уторак, 8. јул 2014.

Nedeljni horoskop (7.Jul - 14.Jul)

 Uz tekst: "Šta rade zvezde u periodu od 7.Jula do 14.Jula"   i tekst: "Uz nedeljni pregled zvezda".....

_______________________
OVAN:

LJUBAV: Sunce kvadrat Uran u vašoj zoni porodice i porodičnih odnosa doneće napetost, ali i mogućnost smirenja u trigonu sa RxSaturnom. Sunce vlada vašom emotivnom i ljubavnom pričom pa izaberite smirenje. Ne svađajte se sa porodicom zbog ljubavi, radije poslušajte savet starijih (Saturn). Venera u Blizancima je u zoni komunikacija ove nedelje i vrlo je aktivna, tako da će i vaš emotivni život živnuti. Sekstil Venere i Urana nekima od vas može doneti nove ljubavne priče, one iznenadne i nesvakidašnje, a trigon sa Marsom i dodatno uzbuđenje osebno onima koji su u dužim vezama ili brakovima. Budite ipak spremni, možda neka prošlost zakuca na vaša vrata, a sve zbog inkonjukcije Venere i RxSaturna. Negde je to neko vraćanje u emotivnu prošlost, negde je to možda tuga i melanolija.
POSAO: Sa Punim Mesecom u zoni karijere (Jarac) možda ćete tokom naredne dve nedelje morati da donesete neke bitne poslovne odluke. Jer Pun Mesec je neka vrsta kulminacije. Kvadrat Punog Meseca sa Marsom iz zone poslovnih odnosa i javnosti mogao bi da unese nervozu, umirite se i trezveno razmišljajte ne kvarite neke odnose, sačekajte da vas nervoza prođe.
ZDRAVLJE: Merkur krajem nedelje menja znak promeniće se o ovde energija i postaćete brižniji i za svoje i za tuđe zdravlje.

_______________________
BIK:
LJUBAV: Merkur vladar vaše zone emocija i ljubavi promeniće znak krajem nedelje i ulaskom u Raka doneće više osećanja ali i osetljivosti. Sunce u zoni komunikacija u kvadratu sa Uranom i trigonu sa RxSaturnom doneće nervozu onima koji nešto skrivaju, ali i smirenje onima koji su u dužim vezama ili brakovima. Međutim inkonjukcija RxSaturna i Venere bi mogla da pokrene neke stare ljubavne priče i nešto što je nedovršeno i što vas možda koči i sputava, neke od vas možda i rastuži. Pun Mesec u zoni daljina možda će vas inspirisati da odete na neki put ili da uđete u neku avanturu, bilo ljubavnu bilo neku životnu. Možda se opredelite za last minut letovanje, uplatite kurs kuvanja u nekoj egzotičnoj zemlji ili samo odputujete negde u mislima. Bar vi znate da uživate.
POSAO: Mars u zoni poslova i poslvnih odnosa će ove nedelje da kvadratira Pun Mesec i doneće napetost i nervozu. Možda je vreme za odmor i da energiju Punog Meseca iskoristite baš tako što ćete otići na odmor, ako to sebi možete da priuštite. Ako ne, onda se primirite. Finansijska situacija zahvaljujući Veneri bolja, posebno ako ste spremni da rizikujete, ali tu su i neke zaostale priče o novcu koje bi mogle da vas ili zaustave ili vrate u prošlost da rešite neke finasijske probleme.
ZDRAVLJE: Pod uticajem Marsa ovde su mogući stres i nervoza, zato radite na tehnikama smirivanja i meditacije.

_______________________
BLIZANCI:

LJUBAV: Venera u vašem znaku može doneti i nešto novo u ljubavnim pričama, ali i neku tugu i ranjivost. Može vas pokrenuti i doneti razna uzbuđenja, flertove nekome i novu ljubav, sve zahvaljujući sekstilu sa Uranom i trigonu sa Marsom. Međutim tu je i inkonjukcija sa RxSaturnom i neka nerešena priča iz prošlosti može da vas rastuži ili da vas zaustavi na neki vreme. Sem toga ove nedelje Mars koji boravi u vašoj zoni ljubavi u kvadratu sa Punim Mesecom mogao bi da donese nervozu i stres u vaš ljubavni život, a sve zbog nečeg što ima veze sa vašim materijalnim stanjem i novcem. Pun Mesec će od vas tražiti neku promenu, ili da budete golman ili ćete dati go. Nije vreme za emotivnu neodlučnost.
POSAO: Sa RxSaturnom u ovoj zoni i njegovim inkonjukcijama sa Venerom i sa Uranom možete doživeti i stres ali i neku melanholiju, posebno zbog materijalne situacije koja je vezana za vaše poslove. Možda i neko kočenje i zaustavljanje, ono tapkanje u mestu. Međutim tu je i trigon RxSaturna sa Suncem pa možda i neka bolja situacija posebno ako se posavetujete sa nekim starijim ljudima ili sa ljudima od autoriteta. Pun Mesec na osi lični novac/tuđ novac i donosi neku vrstu kulminacije, šta tačno saznaćete u naredne dve nedelje. Merkur ulaskom u znak Raka ućiće u vašu zonu finasija i doneće novu energiju, mada i više emotivan pristup i odnos prema novcu, negde i brigu.
ZDRAVLJE: Neke stare zdravstvene tegobe bi mogle da vas ponovo muče. RxSaturn ovde može doneti sve zbog dve inkonjukcije neki zdravstveni problem posebno ako u prošlosti niste vodili računa. Budite strpljivi i temeljni i posvetite se vašem zadravlju.

_______________________
RAK:
LJUBAV: Ove nedelje u vašem emotivnom životu veliku ulogu odigraće RxSaturn sa svoje dve inkonjukcije, jedna sa Venerom i druga sa Uranom. U vašim ljubavnim pričama moguće su  nervoze i iznenađenja, ali i neka nerešena prošlost i melanholija. Pomoćiće trigon Sunca u vašem znaku i RxSaturna, tako što će pružiti šansu za mir i smirenje. Venera u Blizancima u zoni tajni može doneti mnogo toga skrivenog, tajnovitog i samim tim primamljivog. Možda i neku tugu ili ranu vezanu za daljine. Pun Mesec u zoni veza ili dužih brakova doneće priču o nekoj kulminaciji, o čemu se radi saznaćete u naredne dve nedelje. Pun Mesec u kvadratu sa Marsom iz zone porodice i porodičnih odnosa mogao bi tu priču da učini napetom. Krajem nedelje Merkur ulazi u vaš znak i doneće vam dobru energiju, bar kada su misli i komunikacija u pitanju, svakako i više emotivnosti.
POSAO: Uran u ovoj zoni u kvadratu sa Suncem doneće popriličan nemir i nervozu. Kod većine i veliki stres. Međutim sekstil sa Venerom možda sve to ublaži. Možda se usred te nervoze i stresa neko od vas i zaljubi, a neko dobije šansu za neke nove finasijske prilive. Ulaskom Jupitera u Lava dolaze bolji dani i za vaš posao i vašu finansijsku situaciju.
ZDRAVLJE: I zdravlje će biti bolje ulaskom Jupitera u Lava.  

_______________________
LAV:
LJUBAV: Počelo je odbrojavanje kao u vojsci, Jupiter sledeće nedelje prelazi u vaš znak. Kako on vlada vašom zonom emocija i ljubavnih priča šta reći nego srećno! Dotle još malo ćete se pozabaviti nekim tajnama, ne samo zbog Jupitera nego i zbog Sunca koje će biti u kvadratu sa Uranom iz zone daljina, ali i u trigonu sa RxSaturnom iz zone porodice i porodičnih odnosa. Nervoza zbog nekih iznenadnih dešavanja vezanih za daljine, ali i smirenje iz zone doma i porodice. Međutim RxSaturn sa dve inkonjukcije možda priču o domu malo učini i nemirnom, negde i tužnom. Tužnom zbog Venere a gde je Venera tu su i emocije i ljubav, neka prošla priča ne dovršena. Moguće su nekima od vas i nove veze jer će Venera boraviti u zoni iznenađenja. Dobar aspekt Venere sa Marsom neki od vas će iskoristiti za neko ljubavno putovanje, ili samo za dobru komunikaciju, zavođenje ili flert. Merkur će krajem nedelje ući u znak Raka i u vašu zonu tajni i skrivenog, prosto ne možete bez nekih tajni, proradiće vam i mašta. Ili ćete se malo povući i provoditi više vremena sa svojim mislima, možda negde pored neke vode i ispod nekog suncobrana.
POSAO: Pun Mesec u ovoj oblasti vašeg života uvešće vas u neku vrstu kulminacije, šta je tačno u pitanju saznaćete u naredne dve nedelje. Zbog kvadrata Punog Meseca sa Marsom iz zone komunikacija pripazite posebno u poslovnim odnosima. Pripazite i na neke tajne a koje su povezane sa vašim poslovima, jer je Pun Mesec na osi posao/tajne. Merkur vladar zone finasija ulaskom u Raka u vašu zonu tajni će ili vaše finasije dovesti u neku fazu skrivanja, ili ćete krenuti u štednju.
ZDRAVLJE: I ovde neka vrsta kulminacije, sve naravno zbog Punog Meseca. Možda neka vrsta slabosti, jer energija se prazni, vašem organizmu je potreban odmor. Zbog kvadrata sa Marsom moguća je i neka nervoza koja bi mogla dodatno da utiče na vaše zdravlje. Probajte sa tehnikom smirivanja. 

_______________________
DEVICA:
LJUBAV: Ove nedelje Pun Mesec u ovoj oblasti vašeg života uvešće vas u neku vrstu kulminacije. Šta je tačno u pitanju saznaćete u naredne dve nedelje. Kako je ovaj Pun Mesec na osi emocije, ljubav/iznenadna dešavanja, ali to je i osa davanja i primanja, nešto iz te priče može da se tiče i nekih od vas. Nešto po pitanju ko daje više a ko manje. Pun Mesec je u kvadratu sa Marsom iz zone materijalnih stvari, pa možda i nervoza zbog toga, ljubav i materijalne prilike na iskušenju. RxSaturn u zoni komunikacija sa dve inkonjukcije jedna sa Venerom i druga sa Uranom doneće dodatnu nervozu kada su emocije i finasije u pitanju. Možda pomogne trigon RxSaturna sa Suncem i možda stigne neko smirenje ali i pomoć, ili konkretna ili u vidu nekog saveta od neke starije osobe. Merkur vaš vladar kada uđe u znak Raka ućiće i u vašu zonu iznenađenje, davanja, prijateljstva. Dakle energija "pomoć prijatelja" na delu.
POSAO: Ova oblast je pod uticajem Urana, koji će ove nedelje biti u kvadratu sa Suncem, otuda je moguća i nervoza ali i nešto veći stres. Moguće su i neke iznenadne promene, nešto na šta vi ne možete puno da utičete. Finasije dakle pod uticajem Marsa i kvadrata sa Punim Mesecom iz zone emocija doneće problem na obe strane. Venera u Blizancima u vašoj zoni karijere mogla bi sve da malo poravi i finasijski i emotivno. Nešto novo u vezi svega toga jer je Venera u sekstilu sa Uranom i u trigonu sa Marsom. Možda se finasije i poprave. Međutim tu je i inkonjukcija sa RxSaturnom pa nešto nerešeno iz poslovne prošlosti vrlo je moguće da će vas ili zaustaviti na kratko ili oneraspoložiti.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem Urana koji je ove nedelje malo nervozan, kvadrat sa Suncem, i traži od vas neku promenu u oblasti zdravlja. Međutim pomoćiće dobar odnos sa Venerom i neki vid aktivnog odmora. 

_______________________
VAGA:
LJUBAV:  Uran vladar vaše zone emocija i ljubavnog života u zoni dužih veza i brakova, doneće nervozu, nemir i iznenađenja sve zbog kvadrata sa Suncem, ali tu je i sekstil sa Venerom da stvari popravi, u ljubavni život unese malo ili više uzbuđenja i opet iznenađenja ali drugačije vrste. Venera u Blizancima boravi u vašoj zoni daljina, pa možda ćete i negde na neki put sa partnerom, a ako ste sami smeši vam se nova ljubav. U trigonu sa Marsom u vašem znaku Venera će vam doneti još uzbudljivih trenutaka. Mada inkonjukcija sa RxSaturnom možda vas uvuče i u neku priču koja je ostala nerešena i koja bi mogla da pokuša da vas zaustavi i vrati unazad. Pun Mesec u zoni porodice i porodičnih odnosa doneće neku vrstu kulminacije, šta tačno saznaćete u naredne dve nedelje. Kako je Pun Mesec u kvadratu sa Marsom iz vašeg znaka budite oprezni jer bi mogli da se zavadite sa nekm iz porodice.
POSAO: Pun Mesec u zoni doma i porodice indirektno utiče i na vaš profesionalni život i karijeru. Jer se Pun Mesec nalazi na osi dom, porodica/karijera, status. Ne birajte strane već nađite ravnotežu. Nekome će Sunce doneti položaj, u dobrom odnosu sa RxSaturnom, ali neko će razmišljati o promeni, kvadrat sa Uranom. Pun Mesec u kvadratu sa Marsom u vašem znaku može doneti dodatnu nervozu u obe priče. Finansije pod uticajem RxSaturna  dobre jer će on praviti trigon sa Suncem pa će vam doneti potreban mir i smirenje, ali i manje dobre jer će RxSaturn sa dve inkonjukcije ovde doneti i nemir (Uran) ali i neku nerešenu priču iz prošlosti (Venera).
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, pod uticajem RxNeptuna zapravo u stanju mirovanja, ulaskom Jupitera u Lava možda ćete razmišljati i o nekom odmoru, kako bi napunili baterije.
 
_______________________
ŠKORPIJA:

LJUBAV:  Na prvi pogle nešto mirnija situacija ovde u ovoj oblasti vašeg života, zahvaljujući RxNeptunu koji se "odmara", ali promenom znaka (ulaskom u Lava) Jupiter će tu priču pokrenuti. Dotle RxSaturn u vašem znaku doneće vam niz iskušenja. Ove nedelje sa dve inkonjukcije, jedna sa Venerom pa možda neka emotivna prošlost i zastoj, druga sa Uranom pa nervoza zbog poslovnog života. Venera u Blizancima u vašoj zoni strasti i intime dobro aspektovana sa Uranom i Marsom doneće razna uzbuđenja, višak energije koju ćete sigurno dobro iskoristiti. Razna su iskušenja pred vama. Sa Punim Mesecom u vašoj zoni komuniacija možete očekivati neku vrstu kulminacije, šta tačno saznaćete u naredne dve nedelje. Pun Mesec na osi komunikacija/daljine može ovu priču odvesti i negde daleko, na neki put možda. Sa Merkurom u Raku u zoni daljina ta priča o putu je još izvesnija.
POSAO: Sa Uranom u ovoj oblasti vašeg života i njegovim kvadratom sa Suncm možete ovde očekivati nemir i nervozu, za mnoge i neki stres. Možda situaciju popravi Venera u dobrom odnosu sa Uranom bar kada su finasijske prilike u pitanju i neku finasijsku "injekciju" u vidu nekog tuđeg novca i podrške. Neke poslovne tajne preko Marsa i njegovog kvadrata sa Punim Mesecom mogle bi da unesu dodatnu nervozu. Ovo je povezano i sa nekom komnikacijom, nekim daljinama, poslovnim putovanjima i sl.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem Urana i njegovog kvadrata sa Suncem možda malo ugroženo, više nervozom i stresom koji ti aspekti donose. Dobar aspekt Urana sa Venerom iz zone regeneracije vam možda pokaže put gde ćete energiju moći da obnovite. 

_______________________
STRELAC:
LJUBAV: Ove nedelje Uran u ovoj oblasti vašeg života može doneti razna iznenađenja, a sve u skladu sa aspektima. Jedan je dobar, sekstil sa Venerom i on može doneti ili novu vezu ili preko potrebno uzbuđenje u postojećoj vezi, nešto kao razbijanje rutine. Međutim Uran ove nedelje ima i nezgodan kvadrat sa Suncem koji može doneti neka neprijatna iznenađenja, ili samo jaku potrebu za nekom promenom. Uran će biti i u inkonjukciji sa RxSaturnom iz zone tajni što vaš emotivni život može dodatno iskomplikovati. Venera u Blizancima u zoni dužih veza i brakova dobor aspektovana sa Marsom iz zone iznenađenja, društvenosti i prijateljstva, može tu priču pokrenuti sa mrtve tačke ili ako je sve u redu doneti neko uzbuđenje pride. Ipak Venera ove nedelje ima i inkonjukciju sa RxSaturnom pa u vaš bračni ili emotivni život može uvesti neku priču iz prošlosti, nešto nedovršeno i što vas na neki način može kočiti. Merkur ulaskom u Raka i u zonu strasti i intime doneće neku novu energiju i mogućnosti.
POSAO: Zonom posla vama Strelčevima vlada Venera. Ona je ove nedelje vrlo aktivna i nalazi se u zoni javnosti i poslovnih veza. Imaće uglavnom dobre aspekte, sa Uranom i nešto novo u vezi posla i finasija, i sa Marsom iz zone novih ideja i mogućnosti opet nešto novo. Iz ugla Venere finasijska situacija bolja. Međutim ove nedelje Pun Mesec je u vašoj zoni ličnih finasija i tu možete očekivati neku vrstu kulminacije, šta tačno znaćete u naredne dve nedelje. Kvadrat Punog Meseca sa Marsom mogao bi da unese neku nervozu i kada su lične finasije u pitanju ali i one druge tkz. tuđe. Ulaskom Merkura u Raka i u zonu tuđih finasija, ta priča će dobiti novu energiju.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem Venere ove nedelje uglavnom dobro, zahvaljujući dobrim aspektima sa Uranom i Marsom čak i višak energije. Mada budite oprezni inkonjukcija sa RxSaturnom može doneti ili neki problem ili samo neku  vrstu umora.
 

_______________________
JARAC:

LJUBAV: Ove nedelje glavni događaj za vas Jarčeve je Pun Mesec u vašem znaku. Pun Mesec će se događati na osi vi lično/oni drugi naspram vas. Doživećete neku vrstu kulminacije i vašu ličnu i onu sa ljudima sa kojima ste u nekom odnosu, vezi, i emotivnoj i bilo kojoj drugoj, šta će se tačno dogoditi saznaćete u naredne dve nedelje. Sunce iz zone dužih veza i brakova u kvadratu sa Uranom moglo bi da vam donese razna emotivna iskušenja. Ovde bi mogao pomoći trigon Sunca i RxSaturna, i da vas smiri tako što će vas usmeriti na nešto drugo, karijeru možda. Venera vlada vašom zonom emocija i ljubavi, a ona će ove nedelje više biti usmerena na poslovni život ali i na onaj svakodnevni (za one koji ne rade). Venera će vam doneti razna uzbuđenja u vidu sekstila sa Uranom i trigona sa Marsom. Neko će se zaljubiti možda preko posla, a neko će potražiti uzbuđenje na drugoj strani. Merkur ulaskom u Raka ućiće i u vašu zonu veza i brakova, i doneti jednu novu i drugačiju energiju, više osećanja u svakom slučaju.
POSAO: Ove nedelje posao i poslovni odnosi pod uticajem Venere biće u centru pažnje. Venera je tako aspektovana da možete očekivati razna uzbuđenja i iznenađenja, čak i emotiva a povezana negde direktno negde indirektno sa poslom. Finasije su zahvaljujući Veneri i Uranu pod uplivom dobre energije. Možda ćete dobiti neki iznenadni priliv novca. Pun Mesec u vašem znaku u kvadratu sa Marsom iz zone karijere možda unese neku vrstu nervoze, pa malo pripazite.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem Venere dobro, uglavnom jer su dobri aspekti. Mada inkonjukcija Venere sa RxSaturnom može da donese neku staru priču vezanu za dravlje.
 
_______________________
VODOLIJA:

LJUBAV: Ove nedelje Venera u Blizancima u ovoj oblasti vašeg života uneće poprilična uzbuđenja. Venera u sekstilu sa Uranom nekima od vas može doneti nove ljubavi, u trigonu sa Marsom iz zone daljina možda i neki put u dvoje, ili ljubav na nekom putovanju. Vi koji ste u vezi ni vama neće faliti uzbuđenja, naprotiv zvezde će se pobrinuti da rutina u nekim vezama bude razbijena. Međutim Venera će biti i u inkonjukciji sa RxSaturnom i moguće je da vam se u život vrate stare emotivne priče, ili stvarno ili u vašim mislima. To je ona energija koja vas može na kratko zaustaviti i negde doneti neku vrstu tuge i melanholije. Sa Punim Mesecom u zoni tajni, skrivenog i podsvesti mogli bi da doživite neku vrstu kulminacije i nekog prosvetljanja, šta tačno saznaćete u naredne dve nedelje.
POSAO: Energija Punog Meseca će se odraziti i na vaš poslovni život, jer Pun Mesec u zoni tajni je naspram vaše zone posla. Sunce u ovoj zoni u kvadratu sa Marsom mogao bi da vam donese nervozu i nemir. Međutim trigon sa RxSaturnom iz zone karijere može da vas odvede na pravi put, strpljenja i upornosti. RXSaturn u zoni karijere ipak ove nedelje može da vas stavi i u iskušenje kada je vaša profesija u pitanju, položaj i status. Sa dve inkonjukcije, jedna sa Venerom i druga sa Uranom, možda se pojavi neki nerešeni finasijski problem iz prošlosti, ali i neka uzbuđenja u poslovnoj komunikaciji.
ZDRAVLJE: Pun Mesec ovde može uticati na vaše zdravlje, možda je vreme za odmor i za punjenje baterija. Ulaskom Merkura u znak Raka i u ovu zonu mnogi od vas će se više brinuti za svoje zdravlje, ali i za tuđe. 

_______________________
RIBE:

LJUBAV:  Pun Mesec ove nedelje je u vašoj zoni iznenađenja, društvenosti, prijateljstva ali i tamo gde se može videti kakav je vaš odnos prema primanju i davanju. Zapravo naspram ove zone je zona ljubavi, emocija i davanja. Pun Mesec dakle osvetljava nešto na temu davanja i primanja kada je vaš emotivni i ljubavni život u pitanju. Venera u Blizancima u zoni doma i porodice doneće razna uzbuđenja. U sekstilu sa Uranom i trigonu sa Marsom biće svega od izenađenja do pojačanih strasti. Venera u inkonjukciji sa RXSaturnom možda nekima od vas donese neku emotivnu priču ili samo emociju vezanu za prošlost, negde je to neko zaustavljanje i vraćanje u prošlost, negde možda tuga i melanholija. RxSaturn u zoni višeg uma i daljina u inkonjukciji i sa Uranom, možda će od vas tražiti neku promenu i neku vrsti oslobađanja.
POSAO: Vladar ove oblasti vašeg života Sunce biće vrlo aktivno, pored Punog Meseca gde je više usmereno na vaše emotivno stanje, ono će biti i u kvadratu sa Uranom iz zone ličnih finsija i materijalnog stanja i tu možete da očekujete nervozu i stresne momente. Međutim trigon sa RxSaturnom možda pronađete neko mirno rešenje i miran put rešavanja vaših poslova i poslovnih odnosa.

ZDRAVLJE: Zdravlje dobro onoliko koliko je i vladar ove oblasti dobro, a Sunce je i dobro i manje dobro aspektovano. Kvadrat sa Uranom može doneti neki iznenadni problem, ali trigon sa RxSaturnom i neko mirno rešenje.

 Misao za ovu nedelju:



doslikaću portret života svog...

 

Нема коментара:

Постави коментар