недеља, 10. јануар 2021.

Sneg je opet Snežana...U nedelju kada su se sreli Merkur i Saturn u Vodoliji...




Moto dana:
Sloboda: "Verujem u to da svako ima pravo 
da živi kako god želi, 
sve dok ne povređuje druge."

Zvezdani(n) zapis 3126 
Nedelja. Dan Sunca.
Sunce je u Jarcu na 20°20’

Pao je prvi sneg i grad se zabeleo...
Ostale vesti:
Ponovo besana noć: Novi zemljotres, narod Banije u strahu, u zemlji se otvaraju nove rupe, a stručnjaci kažu – biće još…
Jak zemljotres pogodio latinsku Ameriku: Jačine čak 6 stepeni, epicentar u Argentini
Evropa umalo izbegla katastrofu: Za pad frekvence u elektromreži odgovorne naše komšije
Za pad frekvencije kriva Rumunija
Ceo pakistan ostao bez struje: Elektroenergetska mreža zakazala u potpunosti, vlasti obećavaju popravku do jutra 
Avion je poput munje sleteo u more: Ispovest svedoka koji su videli jeziv pad letelice u Indoneziji
Pronađeni delovi tela: Locirano mesto pada indonežanskog aviona

Trampa blokirali Tviter, Fejsbuk, Instagram
SAD: Demokrate planiraju munjevit opoziv Trampa
Digitalnim impičmentom protiv Donalda Trampa
Pala vrednost deonica Tvitera nakon što je ukinut Trampov profil
Grenel poslao moćnu poruku Bajdenu i harisovoj: Neka vam je sa srećom kada budete pametovali drugim zemljama!

Grci uveli novo korona pravilo za turiste - vakcinisanim Srbima će biti olakšan dolazak na letovanje 2021. godine




Sve same ozbiljne vesti!
I izgleda da je tek počelo!
A počelo je sve konjukcijom Merkura i Plutona u Jarcu 05.januara (iz ranijih tekstova: istraživački um, detektivski um, strastvene misli i komunikacija, misli koje leče ili trensformišu um, opsesivne misli, tajne misli, terorije zavere, paranoje, informacije u službi vlasti, pokušaj otkrivanja nečijih tajni..).
Počelo je i kvadratom Neptuna u Ribama i SMČ u Blizancima 06.januara (iz ranijih tekstova: Sa jedne strane nas prošlost drži i ne pušta (JMČ u Strelcu), sa druge strane nas zove i privlači budućnost (SMČ u Blizancima), u sredini je Neptun u Ribama koji nas zbunjuje i obmanjuje...kroz iluzije, laži, teorije zavera..). Mars je izašao posle šest meseci iz Ovna i prešao u Bika 06.januara u kvadratu je sa Merkurom u Vodoliji (iz ranijih tekstova: Teško je "držati jezik za zbima"...Oštar um, oštar jezik...pogrešno vreme!!! Energija koja donosi neki vid nasilja... Jezik je ovde oružje...vode se verbalne bitke...).
Mars je u Biku ali nema mira. Merkur je u Vodoliji misli reči, komunikacija su oslobođeni. Zajedno u kvadratu ima svega...najupečatljivije je ukidanje profila jednog političara! 
Sukobile su se energije Bika i Vodolije! A neki sukobi i izazovi nas tek očekuju: Jupiter u Vodoliji, Saturn u Vodoliji kvadrat Uran u Biku! Ovi aspekti očigledno rade...egzaktni će biti Jupiter Uran 17.januara i 15.februara prvi kvadrat Saturna i Urana od tri ukupno!
O svim aspektima pisala sam i krajem 2020. i na početku 2021. detaljno. Vratite se samo nekoliko tekstova unazad! 





Danas na zvezdanom nebu:
10.januar 03:17: Merkur konjukcija Saturn

Merkur misli, reči izgovorene i napisane, komunikacija, odluke...danas i ovih dana vrlo ozbiljne Saturn!
Donosiće se ovih dana vrlo ozbiljne odluke i lične i kolektivne!

U našim glavama postoje važna pitanja?
Sve u skladu sa kućom u kojoj se ova konjukcija nalazi!
U 1.kući vrlo lična pitanja, pitanje Da li je vreme za neki poduhvat?...u 2.kući pitanja u vezi finansija, emotivne i materijalne sigurnosti, pitanje Šta je vredno a šta više nje vredno?...u 3.kući sva moguća razna pitanja i najbitnije pitanje Da li je vreme za životne odluke?...u 4.kući pitanja doma, porodice Da li je vreme da se menja kuća, stan, mesto boravka Da li je vreme za osamostaljenje?...u 5.kući Da li je veza prava, da li je ljubav prava, da li je vreme za decu?...u 6.kući Da li je posao pravi, da li je vreme da se menja posao, možda neka navika, da li je briga o zdravlju dovoljna?...u 7.kući Da li je partnerstvo pravo, da li ste zadovoljni u braku, vezi, odnosu?...u 8.kući Da li je vreme za ulaganja, za kredite i sl. Da li je vreme za suštinske promene posebno ako ste u nekom kriznom periodu, Da li je vreme za trasformaciju i regeneraciju?..u 9.kući Da li je vreme za istinu, ideale, duhovnost, putovanja, obrazovanje?...u 10.kući Da li ste zadovoljni položajem i statusom u društvu, karijerom, odnosom sa autoritetima?...u 11.kući Da li je vreme za ulazak u neku grupu istomišljenika sa zajedničkim interesima. Šta je sa prijateljstvom, prijateljskim odnosima. Da li je vreme za nove ideje?...u 12.kući razmatranje svega potisnutog, gurnutog pod tepih i sl. Da li je vreme za tajne i šta sa tajnama koje već postoje i koje vas možda opterećuju. Da li je vreme za povlačenje?

Važne odluke su pred nama!
Merkur konjukcija Saturn u Vodoliji:
Vreme je da se posvetite svojim mislima, idejama...da razmislite i razmotrite sve mogućnosti koje su pred vama. Vreme je da postavite temlje, strukturu!
Dobro razmislite! Ozbiljno razmislite!
I donesite odluku - u skladu sa onim što je najbolje za vas!

Ipak, Saturn ovde nema poslednju reč...tu je i Jupiter a on će se sledeće nedelje takođe sresti sa Merkurom...to će se dogoditi koliko sutra popodne!!! Koliko sutra Jupiter proširiti sve ono što je Saturn uozbiljio, učvrstio, napravi temelje...


Dnevni aspekti
Mesec je u Strelcu

Jutros smo se probudili posle dana u kome je Mesec bio samo u harmoničnim aspektima...poslednji je bio trigon sa Kironom u Ovnu...sa njim smo otišli u krevet...Šta ste sanjali? 
Danas malo drugačija slika...Mesec će večeras biti u opoziciji sa SMČ u Blizancima u isto vreme Mesec je u konjukciji sa JMČ! Naravno tu je i Neptun u Ribama koji je od početka godine u kvadratima sa Mesečevim čvorovima, večeras u kvadratu sa Mesecom u Strelcu!
Mesec u Strelcu je večeras na neki način u dilemi...zbunjen je energijom Neptuna a povrh svega nalazi se i na "raskrsnici" (osa MČ) prošlosti i budućnosti...naravno i mi sa njim! 
Nekako nam ove energije poručuju da budemo oprezni, da dobro preispitamo svoja očekivanja da ne bi bili razočarani! Kako su Merkur i Saturn u konjukciji i traže odluku (odluke) zbog današnjih aspekata Meseca budite oprezni. Jer gde je Neptun u "igri" tu su moguća i razočarenja!
Mesec će biti u praznom hodu od 19:29 do 14:29 (ponedeljak)
Mesec će sutra u 14:29 preći u Jarca!
P.S. U skladu sa Neptunom u Ribama i njegovim aspektima ja i dalje kafenišem negde u Zemlji čuda :).





Нема коментара:

Постави коментар