понедељак, 13. април 2015.

Nedeljni horoskop za period od 13.Aprila do 20.Aprila...

Ove nedelje bi mogli malo da usporimo. Merkur u sredu ulazi u znak Bika, koji je i senzualan i praktičan. Taman da zastanemo malo i pomirišemo neki cvet... Vreme je za prave vrednosti i za emotivnu i za materijalnu sigurnost, za takve misli, reči, komunikaciju... Da stvarno slušamo sagavornike i šta nam oni govore... Uzmite nekog za ili pod ruku i šetajte, negde u prirodi jer to vole i Merkur (šetnja) i Bik (priroda)....Pluton u Jarcu ove nedelje kreće unazad, vreme je za duboko istraživanje, "veliko spremanje" , da pročistitmo svoj životni prostor da u njega može ući nova energija kada za to dođe vreme....Na kraju nedelje još jedna šansa za novi početak sa Mladim Mesecom u Ovnu. Energija Ovna voli sada i odmah, okrenuta je ka budućnosti, nema vremena za prošlost ali ima da se pokrenemo i da shvatimo da je proleće konačno počelo.....

Ovan nedeljni horoskop
Merkur ove nedelje prelazi u Bika u vašu 2.kuću, zonu vrednosti i one materijalne i one emotivne, vrednosti i sigurnosti. Možda je vreme da malo zastanete i razmislite na temu vrednosti, finansija i donesete neke važne odluke. Pluton u Jarcu ove nedelje kreće unazad kroz vašu 10.kuću, vreme je za dublje istraživanje i čišćenje stare energije vezano za vaš ego, karijeru, društveni status i položaj, da bi napravili mesta novoj energiji i nekim novim ambicijama i cilevima. Mlad Mesec ove nedelje u vašem znaku u vašoj zoni ličnosti, šansa za novi početak, od izgleda do nekih ličnih ambicija i ciljeva.


Bik nedeljni horoskop
Ove nedelje u vaš znak ulazi Merkur. Vreme je da zastanete i razmislite malo o svemu. Ovo je energija koju treba iskoristiti, za planove, ambicije, razgovore, pregovore. Pozovite koga treba, pošaljite poruke, mailove. Ovo je i vreme za ličnu promociju, ali i za samoanalizu. Pluton u Jarcu ove nedelje kreće unazad u vašoj 9.kući u zoni životne filozofije i vidika, morala, zakona, pravde, istine...obrazovanja, dalekih stvari i inostranstva. Vreme je za duboko istraživanje, čišćenje energije, pripremu za neke neophodne promene koje će doći. Mlad Mesec u Ovnu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 12.kući, u zoni skrivenog, tajni, podsvesti. Pre nego što krenete dalje malo pročačkajte po podsvesti, tu su neki skriveni potencijali, vidite i šta vas to zatvara, šta krijete i polako krenite napred.

Blizanci nedeljni horoskop
Ove nedelje vaš vladar Merkur prelazi u Bika u vašu 12.kuću. Vreme je za "čitanje između redova", za snove, meditiranje, tajne razgovore i sa sobom i sa drugima. Da razmislite o stvarima koje ste sakrili ili potisnuli. Obratite pažnju na vaše snove oni vam mogu reći mnogo toga. Pluton u Jarcu ove nedelje kreće unazad u vašoj 8.kući, zoni kriza, promena, intime, strasti, tuđeg novca i podrške. Vreme je za duboko istraživanje i čišćenje, za pripremu za neke buduće važne promene u vašem životu. Pre toga dobro pročistite staru energiju. Mlad Mesec u Ovnu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 11.kući u zoni društvenosti, prijateljstva, nadanja, želja, iznenadnih dešavanja. Vreme je za nove projekte, vreme je da se pokrenete i u društvenom smislu.

Rak nedeljni horoskop
Merkur ove nedelje prelazi u Bika u vašu 11.kuću, zonu društvenosti, prijateljstva, nadanja, želja, iznenadnih dešavanja. I ako je ovo nešto sporija energija ona je i stabilnija i praktičnija za sve vaše društvene potrebe i komunikaciju. Sve u vezi društvenog angažovanja, komunikacije, novih ideja sada je vreme za tako nešto. Bez žurbe i temeljno. Razgovori sa prijateljima, grupama kojima pripadate o novim projektima za koje vreme tek dolazi. Pluton u Jarcu ove nedelje kreće unazad u vašoj 7.kući, zoni partnerstva i onog emotivnog i svakog drugog. Vreme je za duboko istraživanje odnosa u kojima ste. Možda i za neko "čišćenje". Za suočenje sa nekim emocijama i odlukama da li je potrebno nešto pustiti ili napustiti. Možda je vreme i da se suočite sa nekom emotivnom prošlošću. Tek posle ovog procesa i ciklusa možete krenuti napred. Mlad Mesec u Ovnu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 10.kući u zoni vašeg ega, karijere, društvenog statusa i položaja. Vreme je za nove ambicije, ciljeve, možda i za novi posao.

Lav nedeljni horoskop
Merkur će ove nedelje preći u Bika u vašu 10.kuću, zonu ega, karijere, društvenog statusa i položaja. Vreme je da malo zastanete i razmislite o svemu, razgovarate sa nekim ljudima, razmotrite neke poslovne poteze i pripremite se za nove. Pluton u Jarcu ove nedelje kreće unazad u vašoj 6.kući i vreme je za neka dublja istraživanja i čišćenje energije u sferi svakodnevnog života, posla kojim se bavite, poslovnih odnosa, ali i zdravlja i zdravstvenih navika. Morate osloboditi prostor za novu energiju, pre svega u vezi zdravlja a onda i posla. Mlad Mesec u Ovnu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 9.kući, zoni životne filozofije i vidika, morala, zakona, pravde, istine, obrazovanja, inostranstva. Eto prilike da započnete nešto novo od ideala, verovanja, nadanja do nekog učenja ili putovanja u daleke krajeve.

Devica nedeljni horoskop
Vaš vladar Merkur ove nedelje prelazi u Bika u vašu 9.kuću, zonu životne filozofije i vidika, morala, zakona, pravde, istine, obrazovanja, inostranstva. Vreme je da zastanete i razmislite o nekim stvarima, razgovarate sa ljudima koji su negde daleko, ali i sa svima za koje vas vežu neka ista ili slična interesovanja ili životna filozofija. Pluton u Jarcu ove nedelje kreće unazad u vašoj 5.kući, zoni emocija, ljubavi, ljubavnih dešavanja, zabave, uživanja, dece. Vreme je za preispitivanje, duboko istraživanje osećanja, ljubavnih dešavanja, svega u vezi načina na koji uživate ili se zabavljate, pitanja u vezi dece. Potrebno je da otkrijete gde ste zapeli, šta treba pustiti ili napustiti, i da li je vreme za novu energiju. Mlad Mesec u Ovnu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 8.kući, zoni krize, promena, intime, strasti, tuđeg novca i podrške. Vreme je za novi početak, drugačiji, za hrabriji skok u vezi vaših intimnih stvari i pitanja ali i zajedničkih finanasija, nekih dugova, kredita, pozajmica.

Vage nedeljni horoskop
Merkur ove nedelje prelazi u Bika u vašu 8.kuću, zonu krize, promena, intime, strasti, tuđeg novca i podrške.Vreme je da malo zastanete i razmislite o svemu temeljno i praktično.Vreme je za vrlo intimne razgovore. Oni uključuju i neke finansijske dileme, sve ovo je potrebno da bi potvrdili nešto u šta neko vreme sumnjate. Pluton u Jarcu ove nedelje kreće unazad u vašoj 4.kući, zoni doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnih stvari i poslova. Vreme je za dublje istraživanje vaših odnosa sa porodicom, sa nekom vašom prošlošću i korenima. Negde je to neko čišćenje u prenosnom smislu reči, negde ono stvarno, kao i renoviranje, mogućnost preselenja i sl. Mlad Mesec u Ovnu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 7.kući, znaku preko puta vas, zona partnerstva i emotivnog i svakog drugog. Imate šansu za novi početak, negde pre tog početka dolazi kraj, negde su to promene koje liče na novi početak.

Škorpija nedeljni horoskop
Ove nedelje Merkur će preći u Bika u vašu 7.kuću, preko puta vašeg znaka u zonu partnerstva i emotivnog i svakog drugog. Vreme je za razgovor sa partnerom ako ste u vezi, ili sa nekim sa kim ste u nekom partnerskom odnosu, porodičnom, prijateljskom, poslovnom. Kako je Merkur u Biku više tvrdoglav, nemojte i vi da budete takvi. Pluton u Jarcu ove nedelje kreće unazad u vašoj 3.kući, zoni misli, reči, komunikacije. Vreme je za dubinsko istraživanje, misli pre svega a onda i nekih komunikacija sa nekim ljudima kao i nekih odluka ranije donetih. Možda je potrebno neko preispitivanje i čišćenje da bi otvorili put novoj energiji novim mislima i drugačijoj komunikaciji.  Mlad Mesec u Ovnu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 6.kući u sferi svakodnevnog života, posla kojim se bavite, poslovnih odnosa, ali i zdravlja i zdravstvenih navika. Novi početak u vezi nekog posla ili zdravstvenih navika ili samo nešto u vezi svakodnevne rutine, nešto novo i drugačije.

Strelac nedeljni horoskop
Ove nedelje Merkur će preći u Bika u vašu 6.kuću u oblast svakodnevnog života, posla kojim se bavite, poslovnih odnosa, ali i zdravlja i zdravstvenih navika. Možda je vreme da malo zastanete i razmislite o nekim navikama, svakodnevnim, poslovnim, zdravstvenim. Da prikupite neke nove informacije, razgovarate na tu temu sa nekim ljudima, možda i da obavite neke važne poslovne razgovore. Ovo je dobra energija i za poslovne pregovore, ali i za sva pitanja koja su vezana za vaše zdravlje. Pluton u Jarcu ove nedelje kreće unazad u vašoj 2.kući, zoni vrednosti i ličnih finansija. Vreme je za dubinsko istraživanje svega što ima veze za vaš odnos prema vrednostima, šta je vredno a šta više nije. Vreme je i za menjanje odnosa prema novcu generalno. Mlad Mesec u Ovnu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 5.kući, zoni emocija, ljubavi, zabave, uživanja, dece. Vreme je za novi početak u ljubavi ili za novu ljubavnu priču. Za neke nove kreativne projekte, ali i za neka slavlja.

Jarac nedeljni horoskop
Ove nedelje Merkur će preći u Bika u vašu 5.kuću, zoni vaših emocija, ljubavi, zabave, uživanja, kreativnosti, dece. Možda je vreme da malo zastanete i razmislite, razgovarate sa partnerom o nekim važnim stvarima. Ili ako ste sami da izađete negde u prirodu u šetnju neku, možda na nekoj pešačkoj stazi upoznate nekog. Ako vam ovo izgleda nemoguće, aktivirajte se svakako razgovarajte sa nekim o ljubavi, pišite, budite kreativni, a ljubav će stići kada je vreme za nju. Družite se, uživajte u svim čulima, komunicirajte na sve moguće načine. Pluton u vašem znaku ove nedelje kreće unazad, vreme je za dubinsko istraživanje pre svega vas samih, od izgleda do životnih stavova, načina života... Vreme je da utvrdite gde ste zapeli, gde ste izgubili kontrolu, u čemu ste opsesivni. Da bi otvorili put novoj energiji potrebno je neko unutrašnje čišćenje pre svega ali i svega onog što vas opterećuje. Mlad Mesec u Ovnu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 4.kući, zoni doma, porodice, porodičnih odnosa. Prilika za neke nove porodične stvari i odnose, ali i prilika za promene u okviru doma, renoviranje, uređenje, negde kod nekih od vas možda i preselenje.

Vodolije nedeljni horoskop
Ove nedelje Merkur će preći u Bika u vašu 4.kuću, zoni doma, porodice, porodičnih odnosa.Vreme je za praktične razgovore u okviru porodice. Ili za razgovore, planove i pregovore u vezi nekih vaših privatnih stvari ili poslova. Pluton u Jarcu ove nedelje kreće unazad u vašoj 12.kući, zoni skrivenih stvari, tajni, podsvesti. Vreme je za dubinsko istraživanje, rada na sebi da bi postigli neki nivo dublje transformacije. Možda je potrebno da utvrdite šta je to duboko skriveno u vašoj podsvesti, šta ste nekada ranije potisnuli, ostavili za bolja vremena. I neke tajne bi trebale da budu preispitane. Da bi otvorili put novoj energiji potrebno je pustiti sve čega se grčevito držite, svega tajnog i potisnutog. Mlad Mesec u Ovnu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 3.kući u zoni misli, reči, komunikacije otvara vam put za novi početak pre svega kada su misli u pitanju, za bolju komunikaciju, razmenu informacija, sve novo i sveže što će vas pokrenuti.

Ribe nedeljni horoskop
Ove nedelje Merkur će preći u Bika u vašu 3.kući u zonu misli, reči, komunikacije što odgovara Merkuru jer dobro poznaje tu oblast. Za vas to znači bolja, praktična i konstruktivna komunikacija sa ljudima, razmena ideja, poruka, pošte, mailova. Više telefoniranja, sastanaka, druženja, kretanja. Pluton u Jarcu ove nedelje kreće unazad u vašoj11.kući, u zoni društvenosti, grupa kojima pripadate, prijateljstva, ideja, želja, nadanja kao i nekih iznenadnih dešavanja. Vreme je za dubinsko istraživanje i preispitivanje vašeg društvenog života, prijateljskih odnosa ili nekih odnosa u grupama kojima pripadate. Mlad Mesec u Ovnu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 2.kući, zoni vrednosti, odnosa prema vrednostima, ličnih finanasija. Novi početak bi mogao da se dogodi u vezi prihoda, načina i izvora zarade, možda je vreme da se pokrenete i borite se za bolju materijalnu situaciju ali i za više sigurnosti i emotivne i finansijske.

Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 13.Aprila do 20.Aprila...
Pročitajte najpre svoj znak, a onda i za znak u kome vam je podznak.

  Ako treba da je kraj  

 

Нема коментара:

Постави коментар