelazi u Ribe


Mesec je u fazi rasta, danas je ispunjen 92%....lagano putuje ka Ribama...
Bilo da ste jutarnji ili noćni tip...od jutros zahvaljujući trigonu Meseca sa Merkurom u Vagi (Merkur iz senke) lakše vam misli teku, nije vam teško ni da pričate (sem ako vaš lični horoskop govori drugačije), postoji potreba da komunicirate, pišete...Ovo je vazdušni trigon pa misli i reči lagano klize...a vi imate osećanje da ste se konačno probudili na pravoj strani planete :)

Onda će se Mesec sresti sa RJupiterom....on proširi šta zatekne...nadam se da će vas ova energija zateći u dobrom raspoloženju...
Ovo je poslednji aspekt Meseca pre ulaska u prazan hod
Dok traje prazan hod usporite i odmorite i telo i dušu...

U 14:54 Mesec će biti na 150° od Sunca u Devici...ovo je energija inkonjukcije, energija prilagođavanja...Mesec ide ka Ribama, Mesec ide ka opoziciji sa Suncem 180° dakle počinju efekti Punog Meseca (egzaktna oozicija  21.septembra 01:54)

Mesec će preći u Ribe u 22:22...
Kraj dana slušajte šta vam kosmos poručuje...zaronite u duboke vode Riba, istražite taj "podvodni svet" mašte, osećanja i kreativnosti.... možda neko od vas "izroni" neku školjku sa biserom, neko zvezdu, neka vam samo ruke ne budu prazne....Obratite pažnju na svoje snove...4 коментара:

 1. Аутор је уклонио коментар.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Od celog texta videla si ruzan dalekovod.

   Избриши
  2. Ja dalekovod gledam svakog dana...i iskreno nije mi ružan...znam da je on tu zbog struje...negde mora da bude...Kada postavim neku fotografiju ona je tu zbog simbolike....a simbolika ove fotografije je više nego očigledna...Tesla - struja...
   U Varaždinu postoji skulptura „Tesla Powerline“ izrađena u formi dalekovoda...Da li su zdravi ili nisu...posebna tema...Da li se uklapaju? Uklapaju se!!!

   Избриши