среда, 17. јануар 2018.

Learn To Fly.....u susret energiji Vodolije...


Sreda je, Merkurov dan...
  • Merkur je na 8* Jarca, ostavio je iza sebe Saturna na 3*!!!

Još uvek su u široj konjukciji (dozvoljen orbis delovanja), još uvek je neka težina u mislima, sa rečima, u komunikaciji...Za tri dana Merkur će biti u egzaktnom trigonu sa Neptunom u Ribama, ja ga iskreno jedva čekam, dogodiće se u subotu, za vreme vikenda...pa da odutam malo...negde :)).
Tako je što se tiče Merkura, vladara ove srede, vladara naših misli, reči, komunikacije, pokreta....
Juče smo imali egzatan sekstil Jupitera i Plutona....jaka energija, sa kojom su nam otvoreni neki putevi, dubokog istraživanja pre svega (Pluton), zatim širenja, ekspanzije (Jupiter). Moćna energija, ali tamo gde bude pronašla "pogodno tlo"!!! Ništa u ovozemaljskom životu nije jednostavno, toga smo svesni svakog dana... Nekada ne ide po planu, već prema sudbini...Ipak, ono što je bitno je da ova energija egzistira, tu je a na nama je da je "zgrabimo"!!!
Bito je da znamo i da ćemo imati "reprize" ovog sekstila: 14.aprila 11:58: RxJupiter sekstil Pluton na 21*; 12.septembara 09:55: Jupiter sekstil RxPluton na 18* ....Pratite šta vam se ovih dana dešava kada su Tran Jupiter i Pluton u pitanju....da bi mogli lakše da se snađete u aprilu i septembru!!!



Noćas smo imali Mlad Mesec u Jarcu, 
  • Mesec je bio u egzaktnoj konjukciji sa Suncem na 26*!!!

Mlad Mesec je faza posle koje se Mesec "puni"...od danas pa nadalje energija raste!!! Zbog toga često za 🌚Mlad Mesec vezujemo novi početak!!! Odlično vreme za započinjanje nečeg, za donošenje nekih bitnih odluka...Svako već prema svom horoskopu. Nešto što je recimo uopšteno i generalno je da u vreme ove faze možete započeti dijetu, ali možete i krenuti u odvikavanje od neke loše navike (pušenje, alkohol....). Pored dijete, možete doneti odluku i da vežbate, da se ulepšate (frizura, ili šta vam već treba)... Ipak svi različito reagujemo na energiju Mladog Meseca. Ja sam u vreme ove faze nekako usporena i uspavana...tako je godinama unazad! Već prvi dan posle ove faze ja se "budim" :). Uvek u to vreme pijem puno vode...orgaanizam mi traži!!! Osetljivija sam nego inače...Tran Mesec i Tran Sunce su sada u inkonjukciji sa mojim Nat Mesecom (trenutno) pa sam još osetljivija nego inače....Ali će da prođe :)), kao što i sve prolazi....
Ne pomažu (mila majko :-)) mnogo ni planete u Jarcu, za neke od njih to je težak položaj!!! Za neke od nas one donose težinu!!! Ima naravno i onih koji se sa ovim energijama odlično snalaze...Tako je to...svakom prema "zaslugama" ili položaju planeta u natalnom horoskopu. Kada neko kao ja kaže: Ne volim zimu....to uglavnom znači da mu ne prijaju energije planeta u Jarcu!!!



Ali....nikada u životu ništa nije ni crno ni belo, Mesec je jutros posle konjukcije sa Venerom prešao u Vodoliju i kreće sasvim drugačija priča, bar kada je Mesec u pitanju!!!
  • Mesec je prešao u Vodoliju u 09:31 CET
Noćas pre spavanja čeka nas kvadrat Meseca u Vodoliji sa Uranom u Ovnu...Posle nekih kvadrata planeta u Jarcu sa Uranom sada će i Mesec osloboditi jaku nervoznu, napetu, stresnu energiju...Sledeći Mesečev aspekt je takođe kvadrat, sa Jupiterom u Škorpiji, jedan sat posle ponoći 19.januara. I on unosi nervozu, preterivanja razna...Stavite katanac na frižider....a ako je prazan, zamislite da imate zmiju u novčaniku da ne budete u iskušenju da naručite neku hranu preko potrčka (kurirska dostav)...ovo je jedna prepreka za one koji su odlučili možda da drže dijetu!!!


I need to learn to fly
to fly out of this world
fly to the stars
fly for life


Posle jake energije stelijuma u Jarcu, Venera je prva (posle Meseca) koja će sutra preći u Vodoliju. Na " nebeskom radaru" (Vodolija) biće primećena energija ljubavi :)))
  • 18.januar 02:43: Venera ulazi u Vodoliju
  • 20.januar .02:07: Merkur sekstil Neptun
  • 20.januar 04:08: Sunce ulazi u Vodoliju
Mnogi će prodisati :-)). Zaista će mnogi od nas lakše disati sa ovom energijom... Više slobode, više mogućnosti, originalnosti i sl. Neke "ptice će da polete" :-)). Dva dana posle Venerinog ulaska u Vodoliju Merkur će biti u sekstilu sa Neptunom, mašta, intuicija, inspiracija će proraditi...U isto vreme će i Sunce preći u Vodoliju....
U energiji Jarca ostaju: Saturn koji će tu boraviti narednih oko tri godine, Pluton koji će tu boraviti do 2023. i Merkur koji će poslednji od planeta koje se brže kreću preći u Vodoliju - 31.januara!!! Boravak Saturna i Plutona u Jarcu tek ćemo osećatii...imaju ove planete neki plan za nas...ali otom potom. Pisala sam na strani AKTUELNO NA NEBU 2018. zapravo spomenula da ćemo njihovu konjukciju imati 12.01.2020. Kako je svaka konjukcija početak nekog novog ciklusa i ta konjukcija će nam biti jako bitna u to vreme....ali dotle će još mnogo voda proteći nebeskim svodom...Saturn je sada na 3* Jarca, Pluton na 19* Jarca prilično su daleko!!! Ta konjukcija 2020. dogodiće se na 22* Jarca, i tada u to vreme na početku 2020. pričaćemo ponovo o snažnoj energiji Jarca, o stelijumu u Jarcu, jer tada će u Jarcu boraviti: Jupiter, Sunce, Merkur, Saturn i Pluton!!! Zapamtite ovo!!!




Нема коментара:

Постави коментар