среда, 4. јун 2014.

Nedeljni horoskop (2.Jun - 9:jun)

Uz tekst: "Šta rade zvezde u periodu od 2.Juna do 9.Juna"....

Venera, Sunce i Merkur u centru zbivanja ove nedelje...
Najvažniji događaj je svakako Merkurov hod unazad....



  OVAN
LJUBAV: Ovo je vreme za nove veze. Ali to je nešto drugačije, neobičnije nego što bi mogli da očekujete, možda čak i neko iznenađenje. Retrogradni Merkur u sektoru doma, porodice i porodičnih odnosa, vas možda natera na neka sećanja, na prošlost, detinjstvo... Neki član porodice koji se dugo nije javljao sada bi mogao da vas potraži ili da se oglasi na neki način. Međutim moguće su i neke priče oko doma, nekretnina, poreza na imovinu, zakupnina, neki dokumenti u vezi stana, kuće ili sl. Hipoteke, prodaje, renoviranje sve to dolazi u obzir. A vi i članovi porodice ne baš sasvim sigurni u to šta treba činiti.

POSAO: Posao će biti pod uticajem retrogradnog Merkura takođe, pa budite oprezniji u narednih nekoliko nedelja. Moguća su kašnjenja, nesporazumi. Nije vreme za donošenje odluka posebno ne za neke konačne odluke, sačekajte da Merkur krene direktno. Venera će u dobrom aspektu sa Neptunom pomoći oko finasijskog aspekta vašeg života, energijom mašte i veće kreativnosti.

ZDRAVLJE: Zdravlje će biti takođe pod uticajem retrogradnog Merkura, možda neka revizija, nešto iz prošlosti.
 
BIK
LJUBAV: Ove nedelje emocije pod indirektnim uticajem retrogradnog Merkura. Nešto iz emotivne prošlosti biće na dnevnom redu. Obratite pažnju na komunikaciju i generalno i posebno, jer će retrogradni Merkur boraviti u vašoj zoni komunikacija. Nemojte se "izgubiti u prevodu". Pripazite na poruke, poštu ali i na komunikaciju oči u oči... Venera u vašem znaku lepo aspektovana sa Neptunom doneće vam romantične trenutke, više kreativnosti i maštanja u vaš emotivni život. Možda ćete malo "odlutati" na neko vreme.

POSAO: U ovoj oblasti vašeg života veliki uticaj će vršiti Venera u vašem znaku u lepom aspektu sa Neptunom. Možete očekivati nešto lepo, neki pozitivan uticaj od strane prijatelja. Kako je Merkur retrogradan u vašoj zoni komunikacija budite samo malo oprezniji u poslovnim kontaktima. Moguća su neka kašnjenja, neki manji nesporazumi, nemogućnost konačnih odgovora na neka pitanja, sačekajte da Merkur krene direktno. I finasije su pod uticajem retrogradnog Merkura. Možda je vremeza povraćaj nekog novca. Sunce u zoni finasija dobro aspektovano sa Uranom iz zoni tajni doneće neku novu energiju i neke nove kombinacije, moguća su i neka pozitivna iznenađenja.

ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, pod uticajem je Venere u vašem znaku.
BLIZANCI
LJUBAV: Emotivni život pod uticajem Venere koja je lepo aspektovana sa Neptunom. Ljubavni život začinjen maštom, romantikom, kreativnošću. Sa Venerom u zoni tajni i neke tajne vezane za emocije. Za neke od vas beg od stvarnosti. Retrogradni Merkur u zoni vrednosti, pa ćete možda biti "pozvani" da preispitate neke životne vrednosti. Ali i pitanja emotivne sigurnosti bi mogla da budu aktuelna narednih nekoliko nedelja, a tu su moguće i neke zabune i nejasnoće. Ne donosite važne odluke i konačne odluke, sačekajte da Merkur krene direktno.
 
POSAO: Retrogradni Merkur u zoni vrednosti i finasija, ličnih resursa mnoge od vas će naterati da razmišljaju na temu bezbednosti i sigurnosti i finasijske i emotivne. Javiće se i pitanja u vezi zarade, gde ste kada je lična zarada u pitanju. Neki nesporazumi, zabune u vezi finasija ali i profesije i karijere. Kod nekih je to pitanje povišice, ili boljih načina zarade. Ipak ne očekjte konačne odgovore kada je u pitanju povećanje plata, novi izvori zarade i prihoda. Radije završavajte neke nerešene stvari iz prošlsti biće vremena za nove načine zarade.

ZDRAVLJE: Zdravlje dobro. Posebno ako ste rešili neke zdravstvene probleme od ranije.
 
RAK
LJUBAV: Mnogo toga će u narednom periodu biti vezano za retrogradnog Merkura u vašem znaku. Možda ćete više od ostalih biti u ovoj energiji. To što će Merkur neko vreme boraviti u vašem znaku doneće vam puno od ove energije. Vraćanje u prošlost, neku priču vezanu za porodicu i porodične odnose, ali i neka sećanja. Ovde su mogući i nesporazumi i nejasnoće...Pripazite na komunikaciju i ličnu ali i onu vezanu za porodicu. Budite nešto opreziji u svemu što ima veze sa Merkurom. Pripazite na priču oko dokumenata, pošte, poruka, razgovora. Javiće vam se i neka nerešena i nerazjašnjena prošlost. Venera u zoni prijatelja i društvenosti dobro aspektovana sa Neptunom iz zone daljina obogatiće vaš ljubavni život, maštom, kreativnošću, bojama. 

POSAO: Osim što generalno treba da obratite pažnju na komunikaciju zbog retrogradnog Merkura u vašem znaku, vama će dobar odnos Sunca i Urana ipak u oblasti posla, karijere doneti neku novu, drugačiju energiju. Nešto što će razbiti rutinu i pokrenuti vas na bolje. Moguće je i neko pozitivno poslovno iznenađenje.
 
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, zapravo boje nego do sada.
 
LAV
LJUBAV: Retrogradni Merkur u vašem sektoru tajni, podsvesti uvešće vas u neku priču iz emotivne prošlosti. Na dnevni red će doći i neke tajne iz prošlosti. Imaćete pojačanu intuiciju, i ona će vam biti od pomoći više nego logika i neko logično rasuđivanje. Pojaviće se i neka pitanja koja traže odgovore, ali njih ćete dobiti tek kada Merkur krene u direktan hod. Nije vreme ni za donošenje važnih i konačnih odluka. Venera dobro aspektovana sa Neptunom iz zone intime, strasti, promena i regeneracije doneće vam vreme emotivnog maštanja, kreativnosti, ali i vreme romantike.
 
POSAO: Venera u zoni karijere dobro aspektovana sa Neptunom iz zone tuđe podrške i psihoške i materijalne doneće neku dobru energiju. Više kreativnosti, mašte vezane za vašu profesiju i karijeru. Nekome i neka emotivna dešavanja preko karijere. Finansijska situacija pod indirektnim uticajem retrogradnog Merkura iz zone tajni, budite neko veme oprezniji kada su finasije u pitanju, posebno one koje imaju neku tajnu.
 
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, posebno ako ste rešili ili rešavate neke zdravstvene probleme od ranije.
DEVICA
LJUBAV: Dolazi vreme romantike, kreativnosti i mašte, zahvaljujući Veneri i Neptunu. Neptun u zoni dužih veza, Venera u zoni daljina, životne filozofije, životnih vidika lepo aspektovani. Lepi dani posle dužeg perioda emotivne nervoze i nemira. Retrogradni Merkur će boraviti u zoni društvenosti ideja, prijateljstva. Vreme je da se povežete sa nekim prijateljima, nekim grupama i sl. A sve to će imati neku vezu sa prošlošću. Možda vam se javi neki prijatelj na koga ste već zaboravili. Ipak budite i oprezni kada je komunikacija u pitanju posebno komunikacija vezana za prijatelje ili neke grupe kojima pripadate. Mogu se javiti neki nesporazumi, nejasnoće, kašnjenje, nezgodana pitanja.
 
POSAO: Sunce u vašoj zoni karijere i profesije dobro aspektovano sa Uranom pokrenuće vaš profesionalni život, na prilično neobičan i drugačiji način od očekivanog. Nove ideje, novi poslovi su vrlo mogući. Ili samo razbijanje rutine iz dosadašne poslovne i profesionalne priče.
 
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, mogući i nek novi pristupi zdravom načinu života. Neka sveža energija u svakom slučaju.
VAGA
LJUBAV: U ovoj oblasti jak uticaj dobrog aspekta Sunca i Urana doneće neke nove momente, kod nekih od vas i nove veze. Posebno vama koji ste u dužim vezama ili brakovima. Venera u zoni intime, strasti, promena, regeneracije dobro aspektovana sa Neptunom doneće neke promene začinjene maštom, kreativnošću. Imaćete priliku za regeneraciju i transformaciju ljubavnog i intimnog života.
    
POSAO: Neptun u ovoj zoni dobro aspektovan sa Venerom iz zone tuđe podrške psihološke i materijalne doneće neku novu energiju protkanu maštom i kreativnošću. Retrogradni Merkur u zoni karijere i profesije uvešće u tu oblast neku prošlost. Budite oprezni kada je karijera u pitanju posebno u poslovnoj komunikaciji i korespodenciji. Ulazite u period preispitivanja vašeg profesionalnog statusa i položaja. Kod nekih je to traženje posla, kod nekog je to preispitivanje sadašnje pozicije. Tu su neki razgovori za one koji posao traže, ali i razgovori sa predpostavljenima oni koji posao već imaju. Mnogi će tražiti odgovore na neka pitanja.
 
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, pod dobrim uticajem Neptuna i Venere.
ŠKORPIJA
LJUBAV: Neptun iz ove zone dobro aspektovan sa Venerom iz zone dužih veza i brakova doneće jednu sasvim lepu energiju. Energiju mašte, kreativnosti i romantike. Iskoristite ovo vreme i uživajte. Retrogradni Merkur u zoni daljina, životne filozofije i vidika, obrazovanja mogao bi da donese neke zabune i nejasnoće. Budite oprezniji neko vreme u vezi svega što ova oblast donosi. Budite spremni za neka kašnjenja posebno ako treba na neki put da idete, ali i kašnjenja u vezi obrazovanja, pravnih pitanja, izdavaštva. Budite oprezni i generalno kada je vaša komunikacija u pitanju.
 
POSAO: U ovoj oblasti zahvaljujući dobrom aspektu Urana i Sunca imaćete energiju za nešto novo, drugačije. Moguća su i neka pozitivna iznenađenja kada su neki vaši poslovi u pitanju. Oni koji traže posao možda se pozitivno iznenade. U svakom slučaju ovo je vreme razbijanja rutine kada su vaši poslovi u pitanju. Retrogradni Merkur je u zoni daljina i životne filozofije pa neko veme budite oprezniji u komunikaciji.
 
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, neka nova sveža energija.
STRELAC
LJUBAV: Sa Uranom u ovoj oblasti vašeg života lepo aspektovanim sa Suncem iz zone dužih veza i brakova imaćete energiju novog, drugačijeg, energiju iznenađenja. Neki od vas bi mogli da uđu u nove emotivne veze. Retrogradni Merkur u zoni intime, strasti, promena i regeneracije mogao bi da unese neke zabune i nejasnoće. Budite oprezni neko vreme. Posebno sve u vezi partnerovog novca i finasija, ali i sve vezano za intimu. Neka pitanja će tražiti odgovore, ali vi ipak ne žurite.
    
POSAO: Venera u ovom sektoru vašeg života lepo aspektovana sa Neptunom iz zone porodice, privatnog doneće neku lepu energiju, energiju mašte kreativnosti. Posebno je dobro za vas koji imate privatne poslove ili radite za privatnike. U svakom slučaju za sve vas neka pozitivna poslovna energija. Retogradni Merkur u zoni tkz. tuđeg novca može doneti zabune kada su finasije u pitanju, vaše, porodične, partnerove. Sve ovo biće podložno zabunama i nekim promenama. Finasijksa, poslovna pitanja mogu biti pod energijom kašnjenja, nesporazuma pa pripazite neko vreme. 
 
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, pod uticajem Venere.
JARAC
LJUBAV: Venera u ovoj oblasti vašeg života dobro aspektovana sa Neptunom iz zone komunikacija doneće jednu lepu energiju, energiju mašte, kreativnosti i romantike. Lep period je pred vama iskoristite ga i uživajte. Budite oprezni vi koji ste u dužim vezama i brakovima jer će Merkur biti retrogradan baš u toj zoni. Dakle vi koji ste u nekim dužim vezama mogli bi da budete vraćeni u neku prošlost i u neku komunikaciju vezanu za prošlost. Kod nekih će to biti javljanje nekih ljudi iz vaše emotivne prošlosti. U svakom slučaju ovo nije vreme za neke važne ili konačne odluke.
 
POSAO: Sunce u ovoj zoni vašeg života dobro aspektovano sa Uranom iz zone porodice, porodičnih odnosa, privatnog doneće neku novu i svežu energiju. Energiju novih poslva ali nešto drugačijih nego što je to uobičajeno. Moguća su i neka pozitvna poslovna iznenađenja. I oblast ličnih finasija biće idirektno povezana sa ovo energijom. U svakom slučaju to je energija koja će razbiti poslovnu i finasijsku rutinu.
 
ZDRAVLJE: Zdravlje mnogo bolje nego do sada, neka nova i sveža energija.
VODOLIJA
LJUBAV: Sunce u ovoj zoni vašeg života lepo aspektovano sa Uranom iz zone vaše komunikacije doneće razne nove mogućnosti. Ovo je energija nečeg novog, drugačijeg, neobičnog, ovo je i energija pozitivnih iznenađenja. Kod nekh od vas to su nove emotivne veze, a kod svih vas to je energija razbijanja emotivne rutine. Venera u zoni porodice i porodičnih odnosa lepo aspektovana sa Neptunom doneće i neke lepe emotivne trenutke u okviru vaše porodice i vašeg doma.


POSAO: Retrogradni Merkur će neko vreme boraviti u ovoj zoni vašeg života i doneti vam određene zabune i nejasnoće. Moraćete neko vreme više da se bavite nečim iz poslovne prošlosti. Možda su to neki poslovi koji odavno čekaju da budu dovršeni, možda su to neki nerešeni odnosi sa kolegama ili sa podređenima. U svakom slučaju više ćete se baviti prošlim zadacima i prošlim poslovima nego novim, i to ne zato što vi tako hoćete već zbog energije Merkura. Finasijska situacija biće pod pozitivnim uticajem Neptuna i Venere. Neka dobra energija sa više mašte i kreativnosti doneće i bolju finasijsku situaciju, svima ali posebo vama koji se bavite privatnim poslovima ili radite za privatnike.
 
ZDRAVLJE: Zdravlje će biti pod uticajem retrogradnog Merkura, pa nešto iz prošlosti a vezano za zdravlje moglo bi da bude aktuelno.


RIBE
LJUBAV: Retrogradni Merkur u ovoj oblasti vašeg života mogao bi da vas uvede u proces preispitivanja svega što je vezano za vaš emotivni, ljubavni život, ali i sve vezano za decu, kreativnost i način na koji uživate. Moguće je i neko vraćanje u prošlost, ali moguće je da vam se jave i neki ljudi iz emotivne prošlosti. Merkur svojom energijom ovde može doneti neke nesporazume, zastoje, kašnjenja. I kada je ljubavni život u pitanju ali i kada su deca i pitanja oko dece. Nije vreme za donošenje odluka posbno ne konačnih odluka, sačekajte da Merkur krene direktno. Inače Neptun u vašem znaku dobro aspetovan sa Venerom iz zone komunikacija doneće ove nedelje lepu energiju mašte, kreativnosti i romantike, taman onoliko koliko vam je potrebno da se malo opustite.
 
POSAO: Kada je ova oblast u pitanju ove nedelje će dobar aspekt Sunca i Urana doneti energiju nečeg novog, drugačijeg, neobičnog. To je i energija pozitivnih poslovnih iznenađenja ali ne samo poslovnih već i po pitanju ličnih finasija jer vam Uran boravi u zoni finasija.
 
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, neka nova i sveža energija.

Misao za ovu nedelju:
 "Ono što je prošlo više ne postoji, ono što će biti još nije došlo. 
Pa šta onda postoji? Samo ona tačka u kojoj se sastaju prošlo i buduće. 
 Eto, u toj tački je sav naš život".
(Lav Tolstoj)


  Prva ljubav 

Ne žalim danas nit se kajem
ODGOVOR ne znam i ne pitam
Al bezbroj puta mi je dosta
Po svojoj PROŠLOSTI da skitam
 

 

Нема коментара:

Постави коментар