среда, 30. јул 2014.

Nedeljni horoskop (28.Jul - 4.Avgust)

Uz tekst : "Šta rade zvezde u periodu od 28.Jula do 4.Avgusta"....
"All you need is love, love....Love is all you need"...
Ove nedelje emotivna priča bi mogla preko Venere u Raku puno da utiče na vaš život generalno. Venera sa nekim napetim aspektima može doneti uznemirenost a kod nekih i stres. Da li će pomoći njen dobar odnos sa Saturnom i da li ćete steći neophodan mir i suzdržanost ostaje da vidite i sami.
"Nemoj da se nerviraš...pusti probleme".....
I Merkur u Lavu i Mars u Škorpiji će vas ove nedelje takođe uvesti u razna iskušenja i testove. Da li ćete te testove položiti ili pasti na ispitu to samo zavisi od vas... Jer zvezde ukazuju ali ne obavezuju!


_____________________________________
OVAN:


LJUBAV: Venera u Raku ove nedelje u zoni doma, porodice i porodičnih odnosa, mogla bi da donese nešto burnije odnose. Opozicija sa Plutonom i kvadrat sa Uranom u vašem znaku, mogli bi da vas prilično emotivno uznemire. Da li je neko protiv vašeg emotivnog izbora, ili vi u kuću unosite ono što vam se dešava na emotivnom planu, ili je nešto treće, tek želećete neku promenu, možda i oslobađanje. Situacija će se smiriti sredinom nedelje kada Saturn bude u dobrom odnosu sa Venerom, tada ćete mirnije i staloženije spoznati koje emotivne promene su dobre za vas. Merkur u Lavu će boraviti u vašoj zoni emocija i ljubavi i oživeće emotivnu komunikaciju i na vrlo lep način konjkcija sa Jupiterom ali zbog kvadrata sa Marsom na kraju nedelje, bilo bi bolje da zadržite svoje mišljenje, zapravo bilo bi dobro da ne kažete baš sve što mislite. Posebno jer će i Jupiter biti u kvadratu sa Marsom i mogli bi da preterate pre svega kada su emocije u pitanju. Burna emotivna nedelja.
POSAO: Merkur vladar vaše zone posla kada pređe u Lava doneće neke promene, neke od njih su lepe zbog konjukcije sa Jupiterom, ali moglo bi da bude i napeto posebno u poslovnim odnosima i komunikaciji kada Merkur bude u kvadratu sa Marsom. Bolje je da svoje mišljenje zadržite za sebe neko vreme, i da ne kažete baš sve što mislite. I ovako Venera i Pluton od početka nedelje mogu vam praviti prilično veliku napetost u smislu šta izabrati dom, porodicu ili karijeru.
ZDRAVLJE: Pod uticajem Merkura u Lavu zdravlje dobro, ali samo ako ne preterujete u nekim stvarima.
_____________________________________
BIK:

LJUBAV: Venera u Raku u vašoj zoni komunikacija ove nedelje poprilično napeto aspektovana mogla bi vašu emotivnu i ljubavnu komunikaciju prilično da iskomlikuje. Kvadrat sa Uranom bi mogao neke tajne da iskomplikuje, negde da donese neka iznenađenja. Opozicija sa Plutonom, možda komunikaciju koja ne poznaje kompromis i mir, već opsesiju, pokušaj kontrole i demonstriranja moći. Ovde reči mogu naneti puno štete. Sredinom nedelje Venera će se smiriti zbog dobrog uticaja Saturna i duge veze i brakovi imaju šansu da nastave mirno svoju priču posle nekoliko vrlo burnih dana. Merkur u Lavu će boraviti u vašoj zoni doma i porodice i zajedno sa Jupiterom doneti neke lepe trenutke, ipak kvadrat sa Marsom bi mogao da vas uvede u nesporazume i da se mir koji Venera i Saturn pružaju na neki način poremeti. Zato je najbolje da zadržite svoje mišljenje neko vreme, i bolje je da ne kažete baš sve što mislite.
POSAO: Venera vladar ove oblasti vašeg života, onako kako je ove nedelje aspektovana, ovde donosi vrlo napetu situaciju posebno u komunikaciji i poslovnim odnosima. Ovo nije idealna nedelja za komunikaciju bilo koje vrste pa prosto vežbajte mir i suzdržavanje. Na kraju će pomoći dobar odnos Venere i Saturna i ako niste uspeli sa suzdržavanjem tada ćete imati podršku zvezda i ovu poslovu nedelju završiti na miran način. Finansije i dobre i manje dobre, možda su tu i neki neplanirani troškovi.
ZDRAVLJE: Venera u Raku će poprilično uticati na vaše zdravlje, onako preko emocija i emotivnog stanja. Mirujte i sve će biti dobro. Emocije su bitan deo našeg života, ali ponekad ih treba kontrolisati da bi nam bilo dobro.
_____________________________________
BLIZANCI:


LJUBAV: Venera vladar ove oblasti vašeg života bi mogla prilično da iskomplikuje vaše emotivno stanje. Kvadrat sa Uranom mogao bi da donese neka iznenađenja koja nisu prijatna, neko će želeti slobodu, vi ili partner. Neće pomoći ni opozicija sa Plutonom, i svojim intezitetom i viškom energije. Negde će to biti posesivnost, pokušaj kontrole i manipulacije, negde ljubomora, ali svuda neka potreba da se nešto promeni. Negde je to potreba za zabranjenim voćem, vaša ali negde je to partnerova potreba ali ona koja se ne može sakriti. Sredinom nedelje Saturn će smiriti situaciju tamo gde za to ima "materijala" ili jakih i stabilnih emocija. Tamo gde ih nema pomoćiće da se to prihvati bez većih problema. Merkur u Lavu u zoni komunikacija može pomoći posebno zbog konjukcije sa Jupiterom, neke reči mogu da leče. Ali kvadrat Merkura i Marsa može vas uvesti u iskušenje da kažete nešto što bi kasnije želeli da niste izgovorili. Zato je bolje da neko vreme zadržite svoje mišljenje za sebe.
POSAO: Venera planeta ljubavi u zoni novca i ličnih finasija. Ona već komplikuje emotivni život, sada ovde i finansijski, još ako su emocije i novac isprepleteni može biti još napetije. Ako su emocije i pod kontrolom finasije bi mogle tu kontrolu da naruše. Zona posla i poslovnih odnosa pod uticajem energije Marsa dodatno komplikuje situaciju. Posebno u komnikaciji. U nekom momentu bi mogli da preterate jer kvadrat Marsa i Jupitera donosi mogućnost raznih problema. Jedan od problema je novac. Bar neko vreme ne morate da kažete sve što mislite, biće teško zadržati mišljenje zbog kvadrata Merkura i Marsa. Situaciju će smiriti dobar odnos Venere i Saturna, naravno tamo gde mir i suzdržanost pronađu put.
ZDRAVLJE: Zdravlje je pod jakim uticajem Marsa, nek napeti aspekti posebno sa Jupiterom mogli bi vas uvesti u preterivanja, što ne bi bilo dobro za vaše zdravstveno stanje.
_____________________________________
RAK:


LJUBAV: Reklo bi se sa Venerom u vašem znaku vama sve potaman i da vam cvetaju ruže. Možda bi i bilo tako da Venera ove nedelje nema iskušenja u vidu opozicije sa Plutonom i kvadrata sa Uranom. Mnogi od vas bi mogli imati utisak da neko trese drvo ili kavez. Neki od vas će poželeti da odu, da se oslobode, neki bi to mogli da dožive od svojih partnera. Posebno su na udaru duže veze i brakovi. Višak energije, strasti pogrešno usmerene, posesivnost, kontrola, ljubomora. Zabranjeno voće bi negde moglo da bude predmet nesuglasica. Ni Mars u ovoj zoni vašeg života neće pomoći, mnoge će čak uvesti u iskušenje da kažu nešto što bi kasnije želeli da povuku. On će neke od vas uvesti i u emotivna preterivanja. Da li će sredinom nedelje dobar odnos Venere i Saturna pomoći, zavisi od vas ali i od toga da li još ima nečega što spaja a ne samo razdvaja. Napeta nedelja za emocije i ljubavne priče.
POSAO: Ove nedelje su lične finasije u prvom planu, zahvaljujući Merkuru u Lavu. Bolja finasijska priča zbog konjukcije sa Jupiterom, ali kvadrat sa Marsom sve ovo bi moglo da pokvari. Posebno ako su emocije i ljubav izmešani. Novac bi mogao dodatno da iskomplikuje emotivni život. Poslovi ove nedelje dobijaju šansu, nešto novo je na vidiku, međutim kvadrat sa Marsom bi sve to mogao da pokvari posebno ako ne budete umeli da se suzdržite i neka mišljenja ne zadržite za sebe. Mars i Jupiter će neke od vas uvesti i u preterivanja, pa bi mogli da shvatite da put uspeha jeste izvestan ali uspeh dolazi na nešto teži način.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem Jupitera dobro, ali energija preterivanja bi mogla da utiče na vaše zdravlje u negativnom smislu. Suzdržite se kad god je to moguće i biće sve u redu.
_____________________________________
LAV:

LJUBAV: Od kako je Jupiter ušao u Lava vera i nada da će biti bolje nejenjavaju. Ove nedelje i Merkur će ući u Lava i u nekom trenutku sresti se sa Jupiterom, za mnoge od vas to će biti lepi emotivni trenutci. Negde samo dobro raspoloženje, želja i potreba da se zabavi, kaže nekome nešto lepo ili čuje nešto lepo. Međutim kvadrat sa Marsom bi mogao da vas uvede u neka emotivna preterivanja, ali i da kažete nešto što bi kasnije voleli da niste rekli zato zadržite svoje mišljenje i ako već nešto imate da kažete neka to bude samo nešto lepo i pozitivno. Venera u Raku u zoni tajni, skrivenog i podsvesti ove nedelje takva da tu nema mira. Neke tajne posebno one emotivne prosto više ne žele da budu tajne. Moguća su i neka iznenađenja u vidu kvadrata sa Uranom, nešto u vezi potrebe za slobodom a što ima veze sa daljinama, inostrastvom. Možda shvatite da ono daleko od očiju daleko od srca je ipak tačno. Venera u dobrom odnosu sa Saturnom može doneti mir i stabilnost, ali tamo gde za to ima "materijala", gde su emocije postojane i gde su emocije preživele turbulenciju sa početka nedelje. Drugim rečima otići ili ostati biće jedna od dilema.
POSAO: Ovde već neko vreme nema mira, ove nedelje zbog opozicije Plutona sa Venerom emotivno stanje je to koje će na indirektan način uticati na vaše poslove i poslovne odnose. Saturn vladar ove oblasti vašeg života će pomoći da pronađete mir i neko praktično rešenje. Sve bi bilo dobro da nije Marsa koji vlada vašom zonom karijere pa dodatno unosi nemir u vaš profesionali i poslovni život. Suzdržite se, zadržite svoje mišljenje neko vreme samo za sebe, jer bi mogi da budete isprovocirani da kažete nešto što bi kasnije najradije povukli. Osim toga Mars i Jupiter će vas uvesti u neke probleme a sve zbog nekog preterivanja.
ZDRAVLJE: Znali ste za bolje dane kada je zdravlje u pitanju. Emotivna situacija ovde mnogo utiče na priču o vašem zadravlju, kada emocije pronađu put mira i stabilnosti popraviće vam se i zdravlje.
_____________________________________
DEVICA:


LJUBAV: Ovde već neko vreme vlada potreba za promenom jer je takva energija Plutona koji boravi u ovoj oblasti vašeg života. Ove nedelje on će biti u opoziciji sa Venerom u Raku i u vaš emotivni život uneti intezitet. Negde je to strast, negde posesivnost, potreba za kontrolom, ljubomora, nešto vezano za emotivnu prošlost. Venera u zoni prijatelja ali i iznenadnih dešavanja u kvadratu sa Uranom doneće potrebu da se nešto menja, potrebu za slobodom i oslobađanjem. Da li će Venera u dobrom aspektu sa Saturnom vladarem zone emocija i ljubavi pomoći, da li će situacija smiriti i učiniti realnijom i praktičnijom, ostaje vam da vidite. Merkur u Lavu ove nedelje u zoni tajni i skrivenog u konjukciji sa Jupiterom neke tajne vam mogu ispuniti život, možda samo da napunite baterije. Međutim kvadrat sa Marsom iz zone komunikacija neke tajne dovede do opasnosti, zato je bolje da neko vreme ćutite i neko mišljenje zadržite za sebe. Tu je i kvadrat Marsa i Jupitera, ako ste i mislili da se na neko vreme povučete to je teško izvodljivo sa ovim aspektom preterivanja. Čuvajte tajne.
POSAO: I ovde u ovoj oblasti vašeg života već neko vreme prilično neizvesno, turbulentno a sve zbog Urana vladara ove oblasti. Ove nedelje to je još uzbudljivije jer je Uran u kvadratu sa Venerom, neki iznenadni poslovni događaji, koji donose napetost i nervozu. Ako su emocije i posao pomešani još nevolja na vidiku. Neke promene su neophodne, ipak ne žurite jer aspekti su takvi da je bolje da sačekate, obratite pažnju na komunikaciju, tajne generalno ali i one poslovne.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem kvadrata Urana i Venere, što će reći neka vrsta nervoze i nemira, pa ovde je više ona priča "iz glave" nego stvarni zdravstveni problemi. Vežbajte mir i suzdržavanje i sve će biti kako treba.
_____________________________________
VAGA:

LJUBAV: Ovde već neko vreme nema mira, vladar ove oblasti Uran ove nedelje dodatno uznemiren kvadratom sa Venerom, biće pokrenuta neka priča o slobodi i oslobađanju od nečega ili nekog. Posebno se ovo odnosi na duže veze i brakove, ali i na sve odnose koje imate i porodične i poslovne. Pored emotivnog života preko Venere i vaš profesionalni život je prilično uzdrman. Merkur u Lavu ove nedelje u zoni društvenosti, prijateljstva i iznenadnih dešavanja, u konjukciji sa Jupiterom doneće neke lepe i opuštajuće momente baš onakve kakvi će vam trebati. Prijatelji su ovde kao pomoć, kao izlaz iz nezgodnih situacija. Potražite i neki savet od prijatelja jer nekada neko bolje vidi sa strane ono što se vama događa nego što to vi vidite. Prijatelji mogu vaš emotivni život ne popraviti, to morate sami već mogu svojim savetom da vam pomognu u donošenju nekih važnih odluka.
POSAO: Ova oblast je nešto mirnija ove nedelje, međutim karijera generalno i profesija zbog Venerinih aspekata ove nedelje može da vas stavi u dilemu šta izabrati karijeru ili dom, ko tu trpi i slične stvari a sve zbog opozicije Venere i Plutona. Kvadrat Venere sa Uranom u "igru" uvodi i emotivan život i emocije, pa zapravo karijera više trpi zbog vaših nesređenih i neizvesnih emocija, nego nešto konkretno. Međutim finasije one lične, trenutno nisu najbolje zbog Marsa i njegovih aspektata sa Merkurom i Jupiterom. Neko preterivanje ovde stoji, a ono se odnosi ili na trošenje novca ili na neke nepredviđene situacije sa novcem. Suzdržite se od nepotrebnih troškova neko vreme.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro. Ako nešto i nije kako treba onda je to povezano sa emotivnim stanjem. Kada se to reši sve će biti kako treba. Vama zapravo treba lek ali lek koji leči emocije.
_____________________________________
ŠKORPIJA:


LJUBAV: O, Škorpije čekali ste dugo da Mars uđe u vaš znak i to je zaista bio događaj. Međutim na samom ulasku u vaš znak Mars prvo treba da rasčisti neke stvari. Aspekti su takvi da donose napetost. Emocije, ljubavni život, uživanja i slične stvari su nekako u drugom planu. Venera u Raku boravi u vašoj zoni daljina, životne filozofije i onog tkz. višeg uma i razmišljanja. Neko ima neku emociju, ljubav negde daleko, neko će na neki put možda zbog ljubavi, a neko samo da filozofira na tu temu. A aspekti takvi da mirnu vodu Raka uzburkavaju. Opozicija sa Plutonom donosi neku priču o razdvojenosti, neko uznemirenje, kvadrat sa Uranom priču o slobodi i oslobađanju. Sredinom nedelje će dobar aspekt sa Saturnom u vašem znaku doneti emotivni mir i nešto lakšu emotivnu priču.
POSAO: Zapravo posao i karijera su ove nedelje priča oko koje se sve vrti. Uran kvadrat Venera doneće neki nemir i nervozu, nešto vezano za poslove sa inostranstvom, ili obrazovanjem ili sa zakonom. Merkur u zoni karijere u konjukciji sa Jupiterom ipak donosi optimizam i mogućnost novih poslova koji će doneti materijalnu satisfakciju. Međutim potreban je i oprez neko vreme jer su Merkur i Jupiter u kvadratu sa Marsom u vašem znaku. Primirite se malo, posebno kada je komunikacija u pitanju. Zadržite neko mišljenje za sebe, ali probajte i da ne preterujete u nekim poslovnim stvarima. Finasije ove nedelje bolje, ali mogući su i neki troškovi.
ZDRAVLJE: Ovde je ove nedelje aktuelna ona priča da sve "ide iz glave" pa i zdravlje. Biće sve u redu ako vežbate mir i suzdržavanje. Ovo su napetosti koje vi sami možete da kontrolišete i izbegnete nepotreban nemiri i stres. Možda pomogne mantra: sve će proći, i sve prolazi...
_____________________________________
STRELAC:

LJUBAV: Ovde u ovoj zoni vašeg života neka napetost, a sve zbog vladara Marsa ali i zbog Urana koji tu boravi. Uran u kvadratu sa Venerom traži, skoro pa da zahteva neku promenu, nešto vezano za slobodu, oslobađanje od nekog ili nečeg. Venera u zoni promena, ali i nekih kriza nepovoljno aspektovana unosi nemir u vaš ljubavni život, ali i u porodični. Posebno bi trebalo da obrate pažnju svi oni koji su u nekim dužim vezama ili brakovima, jer Merkur vlada tom pričom u vašem životu, a on ove nedelje povezan sa karijerom. Međutim sredinom nedelje dobar aspekt Venere sa Saturnom će doneti i neophodan mir i stišavanje situacije. Realnije ćete videti neke stvari i ljude. Možda ćete se i povući na neko vreme. Međutim pitanje je da li će vam Mars to dozvoliti, on će biti u nepovoljnim aspektima sa Merkurom i Jupiterom. Merkur i Jupiter u zoni daljina i životne filozofije u dobrom aspektu donose potreban optimizam, ali zbog lošeg odnosa sa Marsom i nemir i neku vrstu preterivanja.
POSAO: Ova nedelja osim emotivnih dešavanja u prvi plan stavlja i priču o poslu ali i o karijeri i profesiji generalno. Venera vladar zone posla i poslovnih odnosa unosi emocije i emotivan život u vaš poslovan život i poslovne odnose. Negde su to pomešane priče, a negde emocije samo ometaju rad i posao. I Merkur u Lavu ove nedelje prilično utiče na vašu karijeru, u nekom trenutku dobro zbog konjukcije sa Jupiterom, a onda i ne tako dobro zbog kvadrata sa Marsom. Možda je ključ i rešenje u emocijama, kada njih dovedete u red, biće i sve ostalo u redu. Finasije su takođe moguć izvor napetosti ove nedelje. Izgleda da je najbolje da se neko vreme primirite.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem Venere, i stvarno ovo je period u kome su emeocije kod vas u prvom planu, kada njih rešite bićete i zdravi.
_____________________________________
JARAC:

LJUBAV: Pluton u vašem znaku ove nedelje u izazovnom aspektu sa Venerom u vaš emotivni život, ali i u duže veze i brakove unosi nemir i nervozu. Neku priču o posesivnosti, kontroli, moći, negde i ljubomori. Venera u zoni dužih veza i brakova u kvadratu sa Uranom iz zone doma, porodice i porodičnih odnosa sve ovo još dodatno komlikuje. Sredinom nedelje dobar odnos Venere sa Saturnom doneće i preko potrebno smirenje i realniji pristup emotivnom životu. Merkur u Lavu zajedno sa Jupiterom sve neophodne promene i moguće krize će sigurno olakšati, međutim kvadrat koji oni prave sa Marsom mogao bi da vas dodatno uznemiri. Biće bolje da neka mišljenja zadržite za sebe, ali da kontrolišete potrebu za nekim preterivanjima. Sve u svemu primirite se neko vreme.
POSAO: I u ovoj oblasti vašeg života, preko Merkura vladara potrebne su neke promene. Konjukcija sa Jupiterom će te promene olakšati i učiniti ih povoljnim po vas, međutim kvadrat Merkura sa Marsom je takav da je potrebno da pazite šta pričate, zapravo zadržite neko mišljenje za sebe bar neko vreme. Ni finasije nisu baš u idealnom položaju zahvaljujući kvadratu Urana i Venere. Suzdržite se neko vreme, ako je potrebno sakrijte novčanik bar nekoliko dana.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem Merkura u Lavu i dobro ali i manje dobro, zavisi od toga koji će Merkurovi aspekti biti jači. Kako Merkur vlada mislima, znate šta vam je činiti, odstranite negativne misli i biće vam sigurno dobro.
_____________________________________
VODOLIJA:

LJUBAV: Uran vaš vladar ove nedelje u kvadratu sa Venerom uneće u vaš život generalno ali i posebno u emotivan neki nemir i potrebu za slobodom i oslobađanjem. Ako ste sami to je lako, ako ste u vezi to bi moglo da bude komplikovano. Međutim Venera ove nedelje više uticaja vrši na vaš poslovni nego na emotivni život, ili vaš emotivni život bi mogao da utiče na poslovni. Generalno komunikacija ove nedelje nije vaša najjača strana. Sem toga i Merkur vladar vaše zone emocija u zoni dužih veza i brakova doneće neke promene. U dobrom aspektu sa Jupiterom slobodnim Vodolijama mogao bi da donese nove veze, a zauzetim neko olakšanje i neki potreban optimizam. Međutim kvadrat sa Marsom sve ovo komplikuje i opet preko njega nervozu prenosi na vašu karijeru.
POSAO: Sa Venerom koja boravi ovde u ovoj oblasti vašeg života, emotivan i poslovan život ili su povezani ili vrše uzajamni uticaj. Venera tako aspektovana da se sve dodatno komplikuje. Kvadrat sa Uranom unosi nervozu u komnikaciju i generalno i u poslovnu pa pripazite. Opozicija sa Plutonom neke poslovne tajne stavlja na iskušenje i test. Sredinom nedelje dobar odnos Venere i Saturna doneće neophodan mir i praktičniji pristup poslovima i poslovnim odnosima. Međutim nema opuštanja jer Mars u zoni karijere pravi kvadrate sa Merkurom u Lavu i Jupiterom. Biće bolje ako neko mišljenje zadržite za sebe posebno ako se bavite javnošću ili odnosima sa javnošću, klijentima i sl. Čuvajte se i preterivanja.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod direktnim uticajem Venere. Emotivan život dakle može uticati i na vaše zdravstveno stanje. Pripazite i šta jedete i koliko posebno zbog napetosti i nervoze. Neki kilogrami se lako "lepe" a kasnije teže skidaju. Nezasalađujte baš sve što jedete.
_____________________________________
RIBE:

LJUBAV: Ove nedelje Venera u ovoj oblasti vašeg života vrši veliki i značajan uticaj. Opozicija sa Plutonom mogla bi da donese neka neprijatna iznenađenja, možda i neku nerešenu emotivnu prošlost. Ovaj aspekt donosi veliki intezitet, potrebu za kontrolom, ali i posesivnost, demonstriranje moći i ljubomoru. Kvadrat sa Uranom dodatno otežava jer unosi priču o slobodi i oslobađanju od nekog ili nečeg. Venera vladar zone komunikacija dodatno opterećuje i emotivnu komunikaciju koja može biti napeta i ishitrena. Sredinom nedelje moguć emotivni mir jer će Venera biti u dobrom odnosu sa Saturnom. Neko će možda i na neki put, možda je put i rešenje emotivnih problema. Ako nije vreme za put onda je to realniji i praktičniji pristup emocijama i emotivnoj priči koja je uzburkana na početku nedelje.
POSAO: Ovde u ovoj oblasti vašeg života je od skoro Jupiter, sada je i Merkur u Lavu tu, oni zajedno doneće neke pozitivne momente u vaš poslovni život, više optimizma u svakom slučaju. Međutim oni tako zajedno prave kvadrate sa Marsom iz zone daljina, obrazovanja, životne filozofije i donose neki nemir i nervozu. Biće bolje da neko mišljenje zadržite za sebe bar neko vreme, ali i da se potrudite da ne preterujete u nekim poslovima i poslovnim odlukama. Finasije vam takođe ove nedelje mogu doneti dodatnu nervozu, zaboravite novčanik na nekoliko dana.
ZDRAVLJE: Sa Merkurom i Jupiterom u Lavu zdravlje sigurno dobro, međutim njihov kvadrat sa Marsom bi mogao da vas uvede u neka preterivanja pa pripazite i sačekajte da ovaj aspekt prođe.

Glavu gore i pošalji osmeh celom svetu :-))))

Jedan osmeh je dovoljan i ceo svet je tvoj


Нема коментара:

Постави коментар