понедељак, 2. децембар 2019.

Nedeljni horoskop za period od 02.decembra do 09.decembra...




Ove nedelje na zvezdanom nebu:
02.decembar 19:19: Jupiter ulazi u Jarca
03.decembar 06:22: Merkur sekstil Pluton
03.decembar 16:47: Venera sekstil Mars
07.decembar 17:57: Merkur izlazi iz retrogradne senke 
08.decembar 09:59: Sunce kvadrat Neptun
08.decembar 22:48: Venera sekstil Neptun

Najvažniji događaj i ove nedelje i ovog meseca je ulazak Jupitera u Jarca!!!
Jupitera dočekuju: Venera, RxJMČ, Saturn i Pluton...Ulazak Sunca u Jarca sačekaće svi oni sem Venere koja će dva dana pre ulaska Sunca u Jarca preći u Vodoliju...
Na kraju meseca ovoj družini Jupiter, RxJMČ, Saturn, Pluton u Jarcu pridružiće se i Merkur!!!
★★★ Godinu završavamo (i počinjemo novu) sa čak pet planeta u Jarcu: Merkur, Jupiter, Sunce, Saturn i Pluton....i RxJMČ.

I tako....posle godinu dana boravka u svom znaku Jupiter konačno prelazi u znak Jarca. 
Završava Jupiter jedno putovanje i započinje drugo. 
Jupiter ulazi u Jarca a tu u svojoj kući ga dočekuje Saturn! 
Oni neće biti u egzaktnoj konjukciji a o tome sam pisala OVDE!

★Prvi aspekt Jupitera u Jarcu je kvadrat sa RxKironom u Ovnu 09.decembra!!!

I Venera ove nedelje dočekuje Jupitera ali oni neće biti u egzaktnoj konjukciji! Biće neko vreme blizi (široka konjukcija) ali to je sve. Venera je brža i već 20.decembra će preći u Vodoliju i oni više neće biti u društvu. Egzaktna konjukcija Venere i Jupitera nas čeka tek 11.februara 2021.u Vodoliji!

★Ove nedelje Venera u Jarcu u sekstilu sa Marsom u Škorpiji i  sa Neptunom u Ribama!
Ove nedelje imamo i strast i maštu...mogli bi da se probude leptirići bez obzira na temperaturu...
★Merkur u Škorpiji pre izlaska iz rx senke pravi sekstil sa Plutonom u Jarcu. 
Ovo je intuitivna komunikacija pre svega...treći put po redu....nastavite sa iskrenim razgovorima...
★I Sunce u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama
Neko ili nešto nam crpi energiju! Možda i potreba da se pobegne od stvarnosti...

U ovom nedeljnom horoskopu ulazak Jupitera u Jarca biće izdvojen ovde:
"Stigao sam"....Jupiter u Jarcu za znakove i kuće...



Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

O svim aspektima više:
Zvezde u decembru 2019.


OVAN: 
Ove nedelje Venera u Jarcu 10.kuća u sekstilu sa Marsom u Škorpiji 8.kuća i sa Neptunom u Ribama 12.kuća! Sve ono što skrivate ili želite da sakrijete i ljubav i strast i novac prosto će želeti da se pokaže...Ovde ima puno strasti i mogućnosti da se nešto promeni ali više iza kulisa i tajno. Ulazak u tajnu vezu. 
Merkur u Škorpiji 8.kuća pre izlaska iz rx senke pravi sekstil sa Plutonom u Jarcu 10.kuća, iskoristite intuiciju, komunicirajte i pokušajte da nešto promenite! Vratite se u period od 20.oktobra i 10.novembra!
Sunce u Strelcu 9.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 12.kuća, manjak energije, možda i želja da se povučete ili negde "pobegnete" od stvarnosti!
Ova nedelja u prvi plan stavlja vašu 10.kuću sve zbog ulaska Jupitera u Jarca gde ga čekaju Venera, Saturn i Pluton!!!

BIK:
Ove nedelje Venera u Jarcu 9.kuća u sekstilu sa Marsom u Škorpiji 7.kuća i sa Neptunom u Ribama 11.kuća! Iskoristite strast, maštu i obnovite staru vezu ili brak...iznenadite svog partnera. Ako ste sami ovo je mogućnost iznenadne veze, putovanja...
Merkur u Škorpiji 7.kuća pre izlaska iz rx senke pravi sekstil sa Plutonom u Jarcu 9.kuća, iskoristite intuiciju, komunicirajte sa partnerom, obavite iskren razgovor. Ovo važi i za ljude sa kojima ste u nekoj vezi. Ovde je istina ključ! Vratite se u period od 20.oktobra i 10.novembra!
Sunce u Strelcu 8.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 11.kuća, manjak energije, pripazite na psihofizičko zdravlje pre svega! Neka prijateljstva u krizi!
Ova nedelja u prvi plan stavlja vašu 9.kuću sve zbog ulaska Jupitera u Jarca gde ga čekaju Venera, Saturn i Pluton!!!


BLIZANCI:
Ove nedelje Venera u Jarcu 8.kuća u sekstilu sa Marsom u Škorpiji 6.kuća i sa Neptunom u Ribama 10.kuća! Iskoristite strast, maštu u vašem svakodnevnom životu, navikama, poslu zdravlju. Imate priliku da nešto promenite. Nove veze iz strasti ili obnavljanje strasti u postojećim vezama. Krenite zajedno na vežbanje, počnite zajedno dijetu...
Merkur u Škorpiji 6.kuća pre izlaska iz rx senke pravi sekstil sa Plutonom u Jarcu 8.kuća, iskoristite intuiciju, komunicirajte u svakodnevnom životu, sa kolegama. Ovo je prilika da suštinski nešto promenite. Vratite se u period od 20.oktobra i 10.novembra!
Sunce u Strelcu 7.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 10.kuća, manjak energije, kao da vam partner crpi energiju i snagu, ili ima nešto zbunjujuće oko njega. Problemi sa javnošću u karijeri zbog nekih nejasnih stvari.
Ova nedelja u prvi plan stavlja vašu 8.kuću sve zbog ulaska Jupitera u Jarca gde ga čekaju Venera, Saturn i Pluton!!!

RAK:
Ove nedelje Venera u Jarcu 7.kuća u sekstilu sa Marsom u Škorpiji 5.kuća i sa Neptunom u Ribama 9.kuća! Iskoristite strast, maštu u vašem partnerskom i emotivnom životu. Možda je vreme za neki put u dvoje. Ako ste sami mogućnost ulaska u vezu, nešto kao "prepoznavanje".
Merkur u Škorpiji 5.kuća pre izlaska iz rx senke pravi sekstil sa Plutonom u Jarcu 7.kuća, iskoristite intuiciju, komunicirajte sa emotivnim partnerom, decom...ovo je prilika za iskren i dubok razgovor. Vratite se u period od 20.oktobra i 10.novembra!
Sunce u Strelcu 6.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 9.kuća, manjak energije, slabost....budite oprezni i obratite pažnju na psihofizičko zdravlje!
Ova nedelja u prvi plan stavlja vašu 7.kuću sve zbog ulaska Jupitera u Jarca gde ga čekaju Venera, Saturn i Pluton!!!

LAV:
Ove nedelje Venera u Jarcu 6.kuća u sekstilu sa Marsom u Škorpiji 4.kuća i sa Neptunom u Ribama 8.kuća! Iskoristite strast, maštu u vašem svakodnevnom životu, u poslu, zdravlju, u domu, porodici....pokušajte da nešto suštinski promenite!
Merkur u Škorpiji 4.kuća pre izlaska iz rx senke pravi sekstil sa Plutonom u Jarcu 6.kuća, iskoristite intuiciju, komunicirajte sa članovima porodice, kolegama na poslu, obavite iskrene i duboke razgovore. Vratite se u period od 20.oktobra i 10.novembra!
Sunce u Strelcu 5.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 8.kuća, manjak energije, kao da vam nešto crpi energiju...nešto ili neko. Mogući su nesporazumi sa partnerom, decom....možda i neka obmana i razočarenje.
Ova nedelja u prvi plan stavlja vašu 6.kuću sve zbog ulaska Jupitera u Jarca gde ga čekaju Venera, Saturn i Pluton!!!

DEVICA:
Ove nedelje Venera u Jarcu 5.kuća u sekstilu sa Marsom u Škorpiji 3.kuća i sa Neptunom u Ribama 7.kuća! Iskoristite strast, maštu u vašem ljubavnom i partneskom životu. Insistirajte na razgovoru. Možda je vreme i za neke odluke. Ako ste sami mogućnost upoznavanja nekog ko bi vas privukao i fizičkom i mentalnom energijom.
Merkur u Škorpiji 3.kuća pre izlaska iz rx senke pravi sekstil sa Plutonom u Jarcu 5.kuća, iskoristite intuiciju, komunicirajte sa partnerom, decom...obavite dubok i iskren razgovor. Vratite se u period od 20.oktobra i 10.novembra!
Sunce u Strelcu 4.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 7.kuća, manjak energije, kao da vam nešto crpi energiju...nešto ili neko, partner, neki član porodice. Nesporazumi i obmane koji mogu doneti i neka razočarenja u vama bliske ljude!
Ova nedelja u prvi plan stavlja vašu 5.kuću sve zbog ulaska Jupitera u Jarca gde ga čekaju Venera, Saturn i Pluton!!!

VAGA:
Ove nedelje Venera u Jarcu 4.kuća u sekstilu sa Marsom u Škorpiji 2.kuća i sa Neptunom u Ribama 6.kuća! Iskoristite strast, maštu u vašem porodičnom i poslovnom životu. Dobra energija za finansije i za osećanje emotivne i materijalne sigurnosti.
Merkur u Škorpiji 2.kuća pre izlaska iz rx senke pravi sekstil sa Plutonom u Jarcu 4.kuća, iskoristite intuiciju, komunicirajte sa članovima porodice, obavite iskren razgovor posebno oko nekih finasija. Vratite se u period od 20.oktobra i 10.novembra!
Sunce u Strelcu 3.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 6.kuća, manjak energije, kao da vam nešto crpi energiju...nešto ili neko. Konfuzne misli, konfuzna komunikacija. Obratite pažnju na psihofizičko zdravlje i ne donosite u ovo vreme bitne odluke!
Ova nedelja u prvi plan stavlja vašu 4.kuću sve zbog ulaska Jupitera u Jarca gde ga čekaju Venera, Saturn i Pluton!!!

ŠKORPIJA:
Ove nedelje Venera u Jarcu 3.kuća u sekstilu sa Marsom u Škorpiji 1.kuća i sa Neptunom u Ribama 5.kuća! Iskoristite strast, maštu u vašem ljubavnom životu. Odlična energija za razgovore. Ako niste u vezi mogućnost upoznavanja nekog ko će vas privući i mentalno i fizički.
Merkur u Škorpiji 1.kuća pre izlaska iz rx senke pravi sekstil sa Plutonom u Jarcu 3.kuća, iskoristite intuiciju, komunicirajte, pregovarajte, ugovarajte...Vratite se u period od 20.oktobra i 10.novembra!
Sunce u Strelcu 2.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 5.kuća, manjak energije, kao da vam nešto crpi energiju...nešto ili neko....možda partner, deca... Ovo je i emotivna i materijalna nesigurnost. Mogućnost razočarenja.
Ova nedelja u prvi plan stavlja vašu 3.kuću sve zbog ulaska Jupitera u Jarca gde ga čekaju Venera, Saturn i Pluton!!!

STRELAC:
Ove nedelje Venera u Jarcu 2.kuća u sekstilu sa Marsom u Škorpiji 12.kuća i sa Neptunom u Ribama 4.kuća! Iskoristite strast, maštu u vašem porodičnom životu. Dobra energija za finansije, emotivnu i materijalnu sigurnost. Dobra energija za povlačenje, za punjenje baterija, ali i za neki vid štednje! Tajni planovi, tajne emotivne veze.
Merkur u Škorpiji 12.kuća pre izlaska iz rx senke pravi sekstil sa Plutonom u Jarcu 2.kuća, iskoristite intuiciju, komunicirajte, pravite tajne planove, dobro osmislite neke finanasijske izvore prihoda. Vratite se u period od 20.oktobra i 10.novembra!
Sunce u Strelcu 1.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 4.kuća, manjak energije, kao da vam nešto crpi energiju...nešto ili neko....možda neki član porodice, možda vam ne prija sama energija u domu. Mogući nesporazumi i razočarenje u nekog iz porodice ili vi nekog razočarate!
Ova nedelja u prvi plan stavlja vašu 2.kuću sve zbog ulaska Jupitera u Jarca gde ga čekaju Venera, Saturn i Pluton!!!

JARAC:
Ove nedelje Venera u Jarcu 1.kuća u sekstilu sa Marsom u Škorpiji 11.kuća i sa Neptunom u Ribama 3.kuća! Iskoristite strast, maštu u vašem društvenom i socijalnom životu. Ovo je energija druženja, prijateljstva. Komunicirajte više ovih dana. Ovo su iznenadne emotivne i prijateljske veze. Možda neki kraći put.
Merkur u Škorpiji 11.kuća pre izlaska iz rx senke pravi sekstil sa Plutonom u Jarcu 1.kuća, iskoristite intuiciju, komunicirajte, sa prijateljima, sa grupama kojima pripadate...Ovo su i iznenadne vesti, informacije...Vratite se u period od 20.oktobra i 10.novembra!
Sunce u Strelcu 12.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 3.kuća, manjak energije, kao da vam nešto crpi energiju...nešto ili neko....zbog čega bi mogli da se loše osećate. Ovde tajne ne mogu da ostanu tajne. Ogovaranje, razočarenja...
Ova nedelja u prvi plan stavlja vašu 1.kuću sve zbog ulaska Jupitera u Jarca gde ga čekaju Venera, Saturn i Pluton!!!

VODOLIJA:
Ove nedelje Venera u Jarcu 12.kuća u sekstilu sa Marsom u Škorpiji 10.kuća i sa Neptunom u Ribama 2.kuća! Iskoristite strast, maštu u vašoj karijeri, profesiji....u vezi vaših ličnih finansija. Tajni novac ali i tajne ljubavi. Emotivna i materijalna sigurnost kroz tajne i skrivanje. 
Merkur u Škorpiji 10.kuća pre izlaska iz rx senke pravi sekstil sa Plutonom u Jarcu 12.kuća, iskoristite intuiciju, komunicirajte u profesijonalnom svetu, sa poslovnim partnerima, autoritetima. Obavite iskrene i duboke razgovore. Ovo je možda i neki tajni poslovni plan i projekat. Vratite se u period od 20.oktobra i 10.novembra!
Sunce u Strelcu 11.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 2.kuća, manjak energije, kao da vam nešto crpi energiju...nešto ili neko....neki prijateljski odnos, nešto u vezi finasija. Možda se u nekog razočarate zbog nekog novca!
Ova nedelja u prvi plan stavlja vašu 12.kuću sve zbog ulaska Jupitera u Jarca gde ga čekaju Venera, Saturn i Pluton!!!

RIBE:
Ove nedelje Venera u Jarcu 11.kuća u sekstilu sa Marsom u Škorpiji 9.kuća i sa Neptunom u Ribama 1.kuća! Iskoristite strast, maštu u vašem društvenom životu. Iskoristite ove energije za obnavljanje strasti u vezi. Mogućnost upoznavanja nekog ako ste sami. Iznenadni susreti...Iznenadna putovanja ili nečiji dolasci.
Merkur u Škorpiji 9.kuća pre izlaska iz rx senke pravi sekstil sa Plutonom u Jarcu 11.kuća, iskoristite intuiciju, komunicirajte sa prijateljima, grupama kojima pripadate. Vratite se u period od 20.oktobra i 10.novembra!
Sunce u Strelcu 10.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 1.kuća, manjak energije, kao da vam nešto crpi energiju...nešto ili neko....Možda ćete poželeti da pobegnete od realnosti. Neprijatne situacije u karijeri i sa autoritetima.
Ova nedelja u prvi plan stavlja vašu 11.kuću sve zbog ulaska Jupitera u Jarca gde ga čekaju Venera, Saturn i Pluton!!!



Нема коментара:

Постави коментар