уторак, 24. јун 2014.

Nedeljni horoskop (23.Jun - 30.Jun)

Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 23.Juna do 30.Juna.... 

Venera će ove nedelje preći u Blizance, Mars će biti u direktnoj opoziciji sa nepredvidljivim Uranom i doneti ponegde zapaljivu priču. Mlad Mesec u Raku pružiće nam priliku za nove početke. Na kraju nedelje Neptun u kvadratu sa Venerom i trigonu sa Suncem doneće malo zbunjenosti, malo mašte i duhovnosti....


  OVAN
LJUBAV: Venera u Blizancima u vašoj zoni komunikacija uneće pozitivnu energiju i bićete spremni za interesantne emotivne razgovore, ali i za sve ostale. Imaćete priliku da zavodite rečima. Vi koji ste u dužim vezama imaćete lep i opoušteniji period. Krajem nedelje Venera i Neptun zajedno mogli bi da vas pomalo emotivno zbune. Mlad Mesec u Raku u zoni porodice i porodičnih odnosa doneće priliku za uređenje doma, negde selidbu, negde priču o bebama, negde o osamostaljenju vašem ili vaše dece (ko ih ima). Zajdeno sa Neptunom ova priča biće još lepša. Ono na šta treba da obratite pažnju je višak energije koji dolazi sa opozicijom Urana u vašem znaku i Marsa koji je preko puta vas i koji će vas oprilično izazivati, a pripazite još neko vreme.

POSAO: Ova oblast je još uvek pod uticajem retrogradnog Merkura koji je i dalje u vašoj zoni komunikacija. Pripazite sve je isto kao i prošle nedelje. Venera će ipak popraviti malo stvari bar što se komunikacije tiče i olakšati i poslovnu priču i komunikaciju. Venera će popraviti i vaše lične finasije, kroz neku vrstu komunikacije, mogućnosti većeg izbora, boljih pregovora.

ZDRAVLJE: Zdravlje i  dalje pod uticajem retrogradnog Merkura, možda ćete imati posla sa nedovršenim pričama vezanim za vaše zdravlje.
 
 
BIK
LJUBAV: Venera u Blizancima u vašoj zoni sigurnosti i emotivne i finasijske osnažiće vašu pregovaračku moć. Imaćete bolju moć ubeđivanja, vaš partner neće znati šta ga je snašlo. Krajem nedelje Venera sa Neptunom bi mogla malo da vas zbuni ili da unese maštu i fantaziju u vaš emotivni život. Mlad Mesec u Raku u vašoj zoni komunikacija doneće vam mogućnost novih početaka kroz sve oblike komnikacija. Krajem nedelje uz pomoć Neptuna dobićete i jednu duhovnu dimenziju u vašem životu.

 POSAO: Ova nedelja će biti nešto više u znaku finasija. Sa Venerom u toj oblasti imaćete priliku da diskutujete na temu povećanja plate, prihoda i sl. Imaćete priliku da podignete "cenu" ili da pronađete neke alternativne puteve za povećanje prihoda. Krajem nedelje zbog kvadrata sa Neptunom samo obratite pažnju da ne postanete previše nerealni, kao i na sve uticaje (vezano za finasije) koji idu iz pravca prijatelja.

ZDRAVLJE: Zahvaljujući Veneri zdravlje mnogo bolje. Meditirajte više krajem nedelje.
BLIZANCI
LJUBAV: Ulaskom Venere u vaš znak bićete miljenici kosmosa. Ova energija će vam doneti više šarma, više zabave i veselja, društvenosti i romantičnih trenutaka. Bićete raspoloženiji, duhovitiji, komunikativniji, radoznaliji i emotivno i na svaki drugi način. Imaćete i više opcija, možda i neko novo emotivno iskušenje, posebno krajem nedelje kada će Neptun doneti neku maglu i iluzije. Mlad Mesec u Raku biće u zoni bezbednosti, tako da vam se neki novi finasijski početak smeši u priči o porodici i porodičnim odnosima.
 
POSAO: Zahvaljujući Mladom Mesecu u Raku nove šanse kada su finasije u pitanju. Bolja finasijska situacija i vaša lična i porodična, posebno krajem nedelje zahvaljujući Neptunu iz zone karijere. Neptun će doneti više mašte i neku duhovnu dimenziju u vaš poslovni život. Možda ćete se lakše osećati ako nekome pomognete, a samim tim i otvoriti vrata novim poslovnim prilikama. Ko daje njemu se i vraća.

ZDRAVLJE: Na zdravlje pripazite jer ste i dalje pod uticajem nekih energija koje vas uvode u preterivanje i moguć stres i nervozu.
 
RAK
LJUBAV: Mlad Mesec u vašem znaku doneće vam generalno šansu i mogućnost za neke nove početke. Vaša ljubavna situacija već neko vreme je od uticajem nekih energija koje su donosile i donose nervozu i višak energije. Zahvaljujući Neptunu krajem nedelje dobićete neku novu energiju novu duhovnu dimenziju koja bi mogla da vam pokaže put za neki novi početak. Možda i krenete na neki put. Venera u Blizancima u zoni tajni i skrivenog doneće priliku da napunite baterije. Neka emotivna tajna je vrlo moguća. Krajem nedelje zbog kvadrata sa Neptunom ipak se pripazite od emotivnih iluzija i obmana.

POSAO: U ovoj oblasti još uvek pomalo ili negde više nervoze i viška energije pa pripazite još neko vreme, neće to da traje zauvek. Ipak sa Mladim Mesecom u vašem znaku imate generalno priliku da započnete i nešto novo i u poslovnom smislu ali i kada su vaše lične finasije u pitanju. Moguć je neki tajni priliv novca, mada pripazite sa energijom koja dolazi iz zone inostranstva i daljina, zbog obmanjujućeg uticaja Neptuna.
 
ZDRAVLJE: Zdravlje bolje nego do sada, mada i dalje pripazite da u nekim stvarima vezanim za vaš način života ne preterate.

 
LAV
LJUBAV: Jupiter se sve više približava vašem znaku, ali za sada on vas samo priprema za neka nova letnja uzbuđenja. Venera u Blizancima u vašoj zoni društvenosti i prijateljstva donosi neku priču gde bi emocije i prijateljstvo mogli da se pomešaju, ili je vaša nova emotivna priča negde iz ili preko kruga prijatelja. Krajem nedelje Neptun bi mogao da vas zbuni i zamagli emotivnu priču. Mlad Mesec u Raku u vašoj zoni tajni i skrivenog nudiće vam šansu za novi početak ali vezan za vašu podsvest ali i neku tajnu. Možda je rešenje u nekom povlačenju na kratko i obnavljanju energije (punjenje baterija). Krajem nedelje zahvaljujući Neptunu još šansi za promenama u energetskom i duhovnom smislu.

POSAO: Ova oblast je već neko vreme pod uticajem nekih jakih energija koje unose nervozu i neizvesnost. Nove bolje prilike dolaze sa Venerom u Blizancima. Ova energija će vam doneti nove poslovne šanse, bolju komunikaciju ali i neku pomoć prijatelja. Zahvaljujući Neptunu neke nove materijalne mogućnosti, zapravo više kao materijalna podrška preko energije tkz. tuđeg novca.

ZDRAVLJE: Zdravlje još uvek pod uticajem nekih energija koje donose nemir i nervozu. Mlad Mesec u vašoj zoni skrivenog donosi šansu da obnovite energiju kroz neki oblik meditiranja i duhovnosti.

DEVICA
LJUBAV: Emotivna i ljubavna priča još uvek pod uticajem nekih snažnih energija, koje u ovu oblast vašeg života unose nemir i neizvesnost. Zahvaljujući Mladom Mesecu u Raku u vašoj zoni društvenosti i prijateljstva imaćete energiju za nove početke, nešto kroz druženje i pomoć prijatelja. Ovaj period je više u znaku poslova i karijere jer će Venera u Blizancima boraviti u vašoj zoni karijere. Možda ipak neka nova emotivna priča ali iz ili preko karijere. Krajem nedelje zbog Neptuna vaša zona dužih veza i brakova pod uticajem magle i zabuna. Pripazite dok magla ne prođe ili bar skinite ružičaste naočari.

POSAO: Zahvaljujući Veneri u Blizancima u vašoj oblasti karijere dobićete šansu za nove poslovne prilike i bolju opušteniju poslovnu komunikaciju i pregovore. Imaćete na raspolaganju i više opcija, ako ne uspe plan A možda će uspeti plan B. I finasije će biti pod uticajem Venere, pa su mogući novi izvori zarade. Zbog Neptuna krajem nedelje budite oprezni sa partnerskim ali tkz. tuđim novcem. 

ZDRAVLJEZdravlje i dalje pod uticajem snažnih energija koje mogu doneti nervozu pa sa njom i stres koji može uticati na vaše zdravlje.

VAGA
LJUBAV: Vaša emotivna i ljubavna priča i dalje pod snažnim uticajem nekih energija koje ovde donose nemir i neizvesnost. Ovo se odnosi i na vas koji ste u dužim vezama i brakovima. Prosto energije su takve da vaš emotivni život generalno prolazi kroz jedan burniji period. Venera u Blizancima u vašoj zoni daljina, životne filozofije, putovanja i obrazovanja doneće nove prilike i mogućnosti ali nešto povezano sa tom pričom. Možda je izlaz u nekom putovanju, ili u obrazovanju ili u nekom duhovnom istraživanju.

POSAO: Mlad Mesec u Raku u vašoj zoni karijere uvešće vas u energiju novih početaka. Nove poslovne šanse i prilike su pred vama. Krajem nedelje zahvaljujući Neptunu i nekoj novoj duhovnoj dimenziji imaćete priliku da nekome pomognete. Ko daje njemu se vraća. Učinite nešo lepo za druge i otvorićete put novoj poslvnoj energiji. Pripazite samo na takz. tuđi novac i podršku jer će uticaj Venere i Neptuna tu doneti neke zabune. 
 
  ZDRAVLJE: Ova oblast je pod uticajem energije Neptuna ove nedelje, koji će vam donositi zbunjujuće signale i pozitivne i one manje dobre. Opustite se i samo malo više pripazite šta vam energije poručuju.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Ova oblast u narednom periodu zbog energije Neptuna biće pod uticajem zbunjujućih signala.Venera u Blizancima u zoni strasti, kriza ali i promena koje regenerišu, doneće vam više emotivnih opcija i mogućnosti. Na kraju nedelje zbog Neptuna bićete zbunjeni, možda uđete i u neku emotivnu iluziju. Mlad Mesec u Raku doneće vam energiju novog početka vezanog za neke daljine, životnu filozofiju, širenja vidika u dobrom odnosu sa Neptunom iz zone ljubavi moguće su i neke nove emotivne priče. Dakle Neptun će krajem nedelje pokušati da vas baš emotivno zbuni pa pripazite.
  
POSAO: Ova oblast je i dalje pod uticajem nekih snažnih energija koje donose nemiri i neizvesnost, pa i bes i ljutnju. Nove poslovne i profesionalne šanse i prilike dolaze iz zone daljina, obrazovanja, širenje vidika. Učinite neko dobro delo i tako otvorite put nekoj novoj poslovnoj energiji. Uticaj Venere u Blizancima u zoni tkz. tuđih finasija doneće vam neke nove finansijske prilike i mogućnosti, i više ponuđenih opcija. Ako ne uspe plan A uspeće plan B. Budite samo krajem nedelje oprezni zbog uticaja Neptuna i pokušajte da ne unosite emocije u finasijsku priču.

ZDRAVLJEZdravlje i dalje pod uticajem snažnih energija koje unose nemir i nervozu pa samim tim i neke moguće zdravstvene tegobe. Smanjite uticaj stresa na vaš život.

STRELAC
LJUBAV: Ova oblast vašeg života je već neko vreme pod snažnim uticajem energija koje donose nemir, nervozu i neizvesnost. Venera u Blizancima iz zone dužih veza i brakova doneće i neku vrstu opuštanja, bolju komunikaciju. Međutim ona vas može uvući u energiju više opcija, radoznalosti i flertovanja. Možda je bolje tu energiju iskoristiti za komunikaciju i pregovore sa partnerom. Krajem nedelje Neptun iz zone porodice i porodičnih odnosa mogao bi da vas zbuni i unese neku maglu i nejasnu situaciju. Mlad Mesec u Raku iz zone intime, strasti, promena će doneti šansu i mogućnost da nešto promenite i krenete u neku novu priču. Ovde će Neptun krajem nedelje pomoći jer će vas uvesti u neku novu duhovnu dimenziju, sa kojim možete otvoriti siguran  put za promene.

POSAO: Venera u Blizancima će ovde indirektno omogućiti bolju poslovnu komunikaciju, posebno vama koji se bavite nekim javnim poslom. Mada i svi ostali imaće šansu za bolje pregovore, ugovore i sl. Imaćete i više ponuđenih opcija. Ipak krajem nedelje zbog uticaja Neptuna pripazite posebno vi koji se bavite nekim privatnim poslom ili radite za privatnike. Mlad Mesec u zoni tkz. tuđeg novca doneće vam nove finasijske prilike i šanse. Posebno krajem nedelje pod uticajem Neptuna, kada bi mogla da stigne neka finasijska pomoć. Ne bi bilo loše da se tada setite i onih kojima treba pomoć, jer ćete davanjem dobiti još više.

ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem Venere u Blizancima, pa nešto bolje zdravstvene prilike. Ipak krajem nedelje mogu stići zbunjujući signali, opustite se i samo proverite šta vam zvezde poručuju.

 
JARAC
LJUBAV: Venera u Blizancima u vašoj zoni svakodnevnog života i rutine osvežiće ovu priču. Međutim krajem nedelje zbog uticaja Neptuna iz zone komunikacija mogući su nesporazumi u emotivnoj komunikaciji, ali i svakoj drugoj. Ipak sa Mladim Mesecom u Raku u zoni dužih veza i brakova imaćete šansu i mogućnost za neke nove početke. Krajem nedelje zahvaljujući Neptunu iz zone komunikacija otvorićete vam se nova energija sa kojom možete pomoći i sebi i partneru. Zapravo zajedno možete obnoviti vašu emotivnu priču.

POSAO: Sa Venerom u Blizancima u ovoj oblasti dobićete novu energiju, energiju koja donosi više poslovnih prilika i mogućnosti. Imaćete i priliku da prikupite više informacija. Krajem nedelje zbog uticaja Neptuna iz zone komunikacija ipak pripazite da vas te informacije ne zavedu. Proverite izvore informacija. Pripazite i na lične finasije, naročito krajem nedelje, pomoć možete očekivati iz zone tkz. tuđeg novca i podrške.

ZDRAVLJE: Zdravlje dobro zahvaljujući Veneri u Blizancima, mada krajem nedelje mogu stići i zbunjujući signali zbog Neptuna, pa samo proverite šta vam to zvezde poručuju.

VODOLIJA
LJUBAV: Venera u Blizancima uneće u vaš emotivni i ljubavni život mogućnost i šansu da se opustite, više uživate ali to je i šansa za flertovanje, za više emotivnih opcija. Bolja i intezivnija emotivna komunikacija. Mogućnost novih emotivnih veza vrlo zabavnih. Nove veze i preko posla. Krajem nedelje zbog uticaja Neptuna možda neke zbunjujuće emotivne situacije a sve zbog nekih vrednosti, zapravo vašeg odnosa prema vrednostima. Porodični odnosi takođe pod uticajem Venere u Blizancima, nešto opuštenija atmosfera, možda i neka promena u vidu više mogućnosti.

POSAO: Mlad Mesec u Raku u vašoj zoni profesije i karijere otvara vam energiju za nove poslovne početke. Krajem nedelje zahvaljujući Neptunu iz zone ličnih finasija i tu neka promena na bolje. To je energija neke nove duhovne dimenzije i saosećajnosti, pa pomognite onima kojima je pomoć potrebna, jer ko daje vrati će mu se.

  ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem Mladog Meseca u Raku. Imate šansu da nešto dobro uradite za sebe i svoje zdravlje, možda je vreme za neku dijetu ili zdraviji odnos prema ishrani.


RIBE
LJUBAV: Mlad Mesec u Raku u oblasti vašeg emotivnog i ljubavnog života doneće vam energiju novih početaka u postojećim vezama ili ako ste sami mogućnost da uđete u neku novu ljubavnu priču. Krajem nedelje šanse su još i veće zbog pozitivnog uticaja Neptuna u vašem znaku. Nove veze sa ovom energijom imale bi zaista lep i obećavajući početak, stare veze sasvim novu pozitivnu energiju. Venera u Blizancima u vašoj zoni porodice i porodičnih odnosa može osvežiti tu oblast i doneti vam neku vrstu opuštanja u krugu porodice. Druženje u domu, bolja porodična komunikacija. Krajem nedelje zbog zbunjućeg uticaja Neptuna iz vašeg znaka ipak pripazite da ne uđete u neku vrstu iluzija i obmana.

POSAO: Ova oblast vašeg života biće pod indirektnim uticajem Mladog Meseca u Raku tako da ćete imati i šansu za neke osim emotivnih i poslovne početke. Krajem nedelje pozitivan uticaj Neptuna iz vašeg znaka doneće i ovde neku jako lepu energiju, možda da nekome pomognete, pa će pomoć stići i vama kada bude zatrebalo. Lične finansije i dalje vrlo nestabilne pod uticajem nekih snažnih energija, moguća i nervoza i neizvesnot zbog svega toga.
 
  ZDRAVLJE: Zdravlje dobro jer će biti pod indirektnim uticajem Mladog Meseca u Raku, zajedno sa Neptunom u vašem znaku biće to jako dobra energija koju treba da iskoristite.
  
 
 

Misao za ovu nedelju:
 
Sve nove ljubavi drukčije vrede. Živi se svaki put iz početka. 
Živi se da se nikad ne pada. Da budeš snažniji posle oluje.
(Miroslav Mika Antić)
 
 
 

  Lutrija 

 


 


 

 

Нема коментара:

Постави коментар