понедељак, 16. јун 2014.

Nedeljni horoskop (16.Jun - 23.Jun)

Uz tekst: "Šta rade zvezde u periodu od 16.Juna do 23.Juna"
Ove nedelje će Merkur ponovo ući u Blizance, Venera u sekstilu sa Jupiterom doneće nam sreću... nekome i ljubav :-), Merkur će se sresti sa Suncem, a onda će Sunce preći u Raka i dolazi leto :-). Rakovi srećan vam rođendan!


  OVAN
LJUBAV: Merkur će vraćajući se unazad ponovo boraviti u vašoj zoni komunikacije. Srešće se sa Suncem i vi ćete imati o čemu da pričate. Te priče lako mogu biti povezane sa nekom emotivnom prošlošću. Ljubav će ulaskom Sunca u znak Raka imati neke veze sa vašim domom, porodicom. Možda će neko od vas početi da živi sa emotivnim partnerom. Neko će biti na najboljem putu da zasnuje svoj dom i porodicu. Jupiter iz zone doma porodice u sekstilu sa Venerom doneće lepe porodične momente, ali i neku lepu emotivnu priču, neko će da razmišlja o bebama, a neko će na tome i da radi, posebno oni koji su u dužim vezama ili u braku.

POSAO: Poslovi će ulaskom retrogradnog Merkura u Blizance dobiti energiju pojačane komunikacije, ali sa ovom energijom idu i zabune, kašnjenja, nesporazumi. Radije završavajte započeto, sačekajte da Merkur krene direktno za neke nove poslove i pregovore. Oni koji ne rade nego se bave učenjem sada je vreme da polože neke ispite koje nisu do sada mogli. Finasijska situacija će biti sasvim zadovoljavajuća zbog Venerinog sekstila sa Jupiterom.

ZDRAVLJE: .Mnogi od vas će se možda baviti nekim starim "boljkama", jer je zdravlje pod uticajem retrogradnog Merkura.
 
 
BIK
LJUBAV: Venera je rešila pre nego što napusti vaš znak da popravi emotivnu situaciju. Zajedno sa Jupiterom to će sasvim sigurno i uspeti. Venera u vašem znaku, Jupiter u zoni komunikacija, to može da znači lepu emotivnu komunikaciju, neko će nekome reći "one dve reči". Ako je bilo nekih problema, nekog zastoja i sl. eto prilike da i rečima i delom popravite situaciju. Ne čekajte da vam "druga polovina" prva priđe krenite pa se sretnite na pola puta. Zapravo neki od vas bi i mogli na neki kraći put u dvoje. Drugi medeni mesec možda. Da ne bude dosadno tu je i retrogradni Merkur koji će neke od vas vratiti u neku emotivnu prošlost. Možda ćete preispitivati životne pa i emotivne vrednosti. Pripazite da vas to ne zbuni. Radije pružite Veneri i Jupiteru šansu da u vaš emotivni život unese radost i sreću. Sunce će ulaskom u znak Raka obasjati vašu zonu komunikacije.

POSAO: Venera u vašem znaku je i ovde rešila da popravi šta se popraviti može i ako treba naravno. U saradnji sa Jupiterom iz zone komunikacija najpre će poraditi na poslovnoj komunikaciji i odnosima. Biće to nešto lepši period. Imate šansu za neke nove poslove, nove pregovore, posebno ako se još i bavite komunikacijama, medijima, predavanjem i sl. Neki od vas su imali nešto teži poslovni period, eto prilike da se situacija ili smiri ili sasvim popravi. Retrogradni Merkur u vašoj zoni ličnih finasija vratiće i priče o novcu a vezano za prošlost. Nekome se možda posreći i dobije nazad neki novac koji vam je neko bio dužan. Bilo kako bilo puno ćete pričati i razmišljati na temu finasija. Konjukcija Merkura i Sunca će negde pokrenuti i pitanje povišice i sl.

ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, zahvaljujući vašem vladaru Veneri i njenom lepom aspektu sa Jupiterom. Neka nova lepa energija.
BLIZANCI
LJUBAV: Ako je ovde i bilo nekih problema, evo prilike da se stvari poprave. Venera iz zone tajni i skrivenog praviće lep aspekt sa Jupiterom iz zone vrednosti ali i finasija. Neka emotivna tajna bi neke od vas mogla da usreći ili "napuni" nekom novom svežom energijom. Oni koji su u dužim vezama ili brakovima ućiće u jedan lep period. Možda je vreme za neki lep gest ili poklon, neko lepo ljubavno delo. Retrogradni Merkur će ući u vaš znak ove nedelje i vi bi generalno mogli da budete pomalo zbunjeni, skloni nesporazumima. U jednom trenutku Merkur i Sunce će se sresti i možda dobijete neku vest, nešto što ima veze sa prošlošću. Ako nije vest, možda uđete u neko razmišljanje o prošlosti. Ne donosite odluke dokle Merkur ne krene napred.
 
POSAO: Ova oblast neko vreme nije onakva kakvu bi vi voleli i želeli. Uglavnom iz te oblasti dolazi negativna energija. Nerešene stvari iz prošlosti su tu već neko vreme i mnoge od vas poprilično muče. Ulaskom Sunca u znak Raka u vašu zonu ličnih finasija, bar će ta oblast da "zasija". I Jupiter iz zone finasija u saradnji sa Venerom doneće neke povoljne situacije kada je novac u pitanju. Venera je u zoni tajni pa novac može imati energiju tajnog i skrivenog.

ZDRAVLJE: Zdravlje i dalje pod uticajem nekih negativnih energija, pa pripazite još neko veme, neće i to doveka da traje. Sa Venerom u zoni tajni probajte sa nekom meditacijom.
 
RAK
LJUBAV: Neko veme emotivna priča i nije baš ružičasta. Bilo je tu svega, i zahlađenja i zastoja i tuge negde. Venera iz vaše zone prijateljstva i prijateljskih odnosa, ali i iznenadnih dešavanja u saradnji sa Jupiterom u vašem znaku može popraviti Love story. Ljubav se možda "krije" negde međ' prijateljima. Prijatelji su možda ti koji mogu da pomognu. Neko će se možda i iznenada zaljubiti. Retrogradni Merkur ulaskom u Blizance ućiće u vašu zonu tajni i skrivenog, u jednom trenutku će se sresti sa Suncem i možda otkrijete nešto što je bilo skriveno od vas, ili vi nekome otkrijete neku svoju tajnu. I na kraju Sunce će preći u vaš znak i vi ćete zasijati novim sjajem. 

POSAO: Zahvaljujući Jupiteru u vašem znaku i Veneri možete očekivati bolje poslovne dane. Neke nove poslovne prilike, boje finansijsko stanje. Neki od vas mogu očekivati i "pomoć prijatelja". Neku novu ideju, nešto iznenađujuće što bi moglo da vas učini srećnim i zadovoljnim posle dužeg vremena.
 
ZDRAVLJE: I zdravlje posle dužeg vremena mnogo bolje, zahvaljujući Jupiteru u vašem znaku i dobrom odnosu sa Venerom.  

 
LAV
LJUBAV: Jupiter sve brže ide ka vašem znaku, i pre nego što u njega uđe, eto rešio je da vašu ljubavnu priču malo ulepša i vas učini srećnijima. Jupiter iz zone tajni, skrivenih stvari zajedno sa Venerom doneće neke lepe emotivne momente. Nešto ipak vezano za tajne. Neko će se možda i tajno zaljubiti. Retrogradni Merkur će ulaskom u znak Blizanaca ući  u vašu zonu prijateljstva i iznenadnih dešavanja. Nešto ili neko iz prošlosti vas može iznenaditi. U jednom momentu Merkur će se sresti sa Suncem i možda dobijete neku vest od nekog prijatelja. Ili je vest vezana za prošlost ili je prijatelj iz prošlosti. Ulaskom Sunca u znak Raka zasijaće vaša zona tajni i skrivenog. Možda je to znak da bi trebalo da napunite baterije, ili da se primirite pred ulazak Sunca u vaš znak.

POSAO: Ova oblast vašeg života u neko vreme unazad i nije baš onakava kakvu želite. Mnogi od vas su bili ili su još uvek u nekim poslovnim iskušenjima. Srećom tu je Venera u vašoj zoni karijere da popravi stvari. Ona to i hoće u saradnji sa Jupiterom iz zoni tajni i skrivenog. Vašoj karijeri se smeše lepši dani, a vi u njoj srećniji. Lične finasije će biti pod indirektnim uticajem retrogradnog Merkura. Kako on ide unazad i vi bi trebali da se pozabavite nekm pitanjima u vezi novca i zarade, nešto od ranije.

ZDRAVLJE: Nervoza od ranije može i dalje da vam stvara neprilike kada je zdravlje u pitanju. 

DEVICA
LJUBAV: Ako je ovde bilo nekih problema, nervoze, sukoba, možda i nekog ohlađenja i prepreka, vreme je da se situacija malo popravi. Venera u vašoj zoni daljina, životne filozofije, morala, etike, obrazovanja u saradnji sa Jupiterom iz zone prijatelja i iznenadnih dešavanja može vašu ljubavnu priču učiniti lepšom. Možda neka nova ljubav nekome od vas, iz neke daljine ili nešto slično, a možda iz kruga prijatelja. Retrogradni Neptun vas koji ste u dužim vezama i brakovima i dalje zbunjuje. Sunce će ulaskom u znak Raka obasjati vašu zonu prijateljstva i iznenadnih dešavanja i vi ćete tu dobijati potrebnu energiju.

POSAO: Retrogradni Merkur će ulaskom u znak Blizanaca ući u vašu zonu karijere i možda doneti neke zbunjujuće signale. Radije završavajte započete poslove nego što ćete recimo započeti neke nove. Budite oprezni u poslovnoj komunikaciji i ne donosite odluke dokle Merkur ne krene napred. U jednom trenutku će se Merkur sresti sa Suncem i možda dobijete neku vest vezanu za prošlost i vašu karijeru. Neki od vas će možda biti u potrazi za poslom, ako je tako obnovite stare kontakte sa energijom retrogradnog Merkura tako će biti lakše. Finanasijska situacija bolja, zahavaljujući dobrom odnosu Venere i Jupitera. Nešto vezano za daljine ili obrazovanje ili nešto sl. ali i za prijatelje. Moguća su i neka iznenadna dešavanja u vezi novca.

ZDRAVLJEZdravlje isto kao i do sada, i dalje moguća nervoza i stres, pa otuda i neke zdravstvene tegobe.

VAGA
LJUBAV: Ovde je situacija poprilično neizvesna već neko duže vreme unazad. Posebno kod vas koji ste u dužim vezama i brakovima. Vladar vašeg znaka Venera je rešio da pomogne tamo gde je pomoć potrebna, Venera je u vašoj zoni promena, trasformacije, regeneracije, strasti, intime, završetka i novog početka. U saradnji sa Jupiterom te promene mogu biti jako dobre po vas. Mars u vašem znaku je poprilično aktivan pa se ne opuštajte bar ne još neko vreme. Retrogradni Merkur ulaskom u Blizance i u vašu zonu daljina, životne filozofije, obrazovanja itd., pokrenuće neka razmišljanja ali vezana za prošlost, neko će da uđe u revidiranje nekih životnih stavova, neko će pokrenuti (ponovo) priču o putovanju, obrazovanju i sl. Susret Merkura i Sunca u toj zoni doneće neku vest ali vezano za prošlost. Imaćete vremena da neke stvari ispravite. 

POSAORetrogradni Neptun u ovoj oblasti vas zbunjuje i dalje, međutim Jupiter iz zone karijere u dobrom aspektu sa Venerom iz zone promena doneće neke nove pozitivne momente kada su profesija i karijera u pitanju. Sem toga i ulaskom Sunca u znak Raka zasijaćete i najviše energije i trošiti i dobijati iz ove oblasti. Prosto ova oblast će vas na neki način zadovoljiti i usrećiti, nešto vezano za položaj, status, napredovanje.
 
ZDRAVLJE: Dokle god je Neptun retrogradan u ovoj oblasti često proveravajte gde ste kada je zdravlje u pitanju, i uvek tražite još neko mišljenje, jer on donosi zabune, posebno oko dijagnoze.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Mnogi od vas su možda imali nešto teži emotivni život neko vreme unazad, sve zbog retrogradnog Saturna u vašem znaku. I retrogradni Neptun u ovoj oblasti vašeg života vas poprilično zbunjuje. Međutim Venera u vašoj zoni dužih veza i brakova, svih odnosa i javnosti rešila je da vam pomogne i donese malo ili više radosti. U saradnji sa Jupiterom iz zona daljina, životne filozofije, životnog stava, posle nekog dužeg perioda ova energija će vam doneti potreban optimizam i sreću. Nešto vezano ili za daljine ili za vaš pogled na svet i život pa i emocije. Možda krenete i na neki put u dvoje. Retrogradni Merkur ulaskom u Blizance i u zonu promena, transformacije, intime, strasti, nekog kraja i novog početka, možda vas vrati u neku prošlost i dovršavanje nečega od ranije. Susret Merkura i Sunca ovde će samo pojačati ili razmišljanje o promenama ili ćete biti u prilici da konkretno delujete. Budite oprezni jer Merkur i dalje zbunjuje, ne donosite odluke dok on ne krene napred.

POSAO: Poslovna situacija neko vreme nije baš najidelanija i vi ste možda zbog toga napetiji i nervozniji nego obično. Ne pomaže mnogo ni Mars, ali ni Uran. Pomoćiće Sunce ulaskom u znak Raka. Sunce će obasjati vašu zonu daljina, obrazovanja, životne filozofije i stava i neke stvari vezane za profesiju i karijeru će se pokrenuti. Finansijska situacija, posebno ona lična biće mnogo bolja zahvaljujući Jupiteru i dobrom odnosu sa Venerom. Možete očekivati bolju finansijsku priču. Sa takozvanim tuđim novcem i podrškom pripazite jer će tu neko vreme boraviti retrogradni Merkur. U nekom momentu susret Merkura i Sunca može doneti neku vest iz ove oblasti a vezano za neke prošle dane. Možda da revidirate dugove vaše ili one prema vama.

ZDRAVLJEZdravlje kao i do sada pod uticajem nekih težih aspekata koji sa sobom donose nervozu i stres, pa pripazite još neko vreme.

STRELAC
LJUBAV: Vaš ljubavni život je neko vreme mogao da bude više nego stresan. Uticaj Marsa i Urana je bio takav da vam sigurno u najmanju ruku ovde nije bilo dosadno. Jupiter vaš vladar je rešio da popravi stvari. On boravi u vašoj zoni promena, nekog završetka i novog početka, intime, strasti i zajedno sa Venerom potrudiće se da vaš ljubavni život dobije novu priliku, nešto vezano za promene, intimu, strast. Ulaskom Sunca u znak Raka zasijaće i ova oblast promena i intime, tu ćete u narednom periodu "crpeti" energiju. Merkur ulaskom u Blizance i u vašu zonu partnerstva, dužih veza i brakova pokrenuće neke priče ili razmišljanja vezana za prošlost. U nekom trenutku će se susresti Merkur i Sunce ovde i možda dobijete neku vest ili samo intezivnije počnete da razmišljate o svojim odnosima. Ne donosite odluke dok Merkur ne krene napred.

POSAO: Venera ovde u ovoj zoni vašeg života će zajedno sa Jupiterom iz zone promena, ali i tuđeg novca i tuđe podrške pokrenuti stvari. To je neka nova pozitivna energija, neke nove poslovne mogućnosti vezane za tuđi novac i podršku. Mnogo bolji su i poslovni odnosi i poslovne prilike.  Ipak budite i oprezni jer retrogradni Merkur u Blizancima vas može zbunjivati jer je indirektno povezan sa vašom karijerom i profesijom. Budite oprezni u poslovnim vezama, i posebno ako je vaša karijera povezana sa javnošću. Ne donosite odluke sve dokle Merkur ne krene napred. 

ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, posebno jer će biti pod uticajem Venere i Jupitera. Nova i sveža enrgija.

 
JARAC
LJUBAV: Vas je vaš vladar Saturn možda unazad malo namučio i generalno i posebno u vezi vašeg ljubavnog života. On i Venera su neke od vas poprilično ili namučili ili uveli u razna iskušenja. Sada je Venera rešila da popravi stvari. Ona pre nego što izađe iz ove oblasti: emocija, ljubavi, uživanje, dece... zajedno sa Jupiterom iz zone partnerstva, dužih veza i brakova doneće vam ljubavni optimizam, sreću, lepe trenutke. Možda je veme za neka lepa ljubavna dela, poklone, reči. Nek od vas bi mogli da se zaljube, da uđu u novu vezu koja bi imala jako dobru energiju. Ulaskom Sunca u znak Raka zasijaće i vaša zona partnerstva, dužih veza i brakova. To je još jedan znak da će mnogi dobiti novu energiju kada su postojeći odnosi u pitanju, ali to je i mogućnost nove veze za one koji su sami.

POSAO: Ulaskom Merkura u znak Blizanaca ponovo će Merkur neko vreme boraviti u vašoj zoni posla. poslovnih odnosa, svakodnevnog života, rutine. Zbog retrogradnosti sve ovo biće pod uticajem energije koja zbunjuje, koja donosi kašnjenja, zabune, nesporazume. U jednom trenutku Merkur i Sunce će se ovde sresti i možda dobijete neku poslovnu vest vezanu za prošlost. Ne donosite poslovne odluke sve dok Merkur ne krene napred. Radije završavajte neke poslove nego da krećete u neke sasvim nove. I budite nešto oprezniji kada su poslovni odnosi i komunikacija u pitanju sve dokle je Merkur retrogradan.

ZDRAVLJE:  Zdravlje će biti pod uticajem retrogradnog Merkura, tako da je moguće da se nešto u vezi vašeg zdravlja iz prošlosti javi ponovo.

VODOLIJA
LJUBAV: Merkur će se vratiti u ovu oblast ulaskom u znak Blizanaca. To njegovo vraćanje unazad mnoge od vas bi mogao da vrati u neku emotivnu i ljubavnu prošlost. Možda je to neka komunikacija, možda samo razmišljanje, šta god tek mogao bi da vas poprilično zbuni i uvede u nesporazume. Ne donosite odluke dokle je Merkur retrogradan, bar ne one emotivno bitne. U nekom trenutku će se sresti Merkur i Sunce ovde, pa je moguća neka vest vezana za emotivnu prošlost, negde i neki susret sa nekim ko je vaša ljubavna prošlost. Neki od vas bi mogli ulaskom Sunca u znak Raka da uđu i u neku novu vezu preko profesije i krijere.

POSAO:Ovde se menja situacija na bolje i to zahvaljujući Jupiteru iz ove oblasti u dobrom odnosu sa Venerom iz zone doma, porodice, privatnog. Nešto bolje će proći oni koji imaju privatni posao, porodični posao ili rade za privatnike i privatne firme. I ostali mogu osetiti blagodeti ovog aspekta, kroz neku podršku porodice. Ulaskom Sunca u znak Raka ova oblast će zasijati i vi sa njom. Nove poslovne šanse, nekome se smeši možda šefovsko mesto ili bolja saradnja sa nekim na položaju. Bolji poslovni odnosi. Nova bolja poslovna energija.

ZDRAVLJE: Zdravlje mnogo bolje nego do sada, posebno zahvaljujući dobrom aspektu Jupitera i Venere, ali i zbog ulaska Sunca u ovu zonu vašeg života. Nova energija, fokusirajte se na zdravlje, vežbanje, ishranu.


RIBE
LJUBAV: Smeše vam se lepi emotivni i ljubavni dani. Jupiter iz ove oblasti vašeg života u saradnji sa Venerom iz zone komunikacije doneće vam neki novi emotivni optimizam, negde i neku novu ljubav. Neko bi mogao i na neki emotivni kraći put. Možda je vreme da se emocije pokažu, kažu, učini neki lep gest, poklon, neko lepo emotivno delo. Ne čekajte da neko prvi krene, krenite i vi pa se sretnite negde na pola puta. I uživajte ovo je kratak ali sladak period. Vi koji ste u dužim vezama i brakovima bićete od indirektnim uticajem retrogradnog Merkura u Blizancima. Neki od vas bi mogli da uđu u proces rešavanja nekih porodičnih stvari vezanih za prošlost. Možda neko renoviranje, nešto sa nekretninama i hipotekama, negde nešto oko zakupa i sl.

POSAO: Ulaskom Sunca u znak Raka osim emotivne priče zasijaće i vaša poslovna priča. Mnogi će shvatiti da zaista vole ono što rade i čime se poslovno bave. Emocije i ljubavna priča će indirektno pozitivno delovati i na posao. Zona karijere biće pod indirektnim uticajem Jupitera i njegovog lepog odnosa sa Venerom. Pa ili ćete imati neke nove poslovne šanse ili ćete se preko karijere zaljubiti u nekog.
 
ZDRAVLJE: Ulaskom Sunca u znak Raka zdravlje pod uticajem jedne nove snažne energije. Zasijaćete.
 

Misao nedelje:
Definitivno: Šta zračiš to i privlačiš

Pzitivno privlači još pozitivnog!!!

Sreća se nalazi u svemu. Treba je samo znati izdvojiti. (Konfučije)
 
 Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo. (Ivo Andrić)
 
"Čovek je sretan onoliko koliko je sposoban usrećiti druge."
(Kineska poslovica)

"Sreća iz malih uzroka velike promene stvara."
(Latinska izreka) 
 

Pusti glas i glasno zapevaj :-))

Nađi nekog i ljubi se satima :-))

 

P.S. Ovo isto i na Tracara.com

Нема коментара:

Постави коментар