уторак, 10. јун 2014.

Nedeljni horoskop (9.Jun - 16.jun)


Uz tekst: "Šta rade zvezde u periodu od 9.Juna do 16.Juna"..... 
Ove nedelje energija snova, ideala, intuicije, razotkrivanje misterije života jer je Neptun krenuo u retrogradni hod. Sa Punim Mesecom u Strelcu ulazimo u neku vrstu kulminacije u isto vreme sa Venera opozicija Saturn u neka ograničenja sa kojima imamo i svest o granicama. Mars u kvadratu sa Plutonom kao da nam još uvek neda mira i u naše živote unosi razna uzbuđenja.



  OVAN
LJUBAV: Pun Mesec u Strelcu boraviće u vašoj zoni daljina, životne filozofije, obrazovanja. Indirektno će uticati na vaš ljubavni život u vidu neke kulminacije i prekretnice. Ova energija će uticati na vašu i generalnu i emotivnu komunikaciju. Neptun će pokrenuti vašu oblast tajni, podsvesti i svega što krijete kretanjem unazad. Šta ćete na tom putu da otkrijete zavisi od vas, ali imaćete nekoliko meseci da se suočite sa nekim stvarima koje ste možda potisnuli. Venera i Satun će krajem nedelje pomešati osećanja i materijalna pitanja. Tu negde su neka ograničenja. A Mars u kvadratu sa Plutonom uneće nemir u duže veze i brakove. Probajte da izbegnete sukobe i svađe i taj višak energije iskoristite pametnije.

POSAO: Pripazite ove nedelje na finasije mogući su neki zastoji, prepreke i sl. Uticaj opozicije Venere i Saturna na vaš materijalni život biće jak, ali moguće je i da se u sve to umešaju i emocije, ali na način koji vam se neće svideti ako ne budete pažljiviji.  Kada su posao i karijera u pitanju moguća je neka nervoza a sve zbog Plutona i Marsa i njihovog kvadrata. Mogući su sukobi u poslovnim odnosima pa pripazite malo. Izbegavajte sukobe sa predpostavljenima. Negde moguć problem sa položajem, statusom, negde i sa javnošću za one koji su u takvim poslovima.

ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, ali je pod uticajem retrogradnog Merkura, pa neki od vas možda se na neki način ipak pozabave svojim zdravljem.
   
BIK
LJUBAV: Zbog Venere u vašem znaku u opoziciji sa Saturnom moguće je neko zahlađenje u emotivnim odnosima, neke prepreke a negde možda i neka tuga. Prosto bi mogli da imate svest o nekim ograničenjima kada su partnerstva u pitanju. Zahvaljujući retrogradnom Merkuru i neka prošlost, neka emotivna prošlost. Duže veze i brakovi mogu biti na nekom testu ili u iskušenju. Kretanje Neptuna unazad u zoni društvenosti, ali i ideja, nadanja, želja možda u vaš život unese potrebu da više sanjate, ali i potrebu da se možda povučete na neko vreme.
 
POSAO: Pun Mesec u Strelcu u vašoj zoni finasija i onih ličnih i onih tkz. tuđih (pozajmice, krediti...) doneće neku vrstu kulminacije, kod nekih i neku krizu. Posao bi ove nedelje mogao da vam donese nemir  i nervozu a sve zbog nezgodnog kvadrata Marsa i Pluton. Mogući su poremećeni poslovni odnosi. Primirite se neko vreme.

ZDRAVLJE: Zbog nešto veće nervoze mogući su i neki zdravstveni problemi.
BLIZANCI
LJUBAV: Pun Mesec u Strelcu će poprilično uticati na vas svojom energijom. Jer nasuprot Strelca je vaš znak. Moguća je i neka vrsta krize. Kulminacija u emotivnim odnosima ali sa dužim vezama i brakovima. Emocije i ljubavni život i pod vrlo jakim uticajem kvadrata Marsa i Plutona. Višak energije bi trebalo dobro da kanališete da bi izbegli veće nevolje, svađe, sukobe i sl. Venera u vašoj zoni tajni i podsvesti u opoziciji sa Saturnom mogao bi pokrene nešto što ste na neki način ili potisnuli ili zaboravili. Tu su i neka ograničenja.

POSAO: I posao pod jakim uticajem opozicije Saturna i Venere. Neki zastoj, neka težina i u poslovnim odnosima ali i sa finasijama. Retrogradni Neptun kretanjem unazad u zoni karijere uvešće vas u neka preispitivanja, nešto što nije rešeno a ima veze sa prošlošću. Tu ćete narednih nekoliko meseci tražiti neka rešenja ali i objašnjenja.


ZDRAVLJE:Pripazite na zdravlje i postavite neke granice.
 
RAK
LJUBAV: Vaš ljubavni život biće pod uticajem opozicije Satrna i Venere. Neki zastoj, neka hladnoća možda i neko razdvajanje. Tu je i nezgodan kvadrat Plutona i Marsa koji bi mogao da unese veliku nervozu u porodični život ali i svima vama koji ste u nekim dužim vezama ili brakovima. Retrogradni Neptun u zoni daljina, životne filozofije, obrazovanja pokrenuće vas na neka razmišljanja vezana za prošlost.

POSAO: Pun Mesec u Strelcu u ovoj zoni uvešće vas u neku kulminaciju, ali moguća je i kriza kada su poslovi i poslovni odnosi u pitanju. U opticaju su i neke tajne i nešto što ste skrivali od javnosti a vezano za poslove i poslovne odnose. I finasije pod indirektnim uticajem Punog Meseca, što bi krizu moglo da produbi ako ne pronađete balans.

 
ZDRAVLJE: I zdravlje pod jakim uticajem Punog Meseca pa je moguća neka kulminacija i prekretnica.
 
LAV
LJUBAV: Pun Mesec u Strelcu u ovoj oblasti doneće neku vrstu kulminacije i prekretnice. Vaš emotivni i ljubavni život bi mogao da bude u krizi zato pokušajte da pronađete mir i ravnotežu. Pripazite i na komunikaciju i generalno i u emotivnom smislu jer će Mars u kvadratu sa Plutonom poprilično uneti nervozu ali i mogućnost sukoba i svađa. Probajte da taj višak energije usmerite na nešto drugo. Bavite se sportom ili rekreacijom ipak budite i oprezni zbog Marsa. Neptun u svom hodu unazad u zoni intime i potrebe za promenama uvešće vas u neku prošlost i rešavanje nekih bitnih stvari.

POSAO: Ova oblast biće pod jakim i nezgodnim uticajem kvadrata Plutona i Marsa. Pripazite na poslovnu komunikaciju pre svega i na poslovne odnose koje imate sa kolegama ili podređenima. Venera u vašoj zoni karijere u opoziciji sa Saturnom mogla bi da pokrene neke priče o nekim ograničenjima. 

 
ZDRAVLJE: Pripazite na zdravlje jer ćete biti pod snažnim uticajem kvadrata Plutona i Marsa. Mogući su stres i nervoza pa samim tim i neki zdravstveni problemi.
 
DEVICA
LJUBAV: Nezgodan kvadrat Plutona i Marsa uneće u vaš emotivni i ljubavni život višak energije, mogućnost sukoba, negde i svađe. Jaka je to energija pa pokušajte da se neko vreme primirite. Pun Mesec u Strelcu u zoni porodice i porodičnih odnosa doneće neku vrstu kulminacije i prekretnice. Moguća je i neka kriza pa pokušajte da pronađete balans. Neptun će svoj put unazad kroz vašu zonu dužih veza i brakova usmeriti na neku prošlost. Moguća su neka povlačenja ili beg od stvarnosti. Opozicija Venere i Saturna mogla bi da utiče na vašu komunikaciju generalno ali i u emotivnom smislu. Moguća su neka ograničenja, granice, neka vrsta tuge.

 
POSAO: Pun Mesec u Strelcu vršiće veliki uticaj na vašu karijeru. Moguća je neka vrsta kulminacije i prekretnice. Moguća je i neka kriza pa pripazite. Finansijska situacija pod nešto težim uticajem kvadrata Marsa i Plutona. Mogući su sukobi i nesporazumi zbog novca. Probajte da ne mešate priču o novcu sa emocijama i emotivnom pričom.
 
ZDRAVLJE: Zdravlje isto kao i do sada.
VAGA
LJUBAV: Na vas će generalno veliki uticaj vršiti kvadrat Marsa u vašem znaku sa Plutonom. Doneće vam neku vrstu nervoze, možda i sukobe, svađe. Budite oprezni jer je to jaka energija. To je i višak energije pa se potrudite da ga pametno utrošite. Pun Mesec u Strelcu je u vašoj zoni komunikacija tako da tu možete očekivati neku kulminaciju i neku prekretnicu ali i krizu. Venera u opoziciji sa Saturnom mogla bi da uzdrma vaš sektor intime u vidu neke hladnoće, ograničenja. 

    
POSAO: Neptun će na svoj put unazad baš u ovoj zoni vašeg života. Sa njegovim kretanjem unazad krenućete i vi u neku poslovnu prošlost. Imaćete nekoliko meseci da vidite šta je to što treba dovršiti. Mada je moguće i neko povlačenje i neko preispitivanje kada je posao u pitanju ali i vaši poslovni odnosi. Opozicija Saturna i Venere mogla bi da utiče na vaš finasijski život u vidu nekog zastoja ili neke brige. 
 
ZDRAVLJE:  Sa Neptunom u ovoj zoni i sa njegovim kretanjem unazad možda ćete biti u situaciji da preispitate u kom stanju je vaše zdravlje.
 
ŠKORPIJA
LJUBAV: Najvažniji događaj ove nedelje za vas je opozicija Saturna u vašem znaku i Venere. Moguće je da osetite neko ograničenje i neku hladnoću kada su emocije u pitanju. Ali ne samo emocije već i sve po pitanju uživanja, zabave, dece. Još jedan važan događaj a vezan za vaš emotivni život je Neptunovo kretanje unazad. Predstoji vam neko preispitivanje i neko vraćanje u prošlost. Kod nekih moguće i neka vrsta povlačenja. Kvadrat Plutona i Marsa mogao bi da utiče na vašu komunikaciju i generalno i u emotivnom smislu. Mogli bi da budete skloni nervozi, sukobima i svađama.
 
 POSAO: Pun Mesec u Strelcu u vašoj je zoni finasija i vaših ličnih i onih tkz. tuđih. Tu je moguća neka vrsta kulminacije i prekretnice ali i krize. Na poslu je moguća nešto veća nervoza i višak energije pa se potrudite da je iskoristite na najbolji mogući način. Izbegavajte sukobe.
 
ZDRAVLJE: Zdravlje isto kao i do sada, ali nalet višaka energije ove nedelje mogao bi da vas uvede u dodatnu nervozu. Utrošite taj višak pametno.
STRELAC
LJUBAV: Pun Mesec u vašem znaku ove nedelje je glavni događaj za vas. On će vam doneti neku vrstu kulminacije i prekretnice ali i možda neku vrstu krize. Posebno obratite pažnju vi koji ste u nekim dužim vezama ili brakovima. Emotivan život možda nešto napetiji a sve zbog kvadrata Marsa i Plutona, još ako u sve upletete i neke finasije moglo bi baš da se zakuva. Neptun će na svoj put unazad u zoni doma i porodice i porodičnih odnosa. Predstoji vam neko osvtanje na prošlost.
    
POSAO: Ovde će ove nedelje Venera u opoziciji sa Saturnom da donese neku vrstu ograničenja, zastoja što se može odraziti i na vaše finasije ali i na poslovne odnose. Sem toga i nezgodan kvadrat Plutona i Marsa direktno će uticati na vašu materijalnu situaciju. Moguća je neka vrsta nervoze zbog svega ovog.
 
ZDRAVLJE: Opozicija Venere i Saturna će vas podsetiti na neka ograničenja i da je možda dobro da uvedete neke granice kada je zdravlje u pitanju.

JARAC
LJUBAV: Glavni događaji za vas ove nedelje su kvadrat Plutona u vašem znaku i Marsa koji bi vam mogao doneti generalno neku nervozu, višak energije i potrebu za raspravama, drugi događaj je vezan direktno za emotivnu priču a ona je pod uticajem opozicije Venere i Saturna. Moguća je naka vsta hladnoće, ograničenja možda i tuge. I neka prošlost bi mogla da bude predmet vašeg emotivnog života. Pun Mesec u Strelcu je u zoni tajni, podsvesti i onoga što bi želeli da sakrijete. Tu je moguća neka kulminacija i prekretnica, ali i kriza. Pronađite balans. Neptun će krenuti unazad u vašoj zoni komunikacija, tu je moguće neko preispitivanje i suočavanje sa prošlošću.

POSAO: Ova oblast će biti pod uticajem Punog Meseca u Strelcu. I ovde je moguća neka kulminacija i prekretnica. Mogla bi da se javi i neka kriza u vašim poslovima ali i poslovnim odnosima. Kvadrat Marsa i Plutona uneće još neroze u vaš profesionalni život i karijeru. Mogući su sukobi sa predpostavljenima, ali i nešto u vezi vašeg statusa i položaja. Primirite se neko vreme.
 
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem Punog Meseca. Možda je potrebna neka prekretnica.
VODOLIJA
LJUBAV: Pun Mesec u vašoj zoni društvenosti i iznenadnih dešavanja imaće uticaj i na vaš emotivni život. To će biti neka vrsta kulminacije i prekretnice, ali moguća je i kriza. I vi koji ste u dužim vezama i brakovima mogli bi da budete u nekom iskušenju pa pripazite. Venera u opoziciji sa Saturnom doneće neku vrsti ograničenja i zastoja u domu, porodici i porodičnim odnosima. Neke tajne i nešto što pokušavate da sakrijete biće pod uticajem kvadrata Plutona i Marsa. Ova energija će vam doneti neku nervozu, više usmerenu ka vama nego ka drugima.

POSAO: Posao će ove nedelje biti pod uticajem opozicije Saturna i Venere, pa je moguć neki zastoj, neko ograničenje. Vi koji imate neke veze sa inostranstvom budite oprezni jer će ta priča biti pod uticajem kvadrata Marsa i Plutona. Mogući je neka nervoza, stres pa pripazite malo. Neptun će na svoj put unazad kroz vašu zonu ličnih finasija. Bićete u prilici da nešto preispitate na tu temu narednih nekoliko meseci ali i da se vratite u neku prošlost vezanu za finasije.

   ZDRAVLJE: Zdravlje kao i do sada, ali sa tendencijom da bude bolje.


RIBE
LJUBAV: Za vas je glavni događaj ove nedelje kretanje Neptuna unazad u vašem znaku. Nešto više od drugih vi ćete biti pod ovim uticajem u narednih nekoliko meseci. Bićete u prilici da preispitate nešto što je duboko u vama, ali i da se vratite u neku prošlost. Neki od vas bi mogli i da se povuku na neko vreme. Venera u vašoj zoni komunikacija u opoziciji sa Saturnom uneće u vaša razmišljanja ali i komunikaciju neku vrstu ograničenja i zastoja. Ovo se posebno odnosi na vašu emotivnu i ljubavnu komunikaciju. Negde možda i neka tuga. Mada ćete se vi ove nedelje više "baciti" na posao manje na emocije i emotivnu priču.
 
POSAO Pun Mesec u Strelcu u vašoj zoni karijere, položaja, društvenog statusa i profesionalnih odnosa. U ovoj zoni je moguća neka vsta kulminacije i prekretnice ali krize, pa pokušajte da pronađete blans.
 
 ZDRAVLJE: Zdravlje pod indirektnim uticajem Punog Meseca. Možda je vreme da nešto menjate.




Voleo sam jednom 

 




Нема коментара:

Постави коментар