четвртак, 18. јануар 2018.

Venera je danas ušla u Vodoliju, a Mars sarađuje (sekstil) sa Kironom...

Četvrtak je, Jupiterov dan...
Jupiter je u Škorpiji na 19*. Jupiter je u sekstilu sa Plutonom u Jarcu od 16.januara! U Škorpiji je i Mars na 24*! Jupiter i Mars su još uvek u konjukciji (dozvoljen orbis delovanja!!! Mars je danas u egzaktnom trigonu sa Kironom u Ribama...
Mesec je u Vodoliji...biće u egzaktnom kvadratu sa Jupiterom u Škorpiji jedan sat posle ponoći (19.januar). Neko preterivanje nas očekuje!!! Ovaj aspekt sam već najavila juče:
"Sledeći Mesečev aspekt je takođe kvadrat, sa Jupiterom u Škorpijijedan sat posle ponoći 19.januara. I on unosi nervozu, preterivanja razna...Stavite katanac na frižider....a ako je prazan, zamislite da imate zmiju u novčaniku da ne budete u iskušenju da naručite neku hranu preko potrčka (kurirska dostav)...ovo je jedna prepreka za one koji su odlučili možda da drže dijetu!!!"
Venera je napustila energiju Jarca, prešla je u Vodoliju, tu u Vodoliji sačekao je Mesec juče, za neki dan 30.januara srešće se sa RxJMČ!!! Sunce će preći u Vodoliju 20.januara i krenuće vladavina Vodolije...Oslabiće energija Jarca!!! Od 31.januara kada i Merkur pređe u Vodoliju u Jarcu će se nalaziti Saturn i Pluton!!!
  • Venera je noćas prešla u Vodoliju 02:43 CETVenera u Vodoliji (tranzitna)

Svi u horoskopu imamo Vodoliju negde u horoskopu...Venera će prolaziti kroz neku kuću/kuće u vašom horoskopu. Ta kuća ili kuće biće oblasti života pod uticajem ovog tranzita. Tran Venera će praviti neke aspekte sa vašim Nat planetama ali praviće i neke tranzitne aspekte!!!

Venera će u tranzitu kroz Vodoliju praviti neke aspekte:

  • 30.januara 08:00: Venera konjukcija RxJMČ u Vodoliji
  • 04.februar 07:06: Venera kvadrat Jupiter
  • 07.februar 02:37: Venera sekstil Uran
  • 11.februar 00:19: Venera ulazi u Ribe
  • 18.januar 19:02: Mars sekstil Kiron 
"Nežni ratnik"
Mars u Škorpiji, Kiron u Ribama na 25*
Energija u službi pomaganja drugima, energija akcije, vežbanja u svrhu kontrole besa...
Ključ za izlečenje, posebno nagomilanog besa...nekog besa od ranije. Ključ za izlečenje svih rana i "rana"... Energija koja može negde pomoći u prihvatanju bola... Da bi lečenje uspelo potrebna je ogromna snaga volje, nju možete ovde pronaći, isprovocirati...Ovu energiju svakako možete iskoristiti i tako što ćete pomoći nekompomažući drugima često zapravo pomažete sebi....posebno ako ste svedok nečijeg besa, agresije...Pomoći ćete tako što ćete naučiti tu osobu da kontroliše svoj bes...Energija Škorpije ovde donosi ogromnu volju, energija Riba empatiju, saosećanje...Mislim da sa ovom energijom, sa ovim tranzitom čak više možete pomoći drugima nego sebi....ili sebi možete pomoći tako što ćete pomagati drugima.....I ako se ovde radi o trigonu o aspektu koji spada u dobre ili najbolje, nema ništa laganog bez obzira na ovu energiju...nema jer su u pitanju Mars i Kiron...On čak može izazvati bol, posebno ako je potisnut ranije....ali ova bol (Mars) ima energiju izlečenja (trigon), ima ključ (Kiron)....i vodi vas i druge na put regeneracije i transformacije....
Ovaj tranzit negde će isprovocirati susret sa nekom osobom kojoj možda treba pomoć. 
Ovaj tranzit moramo povezati sa Plutonom koji je vladar Škorpije (Mars u Škorpiji)!!!
Pluton je od nedavno u sekstilu sa Jupiterom u Škorpiji...tako da zajedno ove energije zaista mogu pomoći svima kojima pomoć treba!!!
Neptun je vladar Riba (Kiron u Ribama), Neptun će uskoro biti u sekstilu sa Merkurom....čuda su moguća!!!
⭐⭐⭐Interesantno je da smo ovaj aspekt imali 12.juna 2016. Mars i Kiron na istom mestu, na 25*!!! Samo što je tada Mars bio retrogradan!!! "Vratite se" u jun 2016. godine, možda je ključ i rešenje tamo....u prošlosti, ili će nešto iz prošlosti biti na dnevnom redu sada!!!Loreena McKennitt (Venera u Vodoliji)
Нема коментара:

Постави коментар