среда, 2. јул 2014.

Kada se retrogradni Merkur (po)igra.... svašta je moguće :-)))

Nisam ni sanjala da će me Merkur ovoliko namučiti na samom kraju retrogradnog hoda, mada me muči i danas (najviše juče) kada više nije retrogradan.... 

Očigledno da i bez čarobnog štapića ja pravim dar-mar :-))
Ja ili RxMerkur dođe mu na isto :-)))
U nedeljnoj prognozi "Šta rade zvezde u periodu od 30.Juna do 7.Jula" potkrala mi se greška (nije velika ali je greška)... Kako jedna nedelja ide od jednog datuma do drugog ja sam u nedeljnu prognozu uvrstila i 7.Jul (ponedeljak) a tog dana će Venera imati egzaktan aspekt sa Uranom. Ja sam taj aspekt uvrstila u ovonedeljnu prognozu. Kažem nije greška jer ćemo mi taj aspekt osetiti i u subotu i u nedelju ali precizno on je egzaktan tek u Ponedeljak 7.Jula.... Međutim nestašni Merkur se poigrao samnom i ja sam se zabunila oko datuma...:-)))

P.S. Grešku sam ispravila.....i napisala to, ali obevaštavam vas i ovako....Izbrisala sam 7.Juli iz ovonedeljne prognoze i ona će vas čekati (copy-paste) u sledećoj. 

Eto nekada neki uticaji rade nepogrešivo....
I ako je TranRxMerkur baš lepo aspektovan sa mojim Nat planetama ipak sam retrogradni uticaj je odradio svoje....I ne samo ovde u ovom slučaju....on me je ono baš namučio i u komunikaciji i u pisanju i tehnici (internet, Lap-top...) ma svuda. Čak me je i mašina za pranje veša dovela do ludila..... A kasnila sam i kasnim svuda!!!
U komunikaciji sa ljudima bilo je svega.....najviše nesporazuma!!! Stigle su mi i neke poruke koje nisu bile namenjene meni :-))). Bilo je i zakazanih susreta (privatnih) pa iznenada otkazanih.....Bilo je i otkazanih poslovnih susreta... Rekoh bilo je svega!!!
Ne znam, iskustvo pomaže to je sigurno.....ali nekada ni svo znanje ni sva iskustva prosto ne mogu da pomognu...nekada čak i odmognu, jer baš kada pazim dogode se nevolje....u stvari što više pazim sve više grešim :-))).

Radi ringišpil (Merkur) u mojoj glavi......nadam se da ću uskoro da "siđe" sa tog ringišpila...i da će me pustiti na miru :-))).


  Ringišpil 

 

Нема коментара:

Постави коментар