четвртак, 3. децембар 2020.

Jednom kad prođe sve...


Rodos 2018.

Moto dana:
"Sve će ovo jednom proći"

Zvezdani(n) zapis 3092
Četvrtak. Dan Jupitera.
Jupiter je u Jarcu na 26°36’

Na ovom stepenu Jupiter je bio u aprilu i retrogradno u junu...
U aprilu bilo je mesec dana od uvođenja vanredne situacije kod nas...Tada je Jupiter bio na 2° od Plutona (Saturn i Mars su bili u Vodoliji), egzaktna konjukcija bila je 05.aprila i obe planete su bile direktne.....a ja sam ovako pisala na blogu - Jednom kada sve ovo prođe i pisala dnevnik iz izolacije
U junu je takođe bilo  2° između Jupitera i Plutona (Saturn u Vodoliji, Mars u Ribama) razlika između aprila i juna je bila ta što su u junu obe planete bile retrogradne i tada smo bili u sezoni pomračenja!!! U junu je bila i druga egzaktna konjukcija ovih planeta a ja sam pisala ovako "Daljina, dim i prašina...." - U susret Punom Mesecu u Strelcu i pomračenju Meseca....




Na današnji dan između Jupitera i Plutona je 3°...i dalje su jako blizu pa je i uticaj još uvek jak i ako je treća i poslednja konjukcija bila 12.novembra!!! Danas ova situacija u kojoj smo sve više liči na onu iz aprila...u junu je retrogradnost usporila priču o virusu! 

Jupiter lagano idemo ka kraju godine...ove teške i preteške godine!
Na 27° će preći 05.decembra (06.decembra izlazi iz retrogradne senke), na 28° prelazi 10.decembra, na 29° 14.decembra (na totalno pomračenje Sunca)!
I naravno na 0° Vodolije preći će 19.decembra!!!


Na astrološkom planu ova godina se izdvaja iz više razloga!
Ovo je godina retkih planetarnih ciklusa!
U jednoj godini imamo tri veća ciklusa koji se završavaju i počinju novi! 
Dva ciklusa koja su iza nas: 
Saturn - Pluton 12.januara, Jupiter - Pluton 05.aprila, 30.juna i 12.novembra
Na pragu smo i trećeg Jupiter - Saturn 21.decembra:

"Da li sve kada prestaje - Počinje"
Ovo je jedinstveni sabor, okupljanje planeta u samo jednoj godini!!!
I jedan je dovoljan a ovde je reč o tri!!! Sve jaki, intezivni, teški susreti...
2020. godina je po svemu što se do sada dogodilo ali i što će se dogoditi godina velikih prekretnica i na ličnom i na globalnom planu! 
Ove prekretnice su značajne i za istoriju!!! Mnogi o ovome pišu kao o novom dobu čovečanstva!!!

Po čemu je još posebna ova 2020. godina?
2020. godina nije značajna samo zbog planetarnih ciklusa, vrlo snažnih i moćnih konjukcija....već i zbog promene znakova Mesečevih čvorova (RSMČ u Blizancima i RJMČ u Strelcu), zbog retrogradnog ciklusa Venere i Marsa u jednoj godini, zbog broja retrogradnih planeta u jednom periodu (fenomen od 7 retrogradnih planeta) kao i zbog sezone pomračenja Meseca i Sunca kojih ima ukupno šest!
I kao što vidite sve u jednoj godini...razni fenomeni u jednoj godini!!!
Uskoro će se Društvo u Jarcu "rasturiti"...ali Jupiter i Saturn idu zajedno i ponovo će biti zajedno sada u Vodoliji...napraviće oni novo društvo, a tamo ih čeka RUran vladar Vodolije!!! To je neka druga priča a nju sam nagovestila ranije!!!

Četvrtak 03.decembara



"Sve će ovo jednom proći"

Dnevni aspekti
Mesec je u Raku

Mesec je kod svoje kuće...mnogi su od nas kod svoje kuće što voljno što zbog toga što se mora...
Od jutros je Mesec u trigonu sa Venerom u Škorpiji i ta energija olakšava boravak kod kuće...ova energija povezuje bliske ljude, ova energija nudi jake emocije, ljubav....Srce je tamo gde je dom...čak i ako niste trenutno kod kuće...
Međutim...već od 14:28 CET Mesec će biti u kvadratu sa Marsom u Ovnu i evo nevolje, nervoze, nemira, negde i besa, stresa....Pokušajte da pametno (is)kanališete ovu energiju...Ako osetite bes vi prošetajte...nađite neki prostor gde vam maske ne trebaju...i vežbajte disanje...udahnite - izdahnite i recite: "Sve će ovo jednom proći"
Već u 15:32 Mesec će formirati vodeni trigon sa Neptunom u Ribama....i bes bi mogao da nestane...sve zavisi od vas...Ovo je energija sa kojom možete da meditirate...da napravite kratki predah...naravno vi koji to možete. U ovom trenutku mi na pamet padaju svi moji prijatelji doktori, medicinske sestre... ali ne samo oni već svi medicinski radnici širom sveta...šta bi oni dali za trenutak odmora...imajte to na umu...Ova energija Meseca i Neptuna je i energija molitve...ili energija empatije, saosećanjnosti...pošaljite im u  mislima energiju da izdrže!!!
Na kraju dana Mesec će se naći nasuprot Plutonu (egzaktno u 01:21 petak)...ipak je moguće da nervoza uđe u vaš krevet i san...Ko zna šta može da izađe na površinu...Pluton je to...neka tajna, nešto skriveno, neki strah...Popijte neki čaj za smirenje i probajte da ovu energiju prespavate!!! Jer sutra nas čekaju i druge dve opozicije sa Jupiterom i Saturnom baš pre promene Mesečevog znaka...ako je za utehu Mesec će sutra preći u Lava


Нема коментара:

Постави коментар