понедељак, 28. октобар 2013.

Izlečite rane... Pluton sekstil Kiron

Perfect Day 
"Oh, it's such a perfect day
I'm glad I spend it with you"...

***Mesec u LAVU ceo dan...

***Mesec od jutros u KVADRATU sa Saturnom u Škorpiji... nešto hladno oko srca, duše, emotivna ćudljivost, negde melanholija... brzo će proći ovaj aspekt neki će ga prespavati... Ali neće i kvadrat sa RMerkurom... sukob uma i duše, glava i srce u raskoraku, smanjena racionalnost i objektivnost...I na KRAJU ceo dan (i poslednji aspekt pred promenu znaka Meseca) TRIGON sa Venerom u Strelcu... dan se završava lepo, lepo raspoloženje... srce puno i široko, pozitivan stav, kreativna energija!!!


"Prva pomoć"...
***I danas još jedan dugoročni aspekt!!! Već smo se sreli sa njim prošle godine u Septembru!!! Pluton u Jarcu egzaktni SEKSTIL sa RKironom u Ribama - na 9*. Zatim u Aprilu 2013. I evo sada...  trajaće sve do Decembra 2013.
Ako vam je pomoć potrebna možete da računate na ovaj tranzit. Ako ima šta da se izleči, zaleči... ovo je nešto kao kosmička "prva špomoć"!!!  Aspekt koji leči, transformiše (Pluton) neke rane (Kiron)... iz prošlosti. Pluton je tu da nešto transformiše, regeneriše, obnovi.... ALI da bi se to dogodilo najpre treba to nešto da pustite da ode, nestane, "umre", da bi dali šansu i prostor novoj energiji... novoj i regenerisanoj!!! Ovaj aspekt je dobar i za rane na duši, ali i za fizičke rane!!! Imate šansu i mogućnost da rešite neke probleme vezane za prošlost... Da se oslobodite nečega što vas opterećuje i sprečava da idete dalje... Bilo da su emocije u pitanju (Ribe), bilo da je nešto praktično u pitanju (Jarac)... ili i jedno i drugo! Sada ste na korak bliže izlečenju.
Ovo je sekstil pa je energija nešto slabija ali svejedno delotvorna je... Ovaj aspekt je lek koji deluje!!! Samo i vi nešto morate da uradite. Na vama je da ustanovite ŠTA BOLI I GDE BOLI? ***Pogledajte gde vam se trenutno nalazi retrogradni Kiron u Ribama na 9* i Pluton u Jarcu na 9*... Kiron je retrogradan, dakle neka bol iz prošlosti!!!
***U mojoj natalnoj karti Kiron je u 5.kući, Pluton u 3.kući - emocije, ljubav, kreativnost  i um, misli, reči izgovorene i napisane... To je neka ljubavna priča očigleno... Pluton leči, Kiron leči... neka emocija na putu izlečenja. Kažu klin se klinom izbija... izgleda da je tačno :-))). Ipak opet klin :-)), ma videćemo nigde ne žurim :-))). 

***Još jedno malo podsećanje
*Ove nedelje će dominirati grupa planeta u Škorpiji: Sunce, SMČ (retrogradan), Saturn i Merkur (retrogradan)...
*Retrogradni Uran u Ovnu i Pluton u Jarcu 1.Novembra u egzaktnom kvadratu.... jaka potreba za slobodom (Uran) i transformacijom (Pluton)... staro i novo u sukobu!
*Uran, Sunce i Mars formiraće JOD (konfiguracija) 1.Novembra. Ovde je u fokusu Uran...dakle neko iznenađenje... neki neobičan i iznenadni događaj!
*Mlad Mesec u Škorpiji i Pomračenje Sunca 3.Novembra

  Lou Reed- Perfect Day 

 




Нема коментара:

Постави коментар