четвртак, 23. април 2015.

Život čine male stvari....sitnice... Juče i danas na nebu.....


Ne, nije fraza... Doslovce je tako.

Juče sam se probudila sa "prvim petlovima"....koje naravno samo zamišljam :-)))....
I nekako sam znala....
Znala sam i pre da sam pogledala kartu neba da će se dogoditi nešto lepo....I dogodilo se.... Iz servisa javili .... možete da preuzmete Lap Top ili da vam organizujemo kurir službu. Dolazim.... je bio moj odgovor....što je sigurno, sigurno je :)) 
 
I jutros su me probudili moji zamišljeni petlovi.....
Morala sam da registrujem tatin auto koji je na mom imenu i jedno slatko devojče me pita: Da li znate da vam uskoro ističe lična karta (ovde ide šokirani smiley).... Meni bilo juče kada sam je menjala ....a ono prošlo pet godina :)). I to je verovali ili ne jako lepa vest...jer sam ja znala da vozim godinu dana sa ne produženom dozvolom (ovde ide posramljeni smiley).....


Šta su aspekti :-)))
Otkrila sam misteriju :-))).....Merkur trigon Pluton.....i sada ću na vreme da produžim ličnu kartu, juče mi je stigao LT sreća...sreća, radost .....Venera sekstil Jupiter....osećam biće još lepih vesti, a i da ih ne bude napolju je predivan dan....ono pravo proleće .....konačnoooo :-)))))


Mesec je od jutros u Raku....
Ja od jutros rešavam porodične (Rk) stvari....
Divno je aspektovan Mesec .... u sekstilu je sa Suncem u Biku....ravnoteža duše (Mesec) i volje (Sunce)...
Ono bila sam malo ljuta na tatu Merkur konjukcija Mars jer mi nije rekao da će danas da registruje auto....ali kada je rekao Izvini....i poljubio me....zaboravih sve, pa i da nisam popila onu moju prvu jutarnju kafu :)))
Kako su neke navike čudne.....čak sam mogla i miris kafe da osetim....a kafe nigde....


Od jutros je Venera u Blizancima 
Tačno, ono egzaktno da egzaktnije ne može da bude na mom Marsu u Blizancima.....
Tran Venera je još uvek u sekstilu sa Jupiterom.....sprema se za sekstil sa Uranom....osećam biće tu još zanimljivih dešavanja i iznenadnih (lepih)....Evo ja se raspisala (uticaj Blizanaca)....Vredna sam od jutros :-))), a danas me baš čeka vrlo ispunjen radni dan (Mars).....
I naravno da radim dva posla :-)))....to je taj moj Mars :-)), samo prija mu energija Venere :-))) pa se ne žali :-))))....ono radi i peva :-)))

I evo....ti aspekti baš rade.....u pisanju me prekida jedan poziv :-)))
Neko :-))), treba moj savet.....ali uvod je bio vrlo šarmantan.... u skladu sa njegovim znakom :-)), neću vam reći koji je :-))), samo da njegova Venera ide preko mog Neptuna, a njegov Uran preko mog Meseca :-))). Posle kraćeg ubeđivanja da mu odmah odgovorim dogovorili smo se ....Merkur trigon Pluton .....moć ubeđivanja da se čujemo sutra kada budem imala više vremena :-)))).


Nije mu pomoglo ni...:-)))))
Ti si jedina od svih
koja dođe kada treba
ti si sunce moga neba
tebi mogu reći sve.....

I još jedna poruka (SMS).... još neko treba moj savet, i nije joj trebalo nikakvo ubeđivanje...odgovorila sam joj da ću naći vremena za nju.....ili što bih ja rekla "uglaviću je" :-)))

P.S. Znam da nisu svi osetili povoljne uticaje tranzita.... Znam da je tako i da mi čak niste pisali, a jeste....Svi smo različiti....i svi imamo jedinstvene natalne karte - karaktere! Danas nekome aspekti ulepšaju dan.....sutra nekom drugom.... Danas nekome ti aspekti ne donesu očekivano, sutra nekom drugom. Bilo je tako i biće....Kolo sreće (planeta) se okreće....Ono što je najlepše od svega a opet nije fraza: Posle kiše sunce i duga dođu :-)).

  Jedina 

 

Нема коментара:

Постави коментар