среда, 18. октобар 2023.

Juno u Devici od 17.oktobra 2023. do 09.avgusta 2024. Popraviti šta se popraviti može...


Moto dana:
Ljubav, veza, odnos je "dvosmerna ulica"

Zvezdani(n) zapis 3905


Juno je od juče u 15:27 CET u Devici!
U Devici će boraviti do 09.avgusta 2024.
Dakle, skoro deset meseci a sve zbog (pogađate) retrogradnosti.

Prelazak Juno u Devicu spada u dobre vesti!
Mogla bi da pomogne u radu (Devica) na našim odnosima, vezama...
Vremena će biti...čitavih deset meseci :).

Juno će biti u retrogradnom ciklusu 
Od 13.januara sa 21°52' Device do 21.aprila kada će sa 6°18' Device krenuti direktno!





☆Zvezdani(n) podsetnik:
U mitologiji Juno je Jupiterova žena. 
Juno je vrlo sličana Veneri... i zato je ovaj asteroid vrlo zanimljiv za astrološko istraživanje.

Juno je boginja ljubavi, istinske (prave) ljubavi, srodnih duša...

Juno je povezan sa brakom, vezama, ženama, porođajem.... 
Juno je povezan i za druge veze koje imamo, poslovne, prijateljske... 
Dakle, predstavlja bračnog partnera, ali i svakog partnera sa kojim smo u nekoj dužoj vezi.

Šta želimo, i šta "dobijemo"....
Sa Venerom i Marsom, 5. i 7.kućom uglavnom dobijamo odgovore u vezi naših emocija, ljubavnih dešavanja, izbora partnera, braka. Venera i Mars će nam pokazati, opisati partnera/partnerku. 5.kuća će nam opisati partnere sa kojima ćemo biti u vezi, 7.kuća će opisati brak i partnera...

Juno će opisati partnera za koga ćemo se udati/oženiti....zapravo šta nam je potrebno!!!
Mars i Venera opisuju idealnog partnera, Juno predstavlja odanost i privrženost i ono što nam zapravo treba, a ne samo da nas privlači (Mars i Venera). 
Venera i Mars pokazuju šta želimo, Juno pokazuje šta ćemo dobiti ....
Nagoveštava upoznavanje sa nekim ko će biti vrlo bitan u našem životu, ako ste već u vezi, onda on nagoveštava veridbu, brak ili zajednički život sa nekim...Asteroid Juno predstavlja brak ali i sve ugovorene obaveze.




Juno u tranzitu kroz Devicu
Sada će priča o srodnim dušama biti povezana je sa energijom Device.
Juno u Devici je tu da pomogne da popravite šta se popraviti može...

Nešto slično Veneri u Devici i Juno u Devici u osnovi ima "sitnice koje život znače"...
Naravno u priči su i navike, posao i zdravlje...
Ukratko Juno u Devici će nas usmeriti na praktične stvari vezane za ljubav.
Usmeriće nas na stabilnost i sigurnost u odnosima.


Ako ste u vezi... brak, veze se ovde ne uzimaju "zdravo za gotovo". Postaje jasnije da veza mora da ima i nešto više od ljubavi i fizičke privlačnosti. Više nego obično potrebno je da jedno drugom budete podrška, da budete svesni potreba svog partnera ali i on vaših. Mogli bi da radite više na organizaciji zajedničkog života, da podržavate jedno drugo u (zdravim) navikama, u poslu, zdravlju. Ne budite previše kritični ali konstruktivna kritika može da pomogne..
Obratite više pažnju na detalje...ali ne preterujte...
Moguće je da ćete više nego obično biti iznervirani zbog veša i čarapa na podu kupatila ili zbog gumice za kosu koja je na svakom ćošku...i to su detalji :)...sada je vreme da se bolje organizujete...Nemojte da dozvolite da od drveta ne vidite šumu...Mnogi od vas će pokušati da "poprave" partnera...međutim to može biti zamka...u koju ne treba da ulazite. Ako nešto treba da se popravi onda je to veza, jer svaki odnos je dvosmerna ulica! Neka partner dok vi perete sudove pokupi sav veš za pranje....itd. Uvedite bolje navike i tkz rituale, jer više reda u vašim životima donosi i kvalitetniju vezu...Ponoviću ljubav, veza, odnos je dvosmerna ulica! Ne pokušavajte da popravite partnera ili da partner popravlja vas....radite na svom odnosu, popravite odnos!


Ako niste u vezi...  mogli bi da "birate" partnera koji je pouzdan i koji može da se brine o vama i vašoj budućoj porodici. Ovo je i potreba dugotrajnosti partnerstva i braka. Energija Device ovde nudi praktičnost i ozbiljnost kod izbora partnera. Svakako će vas privlačiti uredni, pouzdani, dobro organizovani, stabilni partneri...a to su (vrlo je moguće) baš one osobine koje vi nemate ili vam fale! Mana je što bi mogli da pronađete i osobu koja je poprilično kritički nastrojena. Možda upoznate partnera na poslu ili preko posla.


Poznati sa Juno u Devici: Majka Teresa, Prince Harry, Duke of Sussex, Johnny Depp, Madonna, Katy Perry, Demi Moore, Snoop Dogg, Milla Jovovich, Colin Farrell, Quentin Tarantino, Audrey Tautou, Michael Jackson, Charlie Chaplin, Walt Disney, Aleister Crowley, George Michael, Pablo Escobar, Adolf Hitler...itd.

Juno u Devici će se lepo slagati (harmonični aspekti) sa vašim planetama u Raku i Škorpiji (sekstil), u Biku i Jarcu (trigon). Doneće intezitet planetama u Devici (konjukcija), napetost sa planetama u Ribama (opozicija), napetost, nervozu, sukobe sa planetama u Blizancima i Strelcu (kvadrat)...

Tako će biti i sa tranzitnim planetama!
Kako je RSaturn sada u Ribama na 0°, on će sa Juno u Devici biti u opoziciji egzaktno sutra!
U opoziciji će biti još dva puta: 12.marta 2024. na 11° i 06.jula 2024. na 19° (zapamtite ove datume)

Ova opozicija već pretpostavljate ne spada u harmonične.
Ovo je napetost, ovo je rastrzanost između jave i sna...potrebe za praktičnim stvarima i potrebe za snovima, romantikom...Napetost donosi strah od nestabilnosti...Ovde su u pitanju odgovornost (da li je ima ili nema), karijera (da li utiče na brak, vezu), razni strahovi, zrelost...Problemi mogu nastati ako nema zrelosti, odgovornosti, ozbiljnosti...ako nema pažljivosti...

Juno u Devici će biti u trigonu sa RJupiterom u Biku na 9° prvi put 10.novembra, zatim još jednom 07.marta 2024. na 12° (zapamtite i ove datume). Ovo su harmonični aspekti, svakako će olakšati priče sa vezama, brakovima...i već postojećim i onim u začetku!
Juno će biti i u trigonu sa RUranom u Biku 19.decembar na 19° i još dva puta: 09.februara 2024. na 19° i 30.jula 2024. na 26°. Naravno i ovo je harmoničan aspekt gde možete očekivati neočekivano!

Na samom kraju boravka Juna kroz Devicu dogodiće se naravno i opozicija sa Neptunom u Ribama. Ta opozicija će se dogoditi 08.avgusta 2024. na 29° (stepen prekretnice)!
P.S. O svim aspektima kada dođe vreme za njih!


Zvezdano nebo danas:



☆☆☆

Neka vam zvezde budu naklonjene...



Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com






Нема коментара:

Постави коментар