четвртак, 4. јануар 2018.

Treću za sreću...Danas na nebu....Četvrtak je....četvrtkom vlada Jupiter....Jupiter je u Škorpiji na 17* za tri dana 07.januara Jupiter će biti u konjukciji sa Marsom u Škorpiji na 17*!!!  Iza nas su neki bitni događaji: Uran u Ovnu je krenuo direktno 02.januara, imali smo i vrlo buran Pun Mesec u Raku 02.januara, juče je Venera bila u sekstilu sa Neptunom, pružili su nam mogućnost da "pobegnemo" tamo gde nam je lepo!!! Za tri dana 07.januara osim konjukcije Marsa i Jupitera očekuje nas i Merkur trigon Uran!
O svemu ste obavešteni :):

Šta rade zvezde u periodu od 01.januara do 08.januara...
Danas je Mesec u Lavu, u 10:33 bio je u egzaktnom ⭐kvadratu sa Marsom u Škorpiji....što je "okidač" za konjukciju Marsa i Jupitera!!! Malo teži okidač! U 12:33 Mesec je bio u egzaktnom ⭐kvadratu sa Jupiterom, još jedan neprijatni okidač! Prilično nervozne i napete energije od jutra, koje će se nastaviti i dalje tokom dana!!!
Kasnije popodne 19:51 Mesec će biti u ⭐trigonu sa Merkurom u Strelcu...srećom :)), jer ovaj aspekt donosi optimizam i lepe trenutke...9 minuta posle ponoći Mesec će biti u ⭐trigonu sa Uranom u Ovnu, što je takođe lepa energija! Očekujte neočekivano :)).

Ja sam malo odmarala, malo pisala ovih dana...Napisala sam tekst o aktuelnostima za 2018. (pregled svih dešavanja), kao i tekst o zvezdama (po mesecima) u 2018.:

AKTUELNO NA NEBU 2018.Ja ću lagano krenuti sa radom...prvo pisma i poruke (puni su svi mogući inbox-ovi), zakazivanja, danas i sutra neki mnogo ranije zakazani Skype razgovori...Od sledeće nedelje idemo punom parom napred, bez obzira što neke slave i proslave tek dolaze....

"Ugasi dan, jer je prejako.
Upali noć, to svakako.
Otvori vrata, jer društvo ce ti doć'.
Naspi za nas čaše tri
Jednu za tebe drugu za mene,
a ovu treću, treću za sreću..."
Нема коментара:

Постави коментар