уторак, 15. јул 2014.

Nedeljni horoskop (14.Jul do 21.Jul)

 Uz tekst: "Šta rade zvezde u periodu od 14.Jula do 21.Jula"....
Proverite gde treba da raširite crveni tepih, postavite svetlo i kameru. Zašto? Jer Jupiter ulazi u znak Lava. Svaki znak ima svoju priču proverite i koju.
I nije tu kraj tek početak, jer krajem nedelje Saturn kreće napred, ako ste bili dobri učenici i savladali lekcije blago vama. Pogledajte gde vas čeka diploma.
Venera ove nedelje takođe menja znak i ulaskom u Raka nudi nam da plivamo morima, okeanima i jezerima naših emocija....
***Možda bi bilo dobro da osim vašeg znaka pročitate i znak koji je vaš podznak jer i tu možete da otkrijete puno, posebno za ulazak Jupitera u Lava. 

_____________________________________
OVAN:


LJUBAV: Blago vama, Jupiter ulaskom u Lava narednih godinu dana boraviće ovde u vašoj zoni emocija, ljubavi, kreativnosti, dece. Starim vezama proširenje i ekspanzija, možda i luda želja venčanja u Las Vegasu ili na nekoj egzotičnoj plaži. Oni koji su sami mogu da očekuju nove ljubavi, ono tipa "jednom se ljubi". Vreme je i za bebe... Kretanjem Saturna napred u vašoj zoni promena, regeneracije, intimnosti strasti, mnogi će postati hodajući magnet...Venera će ulaskom u Raka boraviti u zoni doma, porodice i porodičnih odnosa i mnogi će uživati u domu, mada sa energijom Jupitera i Saturna ko zna, možda će ljubav cvetati baš u vašim domovima...
POSAO: Sa Merkurom u Raku u zoni doma i privatnog, možda su mnogi od vas već na odmoru, ako ne stvarno onda u glavi. Mirniji period u svakom slučaju.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro. Zahvaljujući Merkuru u Raku. Punjenje baterija u domu i sa porodicom.
_____________________________________
BIK:

LJUBAV: Bikovi će ulazak Jupitera u Lava proslaviti u domu svom, jer narednih godinu dana Jupiter će boraviti baš tu i doneti lepe mogućnosti od proširenja porodice do uređenja doma. Neki Bikovi će poželeti da se otisnu iz doma svog i odu negde daleko, tamo će ih "čekati" možda i ljubav neka. Za neke Bikove bi boravak Jupitera ovde mogao da znači putovanje u prošlost, ono ljubavno. Neki će poželeti da sa emotivnim partnerom dele više od emocija, neka "četiti zida", da se guraju u kupatilu i kuvaju zajedno. Ove nedelje Venera u Raku boravi u vašoj zoni komunikacija, pa očekujte da vam neko priča "na uvce" one slatke ljubavne stvari, možda već krene priča o zajedničkom životu. Vi koji ste u dužim vezama, kretanje Saturna napred osetićete kao novu mogućnost i novu šansu neko da obnovi zavete i ugovore (bračne), nekome takav ugovor može da "padne" na pamet...
POSAO: Sa Marsom u Vagi ovde još neće biti mira, višak energije na sve strane, kod nekih od vas pogrešno korišćenje ove energije može dovesti do stresa. Bolje vam je da iskulirate još neko vreme, ništa ne traje večno pa ni Mars neće još dugo boraviti u Vagi.
ZDRAVLJE: Pripazite još neko vreme, a onda kada ispratite Marsa iz Vage, sigurno će vam biti mnogo bolje.
_____________________________________
BLIZANCI:


LJUBAV: U narenih godinu dana Jupiter u Lavu će boraviti tamo gde se vi snalazite kao riba u vodi, a to je zona komunikacije. Zahvaljujći energiji Jupitera u Lavu ovde će sve da pršti od informacija, razmena ideja, reči... Obnovićete razne kontakte, posebno sa onima koji su viđeni ili na nekom položaju, putovaćete, kretati se više... od komšiluka do nekog bližeg ili daljeg grada. A tu negde ako već nemate koga da vodite možda i pronađete ljubav svog života. Vi koji ljubav imate na put krećete zajedno jer sve je lepše u dvoje. Ipak pripazite još neko vreme jer Mars u Vagi je i dalje u ovoj zoni, sačekajte uskoro ćete mu "videti leđa". Jer neće vam pomoći ni Jupiter u Lavu sve dokle pustite da vam Mars vršlja ovde i unosi nemir i nervozu u vaš ljubavni život, negde i nešto što možda ne biste želeli. Neke planete na kraju svog puta kroz neki znak mogu da urade mnogo.
POSAO: Vi bi mogli da proslavite i kretanje Saturna napred, jer će se to dogoditi baš ovde u zoni svakodnevnog života ali i posla. Poslovi koji su zastali, a vi se osećali kao da vozite sa nogom na kočnici, sada dolazi vreme da nogu premestite na gas, i zapevate pesmu Gas, gas... Vi koji posao nemate, veće su šanse da ga "pronađete". Venera u Raku u zoni ličnih finasija, doneće neke lepe momente.
ZDRAVLJE: Zdravlje će biti pod povoljnim uticajem kretanja Saturna napred. Naročito ako ste naučili neke od lekcija Saturna a vezane za vaše zdravlje.
_____________________________________
RAK:


LJUBAV: Ako mislite ode Jupiter iz vašeg znaka, šta ćete sada? Opustite se Rakovi, vama je Lav prvi komšija, tu vam se nalazi i ona priča o vrednostima, o svim životnim vrenostima a vrednost nije samo novac i ako se bez njega ne može. Sa Jupiterom tu, sve je moguće, jer kada imamo para imamo i slobodu. Slobodu da uživate, u ljubavi, u kreativnosti, luksuzu, da se bavite nekim hobijem, da platite deci školovanje, možda i da finansirate neku svadbu, rođenje deteta u porodici... ma sa novcem se sve može. Novca će biti, a sa njim će porasti i vaše potrebe, a energija Lava će vas već usmerti gde treba... Novac je da se troši, a Lav zna i kako. Sa Venerom u vašem znaku sve je lepše ove nedelje pa i ispraćaj Jupitera iz vašeg znaka. I ovde nije kraj vašoj sreći, jer krajem nedelje Saturn baš ovde u ovoj zoni kreće napred, kreću i emocije. Nema više zastoja, prošlosti, idete samo napred.
POSAO: Kako Jupiter vlada ovom zonom vašeg života, a u narednih godinu dana će boraviti u zoni ličnih finasija, šta reći nego blago vama.
ZDRAVLJE: Ulaskom Jupitera u Lava kreće jedna sasvim drugačija energija, snažnija i vatrenija. Želim vam da "pucate" od zdravlja.
_____________________________________
LAV:

LJUBAV: Da li ste spremili crveni tepih, postavili svetla i kameru, izvadili ili kupili prikladnu garderobu (onu sa posebnim etiketama)? Pogodili ste, ove nedelje Jupiter ulazi u vaš znak posle dvanest godina i to je baš za slavlje, ali u velikom (Jupiter u Lavu) stilu. Sigurno vam neće pasti teško da se popenjete na tron, krunu već imate. U narednih godinu dana vi ćete sijati i privlačiti pozitivnu energiju. Ljubav će da cveta i da se širi ako je nema nećete dugo čekati, "viđeni" ste za decu, ili ćete pustiti ono dete u vama da se igra, bilo je i vreme. Više uživanja, zabave, putovanja, ali i učenja, širenja vidika, ma blago vama. Ljudi će vas voleti ali znaćete i vi da uzvratite ljubav. Venera u Raku će ove nedelje boraviti u vašoj zoni tajni i skrivenog, kako spojiti ove dve energije. Sakriti emociju ili je pokazati javno, mislim da tu dileme neće biti bar ne kod većine Lavova. Oni koji ipak oduče da se pritaje još malo, neka neće ni to dugo. Krajem nedelje još jedna lepa vest, Saturn kreće napred u vašoj zoni doma i porodičnih odnosa, i sve kočnice i prepreke biće kao rukom odnešene. Uživajte Lavovi ovo je vaše vreme.
POSAO: Ne može sve odjednom, ovde u ovoj zoni RxPluton još uvek vršlja, unosi nerozu i nemir. Ali glavu gore, tu su energije koje će pomoći, jer kada su emocije kako treba sve se lakše podnosi. Pluton je u Jarcu, Jarcem vlada Saturn a on kreće napred. Nikada ništa nije crno ili belo, nešto je i u nijansama, dakle biće bolje.
ZDRAVLJE: Ne opuštajte se ovde još neko vreme. I osluškujte šta vam Saturn poručuje od trenutka kada krene napred.
_____________________________________
DEVICA:

LJUBAV: Ulaskom Jupitera u znak Lava, kreće za vas specifična zaštita, neko je zove anđeoskom. Kako god u sledećih godinu dana Jupiter u Lavu će vas pripremati za ulazak Jupitera u vaš znak. I ne morate nigde da idete da bi proširili vidike (Jupiter), imaćete mogućnost da u narednih godinu dana duhovno rastete, pozabavite se sobom i svim onim skrivenim, velikim ili malim tajnama. Možda konačno i krenete u neki vid meditacije. Povučete se malo u svoje tajne odaje i spremite za vaš kolač sreće sledeće godine. Uživaćete i vi u svakom slučaju, ali daleko od očiju javnosti, mada sa Lavom se nikada ne zna i tajno je ponekad javno. Tajne ljubavi, tajni susreti, ali ko zna zašto je to dobro. Venera u Raku ove nedelje će vas ipak "izvući" na neko vreme iz te priče, jer će boraviti u vašoj zoni društvenosti, prijateljstva. Saturn će krenuti napred u vašoj zoni komunikacija, i niko vas neće sprečiti da kažete, da pričate, razmenjujete informacije, komunicirate, dosta je bilo zastoja, kočenja idete napred.
POSAO: Uran vladar ove oblasti vašeg života vam prosto neda mira, hoće promene i to i očekuje od vas. Ipak polako, jer on osim želje za promenama donosi i nervozu, nekima i stres.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod jakim uticajem Urana, promenite šta se promeniti može, način života, ishrane... Bar vi znate kako, jer Device vladaju tom pričom.
_____________________________________
VAGA:

LJUBAV: Ulaskom Jupitera u znak Lava dobićete ono što najviše volite a to je druženje i društvenost. Vage ne vole samoću, a sa ovom energijom teško da ćete biti sami i usamljeni. Sa ovom energijom grupna dešavanja su prioritet. Možda se učlanite u neku stranku (onu na vlasti - Lav), možda se učlanite u neki klub, ali ne bilo koji već sa nekim grbom - opet Lav. Tu negde u grupi istomišljenika možda upoznate ljubav svog života. Ili ne morate da trošite novac na članske karte već ljubav "pronađete" preko prijatelja svojih. A njih će biti sve više, i svi "važni" i na nekom položaju, poznati javnosti ili poznati u vašem mikro svetu. Razna iznenađenja su moguća u narednih godinu dana, ne razmišljajte koja, već ih spremno dočekajte.
POSAO: Sa RxNeptunom u Ribama ovde sve po starom, malo mašte, kreativnosti, intuicije i ko vam može biti ravan. Saturn kreće napred u zoni vaših ličnih finasija, neće biti više zastoja i kočenja, energija novca kreće napred.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, možda sa RxNeptunom i nešto iz prošlosti, ali tako da možete to da sredite.
_____________________________________
ŠKORPIJA:


LJUBAV: Da li ste spremni za uspeh? Ulaskom Jupitera u znak Lava uspeh je tu na korak od vas. Izvadite merdevine ili lestve ako više volite iz ormana trebaće vam. Jer jedan stepenik ili više vam sigurno predstoji. Neka nova pozicija u društvu, čast, nekome i neki orden. Možda je to zlatna medalja, već prema tome čime se bavite. Viđeni ste za prestiž, neku odoru ili neku uniformu prikladnu vašoj profesiji. Šefovsko mesto? Radije direktorsko pa Lav je u pitanju. Ovo je energija za velike igrače. Pomoćiće vam ljudi na vlasti, položaju nekom, biće oko vas poznatog sveta, i sa estrade možda. Ili to ili ćete vi nekome biti neko na položaju ko će rado da pomogne. Jer sreća je da se deli. I ovde nije kraj vašoj sreći tek početak, jer Saturn kreće napred u vašem znaku. I ako ste bili sputani, osećali kao da vozite sa nogom na kočnici, promenite nogu i nagazite na gas, i zapevajte onu pesmu Gas, gas... A ljubav? Ne brinite, svi vole pobednike.Venera u Raku u zoni daljina neke od vas će povesti na lep put. Ljubavni ili neki drugi tek promenićete sredinu.
POSAO: Sa Uranom u Ovnu u ovoj oblasti vašeg života i dalje je moguć nemir i po koji stres. A sve jer Uran traži promene. Polako koliko je to moguće, jer neke druge energije će hteti napred. Vi napred i idite ali budite spremni za razna iznenađenja (Uran).
ZDRAVLJE: Pripazite još neko vreme, jer sa Uranom ovde sve je moguće.
_____________________________________
STRELAC:

LJUBAV: Kada vaš vladar Jupiter promeni znak i uđe u Lava osetiće se kao kod kuće jer voli vatrenu energiju. I gde će da boravi? Baš tamo gde vama najviše prija a to je zona avantura svake vrste, daljina, inostrastva, životne filozofije, morala, etike, duhovnosti, obrazovanja, optimizma, sreće... U narednih godinu dana imate mogućnost da negde otputujete, na put pođete sa onim koga volite ili ako ste sami na tom putu upoznate ljubav svog života. Ili ne morate tako daleko da idete, nego tu negde gde su vaša interesovanja upoznate nekog ko deli sa vama vašu životnu filozofiju. Neki će ući u ljubavnu avanturu neku, ali vi bar znate šta je avantura. Šta god radili, išli na put oko sveta, posvetili se obrazovanju ili duhovno delu vašeg života, uživaćete. Saturn će krajem nedelje krenuti napred u vašoj zoni tajni i skrivenog. Možda neke tajne neće više da budu tajne, možda ćete ući u nove. Venera u Raku u vašoj zoni intime, strasti i regeneracije pružiće vam zaista lepe trenutke.
POSAO: Venera (u Raku), vladar ove oblasti vašeg života ove nedelje će vam pružiti mogućnost da nešto suštinski promenite. Možda vam na ruku idu i neki tkz. tuđi novci. Krediti, pozajmice, stipendije, novac partnera sve to bi moglo da vam olakša život.
ZDRAVLJE: Vreme je da obnovite energiju, da se regenerišete, možda nekom metodom meditacije ili nešto sasvim drugo a šta to znaće Venera u zoni intime i strasti.
_____________________________________
JARAC:

LJUBAV: Ulaskom Jupitera u znak Lava probudiće se mnogi od vas, jer će Jupiter u narednih godinu dana boraviti u vašoj zoni strasti, intime, suštinskih promena, novca onog tkz. tuđeg. Ugrejaće vas ova energija to je sigurno, ugrejati i pokrenuti. Ljubav bez fizičke komponente nije ljubav, a vi ćete imati šansu i mogućnost da to polje istražite i usavršite. Otopiće se mnoga Jarčevska srca. Strast, želja, jaka energija regeneracije sve je to deo energije Jupitera u Lavu. Biće i para. Biće i podrške i one psihičke i one materijalne. Mogućnosti su razne, krediti, pozajmice, kreditne kartice, stipendije, a dobro će doći i novac partnera, njega će biti više nego do sada. Venera u Raku ove nedelje će boraviti u vašoj zoni dužih veza i brakova, pa lepi momeniti više nego mogući. Saturn će krajem ove nedelje krenuti napred u vašoj zoni društvenosti, bolje vreme za prijateljske odnose, možda se i obnove neka prijateljstva.
POSAO: Sa Merkurom u Raku vladarem ove zone vašeg života moguće su nove ideje, novi poslovi, a sve nešto vezano ili za partnerske odnose ili za javnost. Nove poslovne prilike u svakom slučaju.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, jer je dobro i vladar ove oblasti Merkur.
_____________________________________
VODOLIJA:

LJUBAV: Kada Jupiter boravi u Lavu, to znači da je nasuprot vas. Sa jedne strane ste VI, sa druge strane SVI ostali. To je ona priča odnosa "jedan na jedan" ili ja i ti. Jupiter će boraviti narednih godinu dana u vašoj zoni veza i odnosa. Svih, i onih emotivnih i onih porodičnih, prijateljskih, poslovnih. Mada i javnost i javni život će biti u žiži interesovanja. Ljubav sve prisutna. Proširiće se se već postojeće ljubavi, neke će preći i na "viši nivo", da li se to čuju svadbena zvona? Vi koji ste sami nećete to biti još dugo. Ljubav vašeg života vam se smeši, tu je negde preko puta vas, širom otvorite oči, mada teško da bi se mimoišli ipak je ovo energija Lava. A to perje ćete sigurno primetiti. Ako se bavite javnošću, ako vam je javost bitna ovo je vaša godina. Pozornica (neka) vam je već pripremljena samo da zakoračite. Uživajte.
POSAO: I ovde nove mogućnosti, krajem nedelje Saturn kreće napred krenuće i vaša profesija i karijera. Ako ste neko vreme imali utisak da vozite sa nogom na kočnici, sada je vreme da nagazite na gas. Kao u onoj pesmi Gas, gas... Krenuće neke nove poslovne mogućnosti, neko će i da napreduje konačno, neko će da "udari" temelje za profesionalnu budućnost. Izvadite merdevine iz ormana i krenite da se penjete. Venera u Raku će pomoći ove nedelje boravkom u ovoj oblasti vašeg života. Nove prilike, novi poslovi i po neki finsijski uspeh. Nekome i ljubav na poslu ili preko posla.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro jer će ove nedelje tu boraviti Venera. Ipak pripazite jer ona voli slatko, idu odmori i plaže. Ovo je vreme i za meditaciju i skupljanje energije.
_____________________________________
RIBE:

LJUBAV: Jedan od vladara vašeg znaka Jupiter ulaskom u znak Lava doneće vam priliku za ekspanziju i širenje. Samo šta poručuje Jupiter boravkom u vašoj zoni svakodnevnog života, rutine ali i posla i zdravlja? Da je vreme da se rutina razbije, da se prošire vaše mogućnosti i šanse. Možda se neko zaljubi negde na poslu ili negde u nekoj svakodnevnoj rutini. Ako ljubav imate možda zajedno krenete u neku poslovnu avanturu, ili u promenu načina života. Zajedno držite dijetu, promenite način ishrane, krenete u detoksikaciju organizma, jer sve je lakše u dvoje, a spoji se i lepo i korisno, zar ne. Možda ćete poželeti da obnovite garderobu i u orman smestite neke firmirane stvari. Možda ćete krenuti u nešto što se zove makeover, ono pre i posle. Kako god uživaćete. Možda Ribama baš i ne odgovara energija Lava, ali sigurno ćete znati da iskoristite ovu energiju tako što ćete ulepšati sebi svakodnevni život. Venera u Raku će ove nedelje boraviti baš ovde i doneti sigurno lepe trenutke. Saturn kreće napred u zoni daljina, inostranstva, životne filozofije, obrazovanja, sa tom energijom krenuće i vama.
POSAO: Ulazak Jupitera u Lava i u ovu oblast vašeg života dobićete u narednih godinu dana šansu i mogućnost da svoje poslove proširite, ili da krenete u neki novi, da konačno postanete šef ili direktor, da osetite bolju radnu atmosferu i odnos sa kolegama. Ako se bavite nekim poslom koji je vezan za decu ili mlade ovo je odlična energija i prilika za vas. Ali dobro je i za poslove gde je potrebna organizacija, odnosi sa javnošću, estradom i sl. Ljubav na poslu ili preko posla je izvesna stvar.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, ali na duže staze jer ulazak Jupitera u ovu oblast vašeg života možete posmatrati kao zaštitu. Samo ne opuštajte se jer Jupiter i širi i proširuje.


"Nek' se živi.... pa ko preživi".....


Gas... gas 

 

Нема коментара:

Постави коментар