понедељак, 16. децембар 2019.

Nedeljni horoskop za period od 16.decembra do 23.decembra...



Ove nedelje na zvezdanom nebu:
19.decembar 10:59: Mars sekstil Saturn
20.decembar 05:19: Merkur kvadrat Neptun
20.decembar 07:42: Venera ulazi u Vodoliju
22.decembar 05:20: Sunce ulazi u Jarca (zima)
22.decembar 14:30: Venera kvadrat Uran
22.decembar 15:32: Mars sekstil Pluton

Da li ste spremni za dolazak zime....I ako jeste i ako niste zima sigurno dolazi....u nedelju....Dolazi i dan najduže noći....zapravo Sunce prelazi u Jarca i tada počinje vladavina Jarca. A tamo u Jarcu Sunce čekaju Jupiter, RxJMČ, Saturn i Pluton! Venera pre zime i pre ulaska Sunca u Jarca, napušta Jarca i prelazi u petak u Vodoliju!!! 
Pre ove smene energija, Mars i Merkur su u aspektima gde nas Mars i Saturn podstiču da izdržimo, da budemo jaki, odlučni, hrabri od samog početka nedelje. Dok će se Merkur i Neptun svojski potruditi da nam "zabibere čorbu"! Neptun će nam slati nejasne signale....i eto obmana, laži, prevara, pogrešnih informacija....
Posle smena energija a zapravo sve u jednom danu u onom u kome će noć najduže trajati, Venera će biti u kvadratu sa RxUranom a mnogi će se zapitati "Ko trese kavez (ili drvo)"...
A Na kraju nedelje kao i na početku Mars, sada u sekstilu sa Plutonom....ima da pršti od energije. Venera naelektrisana, nervozna....Mars strastven, odlučan, intezivan...a Merkur zajedno sa Neptunom ima da "muti vodu"....

Dakle, do vikenda Mars i Saturn nas bodre i poručuju - Izdržati sve...
Mnogima će zbog Merkura i Neptuna "porasti nos" kao Pinokiju :), poručuju oni -  Laži me, ti me lažeš najbolje

Onda će Venera da pređe u društveni i jedan za sve svi za jednog :)  znak Vodoliju...Nova sveža energija, Venera drugačija, društvenija....ali i buntovnija. Obratite pažnju jer - Ljubav na radaru....
Venera u Vodoliji (tranzitna)
Tranzitna Venera kroz natalne kuće...


Nedelja 22.decembar....
Sunce prelazi u Jarca, zima - Dan najduže noći...

Venera nervozna - Ko trese drvo... 
Mars u savezu (sekstil) sa vladarem Škorpije Plutonom - Vreme je za strast...

I eto pomelo čudne situacije, vikend....najraći dan a najduža noć :)), Venera željna slobode, Marsu je do strasti....

I za kraj....Mars će ove nedelje biti okidač konjukcije Saturna i Plutona u Jarcu, u vidu sekstila harmonična energija koja može da vas pokrene!!!
Tu je trigon Jupitera i Plutona od juče....
Mesec je u Lavu u kvadratu sa Marsom tek da znate ako od jutros osećate da vam je "tesna koža". Na samom kraju dana Mesec će biti u trigonu sa Suncem u Strelcu....odlazak u krevet mnogo mirniji nego jutarnje ustajanje iz nega :).
Mesec je u praznom hodu od 23:09 do 08:15 (utorak), tada prelazi u Devicu...


Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

O svim aspektima više:
Zvezde u decembru 2019.


OVAN: 
Ove nedelje Mars u Škorpiji 8.kuća u sekstilu sa Saturnom/Plutonom u Jarcu 10.kuća, odlična energija za karijeru, finansije, ali i strasti, intimu! Duboko istražite sve što je potrebno i budite hrabri i uporni u ostvarivanju ciljeva.
Merkur u Strelcu 9.kuća kvadrat  Neptun u Ribama 12.kuća, ovde su tajne ugrožene, istina zamagljena ili pogrešno prenesena....budite oprezni ako putujete, ali i sa zakonom...
Venera prelazi u Vodoliju u 11.kuću, i pravi kvadrat sa RxUranom u Biku 2.kuća, problemi oko emotivne i materijalne sigurnosti...Ne rizikujte puno sa novcem. Problemi sa prijateljskim vezama posebno ako se ljubav i prijateljstvo mešaju!
Počinje zima Sunce prelazi u Jarca u vašu 10.kuću

BIK:
Ove nedelje Mars u Škorpiji 7.kuća u sekstilu sa Saturnom/Plutonom u Jarcu 9.kuća, odlična energija za odnose, veze, partnerstva, zajedniče ideale, ideje....Odlično raspoloženje, koje vas gura napred da širite vidike....Mogućnost putovanja....Dobro za javnost i javne poslove...reklamu i sl.
Merkur u Strelcu 8.kuća kvadrat Neptun u Ribama 11.kuća, neprijatne krizne situacije sa prijateljima, grupama kojima pripadate, sa finansijama i tkz tuđim novcem (pazite u banci i sl.). 
Venera prelazi u Vodoliju u 10.kuću, i pravi kvadrat sa RxUranom u Biku 1.kuća, problemi oko statusa, položaja, u profesiji, karijeri....težak odnos sa autoritetima. Potreba za slobodom i oslobađanjem, potreba da se status menja...
Počinje zima Sunce prelazi u Jarca u vašu 9.kuću


BLIZANCI:
Ove nedelje Mars u Škorpiji 6.kuća u sekstilu sa Saturnom/Plutonom u Jarcu 8.kuća, odlična energija za svakodnevni život, navike, posao, zdravlje...Ovo je i potreba da se nešto suštinski menja, a energija dovoljno jaka da vas pogura da nešto zaista i promenite.
Merkur u Strelcu 7.kuća kvadrat Neptun u Ribama 10.kuća, nejasne situacije u vezama, odnosima u partnerstvu bilo kom i emotivnom i poslovnom...Dobro pogledajte kada nešto potpisujete, posebno važne ugovore. Imajte na umu da ništa nije kako izgleda!
Venera prelazi u Vodoliju u 9.kuću, i pravi kvadrat sa RxUranom u Biku 12.kuća, problemi oko nekih tajni ili zbog neke tajne, nečeg što skrivate ili što ste ranije potisnuli. Ljubavne zavrzlame....posebno ako su tajne veze ili veze na daljinu. Neprijatne situacije na putovanjima, oko zakona, pravde...
Počinje zima Sunce prelazi u Jarca u vašu 8.kuću

RAK:
Ove nedelje Mars u Škorpiji 5.kuća u sekstilu sa Saturnom/Plutonom u Jarcu 7.kuća, odlična energija generalno za emocije, ljubavne priče i veze, za partnerske odnose. Strast ovde cveta! 
Merkur u Strelcu 6.kuća kvadrat Neptun u Ribama 9.kuća, nejasne situacije na poslu, u vezi zdravlja (pogrešne ili nejasne dijagnoze)...Ovo su i loše navike...Posebno obratite pažnju na sve informacije koje dolaze do vas...Ovo su i laži, obmane...
Venera prelazi u Vodoliju u 8.kuću, i pravi kvadrat sa RxUranom u Biku 11.kuća, problemi zbog velike potrebe da se nešto menja, da se oslobodite od nečega ili nekoga. Strast i intima pod zankom pitanja. Izenadni prekidi veza, odnosa, partnerstva, prijateljstva...Problemi i sa tkz tuđim novcem i podrškom.
Počinje zima Sunce prelazi u Jarca u vašu 7.kuću

LAV:
Ove nedelje Mars u Škorpiji 4.kuća u sekstilu sa Saturnom/Plutonom u Jarcu 6.kuća, odlična energija za svakodnevicu, rutinu, navike, posao, zdravlje, porodične odnose...Budite odlučni i hrabri jer ovo je period za dobre i suštinske promene!
Merkur u Strelcu 5.kuća kvadrat Neptun u Ribama 8.kuća, nejasne situacije u ljubavnom životu, sa decom i sl. Problemi oko zajedničkog novca, oko tkz tuđeg novca...Neprijatne situacije zbog laži, obmana...Moguće i neko razočarenje...pre svega emotivno i ljubavno!
Venera prelazi u Vodoliju u 7.kuću, i pravi kvadrat sa RxUranom u Biku 10.kuća, problemi u vezama, odnosima, partnerstvima i emotivnim i profesionalnim. Problemi u odnosima sa javnošću!
Počinje zima Sunce prelazi u Jarca u vašu 6.kuću

DEVICA:
Ove nedelje Mars u Škorpiji 3.kuća u sekstilu sa Saturnom/Plutonom u Jarcu 5.kuća, odlična energija za komunikaciju, razgovore, pregovre, ugovaranja....ali i donošenje nekih hrabrih odluka. Dobra energija i za ljubavni život, strasti, romantiku...
Merkur u Strelcu 4.kuća kvadrat Neptun u Ribama 7.kuća, nejasne situacije u porodičnim odnosima, partnerskim, posebno ako ste u dužoj vezi ili braku. Ovde je neka ili nečija istina ugoržena ili nejasna. Moguća su razočarenja, zbog neke laži, prevare, obmane!
Venera prelazi u Vodoliju u 6.kuću, i pravi kvadrat sa RxUranom u Biku 9.kuća, problemi u svakodnevnom životu, sa lošim navikama, na poslu, sa zdravljem. Iznenadne ne baš povoljne vesti. Najpre obratite pažnju na psihofizičko zdravlje, sve ostalo se da srediti!
Počinje zima Sunce prelazi u Jarca u vašu 5.kuću

VAGA:
Ove nedelje Mars u Škorpiji 2.kuća u sekstilu sa Saturnom/Plutonom u Jarcu 4.kuća, odlična energija za finasije, za vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti....a sigurnost ide iz pravca doma, porodice....vaša baza, vaše samopouzdanje je vaša porodica!
Merkur u Strelcu 3.kuća kvadrat Neptun u Ribama 6.kuća, nejasne situacije, nejasne misli, reči, komunikacija uglavnom generalno....i u svaakodnevnom životu i na poslu....Budite oprezni sa zdravljem moguće su neke nejasne situacije i dijagnoze! Sve više puta proverite i kod kuće i na poslu.....jer ovde ništa nije kako izgleda!
Venera prelazi u Vodoliju u 5.kuću, i pravi kvadrat sa RxUranom u Biku 8.kuća, iznenadni problemi u ljubavnim vezama, problemi sa decom i oko dece... Neprijatne situacije koje mogu dovesti do nekog rastanka na buran način! Ljubavni izazovi svuda sa strane!
Počinje zima Sunce prelazi u Jarca u vašu 4.kuću

ŠKORPIJA:
Ove nedelje Mars u Škorpiji 1.kuća u sekstilu sa Saturnom/Plutonom u Jarcu 3.kuća, odlična energija za vas lično jer Mars je u vašem znaku...ovo je jaka i moćna energija....dobra energija i za misli, reči, komunikaciju, odluke, prgovore i sl. Budite hrabri, istrajni i odlučni.....jer što se strasti tiče ona vam neće faliti!
Merkur u Strelcu 2.kuća kvadrat Neptun u Ribama 5.kuća, nejasne situacije u vašem odnosu prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti. Neprijatne i nejasne situacije sa vašim finasijama ali i sa emotivnim partnerom ili zbog novca ili zbog emicija...Neprijatne situacije i ako se bavite nekim kreativnim poslom, lepotom i sl.
Venera prelazi u Vodoliju u 4.kuću, i pravi kvadrat sa RxUranom u Biku 7.kuća, iznenadni problemi u porodičnim odnosima, sa partnerom ako ste u dužoj vezi ili braku...
Počinje zima Sunce prelazi u Jarca u vašu 3.kuću

STRELAC:
Ove nedelje Mars u Škorpiji 12.kuća u sekstilu sa Saturnom/Plutonom u Jarcu 2.kuća, odlična energija za tkz punjenje baterija, za skupljanje energije pred početak zime. Za sve poslove koje traže pozadinu, povlačenje i sl. Dobra energija i za finasije posebno ako nešto dobro osmislite u tajnosti.
Merkur u Strelcu 1.kuća kvadrat Neptun u Ribama 4.kuća, nejasne situacije u vašem domu, porodici, porodičnim odnosima. Neko skriva istinu ili ne govori istinu. Mogućnost razočarenja!
Venera prelazi u Vodoliju u 3.kuću, i pravi kvadrat sa RxUranom u Biku 6.kuća, iznenadni problemi u komunikaciji, onoj svakodnevnoj ali i poslovnoj ako radite. Ovo su i iznenadne promene oko zdravlja, pa obratite pažnju na psihofizičko stanje. 
Počinje zima Sunce prelazi u Jarca u vašu 2.kuću

JARAC:
Ove nedelje Mars u Škorpiji 11.kuća u sekstilu sa Saturnom/Plutonom u Jarcu 1.kuća, odlična energija za vas lično, jer su Pluton i Saturn u vašem znaku, za suštinske promene od izgleda do vaših namera i poduhvata. Ovo su uglavnom iznenadne promene...neočekivane ali efektne. Odlična energija i za društvene i prijateljske odnose.
Merkur u Strelcu 12.kuća kvadrat Neptun u Ribama 3.kuća, nejasne situacije u komunikaciji, sa rečima i izgovorenim i pisanim...Problemi sa tajnama, sa onim što ste sakrili ili potisnuli. Čuvajte tajne i svoje i tuđe jer bi mogli da se razočarate! Ne donosite odluke neko vreme jer ništa nije kako izgleda....sa ovom energijom.
Venera prelazi u Vodoliju u 2.kuću, i pravi kvadrat sa RxUranom u Biku 5.kuća, iznenadni problemi sa vašim ličnim finasijama, ali i sa vašim odnosom prema emitvnoj i materijalnoj sigurnosti, problemi u emotivnim vezama oko novca ili zbog vašeg manjka samopouzdanja.
Počinje zima Sunce prelazi u Jarca u vašu 1.kuću

VODOLIJA:
Ove nedelje Mars u Škorpiji 10.kuća u sekstilu sa Saturnom/Plutonom u Jarcu 12.kuća, odlična energija za karijeru, društveni status i položaj, za sve ono što radite u pozadini iza tkz kulisa. Sve što sada dobro osmislite i organizujete kasnije kada izađe na "svetlost dana" imaće šansu za uspeh...
Merkur u Strelcu 11.kuća kvadrat Neptun u Ribama 2.kuća, nejasne situacije oko novca, iznenadne neprijatnosti, problemi...Problemi sa prijateljima, sa grupama kojima pripadate...Proverite više puta sve informacije koje dolaze do vas ovih dana.
Venera prelazi u Vodoliju u 1.kuću, i pravi kvadrat sa RxUranom u Biku 4.kuća, iznenadni problemi sa porodicom, problematični porodični odnosi, nervoza, svađe...Problemi i u ljubavnim vezama posebno ako živite zajedno ili nameravate da živite zajedno.
Počinje zima Sunce prelazi u Jarca u vašu 12.kuću

RIBE:
Ove nedelje Mars u Škorpiji 9.kuća u sekstilu sa Saturnom/Plutonom u Jarcu 11.kuća, odlična energija za društveni, socijalni i prijateljski život i odnose. Sve što je u vezi daljina, obrazovanja, putovanja, zakona ima snažnu energiju. Ovo je i iznenadna istina o nečemu.
Merkur u Strelcu 10.kuća kvadrat Neptun u Ribama 1.kuća, nejasne situacije u vezi profesije, karijere, statusa, položaja...Problemi sa autoritetima...nejasne zamršene situacije....Osećanje da se nešto krije od vas....ili vi nešto krijete.
Venera prelazi u Vodoliju u 12.kuću, i pravi kvadrat sa RxUranom u Biku 3.kuća, iznenadni problemi sa tajnama, sa tajnim emotivnom vezama....Tajne neće da ostanu tajne....
Počinje zima Sunce prelazi u Jarca u vašu 11.kuću

Нема коментара:

Постави коментар