уторак, 14. септембар 2021.

Mars je na čuvenom 29° na kraju jednog putovanja (tranzita) i na početku novog...danas će se posvađati sa Mesecom na 29° Strelca...sve u vreme megdana (opozicije) Sunca i RNeptuna...divan neki dan...


Nebeski šetač...


Moto dana:
"Zaustavite zemlju, silazim..."

Zvezdani(n) zapis 3294

Utorak. Dan Marsa.
Mars je u Devici na 29°33’


Mars je na "korak" od ulaska u Vagu.
Taj prelazak u u Venerinu kuću dogodiće se sutra u 02:14 CET! 

Kraj putovanja i početak novog...
29° je kraj nekog puta...kraj poznatog puta...prekretnica!
Danas će još biti vredan, radan...analitičan...ali i znatiželjan (29°) šta ga čeka tamo gde je Veneri sve potaman...Znatiželjan, možda malo ili više uznemiren!

Mnogi ovaj stepen osećaju vrlo intezivno, ni sami ne shvataju šta ih je to snašlo... a nešto jeste (naravno ne sve vas i ne svakog na isti način)... Neko sve ovo doživljava kao pritisak, kao potrebu da se donese neka važna odluka... Neko bi opet radije ostao tu gde je....
Ulazak Marsa u Vagu obradovaće se i Lavovi i Strelčevi (sekstil), Blizanci i Vodolije (trigon)...ovde je sve jasno kod Lavova, Strelčeva, Blizanaca i Vodolija...energije se slažu i sarađuju! Šta je sa Vagama? Njima će ulazak i prijati i neće (konjukcija)...negde je to više energije, negde previše energije!!!
Ulasku Marsa u Vagu neće se obradovati Ovnovi (opozicija), osetiće se kao da su na nekom megdanu...Uzbudljivo, nemirno, nervozno biće Rakovima i Jarčevima (kvadrat).
Device će i dalje osećati povoljan uticaj (polusekstil), Škorpije takođe samo što se Škorpije zapravo pripremaju za ulazak Marsa u njihov znak a on se tu oseća super (ulazak 30.oktobra). Bikovi i Ribe će ulaskom Marsa u Vagu morati da se prilagođavaju...Bikove čeka opozicija od 30.oktobra, Ribe su bezbrižnije jer ih čeka trigon od 30.oktobra!!!

Inače Mars je još uvek u odnosu (širem trigonu) sa RPlutnom u Jarcu - Odlučnost i istrajnost na delu .... Prvi aspekt u Vagi dogodiće se 22.septembra trigon sa SMČ u Blizancima!


Danas na zvezdanom nebu:
14.septembar 11:20: Sunce opozicija Neptun

Godinama unazad još od ulaska Neptuna u Ribe...jednom godišnje sretnu se na megdanu (opozicija) Sunce u Devici i Neptun u Ribama...tako će biti sve do 21.septembra 2024. kada će se poslednji put naći tako suprostavljeni...Godinu dana posle toga 23.septembra 2025. Sunce u Vagi će biti u opoziciji sa Neptunom u Ovnu godinama, zapravo do 25.oktobra 2039. godine!

Danas su Sunce i RNeptun na 21°47’...
Opozicija je egzaktna i uticaj je najjači.

Ako osećate....manjak energije, nedostatak samopouzdanja, zbunjenost, sluđenost...ako vam je pogled baš nekako "ružičast"...ako je neko izneverio vaša (inače nerealna) očekivanja, ako osećate neko razočarenje u nešto ili nekog, ako ne možete da se fokusirate, skoncentrišete, ako ništa ne ide po planu...onda na vas ova energija već deluje...danas je kulminacija!
I ako osećate neke čudne simptome, niste sigurni da li je prehlada ili alergija ili nedaj bože virus...i tu je ova energija umešala prste!!!
I na kraju ako vam se više puši, ako vas mame neka nedozvoljena sredstva, ni podne nije a vama se pije i slično i ovde ova energija ima uticaja...


Nije sve tako crno...nije ni belo...već je u nijansama!
Srećom pa svaka energija ima i onu drugu bolju stranu.
Usmerite ovu energiju na duhovnost, kreativnost, stvaranje...pronađite svoju muzu ili budite nečija muza (Neptun - muza)...Neptun je i umetnost, boje, muzika, poezija, ritam, ples, fotografija, gluma, duhovnost, lek (u malim količinama)..."pomešajte" to sa Suncem u praktičnoj Devici i slikajte, crtajte, plešite, fotografišite, pišite pesme, vežbajte glumu....Fokusirajte se na ono što ima smisla...stvarajte bilo da ste umetnici ili niste...
Ako ne znate o čemu pričam :), mala šala...ako vam nije do stvaranja, vi meditirajte na vaš način...prdahnite, odmorite...pronađite vodu....reku, jezero, fontanu...tuš kabinu :))...
Vežbajte strpljenje i suzdržanost, pronađite ravnotežu na ovoj "klackalici" - opozicija!!!
Mesec je u Strelcu do 13:34 
kada će preći u Jarca
12:57 Mesec kvadrat Mars
21:20 Mesec sekstil Venera


Iza nas je noćašnja Prva Četvrt (Mesec kvadrat Sunce)...iza nas je i kvadrat sa Neptunom
Čudna neka noć....ko je mogao da zaspi blago njemu...Ja nisam...bio je juče težak dan za mene!
Ništa lakše nije ni od jutros...
Oko podneva Mesec i Mars će se posvađati (kvadrat)...I Mesec i Mars na čuvenom 29°...nervozni, napeti, svađalački raspoloženi...i sve to prenose na nas zemljane :). Srećom to je poslednji aspekt pre nego što će Mesec preći u Jarca i Mars u Vagu!
Od 12:57 do 13:34 Mesec će biti u praznom hodu...u to vreme i Sunce opozicija RNeptun....odmorite, predahnite...makar na kratko zažmurite i dišite....dišite....

U 13:34 Mesec će preći u Jarca i biće nam svima lakše...ko je negde odlutao čeka ga čvrsta zemlja (Jarac) i čvrst oslonac...a za kraj dana i vrlo ugodna i lepa energija sekstila Meseca i Venere...U krevet možete otići mirniji...Нема коментара:

Постави коментар