субота, 26. октобар 2013.

O aspektima na drugačiji način.....a na kraju "Up where we belong" ....

Danas na nebu:

***Mesec danas menja znak:
Mesec u Raku sve do 6:1pm CET kada će preći u LAVA...
Poslednji aspekt pre promene znaka je Mesec konjukcija Jupiter u Raku.. lep aspekt, tranzit koji donosi osećanje radosti i sreće...ugodnost u svakom slučaju.
O Mesecu u Raku imate tekst od juče....

***Mesec u Lavu:
Od kako pišem ovaj Blog ko zna koliko je puta Mesec boravio u Lavu, pisala sam o njemu nekada više, nekada manje....klik na link(ove) ako vas interesuje više, ja ovde biram ovaj tekst o Mesecu u Lavu...A onda i ukratko:
 
Danas bi mogli:
Da budete velikodušni...
Da otvorite svoje srce ...
Da pustite dete u vama da se igra...
Da pustite svom egu na volju...
Da budete ludo hrabri...
Da uradite nešto sa svojom kosom..
Da napravite žurku ili da odete na neku...
Da poklonite nekome nešto....makar i osmeh i zagrljaj...:-)))
Da budete kralj/kraljica neke drame...


***Unutrašnje dete u nama želeće da se igra, od aspekata će zavisiti kakva će to igra biti, vi birate sa kim ćete se igrati :-))). To je I energija VOLIM CELIM SRCEM Izražen PONOS, EGO veliki kao kuća :-))), SCENA I DRAMA večeras na delu...SVI će tražiti večeras PAŽNJU, imati želju da pokažu svoje kvalitete!!! Vreme za romantiku, kreativnost, igru, zabavu....DECA U PRVOM PLANU.... Nije loše za subotu veče :-))). 

***Subota je inače dan kojim vlada SATURN!!! 
I kao da poručuje: Zabavite se, ali budite i ODGOVORNI. Možda pre večernjeg izlaska dovršite neke obaveze, posetite starije članove porodice, ili nekog starijeg za koga znate da bi mu pomoć dobro došla.... jer svi ćemo jenom biti ti "stariji" :-)). Klik na link i deo teksta o Suboti i Saturnu se odnosi i na ovaj dan....
Saturn ima za sada samo jedan lep aspekt SEKSTIL sa Plutonom u Jarcu, on je nešto širi ali deluje... i opet Klik na link i podsetite se tog uticaja, ako ga već ne prepoznajete :-))) 



***Samo da nagovestim....
Kada večeras Mesec bude ušao u Lava krenuće i KVADRAT sa Suncem u Škorpiji....kvadrat ili POSLEDNJA MESEČEVA ČETVRT... priprema pred Mlad Mesec i Solarnu eklipsu 3.Novembra...Neću vam danas kvariti raspoloženje....neću ni sebi :-))).

Danas ću vam objasniti neke pojmove (za one koji uče):
Na ovom Blogu ja uglavnom i najčešće pišem o tranzitima. Da bi lakše pratili ovo o čemu hoću da pišem, evo i primera. Retrogradni Merkur u Škorpiji u ovom trenutku ima nešto širi TRIGON sa Jupiterom u Raku, i još širu konjukciju sa Saturnom u Škorpiji... Na internetskom nebu možete negde videti oznake Tran-Tran....to su aspekti tranzitnih planeta....Dakle ovde u ovom primeru Tranzitni Merkur i Tranzitni Jupiter i Tranzitni Saturn....Evo još jednog najsvežijeg primera: Tranzitno Sunce u Škorpiji TRIGON tranzitni Neptun u Ribama (Tran-Tran).....Klik na link :-)))
Sasvim nešto drugo je kada tranzitna planeta pravi aspekt sa natalnom planetom. Tada su oznake Tran-Nat. I evo kako to funkcioniše na ličnom primeru :-):
***Retrogradni Merkur u Škorpiji dakle tranzitni ovih dana pravi egzaktni SEKSTIL sa
  Maslina, Zakintos i sećanja...:-)
mojom natalnom Venerom (Tran-Nat )
....lep je ovo aspekt, ugodan u svakom slučaju...razmišljanje, pričanje, pisanje (Merkur) na temu ljubav, emocije, lepota (Venera)...Vidi se to i oseća kroz moje tekstove...:-))). Ovih dana i moja komunikacija je uglavnom takva... Međutim Merkur je retrogradan, pa me i prošlost "opseda" sve po principu pustila bih ja nju ali neće ona mene.... Nema ljubavi ili emotivne priče koja mi se ovih dana nije na ovaj ili onaj način vratila u život....i stvarno i kroz misli i priču... Do te mere da sam pomislila dokle više :-)). Merkur inače vlada mojom 12.i 9.kućom. I tu su neka dešavanja aktuelna...Prebiranje po podsvesti, skrivenim stvarima, tajnama....ali i poruke, pisma, razgovori sa inostranstvom....jedna je jutros trebalo da me obraduje... i jeste...i nije :-))). Neću vam reći zašto, neka nešto ostane i tajna...Osim ovog sekstila Tran RMerkur ima i imaće tek jedan lep TRIGON sa mojim Nat Jupiterom u Ribama u 5.kući....opet emocije...:-))). I opet preko Jupitera inostranstvo....:-)), ali ta kuća je i dečija....uh dečija....on (mamin sin) nije više dete ali kako drugačije da mislim o njemu....ok, naravno kao o mladom uspešnom mladiću, kome se ovih dana dešavaju neke jako lepe stvari....
Eto to je uglavnom to, nadam se da ste shvatili princip....
Odoh ja sada dužnost zove (uticaj Saturna jer danas je Subota :-), a vama želim jedan SAVRŠEN VIKEND  obojen energijom Meseca u Lavu ♥....



Up where we belong 

 

Нема коментара:

Постави коментар