уторак, 24. децембар 2019.

Budite originalni....budite drugačiji - Sunce trigon Uran


Zvezdani(n) zapis 2755
Utorak. Marsov dan.

Mars je u Škorpiji na 23°

Još uvek su na snazi dva sekstila Marsa: sa Saturnom od 19.decembra - Izdržati sve...i sa Plutonom od 22.decembra - Vreme je za strast... (Saturn i Pluton sve bliži, 2° između njih)!!!
Mars je ovde okidač za ovu konjukciju....Aspekti Marsa biće dovoljno jaki i u vreme Pomračenja Sunca i Punog Meseca u Jarcu!!!
Do kraja meseca Mars neće biti u aspektima sa drugim planetama! 03.januara Mars prelazi u Strelca, već 05.januara praviće trigon sa Kironom u Ovnu!!!


Danas na zvezdanom nebu:
24.decembar 10:34: Saturn izlazi iz retrogradne senke sa 20° Jarca - Ni senke nema više...
24.decembar 22:43: Sunce trigon Uran - Budite originalni...

Od kako je Sunce ušlo u Jarca (i stigla zima) manjak svetlosti je sve očigledniji.
Juče je Sunce u Jarcu bilo u egzaktnom kvadratu sa Kironom u Ovnu:
Danas pred kraj dana Sunce u trigonu sa RxUranom - očekujte neočekivano!!! Dobra energija da nas pokrene iz letargije, da nas prodrma i natera da nešto promenimo ili da bar uradimo nešto drugačije....
Istražujte, eksperimentišite....rizikujte...I budite sve samo ne kopija!!!
Kvadrat sa Kironom su naše rane, naš nešto teži odnos sa nekim muškarcima...autoritetima. Trigon sa RxUranom mogao bi da pomogne da se stvari poprave na originalan način!

Do kraja nedelje 27.decembra Sunce će se sresti sa Jupiterom u egzaktnoj konjukciji - Sreća koju tražimo izmiče nam...Sreća koju pružamo vraća nam se...
Dakle i Sunce i Jupiter u trigonu sa RxUranom: Jupiter od 15.decembra, Sunce od danas!!!

"Velika sreća dolazi s neba; mala sreća dolazi od čoveka." Jupiter trigon Uran.....


Sve ovo se dešava u vreme pre i posle Mladog Meseca u Jarcu i Pomračenja Sunca - Novi početak na kraju godine!
Jupiter ovde ima ulogu da proširi, uveća, uveliča, oraspoloži.....RxUran ovde ima ulogu da pobuni, oslabodi, iznenadi....Uran je tu da sve bude originalno i neočekivano!
26.decembra Sunce, Mesec i Jupiter u konjukciji i svi u trigonu sa RxUranom!!! Šta god da ste planirali neće mnogo pomoći ni kardinalna energija Jarca jer će Uran doneti neočekivano!
Sezona pomračenja će se završiti u januaru dva dana pre konjukcije Saturna i Plutona. Bitno je i da će tada Uran krenuti direktno - ZVEZDE U 2020.

Danas Saturn izlazi iz retrogradne senke i tako rasterećen ide ka susretu sa Plutonom - 12.januar 2020. Onda lagano nastavlja put ka Vodoliji gde će preći 22.marta.



Mesec je u Strelcu
Mesec u energiji širenja vidika, horizonta...
Noćas je bio u sekstilu sa Venerom u Vodoliji....uglavnom smo ovu energiju prespavali. Na kraju dana Mesec će biti u kvadratu sa Neptunom u Ribama....i neko će najverovatnije "brojati ovce" jer sa ovom energijom san neće na oči...Energija nesigurnosti, konfuzije veće ili manje zavisi i od vaših horoskopa...Energija koja nas tera u beg od stvarnosti...Ovo je i velika preosetljivost....Pokušajte da uz muziku koju volite prizovete san....



Нема коментара:

Постави коментар