понедељак, 9. април 2018.

Nedeljni horoskop od 09.aprila do 16.aprila...


Šta rade zvezde u periodu od 09.aprila do 16.aprila:
11.april 06:53: Sunce kvadrat Pluton
11.april 08:02: Venera trigon Mars
12.april 18:26: Venera sekstil Neptun
14.april 11:58: Jupiter sekstil Pluton
14.april 19:27: Mars sekstil Neptun
15.april 11:21: Merkur kreće u direktan hod sa 4* Ovna


Vreme je za akciju...
Posle vrlo burnih dešavanja od samog kraja marta i početka aprila...na vidiku su neke lepe vesti kada su u pitanju zvezde na nebu...Najlepša vest je Venera u Biku i njeni uticaji. Kraj prošle nedelje obeležen je trigonom Venere i Saturna, sa tom energijom ulazimo i u ovu nedelju. Trend dobrog uticaja se nastavlja, Venera će biti i u trigonu sa Marsom i u sekstilu sa Neptunom!!! Ovo su zaista dobre vesti...Ljubav se vraća u naše živote...Sve prema "zaslugama" ili prema onom što se događa u vašim ličnim životima - horoskopima! Generalno ovo je povoljan period za ljubav! Venera (ljubav, lepota, emocija, kreativnost, uživanje, zabava, novac...ženski princip) i Mars (akcija, želja, strast, ambicije...muški princip) ovako zajedno u energiji saradnje (trigon) otvaraju nam razne mogućnosti...one su povoljne, pod uslovom da sve to podržava i vaš horoskop! Žensko - muški odnosi svakako skladniji i bolji, ali i strastveniji!!! Venerin sekstil sa Neptunom u Ribama, donosi energiju zaljubljivanja u nekog ili zaljubljivanja u ljubav samu!!! Kako su i Venera i Mars u zemljanim znacima (Venera je u Biku, Mars je u Jarcu), oni će, prvo Venera pa za njim i Mars biti u sekstilu sa Neptunom u Ribama....što su lepi uticaji. Neptun će u celu priču uneti dozu mašte, kreativne energije, čaroliju, magiju, san i snove....Obojiće Neptun i ljubavni život, muško ženske odnose ali i sve druge oblasti, što opet zavisi od vaših horoskopa! Birajte boje sami, boje koje će obojiti vaš razboj, vaš život!!!

Ipak, najvažniji događaj (pored Merkurovog direktnog kretanja) je drugi po redu sekstil RxJupitera u Škorpiji sa Plutonom u Jarcu....Sve je izvesnije da energije vode i zemlje jačaju (pozitivan uticaj) u odnosu na još uvek aktuelne energije vatre i zemlje (negativn uticaj)!!! Ne smiruje se sudar energije Ovna i Jarca, ali polako se smanjuje taj intezitet!!! Sekstil Jupitera i Plutona je tu da nam pruži energiju promena, suštinskih promena!!! Jupiter širi, Pluton donosi intezitet. Jupiter je retrogradan pa nudi "drugu šansu i priliku"!!! Ovo je prilika za duboku transformaciju i ličnu i kolektivnu! Škorpija dodaje energiju strasti, dubinu, inteziteta....Jarac dodaje energiju uspeha, "penjanja" nekom vašom "planinom", lestvicom itd. Trajaće ova energija najmanje dve nedelje, a kasnije 12.septembra očekuje nas i treći sekstil, treća šansa i prilika da zaokružimo neka dešavanja u našim životima!!!

Na samom početku nedelje, aspekt koji će obeležiti celu nedelju je svakako i jedan negativan uticaj kvadrat Sunca u Ovnu i Plutona u Jarcu (to je ona energija Ovan-Jarac) koja nam još uvek nedozvoljava da se opustimo!!! Ovo je energija koja nam donosi još izazova, još testova izdržljivosti....ovo je energija koja nameće tuđu volju, moć, pokušaj kontrole, nadmoći, energija agresije u nekom obliku. Još će nam živci biti napeti!!! Na ovaj aspekt treba obratiti pažnju!!!

Na kraju nedelje dobra vest, Merkur u Ovnu kreće direktno, samo dan ranije pre Mladog Meseca u Ovnu koji nam donosi energiju novog početka!!!
O svim aspektima, tranzitima vše ovde:



Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)


OVAN: Ove nedelje sa Suncem u vašem znaku u kvadatu sa Plutonom, vama nedelja počinje vrlo uzbudljivo. Bićete u velikim iskušenjima i testovima! Ovo se posebno odnosi na vaš društveni položaj i status, profesiju, karijeru i na to kako vas drugi vide (Pluton u 10.kući). Potrudite se da ne talasate previše, posebno čuvajte vaš odnos sa autoritetima i poslovnim i ličnim (roditelji). Gledajte da vam ta energija ne pokvari sve ostale. Venera u Biku je i dalje u vašoj 2.kući, ove nedelje lepo aspektovana sa Marsom iz 10.kuće, ali i sa Neptunom iz 12.kuće. Sa ovakvim energijama možete očekivati bolje dane za ljubav, karijeru, novac (emotivna i materijalna sigurnost i bezbednost). Venera, Mars i Neptun će vam pomoći u vašem i ljubavnom i materijalnom životu. Pomešaće se ovde vaše emocije, profesija, materijalne prilike i neka tajna. Ima ovde svega i povoljnih prilika za novac, za romansu preko posla, neku tajnu priču možda. Ako ste u vezi lepi dani sa partnerom, obnovljena strast i magija, ako niste u vezi moguća su neka nova dešavanja posebno ako vam se sviđa neko iz kruga karijere ali je na neki način obavijen tajnom ili mora tajna biti. RxJupiter iz 8.kuće uneće strast u vaš intimni život, tkz tuđi novac i zajedno sa Plutonom omogućiti vam ekspanziju u intimnom i materijalnom delu vašeg života, mogućnost da napredujete u karijeri, mogućnost da nešto iz ove priče dovršite. Vreme je za trasformaciju. Na kraju nedelje Merkur u vašem znaku kreće direktno. Možda vas je on najviše namučio, pre svega da zadržite neke misli i reči za sebe, a onda i na sve duge načine. Ako ste se osećali kao da ste negde zaglavili, zapeli i da vas je nešto kočilo, sada je vreme da krenete napred. Posebno jer vas očekuje Mlad Mesec u vašem znaku i velika prilika da krenete u nove priče - novi početak! Vreme je za nove ciljeve!!!

BIK: Ove nedelje sa Venerom u vašem znaku u vašoj 1.kući vama se otvaraju razne lepe mogućnosti, lepe energije idu sa Marsom iz 9.kuće, i Neptunom iz 11.kuće. Sa ovakvim energijama možete očekivati optimizam u ljubavnoj priči ako ste u vezi, možda neki zajednički put (ili planiranje puta za blisku budućnost), moguća su neka iznenadna dešavanja, obojena romansom, maštom...Ako niste u vezi moguća je nova ljubavna priča povezana sa nekim daljinama (inostranstvo), iznenadna ljubavna romansa, preko prijatelja ili neke grupe kojoj pripadate. Bili u vezi ili ne, ovo su svakako lepe energije za vaš pogled na svet, više optimizma, radosti, novih mogućnosti, ideja, želja, nadanja, druženja sa prijateljima, iznenadnim lepim susretima. Budite oprezni jer nedelja počinje kvadratom Sunca iz 12.kuće sa Plutonom iz 9.kuće, nastavlja se trend nervoze, iskušenja, sukoba, vezanih za vašu podsvest, tajne, skriveno i vaš pogled na svet, moral...Moguć je sukob sa autoritetima, onih iz tkz senke, skrivenih, moguć je problem sa moralom, zakonom (kazne)...Budite svakako oprezni! Srećom pa je tu sekstil RxJupitera iz vaše 7.kuće sa Plutonom iz 9.kuće koji vam nudi lepu energiju vezanu za vaše partnerske odnose, veze sa ljudima. Otvaraju vam se novi vidici, putovanja, obrazovanje (ako ste u toj priči)...Neka vrsta ekspanzije, promena, transformacije je pred vama. Mogućnost da dovršite neke priče, jer ovo je druga šanasa. Na kraju nedelje Merkur u Ovnu iz 12.kuće kreće direktno i ta priča o skrivenom, tajnama, povlačenju kreće u novu fazu. Sigurno ćete osećati manji pritisak u toj sferi vašeg života, posebno jer nas dan posle očekuje Mlad Mesec u Ovnu i neki novi početak. Za vas je to vreme kada ćete neke snove krenuti da realizujete, a neke tajne vas više neće toliko opterećivati!

BLIZANCI: Na kraju ove nedelje Merkur vaš vladar kreće direktno u 11.kući i to je za vas važna vest i veliko rasterećenje. Posebno jer nas odmah posle toga očekuje Mlad Mesec u Ovnu i energija novog početka, za vas negde u nekoj formi lepog iznenađenja. Vaš društveni život (11.kuća), vaše želje, nadanja, nove mogućnosti kreću novim tokom (novi ciklus). Međutim pre toga, na samom početku nedelje očekuje vas kvadrat Sunca iz 11.kuće i Plutona iz 8.kuće, energija koja nastvlja trend nervoze, napetosti, sukoba...sa prijateljima, autoritetima. Možda je u priči neki tuđ novac ili bilo šta što se odnosi na neku životnu krizu, pokušaj neke promene, zdravstvenu situaciju. Namatanje nečije volje, moći...Ove nedelje preko Venere u Biku u vašoj 12.kući u saradnji sa Marsom iz 8.kuće i Neptunom iz 10.kuće, vaš ljubavni život dobija energiju strasti, uzavrelih osećanja, koje možda iz nekih razloga krijete ili želite da zadržite od očiju javnosti. Posebno ako je u pitanju veza preko karijere. Ako ste u vezi, sledi vam mogućnost obnavljanja strasti, ako niste u vezi mogućnost da uđete u neku tajnu ljubavnu priču koja možda ima veze sa vašom karijerom. Za sve vas, ovo su energije koje vam pružaju bolje materijalne prilike, posebno kada je u pitanju partnerski novac ili bilo koji tkz tuđi novac (kredit, zajam, stipendije...). Nudi vam se i mogućnost nekog tajne akcije u sferi karijere koja bi vam donela neki bolji materijalni položaj, ali i generalno neki položaj o kome odavno sanjate i maštate. Na sve ovo tu je RxJupiter iz vaše 6.kuće u sekstilu sa Plutonom iz 8.kuće da vam pomognu da realizujete neke priče na relaciji 6-8 kuća. Ovo je mogućnost poslovne ekspanzije (ako radite), svakodnevne rutine, zdravlja i veliku moć transformacije kroz suštinske promene. Šta god je potrebno da menjate u svom životu, ili da dovršite nedovršeno, započeto, sada je vreme!

RAK: Ove nedelje sa Suncem u vašoj 10.kući u kvadratu sa Plutonom iz 7.kuće, nastavlja se trend nervoze, nemira, agresije...sada na sve to i ne baš dobar odnos sa autoritetima i ličnim (roditelji) i poslovnim (šefovi, direktori...). Ovo je energija nametanja volje, moći, agresije. Mogući su poremećeni odnosi, veze sa ljudima baš zbog ovakve energije. Budite oprezni i u karijeri i u ljubavnim-bračnim odnosima. Srećom pa tokom cele nedelje Venera u Biku u 11.kući u saradnji sa Marsom iz 7.kuće i Neptunom iz 9.kuće, vaše ljubavne priče imaju lepe mogućnosti. Iznenadna obnovljena strast, mogućnost putovanja ili planiranja puta ako ste u vezi, ili ako niste u vezi iznenadni ljubavni susret, veza koja počinje velikom strašću. Još ako ta osoba ima iste poglede na svet i okolinu eto priče o idealnoj ljubavi. Za sve vas ovo je energija, akcije, druženja, zajedničkih maštanja, putovanja, prijateljskih, ljubavnih...popularnost u grupi kojoj pripadate, zajedničke akcije. RxJupiter u vašoj 5.kući u sekstilu sa Plutonom iz 7.kuće donosi veliku energiju promene i transformacije. Vaš ljubavni život ali i sve ono što se odnosi na 5.kuću biće u saradni sa kućom veza, odnosa. Imate mogućnost da obnovite strast (Škorpija) da nešto traje (Saturn). Jako lepa energija da transformišete neki odnos ili vezu, da krenete napred na drugačijim osnovama. Da bi sve uspelo, potrebno je da nešto promenite u vašem odnosu ljubavno-partnerskom. Jupiter širi i donosi ekspanziju, Pluton trasformiše. RxJupiter daje drugu šansu svakome kome je ona potrebna. Na kraju nedelje Merkur u Ovnu kreće direktno u vašoj 10.kući, krenuće na bolje i vaša karijera posebno ako ste neko vreme u nazad imali osećanje da vas nešto koči i sputava u mislima, sa rečima, u komunikaciji. Samo dan posle toga na početku sledeće nedelje očekuje vas Mlad Mesec u Ovnu u istoj kući i energija novog početka, priča o karijeri dobiće nove šanse.

LAV: Ove nedelje Sunce vaš vladar u 9.kući biće u kvadratu sa Plutonom iz 6.kuće, nastavlja se trend nervoze, napetosti u svakodnevnom životu, poslu, zdravlju a sve povezano sa vašim pogledima na život, životnom filozofijom, etikom, moralom... Neko vam možda nameće svoju volju, moć, zapravo demnstrira svoju moć i pokušaj kontrole. Budite oprezni i čuvajte se sukoba sa autoritetima posebno onim koji vam se nameću (bez osnove) kao autoriteti. Budite oprezni i sa zdravljem ovo nije povoljan period, jer ova energija negativno utiče na vašu vitalnost. Možda je i vreme da obratite pažnju na neke vaše loše navike. Srećom tokom cele nedelje Venera u Biku u vašoj 10.kući u saradnji sa Marsom iz 6.kuće i Neptunom iz 8.kuće pružaju vam velike mogućnosti, da pre svega vaša karijera i posao kojim se bavite doprinesu da se bolje osećate. Pružaju vam bolju radnu energiju, energiju ljubavi prema vašem poslu. Mogu i da vas podsete koliko volite svoj posao. Na sve to tu je maštovitost i kreativnost. U ljubavnom smislu ovo su energije koje vam donose mogućnost obnavljanja strasti, magnetizma, većeg uživanja. Ako ste u vezi moguće su neke zajedničke akcije oko promena navika (dijeta, odvikavanje od pušenja...itd.), zajednički posao, ili briga o zdravlju. Ako niste u vezi mogućnost upoznavanja nekog preko karijere, posla...Veza bi mogla da počne iz velike strasti. Za sve vas, velike mogućnosti u profesionalnom smislu i materijalnoj satisfakciji. RxJupiter  u vašoj 4.kući ove nedelje u sekstilu sa Plutonom iz 6.kuće doneće veliku mogućnost promena i trasformacije. Pre svega na relaciji 4/6.kuća. Posebno dobra energija za one koji se bave privatnim poslom. Ovo je ekspanzija u domu, regeneracija kroz rad, nove navike, boljeg odnosa prema zdravlju, poslu. Porodica je ovde jako važna u smislu podrške da nešto menjate. RxJupiter ovde pruža drugu šansu, da nešto završite, dovršite i da onda krenete dalje regenerisani. Na kraju nedelje Merkur u Ovnu u vašoj 9.kući kreće direktno. Lakše ćete disati, misli lakše i lepše, neometano idu napred. Vratiće vam se optimizam, osmeh...lepši pogled na svet i okolinu. Mogućnost bolje komunikacije, planova za letnji odmor, putovanja, obrazovanje....Posebno jer samo dan posle dolazi Mlad Mesec u Ovnu i mogućnost novog početka...Očekuju vas novi životni vidici, avanture, negde vas čeka nova sreća i novi životni ciklus.

DEVICA: Na kraju ove nedelje Merkur vaš vladar kreće direktno u vašoj 8.kući i to je za vas važna vest i veliko rasterećenje. Posebno jer vas dan posle toga očekuje energija Mladog Meseca u Ovnu i novi početak. Direktan Merkur ovde vas oslobađa od višenedeljne materijalne neizvesnosti i napetosti. Ta priča dobija novu energiju i direktniji pristup. Zajedno sa Mladim Mesecom krenuće novi mnogo bolji ciklus i mogućnost novog početka po pitanju finansija. Međutim, pre svega ovog na početku nedelje Sunce u vašoj 8.kući biće u kvadratu sa Plutonom u 5.kući, nastavlja se trend nervoze, napetosti, agresije na relaciji 8/5.kuća. Buran period u ljubavno - intimnom delu vašeg života. Posebno ako vam neko nameće svoju volju, moć, kontrolu. Budite oprezni u ljubavnim pričama, u odnosima sa decom (ako ih imate). Odnos sa autoritetima ne baš najbolji posebno ako ste mladi (autoriteti-roditelji). Nevolje u intimnim odnosima ali i u finansijskim (partnerski novac pre svega). Srećom tokom cele nedelje Venera u Biku u vašoj 9.kući u saradnji sa Marsom iz 5.kuće i Neptunom iz 7.kuće, popraviće pre svega vaš ljubavni život, vaše odnose, veze, brakove. Mogućnost obnavljanja strasti na vrlo maštovit i romantičan način. Ako ste u vezi, mogućnost lepih zajedničkih trenutaka, putovanja ili stvarnih ili u najavi ili duhovnih putovanja. Ako niste u vezi mogućnost upoznavanja nekog ko nije odavde, upoznavanje možda na nekom putu i sl. Ovo je energija koja vam u život može doneti nekog sa kim ćete imati zajedničke poglede na svet. Nekog sa kim ćete poželeti decu, brak i sve što uz neki vaš ideal ide. Za sve vas, ovo je period za putovanje, učenje, zabavu, druženje, romantične i maštovite trenutke. RxJupiter u vašoj 3.kući u sekstilu sa Plutonom iz 5.kuće proširiće vaše mogućnosti na planu komunikacije i ljubavi. Ovo je druga šansa da nešto promenite, obnovite, trasformišete. Jupiter širi vaše misli, vraća optimizam, bolju komunikaciju, Pluton nudi ljubavnu transformaciju. Pričajte na temu ljubavi sa partnerom, pričajte o deci i sl. RxJupiter nudi priliku da obnovite razgovor. Dovršite započeto. Obnovite svoje misli, vratite u svoj život strast, razmišljajte o rađanju, putovanju ili šta vas već dotiče. Vratite radost u svoj život.

VAGA: Tokom cele nedelje Venera vaš vladar u Biku u vašoj 8.kući u saradnji sa Marsom iz 4.kuće i Neptunom iz 6.kuće pružiće vam mogućnost obnavljanja strasti, bolje finansijske prilike (posebno oko tkz tuđeg novca), bolje odnose u porodici, u svakodnevnom životu, poslu, zdravlju. Pre svega ova energija će vam dati mogućnost da uđete u neku finansijsku akciju, bolji intimni odnos sa partnerom posebno ako ste u dugoj vezi ili braku. Bolji odnos prema zajedničkim resursima i pratnerovom novcu. Maštovitiji pristup svakodnevnim navikama. Ako ste u vezi onda jaka energija akcije, zajednička briga o zdravlju, navikama, kućnim poslovima i finansijama. Venera vaš vladar možda u ovom periodu više brine da uklopi vašu emotivnu i materijalnu sigurnost i bezbednost. Ako niste u vezi, ove energije vam pružaju mogućnost da upoznate nekog preko posla, nekog koga možda već poznajete a ko bi mogao da probudi u vama strast. Svi zajedno imate priliku da osetite emotivnu i materijalnu sigurnost i bezbednost, kao i da unesete kreativnost u vaš svakodnevi život ili posao. Međutim, morate biti oprezni jer od samog početka nedelje Sunce preko puta vas u vašoj 7.kući biće u kvadratu sa Plutonom iz 4.kuće. Ova energija nastavlja trend nervoze, nemira, agresije na relaciji 7/4 kuća. Napetu atmosferu u domu, posebno vama koji ste u braku ili u vezi a živite zajedno. Neko ovde pokušava da nametne moć, kontrolu. Vrlo nezgodna energija koja uvlači u svađe, agresiju. Budite oprezni, jer svakako bi mogli da ugrozite vaš partnerski odnos, ali i odnos u porodici. Ovo je i sukob sa autoritetima (roditelji). RxJupiter u vašoj 2.kući u sekstilu sa Plutonom iz 4.kuće doneće vam mogućnost za promenu i trasformaciju, pre svega baš u domu, porodici, porodičnim odnosima. Bolji pristup emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti, nove finansijske mogućnosti (lična zarada), širenje i ekspanzija u ovoj oblasti vašeg života. Jupiter je retrogradan pa mogućnost obnavljanja neke priče. Zajedno sa Plutonom mogućnost promene u privatnom sektoru, domu, porodici! Otvorene su vam mogućnosti za promenu doma, mesta stanovanja, za proširenje u okviru doma. Za bolje materijalne porodične prilike. Na kraju nedelje Merkur u Ovnu, preko puta vas u vašoj 7.kući kreće direktno. Krenuće i mnogo bolja i jasnija komunikacija sa drugim ljudima (oni preko puta vas), sa partnerom, emotivnim ali i svakim drugim (poslovnim, prijateljskim...). Samo dan kasnije čeka vas i Mlad Mesec u Ovnu i energija novog početka. Novi ciklus za partnerske odnose bilo da ste u vezi ili niste.

ŠKORPIJA: Ove nedelje vama je najbolja vest to što će RxJupiter u vašem znaku po drugi put formirati sekstil sa Plutonom (vaš vladar) iz vaše 3.kuće. Ovo je snažna energija za suštinske promene, za regeneraciju i transformaciju, pre svega ličnu (Jupiter u 1.kući) a onda i za vaše misli, reči, komunikaciju, pokret, učenje, saobraćaj...itd. Da li ste na pravom putu, da li je vreme da nešto završite, dovršite upravo ćete saznati. Ovo je lična ekspanzija, širenje (pipazite Jupiter širi i kukove, stomak ili već nešto...), ali najveće promene su u vašem umu (3.kuća). Međutim, budite oprezni jer od samog početka nedelje Sunce u vašoj 6.kući biće u kvadratu sa Plutonom (vaš vladar pa samim tim i veći utivaj na vas) iz vaše 3.kuće, mogu nastaviti trend nervoze, napetosti, agresije na relaciji 6/3 kuća. Teški poslovni odnosi, teška komunikacija, pokušaj nametanja volje, moći kontrole vaše ili nečije svejedno je....Ovo je zaista teška energija pa budite oprezni i u komunikaciji ali i sa zdravljem. Možda precenjujete sebe i fizički i mentalno!!! Razmislite o tome. Srećom pa će i Venera u Biku, preko puta vašeg znaka u vašoj 7.kući, tokom cele nedelje biti u saradnji sa Marsom u 3.kući i sa Neptunom u 5.kući, pa izlaz uvek postoji. On je vode u lepoj komunikaciji sa partnerom, bilo ljubavnim bilo bračnim...Ove energije mogu obnoviti strast, želju i potrebu za decom ako ih nemate. Ovo je energija komunikacije, putovanja (kraća), kretanja, šetnji, romantičnih trenutaka, zabave, uživanja. Venera nudi ravnotežu, kompromis, diplomatiju. Ako ste u vezi, sve je jasno ako niste u vezi ovo je prilika da upoznate nekog za koga bi mogli sigurni da je ta osoba neko sa kim bi imali decu. Za sve vas, ovo su energije za dobre partnerske odnose, emotivne, poslovne...za dobar odnos sa javnošću. Za bolju komunikaciju generalno, za više mašte, kreativnosti i uživanja u vašem životu generalno. Na kraju nedelje Merkur u Ovnu u vašoj 6.kući kreće direktno. Manje nesporazuma, buke oko ni oko čega, kašnjenja, nesporazuma...itd. pre svega u svakodnevnom životu ali i u poslu, zdravlju, navikama....Lakše ćete disati. Na sve to samo dan posle i Novi Mesec u Ovnu i energija novog početka. Za nekog novi posao, za nekog novi pristup poslu, kolegama, ali i zdravlju, navikama. Novi ciklus je pred vama a kuda ste krenuli znaćete negde oko 25.septembra kada ćemo imati Pun Mesec u Ovnu!!!

STRELAC: Ove nedelje vama je najbolja vest to što će RxJupiter (vaš vladar) iz vaše 12.kuće biti po drugi put u sekstilu sa Plutonom iz 2.kuće. Ovo je snažna energija promena i trasformacije. Pre svega ovo se odnosi na vašu emotivnu i materijalnu sigurnost i bezbednost (2.kuća) ali i na sve ono što ste skrivali, vaše tajne, podsvest (ostava)...Dakle, pre svega promene bi trebalo da krenu iz podsvesti, iz onog dela koji krijete od drugih. Ako ste do sada radili na sebi, ako ste osvestili tu priču o skrivenim stvarima onda ste na dobrom putu. Međutim, budite oprezni jer od početka nedelje Sunce u vašoj 5.kući u kvadratu je sa Plutonom iz 2.kuće, nastavlja se trend nervoze, napetosti, agresije na relaciji 5/2 kuća. Napetost zbog ličnih finansija, ali i zbog osećanja emotivne i materijalne nesigurnosti i nebezbednosti! Problemi sa emotivnim partnerom, decom oko novca. Neko pokušava da nametne volju, moć, kontrolu (vi ili druga strana). Problem sa autoritetima. Svađe, mogućnost agresije i sl. Budite oprezni! Srećom pa će i Venera u Biku u vašoj 6.kući biti u dobrom odnosu sa Marsom iz 2.kuće i Neptunom iz 4.kuće. Dobre su ovo energije da poprave stvari pre svega u emotivnoj i materijalnoj sigurnosti koja vam je jako potrebna. Ovo je dobra energija za posao, lična primanja, neku vrstu akcije u tim oblastima. Ovo je i energija za meditaciju, za povlačenje u "četiri zida" i zapravo za obnavljanje energije. Na ljubavnom planu dobra energija za zajedničke poslove sa partnerom, zajedničko maštovito i romantično uživanje u vašem svetu i samo vašem kutku. Ako niste u vezi onda mogućnost upoznavanja nekog preko posla, ili nekog ko će vam na prvi pogled vratiti ravnotežu između emotivnih i materijalnih potreba. Za sve vas, ovo je odlična energija za bolji posao, više novca, za bolje zdravlje, više odmaranja, pre svega kroz kreativnost. Na kraju nedelje Merkur u Ovnu u vašoj 5.kući kreće direktno. Krenuće na bolje i vaš emotivni život, ljubavni, kreativni, uživanje, zabava...Manje nesporazuma, kašnjenja, bolja ljubavna komunikacija sa partnerom, decom ili oko dece ako ih nemate. Samo dan posle čeka vas i Mlad Mesec u Ovnu i energija novog početka u ovoj oblasti...Novi ciklus je pred vama....

JARAC: Ove nedelje sa Suncem u vašoj 4.kući u kvadratu sa Plutonom iz vaše 1.kuće (Pluton je u vašem znaku), nastavlja se trend nervoze, nemira, agresije...I dalje se sukobljavaju dve jake energije, jedna je vaša Jarac, druga je energija Ovna. Ovde neko pokušava da nametne svoju volju, moć, kontrolu, autoritet....vi ili druga strana. Kako se ovde sve dešava na relaciji 4/1 kuća mogući su porodični sukobi, nametanje autoriteta (roditelji), svađe, agresija...Teška je ovo energija pa budite oprezni. Nemojte ni vi da namećete svoju volju i ego, nemojte dozvoliti niti da je vama nameću, posebno ako nema osnove za tako nešto. Poštujte starije ali potrudite se i da oni poštuju vaš stav i vaše odluke. Srećom tokom cele nedelje Venera u Biku u vašoj 5.kući će biti u dobrom odnosu sa Masom u vašem znaku (1.kuća) i Neptunom iz 3.kuće. Vreme je za ljubav, vreme je da vam nešto skrene pažnju sa nekih loših energija od ranije. Mogućnost obnavljanja strasti ako ste u ljubavnoj vezi, inicijativa bi mogla da krene od vas. Ovo je dobra energija za maštovit i kreativan ljubavni razgovor. Lepa energija za izlaske, šetnju, romantično vreme negde pored vode. Ako niste u vezi, izađite....možda upoznate nekog negde gde inače boravite radi zabave i uživanja, negde na nekom koncertu, u kafiću, sportskim aktivnostima. Možda i negde u komšiluku, negde na nekom izletu, kraćem putu. Za sve vas, provedite više vremena u druženju, uživanju, zabavi....bavite se kreativnim, maštovitim stvarima, jednom rečju uživajte u spajanju sa prirodom. Sve preko toga je bonus. RxJupiter u vašoj 11.kući ove nedelje po drugi put u sekstilu sa Plutonom u vašem znaku iz 1.kuće. Snažna energija za iznenadne promene i trasformaciju. Ovo je suštinska promena, od izgleda do dubljeg psihološkog nivoa ličnosti. U prvi mah može izgledati kao iznenadna promena, ali to je promena koja jednostavno mora da se dogodi. Jupiter je retrogradan i on vas vraća da nešto dovršite i završite. Ova energija vam širi mogućnosti u društvenoj sveri, u odnosima sa prijateljima u grupama kojima pripadate. Možda je vreme da se menjate u okviru neke grupe. Ova energija podržava obnavljanje nekog prijateljstva, da vas prijatelji podrže u vašem nastojanju da se menjate i sl. Na kraju nedelje Merkur u Ovnu u vašoj 4.kući kreće direktno. Vreme je za bolje odnose u porodici, bolju komunikaciju, jasniju i iskreniju. Samo dan posle očekuje vas Mlad Mesec u Ovnu u istoj kući i energija novog početka. Krećete u novi ciklus....

VODOLIJA: Ove nedelje sa Suncem u vašoj 3.kući u kvadratu sa Plutonom iz 12.kuće, nastavlja se trend nervoze, nemira, agresije...Teška komunikacija, teške misli, posebno ako ste nešto sakrili ili ako imate neku tajnu. Ovo je i energija gde neko pokušava da vam nametne svoju volju, moć, kontrolu. Ovo je i sukob sa autoritetima i ličnim i ostalim, sa neprijateljima znanim i neznanim. Budite oprezni generalno u komunikaciji, saobraćaju, izbegavajte mračna i usamljena mesta. Zbog ove energije možda vas i muče neke stvari iz podsvesti, nešto što ste ranije potisnuli. Srećom tokom cele nedelje Venera u Biku u vašoj 4.kući biće u dobrom odnosu sa Marsom iz 12.kuće i Neptunom iz 2.kuće. Ove energije rade za vas u smislu da vam omogućavaju da napunite baterije negde u svom domu ili negde na nekom tajnom ili samo vašem mestu. Ova energija vam pruža i vrlo kreativan i maštovit put ka emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Ako ste u ljubavnom odnosu, vezi ove energije vam omogućavaju da obnovite strast, da uživate zajedno sa partnerom daleko od očiju javnosti, negde u nekom skrivenom kutku. Mašta, kreativnost neka magija je tu da se ponovo povežete. Ako niste u vezi, onda je ovo mogućnost da upoznate nekog ko će vas privući svojom tajanstvenošću, neko ko vam može pružiti energiju emotivne i materijalne sigurnosti. RxJupiter u vašoj 10.kući u sekstilu sa Plutonom iz 12.kuće po drugi put vam pruža energiju za suštinske promene i transformaciju. Proširuje mogućnosti u okviru karijere i društvenog statusa, vraća vas da tu nešto dovršite i završite. Ako ste do sada duboko istraživali po svojoj podsvesti, tajnama ovo je period gde ćete moći da neke svoje tajne, snove stavite u funkciju. Vreme je za realizaciju snova. Na kraju nedelje Merkur u Ovnu u vašoj 3.kući kreće direktno. Razbistriće vam se misli, vreme je za nove odluke, pregovore, ugovore...Nema više odlaganja, kašnjenja, nejasnih situacija. Dan posle ovog očekuje vas Mlad Mesec u Ovnu u istoj kući i energija novog početka...Vreme je za nove odluke!!!

RIBE: Ove nedelje vama je najbolja vest to što će RxJupiter vaš vladar u vašoj 9.kući biti po drugi put u sekstilu sa Plutonom u 11.kući. Snažna energija za suštinske promene i trasformaciju. Pre svega kada su vaše misli u pitanju, vaše raspoloženje, odnos prema svetu, filozofski stav, moralni, duhovni...RxJupiter širi mogućnosti, vraća radost u vaš život, mogućnost putovanja, obrazovanja...mogućnost da nešto završite i dovršite. Promene se odnose i na vaš društveni život, prijatelje, grupe kojima pripadate. Ova energija vam omogućava da ponovo krenete na neki put, obnovite neko prijateljstvo, obnovite neke vaše želje, nadanja. RxJupiter vas vraća tamo gde ste možda stali, zajedno sa Plutonom vas pokreće da krenete u promene i trasformaciju. Međutim, budite oprezni jer od samog početka nedelje Sunce u vašoj 2.kući biće u kvadratu sa Plutonom iz 11.kuće. Moguća je nervoza, neki nemir, sukobi na relaciji 2/11 kuća. Nešto oko emotivne i materijalne sigurnosti, možda povezano i sa prijateljstvom. Sukob oko novca. Nametanje nečije volje, moći, kontrole (vaše ili sa one druge strane). Svakako budite oprezni, zapitajte se da li je dobro izgubiti prijateljstvo zbog nekog novca. Budite pažljivi i ako su u pitanju vaše prevelike želje, možda nije vreme za osvarivanje istih. Ova energija može imati energiju iznenadnosti, iznenadni neprijatan događaj. Srećom tokom cele nedelje Venera u Biku u vašoj 3.kući biće u dobrom odnosu sa Marsom iz 11.kuće i Neptunom u vašem znaku (1.kuća). Odlične energije za dobru komunikaciju, direktnu komunikaciju pre svega sa prijateljima ali i sa emotivnim partnerom. Malo mašte i kreativnosti sve ovo će još i više obogatiti, a za vas to nije problem jer Neptun je odavno u vašem znaku. Ako ste u emotivnoj vezi ovo je dobro vreme za obnavljanje strasti, za priređivanje lepih iznenađenja partneru u kojima možete obostrano uživati. Malo muzike, sveća i cveća i eto romanse i romanteke. Ako niste u vezi ovo je mogućnost da upoznate nekog iznenada i kada se najmanje nadate, nekog čiji će vas magnetizam privući na jedan...još ako je kreativan i maštovit šta vam više treba. Na kraju nedelje Merkur u Ovnu u vašoj 2.kući kreće direktno. Lakše ćete disati što se ove oblasti života tiče (emotivna i materijalna sigurnost). Dan posle ovog čeka vas Mlad Mesec u Ovnu u istoj kući i energija novog početka. Novi ciklus u vezi vaših finansija, novi poslovi, novi prilivi novca.

Želim vam uspešnu nedelju!!!

Нема коментара:

Постави коментар