четвртак, 24. јул 2014.

Nedeljni horoskop (21.Jul-28.Jul)

 Nedeljni horoskop uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 21.Jula do 28.Jula
Burna nedelja je pred nama.
Vrlo bitne promene su pred nama: Uran kreće na put unazad, sa njim i naša potreba da nešto menjamo, Saturn je u nedelju krenuo napred, a oni zajedno prave inkonjkciju, nešto napetiji aspekt...Krenuti napred ili se vratiti neki korak unazad? Sunce će ući u znak Lava, Jupiter je već tu neko vreme, zajedno će doneti ekspanziju osećanja, vrlo vruća osećanja... Mars će konačno napustiti Vagu i preći u Škorpiju... Mlad Mesec u Lavu će nam doneti novi početak u konjukciji sa Jupiterom ali i u kvadratu sa Marsom.... Nešto burniji i brži novi početak!

_____________________________________
OVAN:


LJUBAV: Ova nedelja je za vas nedelja u znaku ljubavi. Mlad Mesec u Lavu u ovoj zoni će vam pružiti priliku za novi početak. Konjukcija Sunca i Jupitera doneće vam zanimljiva ljubavna dešavanja, kvadrat sa Marsom u Škorpiji će pomoći da do nekih promena brže dođete, posebno onima koji su u dužim vezama ili brakovima. Venera će vas uvesti u svet mašte i snova i neke bajkovite ljubavi možda. Merkur u zoni porodice i porodičnih odnosa ove nedelje će vam doneti razna uzbuđenja i napetosti, ali i dozu mudrosti. Poslušajte nečiji mudri savet, izbegnite nervozu.
POSAO: Merkur vladar vaše zone posla biće više nego aktivan, od malo ili više nervoze i mogućeg stresa do mudrosti i smirenosti. Izaberite mudrost. Uran u vašem znaku kreće na put unazad i donosi vam potrebu za nekm promenama generalno, u kvadratu sa Merkurom moguća stresna radna nedelja. RxUran inkonjukcija Saturn u zoni tuđeg novca mogao bi da vas dodatno unervozi, ipak Venera će vaše lične finasije makar na kratko učiniti boljim, ta energija ide iz doma i porodice, taman da pomogne malo.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem Merkura i njegovih poprilično napetih aspekata ove nedelje. Imate i mogućnost smirenja i mudrih odluka što se vašeg zdravlja tiče.
_____________________________________
BIK:

LJUBAV: Venera u zoni komunikacija u lepom aspektu sa Neptunom doneće vam mogućnost lepe ljubavne komunikacije. Možda neko od vas čuje one magične dve reči ili ih vi izgovorite nekome. Uz svetlost sveća, čašu vina, pored neke vode možda. Merkur u zoni komunikacija ipak više nego napet ove nedelje, pa pripazite u svakoj komunikaciji, ali i ljubavnoj. Dajte prednost Veneri i mašti, inspiraciji. Budite mudri i setite se onog "ispeci pa reci". Saturn u zoni dužih veza i brakova u inkonjukciji sa RxUranom iz zone tajni bi mogli da neke od vas uvedu u neki problem. Da je dom tamo gde vam je srce rećiće vam Mlad Mesec u Lavu u zoni doma i porodičnih odnosa. On će doneti i neki novi početak za vas, konjukcija sa Jupiterom će sve to da pojača, kvadrat sa Marsom iz zone dužih veza i brakova neke promene može da ubrza, posebno ako niste sa nečim zadovoljni.
POSAO: Mars je duže vremena boravio u ovoj zoni vašeg života i sada je vreme da odahnete. Kada ove nedelje pređe u Škorpiju možete očekivati bolje dane kada su vaši poslovi i poslovni odnosi u pitanju. Venera lepo aspektovana ove nedelje doneće neke lepe trenutke vezane za posao, više mašte i inspiracije. Ipak zahvaljujući Merkuru ove nedelje nešto više uzbuđenja oko finasija i ličnih primanja.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, zahvaljjući Veneri i mislima koje će blagotvorno delovati na vas. Misli su moćna energija, to ćete osetiti ove nedelje.
_____________________________________
BLIZANCI:

LJUBAV: Važna vest za vas je da Mars konačno posle više meseci napušta vašu zonu emocija, ljubavi, dece, kreativnosti. Venera vladar ove zone vašeg života ove nedelje u zoni vrednosti i finasija bi mogla da vam popravi raspoloženje. Mlad Mesec u Lavu u konjukciji sa Jupiterom u zoni komunikacija doneće vam neke nove priče pre svega emotivne. Možda i neki put u dvoje. Merkur koji vlada vašom zonom dom, porodica, porodični odnosi doneće zahvaljujući nekim aspektima poprilično nervoze i stresa, sve zbog nekih materijalnih stvari i prilika.
POSAO: Mars u Škorpiji ove nedelje u kvadratu sa Mladim Mesecom u Lavu, mogao bi da ubrza neke promene koje su neophodne da bi krenuli u neki novi početak. Saturn u ovoj zoni vašeg života u inkonjukciji sa RxUranom priču o poslu, poslovnim odnosima čini komplikovanom, ići napred ili se vratiti korak dva nazad i videti šta to nije kako treba. Finasije one lične i dobre zahvaljujući Veneri, ali i manje dobre zahvaljujući poprilično neroznom Merkuru. Možda mudrost koju takođe donosi Merkur ipak prevagne.
ZDRAVLJE: Saturn i Mars ovde u ovoj zoni vašeg života vam nagoveštavaju da bi možda bilo dobro da malo usporite i možda proverite kako stojite po pitanju zdravlja.
_____________________________________
RAK:


LJUBAV: Sa Venerom u vašem znaku lepo aspektovana sa RxNeptunom iz zona daljina vi ćete ili maštati o nekom putu ili ćete stvarno na put i otići. Ili u dvoje ili sami, ali sa šansom da to više ne budete. Sa Merkurom takođe u vašem znaku ove nedelje ćete biti u prilici da birate ili nervozu i stres ili mudrost i strpljenje. Nešto veća nervoza i stres su mogući vama koji ste u nekim dužim vezama ili brakovima, opozicija Merkura i Plutona bi mogla baš da vas uzdrma. Međutim lep aspekt Merkura i Saturna bi mogao da vas navede i da mudro i smireno odreagujete, vi birate. Sa Marsom i Saturnom u zoni ljubavi bi moglo ipak da bude prilično napeto. Mars u kvadratu sa Mladim Mesecom u Lavu bi mogao da ubrza neki novi početak, a Saturn u inkonjukciji sa RxUranom sve još dodatno iskomplikuje, jer ćete se pitati da li ići napred, ili je potrebno i vratiti se korak dva unazad. Poprilično komplikovana emotivna situacija.
POSAO: Kada je posao u pitanju ali i finasije nešto novo i mnogo bolje možete očekivati zbog Mladog Meseca u Lavu, posebno zbog konjukcije sa Jupiterom koji vlada ovom zonom. Mlad Mesec u Lavu u zoni ličnih finasija doneće neke nove priče. Kvadrat sa Marsom iz zone emocija bi mogao da ubrza neke promene i početke. Sa Merkurom u zoni finasija još nervoze ali i prilika da se mudro odreaguje.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro zbog energije Jupitera, mada potreban je i mali oprez jer kvadrat sa Marsom nagoveštava neka preterivanja ili emotivnu napetost koja može da utiče na zdravlje.
_____________________________________
LAV:

LJUBAV: Uskoro ćete na tortama gasiti svećiće ne zaboravite da pomislite želju(želje). Ovo je vreme Lavova. Sa Jupiterom u Lavu ali i Suncem uskoro i Mladim Mesecom u vašem znaku sve su šanse i mogućnosti da vam se dogode neke jako lepe stvari. Novi početak je vaša priča. Jupiter vladar vaše zone emocija i ljubavnih dešavanja u konjukciji sa Mladim Mesecom mnogim lavovima će doneti ili novu ljubav ili novu priču (lepšu) u postojećoj ljubavi. Ali, uvek je tu neko ali, kvadrat Mladog Meseca i Jupitera sa Marsom u Škorpiji u zoni doma, porodice i porodičnih odnosa, neke potrebne promene će samo ubrzati ili doneti nepotrebnu nervozu. Venera u Raku u zoni tajni i skrivenog mnogim Lavovima će doneti neku tajnu ali nešto lepo, zahvaljujući trigonu sa RxNeptunom. Nekma beg od stvarnosti i maštanje, nekima tajnu emotivnu priču. Mada Merkur u istoj ovoj zoni aspektima koji donose nemir i nervozu zbog nekih tajni koje neće više da budu tajne. Ili to ili mudrost i strpljenje i nečiji tajni savet.
POSAO: Ove nedelje zbog opozicije Merkura i RxPlutona neke nerešene poslvne priče vas mogu poprilično uvesti u stres i nervozu. Neka poslovna tajna bi mogla da vas optereti. Međutim mudar savet ili vaš mudri i staložen pristup problemu sve može da dovede u red. Finansijska situacija pod indirektnim uticajem Merkura pa ili nervoza i stres ili mudar odnos prema materijalnim prilikama. Ipak zvezde su na vašoj strani jer energija Lava je sveprisutna i pomaže. Posebno da krenete u neki novi početak.
ZDRAVLJE: Pripazite na zdravlje ove nedelje zbog opozicije RxPlutona i Merkura. Neke nerešene priče o zdravlju bi mogle da vas uvedu u nervozu i nemir, a to je onda vrzino kolo. Smirite se i mudro razmislite šta vam je činiti, da popravite zdravlje.
_____________________________________
DEVICA:


LJUBAV: Ove nedelje kada su emocije u pitanju glavni događaj je opozicija Merkura vašeg vladara sa RxPlutonom iz zone emocija i ljubavi. Jaka je ovo energija pa malo pripazite. Budite mudriji i staloženi jer će opet vaš vladar Merkur biti lepo aspektovan sa Saturnom iz zone komunikacija. Taman da vam misli i odluke budu kako treba. Merkur će boraviti u zoni prijatelja i iznenadnih dešavanja i tu će i biti najviše nervoze, pa pripazite bar sa onim stvarima nad kojima imate kontrolu. Neka iznenađenja su ipak moguća. I Venera je u ovoj oblasti taman da popravi stvari u trigonu sa RxNeptunom iz zone dužih veza i brakova ali i da vam donese neke lepe i nadasve romantične trenutke. Mlad Mesec u Lavu u konjukciji sa Jupiterom iz zone tajni i skrivenih stvari će vam pomoći da napunite baterije i da krenete u neke nove priče. Kvadrat sa Marsom iz zone komunikacija bi mogao da vas natera da ubrzate neke neophodne promene.
POSAO: Uran vladar vaše zone svakodnevnog života i posla kretanjem unazad ali i sa inkonjukcijom sa Saturnom bi ovu priču mogao da unervozi i da vas uvede u stres. Promene su izvesne i potrebne, ali najpre da ih osvestite, da vidite koje su to promene potrebne. Tek kada to uradite da krenete u rešavanje. Na neke promene nećete moći da utičete, na neke i te kako ćete moći, ali vremenom. Finansijksa situacija zahvaljujući Veneri nešto bolja ove nedelje.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod jakm uticajem Urana koji od ove nedelje kreće unazad. Za mnoge od vas će to značiti revidiranje zdravstvenog stanja. Ove nedelje se čuvajte nervoze i stresa jer vam oni mogu narušiti zdravlje.
_____________________________________
VAGA:

LJUBAV: Za Vage je vest da Mars napušta posle više meseci vaš znak, ali je i vest da Uran kreće unazad a on je vladar zone ljubavi, dece, kreativnosti, uživanja... RxUran boravi u vašoj zoni dužih veza i brakova i ove nedelje u inkonjukciji sa Saturnom, ali i u kvadratu sa Merkurom. Burne emocije i buran emotivan život, i možda potreba da se oslobodite nečega ili nekog. Mlad Mesec u Lavu konjukcija Jupiter u zoni prijateljstva ali i iznenadnih dešavanja, tako da je priča o novom početku tu negde. Kvadrat sa Marsom u Škorpiji možda ubrza neke promene, a one bi mogle da budu vezane za neke vrednosti i životne i materijalne.
POSAO: Venera u Raku u zoni karijere i RxNeptun u zoni posla i poslovnih odnosa u trigonu doneće maštu i kreativnost u ono čime se bavite. Nekome možda i neku lepu emociju. Međutim Merkur u zoni karijere može doneti popriličnu nervozu i moguć stres posebno opozicija Merkura i Plutona, gde bi mogli i porodični odnosi da budu narušeni zbog vaše karijere. Finansijska situacija komplikovana zbog Marsa u Škorpiji kvadrat Mlad Mesec u Lavu, RxUran inkonjukcija Saturn, ali Merkur dobro aspektovan sa Saturnom bi mogoa da pomogne nekom mudrom odlukom ili strpljenjem.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro zahvaljujući RxNeptunu trigon Venera.
_____________________________________
ŠKORPIJA:

LJUBAV: Kada su emocije u pitanju nešto mirniji period, jer će RxNeptun iz ove zone biti u trigonu sa Venerom u Raku iz zone daljina. Možda će neko od vas na neki put u dvoje, ili možda ako ste sami ljubav na nekom putu. Mars će ući u vaš znak i to će vam doneti jednu novu energiju. Ono na šta bi trebalo da obratite pažnju je dom, porodica i porodični odnosi, koji mogu biti narušeni Uranovim vraćanjem unazad ali i kvadratu koji će praviti sa Merkurom, kao i inkonjukciju sa Saturnom u vašem znaku. Vežbajte strpljenje i izbegavajte konflikte.
POSAO: RxUran će neko vreme u vašem sektoru svakodnevnog života i poslova kojim se bavite doneti neku vrstu nervoze i nemira. Međutim Mlad Mesec u Lavu konjukcija Jupiter u zoni karijere mogu doneti neke nove poslovne priče i neki novi početak. Kvadrat sa Marsom iz vašeg znaka bi mogao neke neophodne promene samo da ubrza. Finansijska situacija mnogo bolja zahvaljujući Jupiteru, ali i konjukciji sa Mladim Mesecom.
ZDRAVLJE: Kretanje Urana unazad ovde bi mogao da pokrene neke priče od ranije. Aspekti Urana takvi da nervoza i stres mogu uticati na vaše zdravlje. Mars ulaskom u vaš znak doneće ipak i više energije.
_____________________________________
STRELAC:

LJUBAV: Kretanje Urana unazad u ovoj oblasti vašeg života pokrenuće i neka pitanja o slobodi i oslobađanju. Ako imate utisak kao da ste u kavezu možda ćete poželeti da neko ili vi sami otvorite taj kavez i da "odletite". Aspekti su takvi da vaš emotivni i ljubavni život može biti ili vrlo napet i nervozan ili prosto buran. Pripazite šta izgovarate, jer neke izgovorene reči nećete moći da vratite. Inkonjukcija Urana i Saturna mnoge emotvne priče bi mogla da učini neizvesnim. Venera u vašoj zoni promena i regeneracije, strasti i intime doneće neke lepe momente i mogućnosti emotivnog smirenja kroz maštu, intuiciju i kreativnost. Međutim Merkur u istoj zoni napeto aspektovan tu priču uznemiruje dodatno. Dobar aspekt sa Saturnom iz zone tajni doneće smirenje i neku vrstu punjenja baterija. Mlad Mesec je u zoni daljina, u konjukciji sa Jupiterom možda vas odvede na neki dalji put, ili neki novi početak koji ima veze sa zonom daljina, filzofije, morala, obrazovanja. Kvadrat sa Marsom taj početak i potrebu za nečim novim samo će da ubrza.
POSAO: Vladar ove oblasti vašeg života Venera ovde će vam doneti neko osveženje, više mašte, intuicije, predosećanja i kreativnosti. Međutim Merkur vladar zone karijere poprilično napeto aspektovan ove nedelje mogao bi da vas uvede u neki stres i nervozu, zato pripazite. Merkur u dobrom aspektu sa Saturnom nudi i neku dozu mudrosti i smirenja, tako da izlaz uvek postoji. On će pomoći i kada je finasijska situacija u pitanju.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, zahvaljujući Veneri koja je u vašoj zoni regeneracije i intime. Imaćete priliku da napunite baterije najviše u domu svom.
_____________________________________
JARAC:

LJUBAV: Venera vladar vaše zone emocija i ljubavi u zoni dužih veza i brakova lepo aspektovana sa Neptunom iz zone komunikacija, doneće više mašte, intuicije, kreativnosti, više ljubavi u vaš ljubavni život, ali i u vaše veze. Međutim Merkur u zoni dužih veza i brakova sa druge strane može doneti napetost, nervozu i neke komplikacije posebno u komunikaciji. Opredelite se za mudrost i smirenost. Mlad Mesec u Lavu u zoni promena, intime i regeneracije u konjukciji sa Jupiterom doneće vam šansu za nešto novo, za neki novi početak. U kvadratu sa Marsom iz zone iznenađenja celu priču o promenama bi mogao samo da ubrza. Uran kreće unazad u vašoj zoni doma, porodice i porodičnih odnosa. Sa nekim napetim aspektima gde se izdvaja inkonjukcija Urana i Saturna, porodični odnosi mogli bi da budu prilično napeti, nešto vezano za neku nerešenu prošlost. Moguća su i neka iznenađenja.
POSAO: Merkur vladar zone svakodnevnog života, posla i poslovnih odnosa poprilično napet ove nedelje, takva je i poslovna priča i odnosi na poslu i u vezi posla. Ko ne radi onda se ovo odnosi na svakodnevni život i rutinu. Venera vladar zone karijere dobro aspektovan sa zonom komunikacija ipak popravlja ovu priču i donosi veću kreativnost, intuiciju i maštu.
ZDRAVLJE: Merkur vladar zone zdravlja sa nekim napetim aspektima može vas uvesti u nervozu i stres, što bi moglo da utiče na vaše zdravlje. Međutim postoje rešenja ako prepoznate mudrost i aspekt smirivanja. Mlad Mesec u Lavu u konjukciji sa Jupiterom može pomoći da pronađete novi način brige o svom zdravlju.
_____________________________________
VODOLIJA:

LJUBAV: Uran vaš vladar kreće unazad u vašoj zoni komunikacija, tu ćete neko vreme osetiti više napetosti i nervoze nego obično a sve vezano za neku nerešenu prošlost. Merkur vladar zone emocija i ljubavi prilično napet ove nedelje, tako da emotivna priča može biti napeta a vi pod stresom zbog svega toga. Mlad Mesec u Lavu u konjukciji sa Jupiterom u zoni veza, odnosa, brakova doneće nekima novu ljubav, nekima nešto novo u starim vezama. Međutim vaša emotivna priča, vaše veze i odnosi su ipak u senci poslovnih dešavanja i dešavanja u vašoj profesiji i karijeri.
POSAO: Ove nedelje u ovoj oblasti vašeg života moglo bi da bude prilično burno i neizvesno Sa jedne strane tu je Venera dobro aspektovana sa Neptunom iz zone ličnih finasija i ta priča bolja nego ranije, međutim tu je i Merkur koji priču o poslu i poslovnoj situaciji čini nešto nervoznijom i napetijom. Posebno obratite pažnju na komunikaciju i generalno i posebno onu poslovnu jer vaš vladar Uran biće u inkonjukciji sa Saturnom iz zone karijere. Mogao bi da pomogne aspekt koji donosi mudrost i priliku za smirenost i mirna rešanja. Izaberite priču o miru i suzdržanosti. Kvadrat Marsa iz zone karijere sa Mladim Mesecom u Lavu mogao bi da ubrza neke promene koje su ovde neophodne.
ZDRAVLJE: Zdravlje i dobro i manje dobro. Sve zbog Venere i Merkura koji će ove nedelje boraviti tu u toj zoni. Budite mudri i nađite dobro rešenje, jer vam zvezde osim napetosti i stresa nude i izlaz.
_____________________________________
RIBE:

LJUBAV: Ove nedelje emotivan i ljubavni život bi mogao da varira između burnih dešavanja i prilike da se mudro i smireno pronađu rešenja. Venera u ovoj oblasti vašeg života lepo aspektovana sa Neptunom u vašem znaku vašu ljubavnu priču može obogatiti maštom, intuicijom i kreativnošću. Međutim tu je i Merkur koji je ove nedelje prilično napeto aspektovan. Ugožene su neke tajne, ali i vaše materijalne prilike ali nešto povezano sa emocijama. I duže veze i brakovi su pod uticajem Merkura pa pripazite. Izaberite lep aspekt Merkura i Saturna koji vam nude izlaz kroz mudra i smirena rešanja i odluke. Budite pametni i u emotivan život bar neko vreme unesite razum.
POSAO: Mlad Mesec u Lavu u konjukciji sa Jupiterom ove nedelje u zoni posla i poslovnih odnosa doneće priliku za nov početak. Neko će dobiti nov posao, a neko priliku da u stari unese neke pozitivne promene. Kvadrat sa Marsom će samo ubrzati priču o promenama. Finasijska situacija biće pod uticajem Urana i njegovog kretanja unazad. Inkonjukcija sa Saturnom sve ovo sa finasijama bi mogla da još više oteža. Nešto iz finasijske prošlosti biće ponovo aktuelno. Ipak Jupiter vladar vaše zone karijere doneće nove šanse i nove mogućnosti i neku vrsti izlaza i generalno u karijeri ali posebno kada su finasije u pitanju. Preko Venere i dobrog aspekta sa Neptunom imaćete i materijalnu i emotivnu podršku od nekog vama bliskog.
ZDRAVLJE: Mlad Mesec u Lavu u konjukciji sa Jupiterom ovde će vaše zdravstveno stanje i popraviti ali i doneti neke nove momente i nešto novo u pristupu zdravlju i vašem odnosu prema zdravlju.

P.S. Ove nedelje nedeljni horoskop u četvrtak... I ranije sam kasnila ali nikada ovoliko. Bilo je ili preskočiti ovu nedelju ili ipak postaviti jer nedelja još traje. U Utorak sam bila na pola puta kada prosto iz nekih razloga nisam uspela da završim i tako je ostalo do jutros. Aspekti provereno rade ali ovog puta neću o njima i njihovom uticaju na moj život. Sada sam tu, evo i nedeljnog horoskopa u Četvrtak :-))... Nije da ste ostali uskraćeni informacijama, jer postoji i redovan tekst o nedeljnim zbivanjima.... Nadam se da vas nisam razočarala....


  Molila sam anđele

Živim kao i pre, ništa se ne menja
i dalje ja sam ista, al'nekom drugom potrebna



Нема коментара:

Постави коментар