понедељак, 8. јануар 2018.

Šta rade zvezde u periodu od 08.januara do 15.januara...




08.januar 13:06: Sunce sekstil Jupiter
08.januar 17:12: Venera sekstil Jupiter
08.januar 20:58: Mars sekstil Pluton


Ono što sledi započeto je konjukcijom Marsa i Jupitera u Škorpiji!!! U naredna tri dana i Mars i Jupiter biće u sekstilima sa planetama u Jarcu: Sunce, Venerom i Plutonom!!!
Osećanje sreće, radosti života i ono kako je to biti srećan biće najjače ⭐u ponedeljak a sve zbog moćnih planeta Sunca i Jupitera u aspektu saradnje (sekstil)!!! Jupiter sve što dotakne prošili, ovde je u pitanju Sunce....izvor života, energije, vitalnosti...ali i naš karakter, ego... Muškarci u našem životu koje predstavlja Sunce takođe primaju pozitivnu energiju!!! Istog dana Venera i Jupiter u sekstilu, ovde će Jupiter proširiti osećanja, osmeh na licu...Procvetaće ljubav, Venera će se osloboditi, i ako je u Jarcu, više će koketirati, flertovati, šarmirati :)). Venera nije samo ljubav i ako nam je svima prva asocijacija uvek ljubav, Venera je lepota, umetnost, kreativnost...i to će da procveta :)). Venera je i novac, materijalna sigurnost i bezbednost....Zadovoljstvo, sreća, lepota....Uživajte u ovim trenucima! I tu nije kraj za prvi dan ove nedelje...Dva vladara Škorpije Mars i Pluton biće takođe u sekstilu...ima da pršti od energije! Ovo i jeste vrlo intezivna i moćna energija koju nam kosmos šalje...Ovo je energija za suštinske promene i transformacije... Ovo je energija koja vam pruža jaku moć ubeđivanja, nametanja moći i želja...Odredite cilj ako ga već nemate i samo napred!!! Naravno ovo je i moćna seksualna energija, pa tamo gde treba iskoristite je za obnavljanje strasti, regeneraciju i transformaciju intime...Sva tri sekstila su zaista moćna iskoristite ove energije na najbolji mogući način. 




09.januar 08:01: Sunce konjukcija Venera
09.januar 10:03: Venera konjukcija Pluton
09.januar 10:32: Sunce konjukcija Pluton
09.januar 22:07: Venera sekstil Mars

U utroak još moćnih energija vas očekuju da rade za vas! Prva je konjukcija Sunca i Venere u Jarcu, za njom konjukcija Venere i Plutona, i na kraju konjukcija Sunca i Plutona!!! Ima da pršti od energija!!! Sve se dešava u Jarcu, energiji koja je praktična, ozbiljna, temeljna, odgovorna...U konjukcijama su Sunce, Venera i Pluton!!! Naš ego, karakter, naša vitalnost, volja, muškarci (Sunce), naše emocije, kreativnost, lepota, uživanje, novac (Venera) i naša moć, duboka istraživanja, transformacija, regeneracija, materijalna i sva druga podrška (Pluton) zajedno u stelijumu!!!
Stelijum je skup planeta u istom znaku i kući međusobno u konjukciji!!! Stelijm naglašava kuću u kojoj se planete nalaze...Znak (ovde Jarac) će vam dati odgovor na pitanja šta i kako (znak su uloge)planete (Sunce, Venera i Pluton) u znaku će "igrati te uloge", kuće će vam reći gde (film ili prestava u kojoj glumci -planete igraju)...Glumci (planete), znak (uloge), kuće (film, prestava). Aspekti (konjukcije) će dodatno opisati ili psihološki uticaj ili događaj!!!
Istog dana Venera i Mars će biti u sekstilu!!! Muško - ženski odnosi u prvom planu!!! Energije koje sarađuju (Jarac, Škorpija), pa gde vam je potrebna ta saradnja! U emotivnim odnosima, u nekim drugim pre svega poslovnim...U emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti!!! Svi sekstili od predhodnog dana rade i dalje!!! Šta reći nego zaista je kosmos rešio da vam pruži šansu....




10.januar 06:36: Sunce sekstil Mars
10.januar 17:32: Merkur izlazi iz retrogradne senke sa 29* Strelca
10.januar 23:39: Saturn ulazi u retrogradnu senku sa 2* Jarca

U sredu sledi poslednji sekstil u nizu sekstila između Sunca i Marsa! Dve jake muške energije u saradnji...Tu su da pokrenu, motivišu...Da vas usmere, pokrenu...AKCIJA!!! Ovo je ključna reč za ovu energiju!!! Hrabrosti neće faliti!!!
Istog dana Merkur u Strelcu izlazi iz retrogradne senke....neće biti više nejasnih i zbunjujućih situacija. Istog dana Saturn u Jarcu (2*) ulazi u retrogradnu senku, tek da nam najavi njegov retrogradni ciklus koji će se dogoditi 18.aprila sa 9* Jarca!!!




11.januar 06:08: Merkur ulazi u Jarca

U četvrtak Merkur prelazi u Jarca, misli, reči, komunikacija će postati ozbiljniji, odgovorniji, praktičniji!!! Posle retrogradnog Merkurovog ciklusa ovo je dobra promena energije!!! Sada jasnije možete sagledati sve što se dešavalo u vremenu iza vas... 
11.januara u Jarcu će se naći: Merkur, Saturn, Pluton, Sunce i Venera!!! Moćan stelijum!!! Kod nekih od vas u istoj kući, kod drugih u dve....Vladavina Jarca očigledna!!! Dobro pogledajte koja je kuća ili kuće u pitanju u vašim horoskopima!!!




13.januar 08:03: Merkur konjukcija Saturn
13.januar 20:08: Venera kvadrat Uran

U subotu još jedna konjukcija u Jarcu, Merkura koji samo što je ušao u Jarca i Saturna koji je tu od decembra prošle godine... Ovo je njihova prva konjukcija u ciklusu i samim tim vrlo značajna!!! Vreme je možda za bitne odluke u vašem životu!!! Vreme je da sagledate jasno, objektivno, odgovorno neke stvari u vašim životima!!! Budite što realniji!!!
Istog dana posle nekog vremena i jedan kvadrat!!! Venera u Jarcu biće u kvadratu sa Uranom u Ovnu!!! Ove energije (Jarac, Ovna) se ne slažu, tako da su mogući neki nesporazumi, neprijatna iznenađenja, nervoza....Nepredvidljivih emotivnih ali i finansijskih dešavanja!!! Potreba za slobodom ovde je izražena!!! 





14.januar 21:44: Sunce kvadrat Uran

U nedelju posle Venere i Sunce će biti u kvadratu sa Uranom...Još neizvesnosti, uzbuđenja, nervoze...Kosmos se buni...nudi promene, mada te promene nam neće biti baš po volji!!!
U dva dana Uran u Ovnu će doneti razna iskušenja! Pre svega potrebu za slobodom i oslobađanjem. Očekujte neočekivano i kada je psihološki uticaj u pitanju ali i kda su stvarni događaji u pitanju!!!
U konjukciji su na početku nedelje: Sunce, Venera i Pluton!!! Na kraju nedelje u kvadratu sa Uranom (egzaktno) su Venera i Sunce!!! Šta je sa kvadratom Plutona i Urana? I on je tu ali od ranije i na njega sam vas krajme prošle godine upozorila!!! U novembru 2017. ovaj kvadrat nas je podsetio da je još uvek (na žalost) tu, ne u egzaktnom uticaju, ali dovoljno snažan da pokrene neke neprijatne stvari i lično i globalno!!! Politička situacija, ekonomska, vremenske prilike i neprilike!!! Zemljotresi, ekološke katastrofe, hladnoća, oluje, požari....probuđeni vulkani!!! Prevremeni izbori, nemiri u Iranu, tresu se berze...itd. Uran će tek u maju ove godine preći u Bika, da li nas tada čekaju neki bolji dani!?



Нема коментара:

Постави коментар