понедељак, 20. април 2015.

Nedeljni horoskop za period od 20.Aprila do 27.Aprila


Kontakt sa prirodom....

Prošle nedelje smo već usporili, bar što se misli, reči i komunikacije tiče....i ove nedelje pred nama sledi usporavanje :)). Energije se menjaju.  Iz vatrenog, željnog da u svemu bude prvi, željnog akcije Ovna ulazimo u nešto sporiju energiju zemlje u Bika. Sunce će u Biku boraviti do 21.Maja.
Merkur, Mars i Venera ove nedelje u akciji....Merkur i Mars će u dobroj energiji sa Plutonom doneti više hrabrosti i odlučnosti. Međutim budite oprezni, sa Merkurom i Marsom u konjukciji pažljivo birajte svoje bitke. Moguć je i kraći zastoj, povlačenje, zaboravnost sve zbog Merkura u kvadratu sa Jupiterom. Ako se suzdržite od blefiranja, laži i konflikata sve ne mora da bude komplikovano kako izgleda.
Najbolje od svega ove nedelje su aspekti Venere u Blizancima koja konačno može da bude ono što ona jeste, radoznala, komunikativna, zaljubljena. Moguće su iznenadne, nove ljubavi.



Ovan nedeljni horoskop
Ove nedelje sa Suncem u Biku u vašoj 2.kući sve je baš onako kako treba. Sunce je svoje na svome. U narednih mesec dana bićete okupirani materijalnim stvarima, ali i pitanjima vrednosti generalno, tu negde je i pitanje emotivne sigurnosti. Sa Merkurom i Marsom u ustoj kući - sferi života, pitanja materijalne i emotivne sigurnosti ove nedelje vrlo biti u vašim životima. Nekako će se sve vrteti oko novca i emocija (Merkur kvadrat Jupiter), pazite da ne preterate u nečemu, mogući su netaktičnost, blefiranje, konflikti. Ipak jako dobra energija povezuje finansije i poslove, karijeru (Merkur, Mars trigon Pluton). Budite oprezni sa rečima (Merkur konjukcija Mars). Ove nedelje ljubavni život interesantan posebno kada je komunikacija u pitanju, iskoristite povoljne energije (Venera sekstil Jupiter, Uran). Nekima od vas se smeši nova ljubav, nekima kraći put ili izlet u dvoje. Napišite neku poruku ili pismo.

Bik nedeljni horoskop
Ulaskom Sunca u vaš znak od ove nedelje vi ste miljenici neba. Zasijaćete, ovo je vaš period i doba godine iskoristite ovu energiju. Sa Merkurom i Marsom u vašem znaku sve je moguće, ovaj trio planeta će vam dati dovoljno podsticaja i energije. Neka vrsta preterivanja, moguća rasejanost, zastoj ide iz pravca dom, porodica. Pogledajte da li ste platili sve račune (Merkur kvadrat Jupiter). Čuvajte se netaktičnosti, konflikata sa nekim članovima porodice. Jako dobra energija ide iz pravca daljina, inostranstva, obrazovanja, životne filozofije (Merkur, Mars trigon Pluton). Ipak budite oprezni sa rečima, izbrojte pre nego kažete nešto što bi kasnije možda povukli (Merkur konjukcija Mars). Emotivni život na neki način povezan sa materijalnim prilikama. Venera u vašoj 2.kući, kući emotivne i materijalne sigurnosti pokrenuće ove priče (Venera sekstil Jupiter, Uran). Neke lepe vesti vezane za dom, porodicu ali i neke daljine. Ako se u ovom periodu zaljubite, to će imati energiju sigurnosti i trajanja.

Blizanci nedeljni horoskop
Sunce u Biku ove nedelje će se "sakriti" u vašoj 12.kući. Osvetleće vaš skriveni sektor, vaše tajne, podsvest i ono što ste gurnuli negde da sačeka bolja vremena. Iskoristite ovu energiju ili za sređivanje "ostave" ili za punjenje baterija pred Sunčev ulazak u vaš znak. Imate vremena čitavih mesec dana. Sa Merkurom i Marsom u istoj kući, neke tajne dolaze u prvi plan. Pripazite, ne budite netaktični, skloni preterivanju, konfliktima (Merkur kvadrat Jupiter). Možda neke tajne nećete moći da sačuvate. Pripazite i na komunikaciju. Sa druge strane baš neke tajne, neki tajni izvori mogu vas pokrenuti u pravcu regeneracije i transformacije, možda i na neke suštineske promene, posebno u intimnim stvarima, ali i kada se radi o nekom tuđem novcu i podršci (Merkur, Mars trigon Pluton). Čuvajte i svoje i nečije tajne (Merkur konjukcija Mars). Izbrojte pre nego nešto kažete. Venera je i dalje blago vama u vašem znaku. Na emotivnom planu lepe vesti, dobra komunikacija, druženje sa prijateljima, lepa emotivna iznenađenja (Venera sekstil Jupiter, Uran). Nekima od vas iznenadna ljubav na najneočekivanijim mestima.

Rak nedeljni horoskop
Sa Suncem u Biku u vašoj 11.kući, kući društvenosti, prijateljstva, ideja, nadanja, želja i iznenadnih dešavanja, sve je moguće. Iz te oblasti života crpićete svu energiju. Sa Merkurom i Marsom u istoj kući u prvi plan dolaze neke ideje, više društvenosti i prijateljstva, razmene ideja, informacija. Međutim pripazite se na relaciji novac - prijatelji (Merkur kvadrat Jupiter). Nemojte da neka prijateljstva propadnu zbog novca. Mogli bi da budete razočarani, mogući su i konflikti. Sa druge strane neka dobra energija na relaciji iznenadnih dešavanja i partnerstva. Mogućnost nekih ozbiljnih razgovora i donošenja ozbiljnih odluka kada je vaše partnerstvo u pitanju (Merkur, Mars trigon Pluton). Možda je vreme za iskren razgovor i otvorene karte. Ako ste sami (emotivno) onda sve ovo važi za sva druga partnerstva i vaš odnos sa javnošću. Budite oprezni sa rečima posebno prema prijateljima (Merkur konjukcija Mars). Venera i dalje u vašoj 12.kući, kući tajni, skrivenog, podsvesti. Neki tajni emotivni i momenti i susreti. Nešto povezano sa nekim materijalnim stvarima i novcem, ali i poslovima i karijerom (Venera sekstil Jupiter, Uran). Nova ljubav kroz karijeru.

Lav nedeljni horoskop
Ove nedelje Sunce u Biku u vašoj 10.kući, kući ega, društvenog i svakog drugog statusa, položaja. Drugi će misliti da ste zasijali i videće vas u drugačijem svetlu. Što vama nije nepoznato jer volite da ste u centru pažnje. Sa Merkurom i Marsom u ovoj kući i u mislima i u komunikaciji ste najviše negde oko karijere, tu ste i najviše angažovani i u akciji. Međutim pripazite malo, ne preterujte, mogući su konflikti, netaktičnosti, problemi sa autoritetima (Merkur kvadrat Jupiter). Ne morate baš da kažete sve što mislite. Sa druge strane svakodnevni život, neki poslovi, zdravlje dobiće jednu sasvim novu i jaku energiju (Merkur, Mars trigon Pluton). Moći ćete da ostvarite neke planove i ciljeve koje ste ranije zacrtali. Imaćete i mogućnost regeneracije i bolje zdravstvene prilike. Pripazite na komunikaciju, pre nego što nešto kažete izbrojte (Merkur konjukcija Mars) posebno kada su u pitanju autoriteti (otac, šef....). Venera i dalje u vašoj 11.kući, kući društvenosti, prijateljstva iznenadnih dešavanja. Ove nedelje moguć uzbudljiv emotivni život, neke lepe vesti, poruke, pisma (Venera sekstil Jupiter, Uran). Nešto iz pravca daljina. Nekima od vas moguća nova iznenadna ljubav. Jupiter je u vašem znaku sve je moguće.

Devica nedeljni horoskop
Sunce u Biku ove nedelje u vašoj 9.kući, kući daljina, inostranstva, životne filozofije i vidika, morala, pravde, zakona, istine. U narednih mesec dana odatle će dolaziti najviše energije ali i vi ćete želeti tu da zasijate. Sa Merkurom i Marsom iz iste kuće vaše misli su ili usmerene ka nekim daljinama ili ste u fazi nove životne filozofije, najviše energije i akcije ide iz tog pravca takođe. Međutim neka tajna nešto u vezi daljina ili vašeg pogleda na svet biće u nekoj vrsti "opasnosti". Neko nezadovoljstvo i gorčina. Neka vrsta preterivanja, laži, konflikata. Neko nije iskren, ili vi niste iskreni (Merkur kvadrat Jupiter). Sa druge strane, emotivni život, kreativni, onaj gde uživate i zabavljate se, život vaše dece i pitanja oko dece (ako ih nemate) dobiće jednu sasvim novu energiju. Više odlučnosti i hrabrosti za donošenje nekih važnih odluka, za kretanje u neku akciju (Merkur; Mars trigon Pluton). Jako dobra energija za fizičku aktivnost. Pripazite ne komunikaciju posebno sa ljudima koji su negde tamo daleko (Merkur konjukcija Mars). Venera i dalje u vašoj 10.kući, kući društvenog statusa i položaja, karijere. Neko vreme vas drugi ljudi vide drugačije, nekako lepše. Na emotivnom planu moguća su neka tajna dešavanja, tajne veze i susreti, nešto lepo što će vas ispuniti, ali i mogućnost neke nove iznenadne i vrlo strastvene ljubavne priče (Venera sekstil Jupiter, Uran).

Vage nedeljni horoskop
Ove nedelje Sunce u Biku u vašoj 8.kući, kući intime, strasti, tuđeg novca i podrške. Sa Suncem u narednih mesec dana u ovoj oblasti života imaćete priliku za regeneraciju i transformaciju i neke bitne promene. Sa Merkurom i Marsom u istoj kući, misli, komunikacija, akcija su nekako u prvom planu. Nešto u vezi nekih intimnih pitanja, zajedničkog novca, tuđeg novca (pozajmice, krediti...). Pripazite moguća su iznenadna dešavanja u vezi svega ovog, neko preterivanje, konflikti, laži, netaktičnost, posebno ako je u "igri" i neko prijateljstvo (Merkur kvadrat Jupiter). Sa druge strane jako dobra energija iz pravca doma, porodice, porodičnih odnosa (Merkur, Mars trigon Pluton). Više hrabrosti i odlučnosti, posebno za donošenje nekih bitnih odluka. Pripazite ne komunikaciju, oštre, sarkastične reči i izjave (Merkur konjukcija Mars). Venera i dalje u vašoj 9.kući, kući daljina, inostranstva, obrazovanja, životne filozofije. Moguća su neka zaista lepa i srećna dešavanja posebno ako ste u nekoj dužoj vezi. Mogućnost i za iznenadne veze za one koji su sami (Venera sekstil Jupiter, Uran).

Škorpija nedeljni horoskop
Od ove nedelje i narednih mesec dana Sunce će boraviti preko puta vašeg znaka u Biku, u vašoj 7.kući, kući odnosa, partnerstva, javnosti. Tu ćete i želeti da zasijate, odatle će ići i najviše energije. Ipak u centru pažnje partner i partnerski odnosi. Sa Merkurom i Marsom u istoj kući sve je još intezivnije u toj oblasti, i komunikacija i akcija. Međutim potrebno je da malo pripazite posebno da u nekim situacijama ne preterujete, čuvajte se netaktičnosti, konflikata (Merkur kvadrat Jupiter). Mogući su i neki problemi u vezi karijere, sve će biti dobro ako ne blefirate, i ako niste rasejani i zbog toga dođete u sukob sa zakonom. Opet sa druge strane, jako dobra energija za bolju komunikaciju generalno ali i u partnerskim odnosima (Merkur, Mars trigon Pluton). Više hrabrosti i odlučnosti da donesete neke bitne odluke. Ipak pripazite ne komunikaciju posebno sa partnerom i u odnosima sa javnošću (Merkur konjukcija Mars). Venera i dalje u vašoj 8.kući, kući intime, strasti, tuđeg novca (banka, pozajmica, krediti...). Bolje finansijske prilike, novi izvori zarade kroz poslove i karijeru, neki iznenadni priliv novca. Mada i neki emotivni vrlo strastveni momenti (Venera sekstil Jupiter, Uran).

Strelac nedeljni horoskop
Sunce u Biku ove nedelje u vašoj 6.kući, kući svakodnevnog života, posla, zdravlja. Više energije u toj oblasti vašeg života. Sa Merkurom i Marsom u istoj kući intezivna komunikacija, razmišljanje na temu posla i zdravlja, više akcije u svim ovim oblastima. Budite oprezni u vezi nekih dešavanja u poslu i zdravlju, čuvajte se preterivanja, netaktičnosti, konflikata, posebno u vezi inostranstva ali i svega što ima veze sa zakonom i pravdom (Merkur kvadrat Jupiter). Sa druge strane jako dobra energija iz pravca vrednosti, novca, materijalne i emotivne sigurnosti. Neke bolje poslovne prilike koje donose materijalnu satisfakciju, ali i više hrabrosti i odlučnosti. Možda je vreme za povišicu, ali da se oko nje lično angažujete (Merkur, Mars trigon Pluton). Pripazite na komunikaciju kroz posao i poslovne odnose, posebno sa kolegama i podređenima (Merkur konjukcija Mars). Venera i dalje preko puta vašeg znaka u vašoj 7.kući. Odnosi, partnerstva, veze, ove nedelje mnogo bolji. Neke lepe vesti iz inostranstva, nekome i možda neki put u dvoje. Moguće su i iznenadne ljubavi (Venera sekstil Jupiter, Uran).

Jarac nedeljni horoskop
Ove nedelje Sunce u Biku u vašoj 5.kući, kući emocija, ljubavi, zabave, uživanja, kreativnosti, dece. U narednih mesec dana ovo je oblast u kojoj ćete želeti da zasijate. Pred vama je mesec dana uživanja, lepih emotivnih dešavanja. Sa Merkurom i Marsom ovde sve je još intezivnije. I misli, komunikacija ali i akcija. Međutim postoji mogućnost nekog preterivanja, blefiranja, laži, konflikata (Merkur kvadrat Jupiter). Sa druge strane jako dobra energija iz pravca Plutona u vašem znaku, više hrabrosti i odlučnosti kada su emocije u pitanju ali i neke bitne  emotivne odluke (Merkur, Mars trigon Pluton). Ipak pripazite na komunikaciju posebno u emotivnim stvarima i sa ljudima sa kojima ste u nekoj emotivnoj priči (Merkur konjukcija Mars). Venera i dalje u vašoj 6.kući, kući svakodnevnog života i rutine, posla, zdravlja. Ove nedelje neki novi momenti u vezi ljubavi, ali možda preko posla ako radite, ili će samo neka nova energija da malo promeni svakodnevicu i rutinu. Možda je to negde neka nova ljubav, negde su to neki lepi momenti u dvoje u četiri zida (Venera sekstil Jupiter, Uran).

Vodolije nedeljni horoskop
Sunce u Biku ove nedelje u vašoj 4.kući, kući doma, porodice, porodičnih odnosa. U narednih mesec dana tu ćete imati najviše energije. Sa Merkurom i Marsom u istoj kući komunikacija i akcija najviše u toj oblasti života. Moguća su neka preterivanja, blefiranja, laži, konflikti sa nekim iz porodice, ali i sa partnerom ako ste u nekoj dužoj vezi ili braku (Merkur kvadrat Jupiter). Sa druge strane jako dobra energija iz pravca skrivenog, tajni, podsvesti. Više hrabrosti i odlučnosti da se neka porodična situacija sredi, donošenje nekih važnih odluka. Međutim ovo je i energija sa kojom možete napuniti baterije i regenerisati se (Merkur, Mars trigon Pluton). Pripazite na komunikaciju u okviru porodice, posebno sa nekim članovima (Merkur konjukcija Mars). Venera i dalje u vašoj 5.kući, kući emocija, ljubavi, zabave, uživanja, dece. Ove nedelje neka lepa dešavanja, posebno u emotivnoj komunikaciji. Neko će možda i na neki iznenadni put u dvoje. Nekima od vas nova ljubav (Venera sekstil Jupiter, Uran).

Ribe nedeljni horoskop
Sunce u Biku ove nedelje u vašoj 3.kući, kući misli, komunikacije, učenja, kraćih putovanja. Narednih mesec dana ćete u ovoj oblasti imati najviše energije i tu ćete na neki način i zablistati. Lepši odnosi sa braćom i sestrama, komšijama. Sa Merkurom i Marsom u istoj kući vrlo intezivna komunikacija ali i razne akcije. Budite oprezni u poslovnoj komunikaciji, povedite računa i o zdravlju i zdravstvenim navikama, moguća su razna preterivanja, konflikti (Merkur kvadrat Jupiter). Sa druge strane jako dobra energija iz pravca društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja, ideja, želja, nadanja. Imaćete više hrabrosti i odlučnosti da donesete neke bitne odluke i da obavite neke važne razgovore (Merkur, Mars trigon Pluton). Pripazite ipak generalno na komunikaciju, izbrojte pre nego nešto kažete (Merkur konjukcija Mars). Venera i dalje u vašoj 4.kući, kući doma, porodice, porodičnih odnosa. Neka lepa dešavanja u toj oblasti vašeg života. Bolja finansijska sitiacija nekima od vas, nekome možda neko preselenje ili odluka za život u dvoje. Nekome možda nova ljubav preko posla (Venera sekstil Jupiter, Uran).



Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 20.Aprila do 27.Aprila
Pročitajte najpre svoj znak, a onda i za znak u kome vam je podznak.

Hej, koji si znak...
Bik....Ovan il' Rak :)
Hej da nisi Lav....joj ježim se sav :))


Нема коментара:

Постави коментар